S2KI Honda S2000 Forums: ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ:ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ S2000? - S2KI Honda S2000 Forums

Jump to content

• 67 Pages +
  • « First
  • 65
  • 66
  • 67
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ:ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ S2000? Παρομοια νεα τοπικ θα μεταφερονται εδω

#1651 User is offline   Nabu 

• View gallery
  • Group: Community Organizer
  • Country: Greece

Posted Yesterday, 05:50 PM

View Postpackage, on 22 May 2012 - 09:46 AM, said:

Αυτή η εξάτμιση δεν είναι apexi. Την έχω δει πολύ καιρό. Ειναι μείγμα από τελικο apexi και κάτι αλλο. Η apexi ειναι δυο κομματια τελικο και μεσαιο και οχι μονοκόμματο. Ίσως είναι η παλιά που κυκλοφορούσε χωρίς μεσαιο. Ποιος ξέρει?

Όποιος αγοράσει αυτήν την εξάτμιση θα έχει μόνιμο ban απο τις συναντήσεις μας.

Είχε έρθει μια φορά ο Μανιάτης και δεν ξέραμε κατα που να φύγουμε όταν πηγαίναμε κονβόι.
My s2k vid -Taking the s2k at the track vid - s2k record at SRC - s2k record at MRC
My Roadster Coupe Nurburgring Vid
Posted Image
Dont Argue with Stupid People.They will bring you down to their level and beat you by experience

#1652 User is offline   package 

• Group: Guest

Posted Yesterday, 07:22 PM

View Postsolo msc, on 22 May 2012 - 12:00 PM, said:

γειας παιδια..ενδιαφερομαι να αγορασω ενα s2k και τα χω βρει με τον ιδιοκτητη..θα δω το αμαξι αυτη τη βδομαδα ..θελω αν ξερει καποιος κατι γιαυτο το αμαξι να με ενημερωσει...

http://www.car.gr/cl...s/view/1808856/ ευχαριστω πολυ δεν ηξερα που να το ποσταρω..

Αν αυτο το αμαξι ειναι του 2005 σου χαριζω το δικο μου που ειναι του 2055.

#1653 User is offline   package 

Posted Yesterday, 07:23 PM

View PostNabu, on 22 May 2012 - 05:50 PM, said:

Αυτή η εξάτμιση δεν είναι apexi. Την έχω δει πολύ καιρό. Ειναι μείγμα από τελικο apexi και κάτι αλλο. Η apexi ειναι δυο κομματια τελικο και μεσαιο και οχι μονοκόμματο. Ίσως είναι η παλιά που κυκλοφορούσε χωρίς μεσαιο. Ποιος ξέρει?

Είχε έρθει μια φορά ο Μανιάτης και δεν ξέραμε κατα που να φύγουμε όταν πηγαίναμε κονβόι.

Εξατμιση ταλαιπώρια

#1654 User is offline   xristoforoS2000 

Posted Today, 04:14 AM

View PostNabu, on 22 May 2012 - 05:50 PM, said:

Δηλαδή να μην πατήσω σε καμία επόμενη συνάντηση? Μια εξαίρεση? :smelly:

#1655 User is offline   uma_chikara 

Posted Today, 04:28 AM

Όποιος πατήσει με αυτή, να μας το πει, να μην πατήσουμε οι υπόλοιποι.. :)

#1656 User is offline   xristoforoS2000 

Posted Today, 04:33 AM

View Postuma_chikara, on 23 May 2012 - 04:28 AM, said:

Όποιος πατήσει με αυτή, να μας το πει, να μην πατήσουμε οι υπόλοιποι.. :)

Ντάξει ντάξει θα έρθω με getz.

