Καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Intergrale Club που συνεχίζουν να διοργανώνουν ωραία Trackdays στα Μέγαρα.
Είναι ήσυχα, χωρίς πολλά πολλά, με χαμηλό κόστος και στο τέλος περνάμε όλοι καλά.
Λίγη περισσότερη βάση στο briefing την επόμενη φορά μιας που μερικοί οδηγοί έχουν έλειψη παιδίας πίστας αλλά αυτό δεν είναι κάτι που φταίνε οι διοργανωτές.
Στα της πίστας. Αφού είδα ότι κανένας καλός άνθρωπος δεν θέλει τα Direzza που πουλούσα τόσο καιρό αποφάσισα να τα βάλω επάνω στο αμάξι και να δοκιμάσω την τύχη τους.
Πρώτο Session που μπαίνω και το αμάξι το νιώθω ότι πετάει γενικότερα. Κινούταν απο Κ σε Κ με ρυθμό που δεν είχα ξανανιώσει στα Μέγαρα.
"Ά ρε Bill τι αμάξι έχεις φτιάξει ρε πο@στ΅@ μου"!! Το μελετούσα πολλές φορές αυτό!!
Κοιτάζω το Pbox και το αμάξι έχει μπει στο 1.09 χωρίς να έχω πιέσει πουθενά. Το κοιτούσα προβληματισμένος με υποψίες ότι μπορεί να μην δείχνει σωστά.
Αρχίζω να πιέζω/ομαι και βλέπω την οθόνη να σημειώνει 1.08!!
ΠΡοσπαθώ να συγκρατήσω την χαρά μου και να συγκεντρωθώ στην οδήγηση και στον 4-5ο γύρο νομίζω το αμάξι γυρίζει στο 1.07.9!!
Τα λάστιχα διαστημικά!! Η πίστα σε πολύ καλή μέρα!! Το αμάξι έκανε πραγματικά ότι ήθελες να κάνει, όλα ήταν τέλεια!!
Στο πρότελευταίο session κατάφερα να κάνω 2 καλούς/καθαρούς γύρους (γιατί αυτό που είπα πριν για το briefing οδήγησε στο να χαθούν αρκετοί γύροι μέχρι ο άλλος να σε πάρει χαμπάρι ότι έρχεσαι και να αποφασίσει να κάνει στην άκρη) με αποτέλεσμα το PBox να γράψει 1.07.5
Το αμάξι αυτό έτσι όπως είναι, με σωστά ελαστικά (δλδ 255 και όχι 235 που είχε τώρα πίσω)και κάποια οδηγική βελτίωση που ξέρω που χρειάζεται, γράφει γύρω στο 1.06.5.
Μουρλό S2000 και δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ ξανά σε πολιτική μορφή!!!
Μπράβο σε όλους όσους ήρθαν εκεί, μπράβο στον Μάκη που έριξε με το MR2 του στον Ηλία

και τέλος συγγνώμη σε όσους ήθελα να πάω βόλτα αλλά τελικά δεν πήγα.
Ξανά special thanks to Βασίλης Περιστερίδης και το B16A Workshop για ΤΟ εργαλείο!!!