ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ
Posted 24 June 2011 - 02:48 AM
Posted 24 June 2011 - 03:18 AM
Posted 14 November 2011 - 01:45 PM
Γενικά μην κάνετε ασφάλειες μέσω των site, γιατί σε περίπτωση που χρειαστείτε κάτι (εύχομαι ποτέ) τότε θα πρέπει να κανονίσετε όλα τα διαδικαστικά και να κάνετε όλες τις συνεννοήσεις μόνο μέσω internet ή μέσω τηλεφώνου. Σε περίπτωση μάλιστα που θελήσετε να πάτε στα γραφεία των εταιρειών που υποστηρίζουν τα συγκεκριμένα site δεν πρόκειται να σας εξυπηρετήσει κανένας παραπέμποντάς σας στα τηλέφωνα του site...!!! Και αυτό πολύ απλά γιατί μπορεί το site να είναι π.χ. της ΕΘΝΙΚΗΣ αλλά αντιμετωπίζεται σαν άλλη εταιρεία, δηλ. ως θυγατρική, με το δικό της πελατολόγιο και τους δικούς της υπαλλήλους που δεν μπορείς να τους μιλήσεις από κοντά, παρά μόνο από τηλεφώνου.
Αυτά τα λέω μετά από μια άσχημη εμπειρία που είχε ένας γνωστός μου που έκλεισε συμβόλαιο σε ένα πολύ γνωστό και ελκυστικό site μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας και όταν χρειάστηκε να εξυπηρετηθεί έπερνε συνέχεια τηλέφωνο και δεν έβρισκε άκρη. Φυσικά όταν πήγε στο κοντινό του υποκατάστημα της συγκεκριμένης πολυεθνικής να παραπονεθεί ή τουλάχιστον να βγάλει άκρη απλά δεν μπορούσαν να τον εξυπηρετήσουν.
Αυτό το έχω διασταυρώσει και με τον φίλο μου τον ασφαλιστή ο οποίος μου είπε ότι σύντομα όλες οι μεγάλες εταιρείες θα έχουν και από ένα εκλυστικό site, αλλά θα ισχύει το ίδιο σε όλα.
Posted 16 November 2011 - 11:14 AM
σωστό αυτό που λες...
εμείς μπορεί να νομίζουμε πως πχ η anytime είναι η interamerican (που και η interamerican απατεωνες ειναι άλλα τεσπα) άλλα αν προσέξετε τις διαφημίσεις λέει "με την δύναμη της ___ " , " με την αξιοπιστία της ___ " και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ πχ "νέα πλατφόρμα ασφάλισης από την ____"
Posted 16 November 2011 - 03:47 PM
Dionisis N, on 14 November 2011 - 01:45 PM, said:
Γενικά μην κάνετε ασφάλειες μέσω των site, γιατί σε περίπτωση που χρειαστείτε κάτι (εύχομαι ποτέ) τότε θα πρέπει να κανονίσετε όλα τα διαδικαστικά και να κάνετε όλες τις συνεννοήσεις μόνο μέσω internet ή μέσω τηλεφώνου. Σε περίπτωση μάλιστα που θελήσετε να πάτε στα γραφεία των εταιρειών που υποστηρίζουν τα συγκεκριμένα site δεν πρόκειται να σας εξυπηρετήσει κανένας παραπέμποντάς σας στα τηλέφωνα του site...!!! Και αυτό πολύ απλά γιατί μπορεί το site να είναι π.χ. της ΕΘΝΙΚΗΣ αλλά αντιμετωπίζεται σαν άλλη εταιρεία, δηλ. ως θυγατρική, με το δικό της πελατολόγιο και τους δικούς της υπαλλήλους που δεν μπορείς να τους μιλήσεις από κοντά, παρά μόνο από τηλεφώνου.
Αυτά τα λέω μετά από μια άσχημη εμπειρία που είχε ένας γνωστός μου που έκλεισε συμβόλαιο σε ένα πολύ γνωστό και ελκυστικό site μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας και όταν χρειάστηκε να εξυπηρετηθεί έπερνε συνέχεια τηλέφωνο και δεν έβρισκε άκρη. Φυσικά όταν πήγε στο κοντινό του υποκατάστημα της συγκεκριμένης πολυεθνικής να παραπονεθεί ή τουλάχιστον να βγάλει άκρη απλά δεν μπορούσαν να τον εξυπηρετήσουν.
Αυτό το έχω διασταυρώσει και με τον φίλο μου τον ασφαλιστή ο οποίος μου είπε ότι σύντομα όλες οι μεγάλες εταιρείες θα έχουν και από ένα εκλυστικό site, αλλά θα ισχύει το ίδιο σε όλα.
Πόλυ χρήσιμο ποστ!
Posted 16 November 2011 - 04:00 PM
JDM P.R., on 16 November 2011 - 11:14 AM, said:
και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ πχ "νέα πλατφόρμα ασφάλισης από την ____"
Μπες στο site της anytimeonline και πάνω πάνω θα δεις
"@nytime BY INTERAMERICAN"
Μετάφραση: @nytime από την interamerican.
Συγκεκριμένα η @nytime είναι η interamerican. Δεν είναι ένας απλός μεσίτης όπως τα υπόλοιπα sites.
Ακόμα και το e-mail της είναι anytime@interamerican.gr
Τέλος μπορεί να επιβεβαιωθεί και στο site της interamerican: "Η Anytime Insurance Online αποτελεί την καινούργια πρόταση της Interamerican στην ιδιωτική ασφάλιση..."
This post has been edited by actinf: 16 November 2011 - 04:14 PM
Posted 16 November 2011 - 04:26 PM
sk4s2k, on 16 November 2011 - 03:47 PM, said:
Dionisis N, on 14 November 2011 - 01:45 PM, said:
Πόλυ χρήσιμο ποστ!
Νομίζω πλέον θα σου φύγουν οι ενδιασμοί
Posted 17 November 2011 - 01:38 PM
actinf, on 16 November 2011 - 04:00 PM, said:
JDM P.R., on 16 November 2011 - 11:14 AM, said:
και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ πχ "νέα πλατφόρμα ασφάλισης από την ____"
Μπες στο site της anytimeonline και πάνω πάνω θα δεις
"@nytime BY INTERAMERICAN"
Μετάφραση: @nytime από την interamerican.
Συγκεκριμένα η @nytime είναι η interamerican. Δεν είναι ένας απλός μεσίτης όπως τα υπόλοιπα sites.
Ακόμα και το e-mail της είναι anytime@interamerican.gr
Τέλος μπορεί να επιβεβαιωθεί και στο site της interamerican: "Η Anytime Insurance Online αποτελεί την καινούργια πρόταση της Interamerican στην ιδιωτική ασφάλιση..."
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Δεν μίλησα για συνεργαζόμενη εταιρεία, αλλά για ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ. Απλά αν π.χ. ασφαλιστείς στην anytimeonline και τρακάρεις (μακριά από εμάς) τότε θα εξυπηρετηθείς μόνο από το τηλεφωνικό κέντρο της anytimeonline. Αν κάνεις το λάθος και πας σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα της Interamerican θα σου πούνε να πάρεις τηλέφωνο την anytimeonline και δεν θα σε εξυπηρετήσουν αυτοπροσώπος από το κατάστημα της Interamerican... Έχει συμβεί σε γνωστό μου και το έχω τσεκάρει και με τον ασφαλιστή μου. Και η εξυπηρέτηση της anytimeonline δεν ήταν και η καλύτερη...
Posted 18 November 2011 - 03:09 AM
Το quote στο σχόλιό μου είναι νομίζω ξεκάθαρο.
Posted 18 November 2011 - 04:55 AM