#1657 User is offline   Nemesis @ 

Posted Today, 08:43 AM

Προς γνωση και συμμορφωση...
Αφου κατεβηκα Αθηνα λοιπον με τα ευνοητα σε ολους μας εξοδα, πηγα στην μαντρα : http://www.car.gr/cl...s/view/2429792/ με τον μηχανικο (Αγγελο ο οποιος ηταν αψογος στην συνεργασια και πολυ καλος στην δουλεια του φυσικα) βγηκαν τα εξης συμπερασματα

1) Το αμαξι ειχε αλλαγμενη μηχανη με ξυμενους τους αριθμους πλαισιου

2) Δεν υπηρχε κανενα χαρτι (επισημο) για την αλλαγη αυτη και ο μαντρας ''φυσικα '' δεν ηξερε τιποτα

3) Το βιβλιαρακι service (ενα απλο μπλοκακι) ειχε σημειωμενα απο 11/04 εως 12/06 ===60.000 χλμ.===!!! Αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!

Συνεχιζουμε το ψαξιμο λοιπον...

#1658 User is offline   palioxaraktiras 

Posted Today, 08:47 AM

καλα πλακα κανεις?αμαξι στις αχαρνες και δεν ηταν ολοσωστο??με 16,000 σου δινω το δικο μου μιας και δε το βγαζω που ειναι ολοιδιο και με μαυρα-κοκκινα καθισματα :-)

#1659 User is offline   package 

Posted Today, 09:08 AM

Θέλω να πω 2 πραγματάκια στους υποψήφιους αγοραστές με βάση τα τελευταία πόστ. Ψάχνετε να αγοράσετε ένα ειδικό αμάξι που απευθύνεται σε ειδικό κοινό. Δεν είναι άλλο ένα αυτοκίνητο της σειράς. Είναι μοναδικό. Δεν έχει έκδοση 1600, 1800 και 3000. Είναι ένα και μοναδικό σχεδιασμένο από το μηδέν για με αγωνιστικές καταβολές για χρήση δρόμου. Τα περισσότερα λοιπόν που κυκλοφορούν είναι λιωμένα, τρακαρισμένα, πεθαμένα.
Στο ανερχόμενο αγοραστή, που είχε πει ένα παλικάρι, θα δώσω την εξής συμβουλή. Αν ψάχνεται να αγοράσετε S2000 με βασικό κριτήριο την χαμηλότερη τιμή, απλά καληνύχτα. Κοιτάξτε για άλλου είδους αμάξι. Κανένα slk ή mx5. Δεν θα βρείτε στο car σωστό αμάξι, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
Εδώ έχουν μπει αγγελία αξιόλογα αμάξια παιδιών που γνωρίζουμε και δεν έχει μπει κανείς στον κόπο να πάει να τα δει επειδή είναι 1000 ή 2000 ευρώ πιο ακριβά. Ε ναι το καλό και το σωστό είναι πάντα πιο ακριβό. Ο άλλος αναγκάζεται να πουλήσει αμάξι 07, 16000 ευρώ και αντί να βάλετε 3000 παραπάνω να πάρετε σωστό αμάξι κοιτάτε τα σαπάκια του car που είναι 2000 και τα βαφτίζουν 2005. Καλά μέχρι εδώ. Γλιτώσατε 3000 από την αγορά. Όταν θα έρθει η ώρα δεν θα δώσετε απλά τρία χιλιάρικα, αλλά δεκατρία ναι 13.000 το γράφω και έτσι για να το καταλάβετε, για να συνεφέρετε το μπουρδέλο που πήγατε και αγοράσατε. Παρακαλώ να γίνει sticky μπας και ξεστραβωθούν όλοι οι ανερχόμενοι αγοραστές.

#1660 User is offline   blondie_s2k 

• View gallery
  • Group: Member
  • Interests:cars, F1, traveling, music

Posted Today, 09:16 AM

Ανάγνωση ΔημοσίευσηςNemesis @, σε 23 May 2012 - 08:43 AM, είπε:

Αφου κατεβηκα Αθηνα λοιπον με τα ευνοητα σε ολους μας εξοδα, πηγα στην μαντρα : http://www.car.gr/cl...s/view/2429792/ με τον μηχανικο (Αγγελο ο οποιος ηταν αψογος στην συνεργασια και πολυ καλος στην δουλεια του φυσικα) βγηκαν τα εξης συμπερασματα

2) Δεν υπηρχε κανενα χαρτι (επισημο) για την αλλαγη αυτη και ο μαντρας ''φυσικα '' δεν ηξερε τιποτα

3) Το βιβλιαρακι service (ενα απλο μπλοκακι) ειχε σημειωμενα απο 11/04 εως 12/06 ===60.000 χλμ.===!!! Αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!

