S2KI Honda S2000 Forums: Ποια ανάρτηση προτιμάτε και γιατί; - S2KI Honda S2000 Forums

Jump to content

• 8 Pages +
  • « First
  • 6
  • 7
  • 8
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ποια ανάρτηση προτιμάτε και γιατί; Άνεση - Χαμήλωμα - Στρίψιμο

#176 User is offline   palioxaraktiras 

• Group: Guest
  • Country: Greece

Posted 22 April 2012 - 08:44 AM

Νικο εμενα μου εδωσαν μαζι μονο το ασπρο κλειδακι ρε γαμωτο γι αυτο παιδευομαι τωρα :/

This post has been edited by palioxaraktiras: 22 April 2012 - 08:44 AM

#177 User is offline   package 

Posted 22 April 2012 - 09:38 AM

Ποσα κλικ εχουν οι μπροστα και ποσα οι πισω;

#178 User is offline   package 

Posted 22 April 2012 - 09:41 AM

Και μια βασικη ερωτηση. Το υψος πως το ρυθμιζεις σε αυτη την αναρτηση; Ξερω οτι πρεπει να βγει απο πανω. Απλα αν υπαρχει καποιο link που να δειχνει τον τροπο γιατι νομιζω οτι αυτος που την εβαλε εχει κανει μαλακια γιατι το αμαξι ειναι σαν κατσικι.

#179 User is offline   nikthegrek 

• Group: Member

Posted 22 April 2012 - 11:19 AM

Ανάγνωση Δημοσίευσηςpackage, σε 22 April 2012 - 09:41 AM, είπε:

Και μια βασικη ερωτηση. Το υψος πως το ρυθμιζεις σε αυτη την αναρτηση; Ξερω οτι πρεπει να βγει απο πανω. Απλα αν υπαρχει καποιο link που να δειχνει τον τροπο γιατι νομιζω οτι αυτος που την εβαλε εχει κανει μαλακια γιατι το αμαξι ειναι σαν κατσικι.
το υψος εχει 2 σκαλες,,μεσαια και χαμηλη,,εγω το ειχα στην μεσαια και το αμαξι ηταν ηδη χαμηλο..
κωστα δεν ξερω τι εχουν κανει εκει που σου την εβαλαν ,,παρε ενα τηλ τον μπαμπη ρε συ αν θελεις να σου πει τι να κανεις.
http://www.imagerous...88998484128.gifPlease take good care of your S2000, keep it by your side for long and enjoy it from the bottom of your heart. And share the quality and legacy of the S2000 with many friends so that the legend of the S2000 will continue for long.
Shigeru Uehara - Chief Designer, S2000 - 12th April 2009, Trentino, Italy.

#180 User is offline   nikthegrek 

Posted 22 April 2012 - 11:21 AM

Ανάγνωση Δημοσίευσηςpackage, σε 22 April 2012 - 09:38 AM, είπε:

Ποσα κλικ εχουν οι μπροστα και ποσα οι πισω;
δεν εχουν κλικ απλα σφιγγεις ξεσφιγγεις..περιπου 2.5 στροφες απο ακρη σε ακρη και στα 4.

#181 User is offline   nikthegrek 

Posted 22 April 2012 - 11:25 AM

Ανάγνωση Δημοσίευσηςpalioxaraktiras, σε 22 April 2012 - 08:44 AM, είπε:

Νικο εμενα μου εδωσαν μαζι μονο το ασπρο κλειδακι ρε γαμωτο γι αυτο παιδευομαι τωρα :/
το καταλαβα,,χωρις το μικρο αυτο κλειδακι ειναι σχεδον αδυνατον αν δεν βγαλεις το αμορτισερ,,ισως καμια πατεντα απο κανενα μηχανικο,,
εχουν αρκετα παιδια κονι παντως ολο και καποιος θα σου το δανεισει ;)

#182 User is offline   palioxaraktiras 

Posted 22 April 2012 - 02:04 PM

παιδια εχει κανεις το μεταλικο κλειδακι για τις κονι και να θελει να μου το φερει σε καμια συγκεντρωση να το ρυθμισω λιγο και να του το δωσω αμεσως?

#183 User is offline   package 

Posted 22 April 2012 - 05:10 PM

Αν εχω βρει λαστιχο θα κατεβω να στο φερω εγώ.

#184 User is offline   package 

Posted 22 April 2012 - 05:53 PM

Σε μένα πάει αυτό?

Προφανώς έσβησες τα ποστ σου για κάποιο λόγο που ακόμα δεν έχω καταλάβει. Και προφανώς σε εμένα πήγαινε γιατί εγώ ρώτησα για κλίκ. Θες να μου εξηγήσεις λίγο?

