S2KI Honda S2000 Forums: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ - S2KI Honda S2000 Forums

Jump to content

• 59 Pages +
  • « First
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

#1276 User is online   nikthegrek 

• Group: Member
  • Country: Greece

Posted 07 February 2012 - 02:14 PM

View Postkosdali, on 06 February 2012 - 01:41 PM, said:

View PostS2000_FUN, on 06 February 2012 - 08:30 AM, said:

View PostSBIT, on 06 February 2012 - 08:23 AM, said:

Α έχεις δίκιο Νίκο. Το έλεγε μετά ο Κώστας. Αυτά τα κομπιάσματα που έκανε είναι τα παίχνίδια του εγκεφάλου όταν είσαι πολύ κοντά στο vtec. Από ότι μου είχε πεί ο Σπύρος είναι θέμα φορτίων που διαβάζει ο εγκέφαλος και για λόγους ασφαλείας όταν είσαι πολύ κοντα στο vtec για κάποια δευτερα και πατήσεις ξαφνικά δεν ανεβάζει παρα΄είναι σαν να μπαίνει σε safe mode. μετα ομως επανέρχεται κανονικά.

Σαράντη ίσως αυτό πρέπει να το ξαναδεί ο Σπύρος γιατί στο δικό μου δεν κάνει τέτοιου είδους κομπιάσματα

Όσο για τα πατήματα μπράβο ρε παίδες. ΄Το αμάξι του Κων/νου τώρα που πάει καλά το μετράμε στα Βόρεια ή στα Νότια? Στο Νίκο αναφέρομαι :LOL: :LOL:

εγω παντως οταν δουλευα με αεμ τετοια κοψιματα δεν εκανε...μαλλον ειναι θεμα ρυθμισης.

οσο για τα πατηματα μπραβο σε ολους που το ευχαριστηθηκαν,του κωστακη το αμαξι με τον αγραφο οντως παει αρκετα καλα και οντως στο επομενο τρακ ντει θα εχει ακομα καλυτερο συνολο.

για τον παππου τι να πω μολις ακουσε κοντρα πηρε τα πανω του και επιτελους μπηκε στην πιστα :LOL: ελπιζω τωρα που θα ρυθμισω να του ριξω και γω 2-3 αμαξακια να με θυμαται:D γιατι πολυ αερα εχει παρει τελευταια!
εχεις ψωμι ακομα ψηλε..

:a045:
http://www.imagerous...88998484128.gifPlease take good care of your S2000, keep it by your side for long and enjoy it from the bottom of your heart. And share the quality and legacy of the S2000 with many friends so that the legend of the S2000 will continue for long.
Shigeru Uehara - Chief Designer, S2000 - 12th April 2009, Trentino, Italy.

#1277 User is offline   BilliS 2000 

• Group: Guest

Posted 08 February 2012 - 06:12 AM

Ναι μόνο που αυτό που λέω εγώ είναι 800 άλογα μοτέρ :LOL: :LOL:
[/quote]

Ε και πού πας βρε "Φυν" στα 800....????εδώ μαμά είναι και ρίχνουν σε GT2.. :D
Από στάση θα πατήσετε...????? :D :D :D

Συμφωνω με τον ηλια..Απλα δεν ξερω αν ειναι το gt-r απο την exelixis που ανοιξε με το evo ix του βαγγελη..Απο σταση ειδικα τα MY11,MY12 ΔΕΝ πιανονται..Η γνωμη μου ειναι οτι αν ειναι ολοκληρωμενο πακετο απο καποια εταιρια π.χ ALPHA της AMS η και καποιας αλλης εταιριας που για να φτασουν σ αυτα τα αλογα δεν ανοιγουν και μοτερ τοτε νομιζω οτι πανω απο τα 400 απο σταση θα υπαρχει μεγαλη διαφορα..Στα λιγα μετρα απο ρολλ το gt-r ειναι 1750 κιλα οποτε σιγουρα θα καθησεις καλυτερα..Εχουν τρομερο ξεκινημα και σασμαν τα γαμημενα...Και μην ξεχναμε οτι ακομα και stock ριχνουν σε πολλα εξωτικα supercars... :thumbup:
ALPHA 9..17.OOO Euro...

