ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Νεα τοπικ με ιδιο θεμα θα κλειδωθουν!
Posted 14 December 2009 - 02:18 AM
Δυστηχώς όμως ποιός είναι ικανός να επιβάλλει αυτό το ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ????
Κανείς γιατί και αυτόι που είναι απάνω μέσα στο κόλπο ήταν είναι και θα είναι. Διότι η Ελλάδα όδηγείται από 300 επιχειρηματίες και μεγαλοκαναλάρχες!!!!! Εδώ παίζονται μίζες εκ ευρω και θα τους ιδρώσει το αυτή για το ότι εγώ θα πληρώσω 200 εθρω παραπάνω σήμα?! Δεν δίνουν δεκάραααααα!!!!!
Είμαι μέσα όμως σε μια τέτοια κίνηση γιατι και χωρίς να κάνεις τίποτα μπαίνεις στην κλίκα και εσύ του ωχαδερφισμού και εγώ προσωπικα δεν γουστάρω να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια!
Posted 14 December 2009 - 03:23 AM
Μολις παρελθει και η παραταση των ημερων του Ιανουαριου που συνηθως δινουν και αφου θα εχει τελικα πληρωθει απ ολους το ποσο, τοτε θα ειναι αλλη μια ξεχασμενη ιστορια.... ;)
Και το πιο τραγικο δεν ειναι οτι ψαχνουν τροπους να μαζεψουν λεφτα για να μειωθει το ελλειμα ή εστω να γινει κατι καλο γι αυτη τη χωρα αλλα για να τα φανε τελικα καποιοι αλλοι στην πορεια χρονου οπως κανουν χρονια τωρα. Και φυσικα ΠΑΝΤΑ τα χρηματα αυτα πηγαζουν απο τις μικρομεσαιες ταξεις. Κατι τραπεζες και μεγαλοβιομηχανους που εχουν τη δυνατοτητα και θα επρεπε μετα απ οσα εχουν φαει να ειναι οι πρωτοι που θα πληρωσουν, δεν τους αγγιζει κανεις....
Οπως ακριβως λειτουργουν οι συμμοριες, ετσι λειτουργουν και οι κυβερνησεις χρονια τωρα στην Ελλαδα.
Οποτε μην κουραζεστε αδικα.....
Posted 14 December 2009 - 03:50 AM
Ολα τους τα μαγαζια να ειναι στα κεντρικοτερα σημεια ολων των πολεων!
Να δινουν χιλιαδες ευρω σε ενοικια τοσα χρονια και ουτε 1 φορα να μην εχει κλεισει 1 υποκαταστημα! Συμφωνια με τον Lucifer κανανε?
Σαν εταιριες-επιχειρησεις δεν πρεπει λογικα και αυτες να παιρνουν καποιο ρισκο? οπως ολες οι εταιριες απο την Dubai World ,IBM, Rover μεχρι την Ζητα Ελλας
Εδωσες ενα δανειο ρε αδερφε οκ, δεν εκανες καλη προβλεψη και ο πελατης σου δεν σου δινει τις δοσεις πισω "σωστα"
Ε οκ! Τι βαζεις και αλλους τοκους και αλλες ποινες και αν καθυστερισει 3 μηνες πανε και αλλες ποινες κτλ
Δινεις 60.000 ευρω και παιρνεις πισω 100.000?
Θα μου πεις σε 10-15 χρονια αλλα δεν καταλαβα, υπαρχει πλεον ΣΙΓΟΥΡΗ επενδυση?
ΑΡΑ?
Ρισκαρες και εχασες... Παντα πρεπει να κερδιζουν?
Πως γινετε αυτο? και στην τελικη ρε ουτε εξοδα εχουν ουτε κατι παραγουν ουτε επηρεαζονται απο την προσφορα και ζητηση...
Φτιαχτηκαν επειδη το να φυλας τα χρημματα κατω απο στρωμμα ειναι καπως...
This post has been edited by valerios: 14 December 2009 - 03:51 AM

