S2KI Honda S2000 Forums: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ - S2KI Honda S2000 Forums

Jump to content

• 69 Pages +
  • « First
  • 67
  • 68
  • 69
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

#1701 User is offline   Sportster 

• View gallery
  • Group: Guest
  • Country: Greece

Posted 12 March 2012 - 10:20 AM

τον βρηκα! Σε ευχαριστώ Ηλία :thumbup: .

#1702 User is offline   palioxaraktiras 

Posted 12 March 2012 - 02:49 PM

ειναι λιγο θεμα το τηλ. με το b16a αλλα η δουλεια που κανουν και η συνεννοηση σε αποζημειωνουν στο επακρο...Μπορειτε να επικοινωνειτε και με e-mail που εμaθα οτι τα τσεκαρει συνεχεια ο Σπυρος. info@b16a.gr

This post has been edited by palioxaraktiras: 12 March 2012 - 02:49 PM

#1703 User is offline   Dicktp 

Posted 28 April 2012 - 03:03 PM

Πολύ ευχαριστημένος από τον Αγγελο στη Δραπετσώνα.
Δεν το παίζει ξερόλας ενώ πραγματικά γνωρίζει και καλές τιμές. :thumbup: :thumbup:
Μου βρηκε θεμα που εψαχνα 2 χρονια σε όλους τους ψαγμενους μεσα σε 20 λεπτα..
Διαβάστε το ποστ μου στη σελίδα 55/56 στο πιστα/αγωνιστική οδήγηση.
Κρίμα που είναι τόσο μακριά απο εκεί που μένω!

#1704 User is offline   eddiex 

• Off Topic
  • View gallery

Posted 16 May 2012 - 08:37 AM

Πωωωωω, ειναι κανεις Νεα Μαρκη στον Σπυρο, παιρνω ωρες και δεν...
Posted Image

Posted Image Ότι να 'ναι © 2011 Posted ImageSo F#@*ing What... Posted Image I am a Ninja ® EddieXPosted Image

#1705 User is offline   uma_chikara 

Posted 16 May 2012 - 10:29 AM

Άσε μας ρε Eddiex... θέλω να βάλω ανάρτηση στον Γερμανό και προηγούμαι..!!! Όταν τελειώσω, θα σου πω! :p
Τί θες όμως..;; αν είναι, να σε βοηθήσω εγώ ... :)

#1706 User is offline   eddiex 

• Off Topic
  • View gallery

Posted 16 May 2012 - 02:13 PM

Θελω να σηκωσει ο Σπυρος το τηλ, αυτο θελω. 6 ωρες επαιρνα! :mad:

#1707 User is online   xristoforoS2000 

Posted 17 May 2012 - 01:39 PM

Καλησπέρα έχει κανείς να μου προτείνει κάποιον φανοποιό αθήνα που θέλω να βάψω το saki μαύρο ματ? :)

#1708 User is offline   uma_chikara 

Posted 17 May 2012 - 04:56 PM

Κρίμα το αμαξάκι... δεν το λυπάσαι..; Καλύτερα να του βάλεις αυτοκόλλητο

#1709 User is offline   toxicity 

• Group: Member
  • Interests:Mas ta ekopse o G.A.P.!

Posted 17 May 2012 - 05:26 PM

View PostxristoforoS2000, on 17 May 2012 - 01:39 PM, said:

Καλησπέρα έχει κανείς να μου προτείνει κάποιον φανοποιό αθήνα που θέλω να βάψω το saki μαύρο ματ? :)

Φίλε μου το σκέφτηκες καλά για να το κάνεις μαύρο ματ...διότι το εχω δεί απο κοντά σε 2 διαφορετικά S2000(και ΑP1 και AP2) και δεν ήταν ωραίο γιατί :
1.έχασε όλες του τις γραμμές το αμάξι
2.δεν ήταν εντυπωσιακό
3.μου θυμισε κάτι απο γερμανία και
4.μόδα ειναι και θα περάσει(γι'αυτο αν θες να το κάνεις σκέψου το αυτοκόλλητο όπως σου είπε και πιο πάνω ο UMA)

Πάντα φιλικά
Σπύρος :hello:

ΥΓ: Αν εξακολουθείς να θες να το βάψεις πες μας σε ποιά περιοχή μένεις για να σου πούμε ποίος είναι κοντά σου.
Whatever you try...You have to be the leader! Posted Image

#1710 User is online   xristoforoS2000 

Posted 18 May 2012 - 05:00 AM

Τη λύση με τα αυτοκόλλητα την σκέφτηκα αλλά προτιμώ βαφή. Toxicity είδα πριν καιρό ένα s στην κηφισιά μαύρο ματ και ούτε Γερμανία μου θύμισε και για τα γούστα μου ήταν αρκετά εντυπωσιακό και όμορφο, τώρα τι να πω οι γνώμες για το ματ διίστανται από ότι καταλαβαίνω, το αν είναι μόδα ή όχι να σου πω την αλήθεια δεν με πολυαπασχολεί.
Οπότε έχει κανείς να προτίνει κάναν φανοποιό?:) Ραφήνα μένω αλλά και μακρυά να 'ναι δεν είναι θέμα!