This post has been edited by BilliS 2000: 08 February 2012 - 06:55 AM

#1278 User is offline   kotsampas 

Posted 19 February 2012 - 09:46 AM

Διαβάζοντας τα παραπάνω και βλέποντας και τα video..δεν περίμενα τέτοια αποτελέσματα από αμάξια που έχουν πράγματα επάνω..έπρεπε να ξεμπαζώνουν..αυτές οι διάφορες είναι για να μας γελάνε..value for money..

Υ.Γ.
Η πίστα είναι για να κάνουμε πλάκα και όχι να ανταγωνιζόμαστε χρόνους,ο χρόνος είναι δείγμα βελτίωσης..γιατί σε διαφορετικές συνθήκες η διασκέδαση γίνεται ολέθρια..πόσο μάλλον σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς..

#1279 User is online   eddiex 

• Off Topic
  • View gallery

Posted 20 February 2012 - 04:37 AM

View Postkotsampas, on 19 February 2012 - 09:46 AM, said:

Διαβάζοντας τα παραπάνω και βλέποντας και τα video..δεν περίμενα τέτοια αποτελέσματα από αμάξια που έχουν πράγματα επάνω..έπρεπε να ξεμπαζώνουν..αυτές οι διάφορες είναι για να μας γελάνε..value for money..

Υ.Γ.
Η πίστα είναι για να κάνουμε πλάκα και όχι να ανταγωνιζόμαστε χρόνους,ο χρόνος είναι δείγμα βελτίωσης..γιατί σε διαφορετικές συνθήκες η διασκέδαση γίνεται ολέθρια..πόσο μάλλον σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς..

:thumbup:
Posted Image

Posted Image Ότι να 'ναι © 2011 Posted ImageSo F#@*ing What... Posted Image I am a Ninja ® EddieXPosted Image

#1280 User is offline   kotsampas 

Posted 21 February 2012 - 04:11 PM

View Posteddiex, on 20 February 2012 - 04:37 AM, said:

View Postkotsampas, on 19 February 2012 - 09:46 AM, said:

Υ.Γ.

:thumbup:

#1281 User is offline   kotsampas 

Posted 21 February 2012 - 04:14 PM

Καλά εσύ ήμουν σίγουρος ότι θα συμφωνούσες..αλλά δεν είπες που;
Στις επιδόσεις,στους χρόνους,που να αναφέρεσαι άραγε..;

#1282 User is online   eddiex 

• Off Topic
  • View gallery

Posted 22 February 2012 - 05:22 AM

View Postkotsampas, on 21 February 2012 - 04:14 PM, said:

Καλά εσύ ήμουν σίγουρος ότι θα συμφωνούσες..αλλά δεν είπες που;
Στις επιδόσεις,στους χρόνους,που να αναφέρεσαι άραγε..;

"Η πίστα είναι για να κάνουμε πλάκα και όχι να ανταγωνιζόμαστε χρόνους,ο χρόνος είναι δείγμα βελτίωσης..γιατί σε διαφορετικές συνθήκες η διασκέδαση γίνεται ολέθρια..πόσο μάλλον σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς.."

Σε αυτο που ειπες εδω Κοτσαμπα μου συμφωνω. :thumbup:

#1283 User is offline   kotsampas 

Posted 22 February 2012 - 08:46 AM

Ναι γιατί έχει γίνει χαμός με άτυχες στιγμές εδώ Σέρρες.. Ξεκινάτε ολόκληρο ταξίδι από κάτω για να στεναχορεθείτε εδώ πάνω..είναι σαν να λέω ότι έρχομαι εγώ Αθήνα και δεν ξέρω καθόλου την πίστα και κυνηγάω τους χρόνους από παιδιά που έχουν χέρια και ακούνε το αμάξι τους..δεν γίνεται αυτό είναι βάση πιθανοτήτων και λογικής..

Υ.Γ.πιστεύω τον Απρίλιο να μην έχουμε άλλους εκτροχιασμούς γιατί στο τέλος θα φοβόμαστε να ανεβαίνουμε επάνω..από τύψεις και φόβο..