Posted 14 December 2009 - 03:50 AM
Posted 14 December 2009 - 04:06 AM
Να ηταν μονο αυτο τοτε θα ηταν μικρο το προβλημα.
Καλο ειναι να εισαι επαναστατης και ρομαντικος αλλα για κοιτα και λιγο πισω απο τον καθρεφτη της κοινωνιας και δες ΠΟΣΟ μεγαλα παιχνιδια παιζονται και ποιοι ειναι αυτοι που ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ τρωνε σε βαρος του ελληνικου λαου και θα καταλαβεις....
ΟΠΟΙΑ πετρα και αν σηκωσεις, ΜΑ ΟΠΟΙΑ υπαρχει διαφθορα. Και πες ενταξει, αντε και εγινε οτι εγινε, αντε και γυριζουμε σελιδα, αντε και κανουμε νεα αρχη. Νομιζεις εσυ οτι τα νεα φορολογικα μετρα ειναι για να βγει η χωρα απο το αδιεξοδο? Νομιζεις οτι οσα λεφτα μαζευτουν θα αξιοποιηθουν?
Εδω Πετρο ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ για να εχουν κερδη οι βιομηχανοι και λοιποι, τι να λεμε τωρα? Ξερεις ποσοι νομοι περνανε μεσα σε αλλους ασχετους νομους για να κερδιζουν οι Τραπεζες?
+ αυτο που λεει ο Valerios. Δλδ οι Τραπεζες δε συμμετεχουν σ αυτη την κριση της χωρας?
Που πληρωνω σα Μ......Σ το ταμειο μου τοσα ευρω το χρονο και εκανα μια επεμβαση που μου στερησε την εργασια μου για 30 μερες και μου ειπαν οτι μου δικαιολογουν 8 ευρω την ημερα? :o
Μακαρι να καταφερεις κατι απο τον αγωνα που κανεις ειλικρινα. Εγω παντως νιωθω απλα ενα γραναζι ενος μηχανισμου που ελεγχουν αλλοι σ αυτη τη χωρα.
Posted 14 December 2009 - 04:31 AM
300 βουλευτες... δειτε το βιογραφικο τους και θα καταλαβετε, ο Σαμαρας ηταν στο ιδιο κολεγιο-πανεπιστημιο με τον Πρωθυπουργο, ας πουμε οτι ηταν 4 χρονια η σχολη την κανανε 5... φυγανε στα 19 και γυρισανε στα 24... ΚΑΙ ΣΤΑ 26 του εγινε Βουλευτης? στα 35 του Υπουργος το 1990!
Καταλαβαινετε ανησυχιες που ειχε αυτος ο ανθρωπος? Σε τι καθημερινο στρες βρισκεται?
Ολοι τους μα ολοι τους ειναι ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑΣ
και ερχομαι στο θεμα μου.... γιατι να εχουν μισθους και κρατικα αμαξια?
Οποιος δηλωνει κατω απο 10.000 που ειναι το αφορολογιτο να εχει μισθο και αμαξι για να εκτελει τα καθηκοντα του.... οι υπολοιποι?
Δλδ ατομα σαν παπανδρευου,βενιζελος,παγκαλος εχουν "εταιρικο" αμαξι "εταιρικο" κινητο με 100 ευρω παγιο και μισθο 2000 ευρω?
Χρειαζεται? Ας γινετε μια κληρωση καθε χρονο και τις ετησιες παροχες-αποδοχες των 300ων να τις δινουν σε 300 οικογενειες...
Να μην μιλησω για διοικητες-διευθυντες Νοσοκομειων-Δεη-Οτε
Ολοι εχουν απο 7 σπιτια και 4 αμαξια και ακομα πληρωνονται?
Αμα θελουν , αμα δεν θελουν ειναι αλλοι που με τα μισα λεφτα θα κανουν την δουλεια....
This post has been edited by valerios: 14 December 2009 - 04:32 AM