Εντελώς ενημερωτικά η αγγελία δεν υπάρχει πια..

Δημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση Εικόνας Δημοσίευση Εικόνας
Αν αγαπησεις αυτο που κρατας στα χερια σου, θα γινει ο καλυτερος φιλος σου.
Αν δεν το σεβαστεις ... θα σε σκοτωσει !!!

#1661 User is offline   palioxaraktiras 

Posted Today, 09:17 AM

πακετο αν δεν εχεις μπλεξει με αγοραπωλησιες μεταχειρισμενων και δε με γρηγορα αυτοκινητα που βγαζουν φυσιολογικες φθορες ψιλοσυχνα και ειναι και ακριβουτσικα δε το ξερεις!εγω απο τοτε που πηρα το δικο μου εχω αλλαξει ολες τις βασεις(μηχανης,διαφορικου κλπ) απο φθορα,δισκους,τακακια,δισκοπλατο, αναρτηση,λαστιχα και και και και εχει παει πανω απο 3-4χιλιαδες με απλα μαζεματα για να μπορεις να το εχαριστιεσαι και να ειναι σωστο και οχι απλα να λες οτι εχεις s

#1662 User is offline   SBIT 

Posted Today, 09:18 AM

Πές τα ρε Κώστα γιατί έχω κουραστεί να διαβάζω!!!! Το παλικάρι έκανε ολόκληρο ταξίδι από Θεσ/νικη για ένα αμάξι που υπάρχει στο car τουλάχιστον 3 μήνες (τόσο το θυμάμαι εγώ) και είναι και Αχαρνές. Δηλάδη τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβει κάποιος ότι κάτι βρωμάει! Και το έχουμε πεί αρκετές φορές ακόμα και η περιοχή παίζει μεγάλο ρόλο......!
Posted Image[URL=http://img199.imageshack.us/i/kitcar3.jpg/]Posted Image[/URL

#1663 User is offline   package 

Posted Today, 09:56 AM

View Postpalioxaraktiras, on 23 May 2012 - 09:17 AM, said:

πακετο αν δεν εχεις μπλεξει με αγοραπωλησιες μεταχειρισμενων και δε με γρηγορα αυτοκινητα που βγαζουν φυσιολογικες φθορες ψιλοσυχνα και ειναι και ακριβουτσικα δε το ξερεις!εγω απο τοτε που πηρα το δικο μου εχω αλλαξει ολες τις βασεις(μηχανης,διαφορικου κλπ) απο φθορα,δισκους,τακακια,δισκοπλατο, αναρτηση,λαστιχα και και και και εχει παει πανω απο 3-4χιλιαδες με απλα μαζεματα για να μπορεις να το εχαριστιεσαι και να ειναι σωστο και οχι απλα να λες οτι εχεις s

Και εγώ μτχ πήρα το δικό μου από μαντρά να φανταστείς αλλά το πλήρωσα και το πήρα. Και ήταν το αμάξι οτι ακριβώς μου είχε πει ο μαντράς. Υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες και όποιος θέλει πληροφορίες μου λέει. Μέχρι και καινούρια λάστιχα μου έβαλε πάνω γιατί το αμάξι ήταν γερμανικό και είχε βρόχινα.
Δεν έδωσα ευρώ παραπάνω για να βάλω λάστιχα, τακάκια, δισκόπλακες, δισκοπλατά, ξίδια, αυγά, νιανια και σκατά για να το κυκλοφορήσω. Οτι πληρώνεις παίρνεις.

#1664 User is offline   Pantaxou 

Posted Today, 11:34 AM

Καλησπέρα σε όλα τα αλάνια, ακόμα δεν είμαι επίσημα ενεργό μέλος των S- κιδον
αλλά ελπίζω με την βοήθεια και καθοδήγηση σας να πάρω επιτέλους το πολυπόθητο εργαλείο.
Και το story πάει ως εξής,
για τα λεφτά του είναι οκ ?
και αν ναι προς Θεσσαλονίκη μεριά κάνα καλό μαγαζί να το ελέγξω ξέρουμε ?