#1284 User is offline   package 

Posted 22 February 2012 - 09:21 AM

View PostNabu, on 06 February 2012 - 07:50 AM, said:

View Postblondie_s2k, on 06 February 2012 - 07:46 AM, said:

Καταρχάς να βάλεις το δικό σου βίντεο Κωνσταντίνε..αυτό που μου έστειλες και είδα χθες..Posted Image

Ορίστε? Τι σου έστειλα και που σου το έστειλα?

Εδώ μπορώ να βάλω το παρακάτω βίντεο μιας που είναι οδήγηση στην πίστα και όχι παράνομη κόντρα στον δρόμο. (εξηγούμαι για να μην υπάρχει η παραμικρή υποψία ότι κάνουμε διακρίσεις)

Πάτημα με παππού απο 2ες...

http://youtu.be/gnx6qgP-Rfg

Και σε λίγο έρχεται και το πάτημα απο πρώτες!

Έχεις καταλάβει οτι φοράς τα πράγματα μου και το αμάξι ράβει? Τα θέλω πίσω. Τα αγοράζω όσο όσο. Εκτός αν θες να σου δώσω και τα ψιμψιψόνια για να σπέρνει.

#1285 User is offline   kotsampas 

Posted 22 February 2012 - 11:23 AM

Να τα πάρω εγώ;να γίνω πιο γρήγορος!

#1286 User is offline   Nabu 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 23 February 2012 - 07:27 AM

View Postpackage, on 22 February 2012 - 09:21 AM, said:

View PostNabu, on 06 February 2012 - 07:50 AM, said:

View Postblondie_s2k, on 06 February 2012 - 07:46 AM, said:

Καταρχάς να βάλεις το δικό σου βίντεο Κωνσταντίνε..αυτό που μου έστειλες και είδα χθες..Posted Image

Ορίστε? Τι σου έστειλα και που σου το έστειλα?

Εδώ μπορώ να βάλω το παρακάτω βίντεο μιας που είναι οδήγηση στην πίστα και όχι παράνομη κόντρα στον δρόμο. (εξηγούμαι για να μην υπάρχει η παραμικρή υποψία ότι κάνουμε διακρίσεις)

Πάτημα με παππού απο 2ες...

http://youtu.be/gnx6qgP-Rfg

Και σε λίγο έρχεται και το πάτημα απο πρώτες!

Έχεις καταλάβει οτι φοράς τα πράγματα μου και το αμάξι ράβει? Τα θέλω πίσω. Τα αγοράζω όσο όσο. Εκτός αν θες να σου δώσω και τα ψιμψιψόνια για να σπέρνει.

:spitcoffee:

Α ρε Κωστάρα Θεέ!!
My s2k vid -Taking the s2k at the track vid - s2k record at SRC - s2k record at MRC
My Roadster Coupe Nurburgring Vid
Posted Image
Dont Argue with Stupid People.They will bring you down to their level and beat you by experience

#1287 User is offline   kotsampas 

Posted 24 February 2012 - 04:28 AM

Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιο είναι αυτό το παληκάρι..?
είναι καλό και πολλά υποσχόμενο..keep walking
και δεν μιλάει πολύ..

Posted Image
By kotsampas at 2012-02-24
:tipwink:

This post has been edited by kotsampas: 24 February 2012 - 04:29 AM

#1288 User is online   eddiex 

• Off Topic
  • View gallery

Posted 24 February 2012 - 07:06 AM

Θελω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να ανεβω παλι πανω :( :( :( :(

:cry:

#1289 User is offline   kotsampas 

Posted 24 February 2012 - 02:11 PM

View Posteddiex, on 24 February 2012 - 07:06 AM, said:

Θελω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να ανεβω παλι πανω :( :( :( :(

:cry:

είπαμε τιμωρία..κρίση :tipwink:

#1290 User is offline   uma_chikara 

Posted 16 March 2012 - 01:14 PM

Τί να λέμε τώρα... δεν έχω λόγια..
Τί να πρωτοπώ.. για τον Nabu που έραψε ό,τι κινείται..;;;;
...για τον gremaki που με το MR2 κάνει χρόνους S2ooo..;;;
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:feint: :feint: :feint: :feint: :feint: :feint: :feint: :feint: :feint: :feint: :feint:

#1291 User is offline   SBIT 

Posted 17 March 2012 - 12:05 AM

Πολλά μπράβο στα παιδία και ιδιαίτερα στον Κωστη που ο χρόνος που έκανε είναι απλά τρελός για αυτό το αμάξι!! Όπως έχω πει ήδη έχει καρύδια ο τρελός!!!