Posted 14 December 2009 - 04:36 AM
Posted 14 December 2009 - 07:52 AM
Βαλεριε,ο τροπος που δουλευει το τραπεζικο συστημα ειναι ο εξης:
για καθε ενα εκατομμυριο που εχει στο ταμειο της μια τραπεζα εχει το δικαιωμα να δανειζει 9...συνεπως τα κερδη της ειναι 9 φορες περισσοτερα απο αυτα που αναλογουν στα αρχικα κεφαλαια της...συν,οτι εχει παντα εγγυησεις αναλογα με το μεγεθος του δανειου που εκδιδει π.χ προσημειωσεις ακινητων,τριτεγγυητες κ.λ.π...δωσε μου τη δυνατοτητα να ελεγχω το τραπεζικο συστημα και δε θα με νοιαζει ποιος φτιαχνει τους νομους...το ειχε πει ενας πρωην προεδρος της Αμερικης αν δεν κανω λαθος.

Posted 14 December 2009 - 08:32 AM
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/20...-post_4119.html
http://www.politicsonline.gr/2009/12/%CF%8...%CF%89%CE%BD-2/
http://news24gr.blog...g-post_755.html
Οριστε και το σχετικο event στο facebook...
http://www.facebook....id=236382709337
Οποτε ετοιμη η κινηση, δωστε τα links και σε αλλα forums / club. :hello:
Posted 14 December 2009 - 09:11 AM
Posted 14 December 2009 - 09:48 AM

Ότι να 'ναι © 2011
So F#@*ing What...
I am a Ninja ® EddieX
Posted 14 December 2009 - 10:38 AM
"Ν αντιδρασουμε", οπως ειχε πει και ο Πακετος.
Ξερω οτι να τα βαλεις μαζι τους δεν μπορεις και το μονο που κανεις ειναι να χαλας τη ζαχαρενια σου.
Οπως τοτε με τις εκλογες που ειχαν ομιλιες τα ζωα οι πολιτικοι μας και εβλεπες κατι σαχλοκουδουνα με σημαιακια να κατεβαινουν το δρομο.
Εναν 50αρη, δεν αντεξα και τον ρωτησα γιατι παει στην ομιλια και μου απαντησε: "ελα μωρε για το χαβαλε".....
Τελοσπαντων, σεβομαι την αποψη του καθενος και τον τροπο που σκεφτεται ο καθενας.
Εγω παντως τους εχω γραψει στα @@ μου και κοιταω οσο μπορω να περναω καλα μ αυτα που εχω και μ αυτα που μπορω χωρις να εχω ψευδαισθησεις οτι 100 και 500 ατομα θα αλλαξουν την τυχη αυτου του τοπου στον οποιον δεν εφαρμαιζεται καμια εξουσια.

Posted 14 December 2009 - 10:51 AM
Shigeru Uehara - Chief Designer, S2000 - 12th April 2009, Trentino, Italy.
Posted 14 December 2009 - 06:57 PM
Εγώ θα κατέβω στην πορεία με αυτοκόλλητα και σημαιάκια "Πουπάκης" για να μοιράζω στον κόσμο και το σήμα της ειρήνης ζωγραφισμένο στα μάγουλα !! :thumbup:

Posted 15 December 2009 - 05:15 AM
Μια τέτοια κίνηση από αυτοκινητιστικούς συλλόγους είναι μακριά από πολιτικά κόμματα και εκφράζει την αγανάκτηση από το σύνολο.
Βασικά υπήρχε ανταπόκριση από το skoda club και έχω το τηλέφωνο του προέδρου τους. Δεν έχω μιλήσει μαζί του- ήθελα πρώτα να σε ενημερώσω-εσύ ηγήσε του club,μου το έδωσε ο φίλος που του είπα χθες να κάνει την επικοινωνία.Να στο στείλω ? Πάντος και ο πρόεδρος του rx8 που γνωριστήκαμε χθες όταν του έδωσα τα πράγματα,μου είπε ότι είναι πρόθυμος να συμμετέχει σε κάποια τέτοια κίνηση.
Πιστεύω ότι αν υπάρχει όρεξη,ανεξάρτητα από κόμματα ,μαζευόμαστε σε άλλο σημείο τα Club.