Ότι να 'ναι © 2011
So F#@*ing What...
I am a Ninja ® EddieX
Posted 25 November 2011 - 07:35 PM
Posted 25 November 2011 - 10:31 PM
DamS2000, on 25 November 2011 - 07:35 PM, said:
καλησπερα,η interamerican εμενα μου καλυψε την αλλαγη καινουργιας κουκουλας στη honda μετα απο κλοπη!!μου εσκισαν την κουκουλα στο προηγουμενο s2000 για να παρουν ενα μπουφαν απο μεσα...ειχε παει η 3.700 ευρω η 2.700 δε θυμαμαι ακριβως!Ψαξτο λιγο καλυτερα
Posted 26 November 2011 - 04:55 AM
palioxaraktiras, on 25 November 2011 - 10:31 PM, said:
καλησπερα,η interamerican εμενα μου καλυψε την αλλαγη καινουργιας κουκουλας στη honda μετα απο κλοπη!!μου εσκισαν την κουκουλα στο προηγουμενο s2000 για να παρουν ενα μπουφαν απο μεσα...ειχε παει η 3.700 ευρω η 2.700 δε θυμαμαι ακριβως!Ψαξτο λιγο καλυτερα
Ποσο παει το 6μηνο η ασφάλεια σου στην interamerican και με κουκουλα?

Posted 26 November 2011 - 12:13 PM
Λάθος σου τα είπανε. Τι πάει να πει μερική κλοπή ξέρεις? Αυτό που ακριβώς είπε ο παλιοχαρακτήρας. Αποκατάσταση όλων των ζημιών από μερική κλοπή του αυτοκινήτου. Ψάξτο λίγο απλά γιατί δεν θα ήξερε ο ασφαλιστής σου
Posted 26 November 2011 - 03:37 PM
[/quote]
εμενα ειναι διαφορετικη τιμολογιση πρωτον γιατι το αμαξι μου ειναι 2004 και δευτερον γιατι ειμαι στο προγραμμα συνεργατων και εχω μεικτη..αν θες πες μου τα στοιχεια του αυτοκινητου σου να σου πω ακριβως

Help

[/URL