Όσο για τον Μάκαρο εννοείται ότι είναι το κλασσικό τρελό τιμόνι που όλοι ξέρουν.
Επίσης πολύ καλός και ο φίλος του Μάκη με το μαύρο MR2.
:hello:
Posted Image[URL=http://img199.imageshack.us/i/kitcar3.jpg/]Posted Image[/URL

#1292 User is offline   Nabu 

• View gallery

Posted 17 March 2012 - 10:30 AM

Καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Intergrale Club που συνεχίζουν να διοργανώνουν ωραία Trackdays στα Μέγαρα.
Είναι ήσυχα, χωρίς πολλά πολλά, με χαμηλό κόστος και στο τέλος περνάμε όλοι καλά.

Λίγη περισσότερη βάση στο briefing την επόμενη φορά μιας που μερικοί οδηγοί έχουν έλειψη παιδίας πίστας αλλά αυτό δεν είναι κάτι που φταίνε οι διοργανωτές.

Στα της πίστας. Αφού είδα ότι κανένας καλός άνθρωπος δεν θέλει τα Direzza που πουλούσα τόσο καιρό αποφάσισα να τα βάλω επάνω στο αμάξι και να δοκιμάσω την τύχη τους.
Πρώτο Session που μπαίνω και το αμάξι το νιώθω ότι πετάει γενικότερα. Κινούταν απο Κ σε Κ με ρυθμό που δεν είχα ξανανιώσει στα Μέγαρα.
"Ά ρε Bill τι αμάξι έχεις φτιάξει ρε πο@στ΅@ μου"!! Το μελετούσα πολλές φορές αυτό!! :thumbup:
Κοιτάζω το Pbox και το αμάξι έχει μπει στο 1.09 χωρίς να έχω πιέσει πουθενά. Το κοιτούσα προβληματισμένος με υποψίες ότι μπορεί να μην δείχνει σωστά.
Αρχίζω να πιέζω/ομαι και βλέπω την οθόνη να σημειώνει 1.08!!
ΠΡοσπαθώ να συγκρατήσω την χαρά μου και να συγκεντρωθώ στην οδήγηση και στον 4-5ο γύρο νομίζω το αμάξι γυρίζει στο 1.07.9!!

Τα λάστιχα διαστημικά!! Η πίστα σε πολύ καλή μέρα!! Το αμάξι έκανε πραγματικά ότι ήθελες να κάνει, όλα ήταν τέλεια!! :heart:

Στο πρότελευταίο session κατάφερα να κάνω 2 καλούς/καθαρούς γύρους (γιατί αυτό που είπα πριν για το briefing οδήγησε στο να χαθούν αρκετοί γύροι μέχρι ο άλλος να σε πάρει χαμπάρι ότι έρχεσαι και να αποφασίσει να κάνει στην άκρη) με αποτέλεσμα το PBox να γράψει 1.07.5

Το αμάξι αυτό έτσι όπως είναι, με σωστά ελαστικά (δλδ 255 και όχι 235 που είχε τώρα πίσω)και κάποια οδηγική βελτίωση που ξέρω που χρειάζεται, γράφει γύρω στο 1.06.5.

Μουρλό S2000 και δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ ξανά σε πολιτική μορφή!!! :LOL:

Μπράβο σε όλους όσους ήρθαν εκεί, μπράβο στον Μάκη που έριξε με το MR2 του στον Ηλία :LOL: και τέλος συγγνώμη σε όσους ήθελα να πάω βόλτα αλλά τελικά δεν πήγα.

Ξανά special thanks to Βασίλης Περιστερίδης και το B16A Workshop για ΤΟ εργαλείο!!!