Posted 15 December 2009 - 05:46 AM
Ηλία ,δεν βλέπω ρε φίλε πάντως κανένα ενδιαφέρον .Καλά δεν απασχολεί κανέναν σας το θέμα?
Posted 15 December 2009 - 06:04 AM

Posted 15 December 2009 - 06:09 AM
Το ζουμι ομως, εχει να κανει με τη συμμετοχη του κοσμου. Πιο συσπειρωμενη θα ειναι πιστευω η κινηση αυτη, ετσι ετοιμη οπως ειναι μαζι με τη συμμετοχη των clubs (οσων θα πανε δηλαδη), παρα να κανουμε κατι ξεχωριστο. Οριστε πιο λεπτομερης αναφορα στο θεμα.
http://andronianoi.u...2009-12-11-4594
http://koukfamily.bl...122009-500.html
http://www.seatnet.gr/forum/viewtopic.php?...t=7167&p=313540
Αυτη τη στιγμη σε πολλα club αυτοκινητων εχουν γινει posts για το θεμα αυτο και εχει γινει γνωστη η ημερομηνια για τη συγκεκριμενη πορεια και διαμαρτυρια. Οποτε σε καλο δρομο βρισκεται το θεμα.
Ηλια be my guest, για να δεις τη γλυκα. ;)

Posted 15 December 2009 - 06:44 AM
Το ζουμι ομως, εχει να κανει με τη συμμετοχη του κοσμου. Πιο συσπειρωμενη θα ειναι πιστευω η κινηση αυτη, ετσι ετοιμη οπως ειναι μαζι με τη συμμετοχη των clubs (οσων θα πανε δηλαδη), παρα να κανουμε κατι ξεχωριστο. Οριστε πιο λεπτομερης αναφορα στο θεμα.
http://andronianoi.u...2009-12-11-4594
http://koukfamily.bl...122009-500.html
http://www.seatnet.gr/forum/viewtopic.php?...t=7167&p=313540
Αυτη τη στιγμη σε πολλα club αυτοκινητων εχουν γινει posts για το θεμα αυτο και εχει γινει γνωστη η ημερομηνια για τη συγκεκριμενη πορεια και διαμαρτυρια. Οποτε σε καλο δρομο βρισκεται το θεμα.
Ηλια be my guest, για να δεις τη γλυκα. ;)
δεν μιλάω γι΄αυτό Μάριε, το site πρέπει να είναι Καρατζαφερικό,(λάος δηλαδή).Δεν με ενοχλεί αν βρίζει πράσινους,κόκκινους ,μπλε...καραβάκια στο αιγαίο δεν με πέρνετε καλέ.....
Με ενοχλεί ότι είναι κατευθυνόμενο !!
Εγώ ψήθηκα επειδή γουστάρω να κατέβω παρέα με το club και με ένα κάρο άλλους βλαμμένους από άλλα clubs και επειδή το κανονίσαμε εμείς έτσι αυθόρμητα,χωρίς κανέναν πούστη κομματάρχη από πίσω.
Posted 15 December 2009 - 07:23 AM
Εμενα δε με ενδιαφερει γτ πλερωνει ο πατερας .... βρειτε ενα σπονσορα...
:suprised:
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΣΚΛΗΡΟ*ΟΥΤΣΟΣ !!!!

Posted 15 December 2009 - 07:48 AM
Το γύρισα σε ζιγκολίκι (μιας και, από ότι φαίνεται, περνάει ακόμα η μπογιά μου).
Εμένα πάντως τα 670 δε με προβλημάτισαν.
Τα υπόλοιπα 3-4 ευρώ μέχρι να συμπληρωθεί το τελικό ποσό ήταν που χρειάστηκε λίγο σπρώξιμο παραπάνω.
Ααααααααχ, το βγάλαμε το μεροκάματο για σήμερα.
Με τις υγείες σας.
- Lihoudis: Quality? What quality? I have broken 3 motors (showing his delicate fingers) - 3!!! And you say it doesn't break???!!!!
- Shigeru Uehara: .........

Help

[/URL