: http://filippos-cars...s/view/2499653/

#1665 User is offline   blondie_s2k 

• View gallery
  • Group: Member
  • Interests:cars, F1, traveling, music

Posted Today, 12:00 PM

Παρόλο που δεν είμαι αλάνι Δημοσίευση Εικόνας καλησπέρα και καλώς ήρθες! Δημοσίευση Εικόνας

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ο Μπάμπης που είναι και δικό μας παιδί. Το τηλ. του είναι 2310-684101. Για πάρτον..έχει πράγματα να σου πει. Δημοσίευση Εικόνας

#1666 User is offline   katanaman 

Posted Today, 12:41 PM

View PostNemesis @, on 23 May 2012 - 08:43 AM, said:

Αυτον κανονικα πρεπει να τον καταγγειλεις... που να μπλεκεις τωρα θα μου πεις, αλλα για να μην εχει νουμερα το μοτερ ειναι κλεμμενο. Μηπως να εβαζες την πινακιδα εδω μεσα να ξερουν ολοι τι γινεται?

#1667 User is offline   palioxaraktiras 

Posted Today, 01:21 PM

View Postpackage, on 23 May 2012 - 09:56 AM, said:

Και εγώ μτχ πήρα το δικό μου από μαντρά να φανταστείς αλλά το πλήρωσα και το πήρα. Και ήταν το αμάξι οτι ακριβώς μου είχε πει ο μαντράς. Υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες και όποιος θέλει πληροφορίες μου λέει. Μέχρι και καινούρια λάστιχα μου έβαλε πάνω γιατί το αμάξι ήταν γερμανικό και είχε βρόχινα.
Δεν έδωσα ευρώ παραπάνω για να βάλω λάστιχα, τακάκια, δισκόπλακες, δισκοπλατά, ξίδια, αυγά, νιανια και σκατά για να το κυκλοφορήσω. Οτι πληρώνεις παίρνεις.

καλα ετσι οπως το λες ειναι λες και το δικο μου ειναι κανα παρταλι...και το προηγουμενο το ειχα παρει 36.000 αλλα και αυτο με τον καιρο του ηθελε [ραγματακια...οπως και αυτο,δεν ειπα οτι το πηρα και τα ηθελε ολα με τη μια,σιγα σιγα...αλλα αυτα τα αμαξια εχουν αναλογη συντηρηση των επιδοσεων τους!

#1668 User is offline   xristoforoS2000 

Posted Today, 01:41 PM

Είμαι κάτοχος s εδώ και κάνα 6μηνο, πλέον αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω πάλι σε s2000 θα είχα καταλήξει αλλά όχι σε αυτό που αγόρασα. Η αγορά μου ήταν με ταβάνι δυστυχώς τα 8.000 χιλιάρικα με σκεπτικό ότι θα το μαζέψω μόνος μου μετά σιγά σιγά αλλά τελικά θα προτιμούσα να περίμενα λίγο καιρό παραπάνω ώστε να έπαιρνα κάποιο άλλο είτε από παιδί του club είτε κάποιο άριστα συντηρημένο. Δυστυχώς η βιασύνη μου για να πάρω το αμάξι που γούσταρα ήταν λάθος και για να εξηγήσω τη γνώμη μου σε καμία περίπτωση, πιστεύω, δεν θα αγοράσεις s που "να μην πηγαίνει" αλλά οι λεπτομέρειες σε ένα τέτοιο ειδικό αυτοκίνητο είναι τελικά περισσότερο σημαντικές από ότι νόμιζα (αυτό το αντιλήφθηκα όταν έγινα κάτοχος).Με λίγα λόγια όποιος ενδιαφέρεται για αγορά να γνωρίζει ότι τουλάχιστον σε αυτό το αμάξι (δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει τι παίζει με άλλα) αξίζει να το ψάξεις παραπάνω.
ΥΓ Το πόστ μου το έγραψα γιατί και εγώ όταν διάβαζα εδώ μέσα λόγια πιο παλιών κατόχων που λέγαν ψάξτε το καλύτερα τα θεωρούσα υπερβολικά αλλά τελικά είχαν δίκιο.
Συγνώμη αν κούρασα με την πολυλογία :) καλό ψάξιμο+αγόρα εύχομαι!