This post has been edited by package: 22 April 2012 - 05:56 PM

#185 User is offline   tsatsj 

Posted 22 April 2012 - 06:06 PM

φιλε χιλια συγνωμη εκανα μεγαλο λαθος.ελπιζω να βρεις ακρη με την αναρτηση γρηγορα :) :) :)

edit.δεν μπορεις να λαβεις και πμ

This post has been edited by tsatsj: 22 April 2012 - 06:12 PM

Δημοσίευση Εικόνας

#186 User is offline   package 

Posted 22 April 2012 - 06:15 PM

Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει. Τέλοσπάντων, απλά ρώτησα πόσα κλικ έχει γιατί δεν την έχω αγγίξει ακόμα και ήθελα να μάθω. Έμαθα λοιπόν οτι δεν έχει κλικ αλλά 2,5 στροφές. Ρώτησα και έμαθα για πίσω οτι ρυθμίζονται με το μεταλλικό κομμάτι. Ρώτησα ακόμα για το ύψος γιατί αυτός που την έβαλε δεν ξερω αν πείραξε κάτι για να αλλάξει το ύψος του αμορτισέρ ή όχι γιατί το αμάξι είναι λίγο πιο ψηλό απ οτι πριν με τα μαμά αμορτισέρ και τα ΗR ελατήρια. Αυτό είναι όλο. Έβαλα τα αμορτισέρ πάνω φαντάσου μετά από 4 μήνες που τα είχα αγοράσει γιατί δεν έχω πολύ χρόνο όπως και δεν έχω χρόνο να πειραματιστώ. Γι αυτό έκανα 2-3 ερωτήσεις να μάθω πριν ''παίξω''.

#187 User is offline   package 

Posted 22 April 2012 - 06:16 PM

Μισό να σβήσω τα πμ που δεν έχω διαβάσει από πέρυσι που έκαναν το forum μπ0Υρδ3λ0 και είναι όλα τα πμ ιερογλυφικά.

Εντάξει δεν έσβησα πολλά. Μόλις 600 μηνύματα :(

This post has been edited by package: 22 April 2012 - 06:36 PM

#188 User is offline   tsatsj 

Posted 22 April 2012 - 06:36 PM

Ανάγνωση Δημοσίευσηςpackage, σε 22 April 2012 - 06:15 PM, είπε:

Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει. Τέλοσπάντων, απλά ρώτησα πόσα κλικ έχει γιατί δεν την έχω αγγίξει ακόμα και ήθελα να μάθω. Έμαθα λοιπόν οτι δεν έχει κλικ αλλά 2,5 στροφές. Ρώτησα και έμαθα για πίσω οτι ρυθμίζονται με το μεταλλικό κομμάτι. Ρώτησα ακόμα για το ύψος γιατί αυτός που την έβαλε δεν ξερω αν πείραξε κάτι για να αλλάξει το ύψος του αμορτισέρ ή όχι γιατί το αμάξι είναι λίγο πιο ψηλό απ οτι πριν με τα μαμά αμορτισέρ και τα ΗR ελατήρια. Αυτό είναι όλο. Έβαλα τα αμορτισέρ πάνω φαντάσου μετά από 4 μήνες που τα είχα αγοράσει γιατί δεν έχω πολύ χρόνο όπως και δεν έχω χρόνο να πειραματιστώ. Γι αυτό έκανα 2-3 ερωτήσεις να μάθω πριν ''παίξω''.

μην προσπαθεις να καταλαβεις θα μου κανεις χαρη,δεν παω καλα τελευταια (ποσταρω ρακιντζη και τετοια)

και μενα το αμαξι πιο ψηλο ειναι απο οτι κανονικα, σαν κατσικακι πασχαλιατικο
αλλα το χω στη ψηλη σκαλα,τσεκαρε να δεις που εισαι...

συμφωνω,αν φτιαξεις το υψος,μετα μονος και με πειραματισμο θα βρεις το σωστο σφιξιμο,
ειναι θεμα χρονου

εμπειρικα και απ εξω αν το δεις,κατω απο το πιατελο, (που παταει το ελατηριο στο κατω μερος)
αν δεις κι αλλη περιμετρικη γραμμη, ειναι η κατω θεση και σημαινει οτι εισαι στο ψηλο

#189 User is offline   package 

Posted 22 April 2012 - 06:49 PM

Ανάγνωση Δημοσίευσηςtsatsj, σε 22 April 2012 - 06:36 PM, είπε:

Ανάγνωση Δημοσίευσηςpackage, σε 22 April 2012 - 06:15 PM, είπε:

μην προσπαθεις να καταλαβεις θα μου κανεις χαρη,δεν παω καλα τελευταια (ποσταρω ρακιντζη και τετοια)

και μενα το αμαξι πιο ψηλο ειναι απο οτι κανονικα, σαν κατσικακι πασχαλιατικο
αλλα το χω στη ψηλη σκαλα,τσεκαρε να δεις που εισαι...

συμφωνω,αν φτιαξεις το υψος,μετα μονος και με πειραματισμο θα βρεις το σωστο σφιξιμο,
ειναι θεμα χρονου

εμπειρικα και απ εξω αν το δεις,κατω απο το πιατελο, (που παταει το ελατηριο στο κατω μερος)
αν δεις κι αλλη περιμετρικη γραμμη, ειναι η κατω θεση και σημαινει οτι εισαι στο ψηλο

Εγώ και ο πουφ? :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Βασικό αυτό που είπες οτι μπορώ να το δω και απ έξω κοιτάζοντας το αμορτισέρ. Σε ευχαριστώ.

#190 User is offline   palioxaraktiras 

Posted 24 April 2012 - 08:47 AM

Ανάγνωση Δημοσίευσηςpackage, σε 22 April 2012 - 05:10 PM, είπε:

Αν εχω βρει λαστιχο θα κατεβω να στο φερω εγώ.

Τελεια...Σε ευχαριστω ρε πακετε..στειλε μου πμ αν κατεβεις να ξερω :thumbup: :thumbup: :thumbup:

This post has been edited by palioxaraktiras: 24 April 2012 - 08:48 AM

Ads by Google   S2KI

Share this topic:

• 8 Pages +
  • « First
  • 6
  • 7
  • 8
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users