#1293 User is offline   uma_chikara 

Posted 17 March 2012 - 10:50 AM

Ο ψαράς έπρεπε να βάλει καινούρια semi για να δει άσπρη μέρα.. :D
Μιας και δεν πρόκειται ποτέ να κάνω όλα αυτά στο αμάξι μου, μπορώ να παραδεχτώ την ήττα μου και να τα παρατήσω.. θ'αλλάξω hobby.. και ρε γμτ.. έχουμε γίνει σαν τα rallye... δεν υπάρχει πλέον ούτε ένα που να είναι μαμά με ανάρτηση μόνο να παίζουμε μεταξύ μας... :crycry: :crycry:
Ο Μάκης αλλαξοπίστησε.. ο nabu παίζει πλέον με τα westfield.. έτσι χαλάνε οι παρέες...!!!! :crycry: :crycry: :crycry: :crycry:

Nabu :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΑΜΑΞΙ !!!!!!
Να το χαίρεσαι και σταμάτα την παρέα με τον bill, γιατί σε βλέπω να πηγαίνεις χωρίς παρμπρίζ την επόμενη φορά.. :LOL: :LOL: :LOL:

#1294 User is offline   gre165-makis 

Posted 18 March 2012 - 07:24 PM

View Postuma_chikara, on 17 March 2012 - 10:50 AM, said:

Ο ψαράς έπρεπε να βάλει καινούρια semi για να δει άσπρη μέρα.. :D
Μιας και δεν πρόκειται ποτέ να κάνω όλα αυτά στο αμάξι μου, μπορώ να παραδεχτώ την ήττα μου και να τα παρατήσω.. θ'αλλάξω hobby.. και ρε γμτ.. έχουμε γίνει σαν τα rallye... δεν υπάρχει πλέον ούτε ένα που να είναι μαμά με ανάρτηση μόνο να παίζουμε μεταξύ μας... :crycry: :crycry:
Ο Μάκης αλλαξοπίστησε.. ο nabu παίζει πλέον με τα westfield.. έτσι χαλάνε οι παρέες...!!!! :crycry: :crycry: :crycry: :crycry:

Nabu :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΑΜΑΞΙ !!!!!!
Να το χαίρεσαι και σταμάτα την παρέα με τον bill, γιατί σε βλέπω να πηγαίνεις χωρίς παρμπρίζ την επόμενη φορά.. :LOL: :LOL: :LOL:

χαχαχαχα....Μη μασας Λιακο..ΜΡ2 με σεμι και Σαρα με πολιτικα και ειμαστε στα μαχαιρια..κανουμε και τις τραμπες μας μετα να χαβαλεδιαζουμε.

Λοιπον εγω πανω απο ολα χαρηκα που ειδα ανθρωπους που ειχα να δω καιρο..Με πηγε βολτα ο Πετρος εντωμεταξυ[Ιονος] και νομιζα οτι μπηκα σε πιστολι μετα το MR..
Σαραντη εμεις οπως ειπαμε ετσι.. ;)

Για τον Ναβυ τα χω πει πολλες φορες.Ξερεις οτι οταν οδηγησει κατι θα το παει οσο σχεδον παει..Και τωρα που οδηγαει με τα 2 χερια βγαινουν και πιο σωστα τα βιντεακια :D
Τα παιδια στην Β16 εχουν κανει φοβερη δουλεια στο αυτοκινητο με ελαχιστο κοστος ουσιαστικα και εχει και δρομο ακομα..και Βill οπως ειπαμε μην πειραξεισ τιποτα! :D
Το 1.08 το περιμενα να πω την αλειθεια αλλα οχι και 1.07..και εις κατωτερα!διαφημιση για τα S!

Ε για το MR τι να πω,αλλωστε δεν θα ενδιαφερει και κανεναν εδω μεσα. :D Παντως αν και δεν ειναι S,τιμιο αμαξακι για τους καιρους μας..