#1711 User is offline   toxicity 

Posted 18 May 2012 - 05:36 AM

View PostxristoforoS2000, on 18 May 2012 - 05:00 AM, said:

Τη λύση με τα αυτοκόλλητα την σκέφτηκα αλλά προτιμώ βαφή. Toxicity είδα πριν καιρό ένα s στην κηφισιά μαύρο ματ και ούτε Γερμανία μου θύμισε και για τα γούστα μου ήταν αρκετά εντυπωσιακό και όμορφο, τώρα τι να πω οι γνώμες για το ματ διίστανται από ότι καταλαβαίνω, το αν είναι μόδα ή όχι να σου πω την αλήθεια δεν με πολυαπασχολεί.
Οπότε έχει κανείς να προτίνει κάναν φανοποιό?:) Ραφήνα μένω αλλά και μακρυά να 'ναι δεν είναι θέμα!

Έχεις Pm με αυτο που ζήτησες :tipwink:

#1712 User is online   panos s2k 

Posted 18 May 2012 - 07:00 AM

παιδια δεν υπαρχει λογος κατα την γνωμη μου να βαψεις το αυτοκινητο.. για ευνοητους λογους..για μενα η μονη λυση ειναι το αυτοκολλητο που στην τελικη αν δεν σου αρεσει το ξηλωνεις..

#1713 User is offline   katanaman 

Posted 18 May 2012 - 07:12 AM

Ο καθενας μπορει να βανδαλισει το αμαξι του οσο κ οπως θελει... δεν χρειαζεται να γινομαστε φορτικοι ;)

#1714 User is online   xristoforoS2000 

Posted 18 May 2012 - 12:43 PM

View Postkatanaman, on 18 May 2012 - 07:12 AM, said:

Ο καθενας μπορει να βανδαλισει το αμαξι του οσο κ οπως θελει... δεν χρειαζεται να γινομαστε φορτικοι ;)

Βανδαλίσει... Μάλιστα! :S

#1715 User is offline   katanaman 

Posted 18 May 2012 - 03:27 PM

Κοιτα, προς αποφυγη παρεξηγησεων, θα σου πω αυτα που λενε τα παιδια (και η κοινη λογικη )εδω και χρονια. οταν ενα αμαξι αποφασιζεις να το βαψεις, υπαρχουν 2 τροποι, το ξηλωνεις οοοολο κ το βαφεις σωστα ή το βαφεις μονο εξωτερικα... και στις 2 περιπτωσεις κινεις υποψιες οτι ΠΡΙΝ ηταν κονσερβα κ αφου το ισιωσες, ειπες να του αλλαξεις κ ενα χρωματακι για να δεσει. Ασχετως που θα ανοιγεις το μηχανοστασιο-πορτες-πορτπαγκαζ κ θα φαινεται αλλο χρωμα απο μεσα...(και αυτο δεν ειναι αναστρεψιμο οπως οι μεμβρανες) δεν θα πεισεις κανεναν υποψηφιο αγοραστη οτι τ αμαξι σου δεν εχει κανει το ζαρι. μπορει να μην το δωσεις ποτέ, αλλα το ποτέ στην καλυτερη να ειναι 1 δεκαετια? Αν παλι αποφασισεις να το ξηλωσεις ολο, να εισαι προετοιμασμενος να αγορασεις, βιδες, κουμπωματα, κλιψακια και ο,τι αλλο σπασει-χαθει στην διαδικασια.και φυσικα να συνηθησεις να ζεις με τα τριξιματα που θα δημιουργηθουν. το κοστος ενος εξωτερικου ΚΑΛΟΥ βαψιματος αρχιζει απο 1300-1500 ευρω. τωρα αν μετα απ αυτα δεν σου φαινεται παραλογο ή βανδαλισμος αυτο που θες να κανεις...τι να πω.Για μενα ειναι βανδαλισμος, γιατι πρωτον δεν θα ερθει ποτε στην εργοστασιακη του μορφη, απο θεμα εφαρμογης των διαφορων εξαρτηματων(σε ολικη βαφη) και δευτερον αν κανεις εξωτερικο βαψιμο σημεια οπως πχ το παρμπριζ, τα λαστιχα της πορτας κλπ θελουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ μαστορα για να στα φτιαξει σωστα... βεβαια αν εχεις ηδη καποιο τρακαρισμα και θες ετσι κ αλλιως βαψιμο, αλλαζει το θεμα :hello:

#1716 User is offline   toxicity 

Posted 18 May 2012 - 04:26 PM

View Postkatanaman, on 18 May 2012 - 03:27 PM, said:

Κοιτα, προς αποφυγη παρεξηγησεων, θα σου πω αυτα που λενε τα παιδια (και η κοινη λογικη )εδω και χρονια. οταν ενα αμαξι αποφασιζεις να το βαψεις, υπαρχουν 2 τροποι, το ξηλωνεις οοοολο κ το βαφεις σωστα ή το βαφεις μονο εξωτερικα... και στις 2 περιπτωσεις κινεις υποψιες οτι ΠΡΙΝ ηταν κονσερβα κ αφου το ισιωσες, ειπες να του αλλαξεις κ ενα χρωματακι για να δεσει. Ασχετως που θα ανοιγεις το μηχανοστασιο-πορτες-πορτπαγκαζ κ θα φαινεται αλλο χρωμα απο μεσα...(και αυτο δεν ειναι αναστρεψιμο οπως οι μεμβρανες) δεν θα πεισεις κανεναν υποψηφιο αγοραστη οτι τ αμαξι σου δεν εχει κανει το ζαρι. μπορει να μην το δωσεις ποτέ, αλλα το ποτέ στην καλυτερη να ειναι 1 δεκαετια? Αν παλι αποφασισεις να το ξηλωσεις ολο, να εισαι προετοιμασμενος να αγορασεις, βιδες, κουμπωματα, κλιψακια και ο,τι αλλο σπασει-χαθει στην διαδικασια.και φυσικα να συνηθησεις να ζεις με τα τριξιματα που θα δημιουργηθουν. το κοστος ενος εξωτερικου ΚΑΛΟΥ βαψιματος αρχιζει απο 1300-1500 ευρω. τωρα αν μετα απ αυτα δεν σου φαινεται παραλογο ή βανδαλισμος αυτο που θες να κανεις...τι να πω.Για μενα ειναι βανδαλισμος, γιατι πρωτον δεν θα ερθει ποτε στην εργοστασιακη του μορφη, απο θεμα εφαρμογης των διαφορων εξαρτηματων(σε ολικη βαφη) και δευτερον αν κανεις εξωτερικο βαψιμο σημεια οπως πχ το παρμπριζ, τα λαστιχα της πορτας κλπ θελουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ μαστορα για να στα φτιαξει σωστα... βεβαια αν εχεις ηδη καποιο τρακαρισμα και θες ετσι κ αλλιως βαψιμο, αλλαζει το θεμα :hello:

:thumbup: Αυτή ειναι η σωστή διαδικασία για ενα καλό βάψιμο

#1717 User is online   xristoforoS2000 

Posted 21 May 2012 - 04:54 AM

View Postkatanaman, on 18 May 2012 - 03:27 PM, said:

Δεν έχω λόγο να το παίξω γνώστης εδώ μέσα για αυτό και ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω. Όντως όπως το ακούω μοιάζει για λίγο βανδαλισμός (τριξίματα - ξυλώματα κτλ), ίσως το αυτοκόλλητο να είναι η καλύτερη λύση. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

#1718 User is offline   blondie_s2k 

• View gallery
  • Interests:cars, F1, traveling, music

Posted 21 May 2012 - 08:32 AM

Να ξέρεις παρόλα αυτά πως και για το αυτοκόλλητο οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι λένε πως καταστρέφει τελείως το χρώμα γιατί όταν το βγάλεις έχουν μείνει πάνω όλες οι ενώσεις του αυτοκόλλητου και κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως δεν κάνει καθόλου ζημιά. Προσωπικά δεν ξέρω τι απ τα 2 ισχύει απλώς αν είναι να το κάνεις τελικά ψάξτο αρκετά.
Δημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση Εικόνας Δημοσίευση Εικόνας
Αν αγαπησεις αυτο που κρατας στα χερια σου, θα γινει ο καλυτερος φιλος σου.
Αν δεν το σεβαστεις ... θα σε σκοτωσει !!!

#1719 User is offline   palioxaraktiras 

Posted 21 May 2012 - 08:38 AM

View Posteddiex, on 16 May 2012 - 02:13 PM, said:

Θελω να σηκωσει ο Σπυρος το τηλ, αυτο θελω. 6 ωρες επαιρνα! :mad:

Ενταξει χωρις να θελω να θιξω το συνεργειο αλλα αυτο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα με την επικοινωνια τους...Πολλες φορες εχουν περασει μερες που προσπαθω να τους βρω και δε γινεται!

#1720 User is online   xristoforoS2000 

Posted 21 May 2012 - 09:25 AM

View Postblondie_s2k, on 21 May 2012 - 08:32 AM, said:

Να ξέρεις παρόλα αυτά πως και για το αυτοκόλλητο οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι λένε πως καταστρέφει τελείως το χρώμα γιατί όταν το βγάλεις έχουν μείνει πάνω όλες οι ενώσεις του αυτοκόλλητου και κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως δεν κάνει καθόλου ζημιά. Προσωπικά δεν ξέρω τι απ τα 2 ισχύει απλώς αν είναι να το κάνεις τελικά ψάξτο αρκετά.

Ναι το άκουσα και αυτό για τα αυτοκόλλητα blondie αν τελικά το προχωρήσω με το αυτοκόλλητο θα το ψάξω σε αρκετά συνεργεία.

This post has been edited by xristoforoS2000: 21 May 2012 - 09:25 AM

Ads by Google   S2KI

Share this topic:

• 69 Pages +
  • « First
  • 67
  • 68
  • 69
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users