Παντα ετσι να μαστε καλα και να περναμε καλα και τιποτα αλλο.. :)
???????? RACING TEAM

#1295 User is offline   ntz 

Posted 19 March 2012 - 07:37 AM

Μπράβο ρε Κων/νε!!! Πραγματικά πετάς!!! Άντε βάλε και καμιά τηλεμετρία να τρελαθούμε....πες τπτ και για τα λάσχτιχα!!!!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Ο Βασίλης τι έκανε;;

Δυστυχώς δεν κατάφερα να περάσω έστω και για βόλτα, καθώς έμπλεξα στη δουλειά...
?? ?????? ?? ??????????!!!!!
Δημοσίευση Εικόνας / Δημοσίευση Εικόνας / Δημοσίευση Εικόνας / Δημοσίευση Εικόνας
www.106sportclub.gr /www.trackday-special.gr

#1296 User is offline   SBIT 

Posted 19 March 2012 - 08:32 AM

Ο Βασίλης κάνοντας βόλτα και γράφοντας στην κυριολεξία 60-70 γύρους το λιγότερο κάνοντας όλο τον κόσμο βόλτα έκανε 07 και έφυγε! Αλλος μουρλός και αυτός!!!! Αναλογικά πάντως τα 2 αυτοκίνητα το τρελό είναι το 07 του Κώστα γιατί του Βασίλη καλά προετοιμασμένο κάνει εύκολα 06 χαμηλά! Αλλά s να κάνει αυτό το χρόνο είναι τρελό!

#1297 User is offline   Nabu 

• View gallery

Posted 19 March 2012 - 07:35 PM

Γιάννη θενκς για τα θετικά σχόλια.

Τηλεμετρία θα βάλω αύριο στο Motorsport-spec αλλιώς στην στέλνω και με email εσένα προσωπικά.

Τα λάστιχα ήταν φοβερά. Δεν ξέρω τι compound ήταν φίλε, αλλά τα αισθανόμουν βεντούζα πραγματική.

Εντωμεταξύ άλλη ημερομηνία παραγωγής είχαν τα μπροστά, άλλη τα πίσω, άλλη το δεξί, άλλη το αριστερό. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά δουλεύαν καταπληκτικά.
Παρότι ένα νούμερο μικρότερα απο ΟΕΜ διάσταση, σε πολύ λίγα σημεία αισθανόμουν το αμάξι να πηγαίνει να γλυστρίσει.
Σίγουρα θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω πιο φρέσκο τέτοιο λάστιχο και σε διάσταση 255 πίσω.
Νομίζω το αποτέλεσμα θα ήταν εκπληκτικό! :thumbup:

Τρελό θα είναι όταν θα μπει στο 1.06 Σαράντη!! Λίγα πράγματα θέλει για να γίνει αυτό... ;)

#1298 User is offline   SBIT 

Posted 20 March 2012 - 12:26 AM

Βλέποντας σε μέσα στην πίστα και στο βιντεάκι το πιστεύω απόλυτα!!!!

Αν είχες τα πράγματα τον Σερρων την Παρασκευή μαζί με 8αρια πιστευώ ότι θα το έγραφε και θα τρέλαινες κόσμο;)

Ο Bill για άλλη μια φορά βγήκε σωστός!!!

#1299 User is offline   nipponS2000 

• Group: Member

Posted 20 March 2012 - 05:40 PM

Συγχαρητηρια για τους χρονους ρε Κωνσταντινε!! :thumbup: Παρα πολυ καλα,ανελπιστα θα ελεγα.Και ωραιο στυλ,αερινο,χωρις αγχος και περιτες κινησεις!Παντα τετοια και βαλε βιντεακια να γουσταρουμε.Ενα μεγαλο μπραβο και σε ολα τα παιδια που ηταν εκει και βοηθησαν στο να γινει ενα πετυχημενο event. :thumbup:

#1300 User is online   kosdali 

• View gallery

Posted 21 March 2012 - 02:14 AM

μπραβο ρε παιδες που περνατε καλα Posted Image

Κωστακη μπραβο και απο μενα, δεν εχω εμπειρια απο την πιστα των μεγαρων αλλα απο αυτα που ακουω εχεις πετυχει φοβερο χρονο Posted Image και οπως λεει και ο Μακης πιστευω οτι αυτο που οδηγας το πας σχεδον οσο παει...αντε και εις κατωτεραPosted Image
[URL=http://img233.imageshack.us/i/serres6cq30.jpg/]Δημοσίευση Εικόνας

Δημοσίευση Εικόνας

Ads by Google   S2KI

Share this topic:

• 59 Pages +
  • « First
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Last »