#1669 User is offline   package 

Posted Today, 04:49 PM

View Postpalioxaraktiras, on 23 May 2012 - 01:21 PM, said:

View Postpackage, on 23 May 2012 - 09:56 AM, said:

καλα ετσι οπως το λες ειναι λες και το δικο μου ειναι κανα παρταλι...και το προηγουμενο το ειχα παρει 36.000 αλλα και αυτο με τον καιρο του ηθελε [ραγματακια...οπως και αυτο,δεν ειπα οτι το πηρα και τα ηθελε ολα με τη μια,σιγα σιγα...αλλα αυτα τα αμαξια εχουν αναλογη συντηρηση των επιδοσεων τους!

Να πω το αμάξι σου παρτάλι για ποιο λόγο?
Υπάρχει διαχωρισμός στην φυσιολογική φθορά που έρχεται με το χρόνο, ξαναλέω με το χρόνο, από τη "άλλη" φθορά που με το που το αγοράζει 8.000, σκας άλλα τόσα γιατί δεν έχει λάστιχα, έπεσε ο προφυλακτήρας ο ερμής είναι αναδρομος. Και εγώ τόσο το πήρα περίπου και έχει φάει ένα Φ-Ε ένα κομπρέσσορα και τέρμα κόντρες. Τι έχω αλλάξει στα σχεδόν 5 χρόνια που το έχω? 3 φορές λάστιχα, 3 φορές δισκοπλατό, 2 φορές τακάκια μπροστά, 1 πίσω, ανάρτηση και ψάχνω μπροστά δισκόπλακες. Φυσιολογική φθορά. Δεν έχω αλλάξει μοτέρ, παρόλο το βιασμό από τα προαναφερθέντα, δεν έχω αλλάξει τεντοτήρα, δεν έχω αλλάξει στραβά ψαλίδια από τράκες ή πεζοδρόμια, δεν έχω αλλάξει πεταλούδες, μύγες και λοιπά ερπετα. Τα ηλεκτρικά του πέρα από το flickering είναι τέλεια, το αμάξι είναι ατρακάριστο(το έχουν κοιτάξει 3 φίλοι φανταρτζήδες). Δεν έδωσα λεφτά να συνεφέρω τίποτα γιατί πολύ απλά πήρα ένα ακριβό S2000 που έβαλα το κλειδί στη μίζα πάτησα το Start button και έφυγα. Απλά πράγματα.

#1670 User is offline   package 

Posted Today, 04:52 PM

Off topic mode on. Άσε που ήταν το πιο γρήγορο Φ-Ε που κυκλοφορούσε και το κομπρεσσεράτο που έβγαλε το περισσότερα άλογα. Και τώρα πια είναι το πιο γρήγορα μαμά. :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: Υπάρχει κανείς να με περάσει? :p :p :p :p :p :p :p
Off topic mode off

#1671 User is offline   alexis_s2 

Posted Today, 06:53 PM

Ανάγνωση Δημοσίευσηςpackage, σε 23 May 2012 - 04:52 PM, είπε:

Off topic mode on. Άσε που ήταν το πιο γρήγορο Φ-Ε που κυκλοφορούσε και το κομπρεσσεράτο που έβγαλε το περισσότερα άλογα. Και τώρα πια είναι το πιο γρήγορα μαμά. :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: Υπάρχει κανείς να με περάσει? :p :p :p :p :p :p :p
Off topic mode off

ποσω το ειχες ρε κωστα??

#1672 User is offline   palioxaraktiras 

Posted Today, 08:43 PM

ετσι ακουστηκε,δεν ειπα οτι αυτη ηταν η προθεση σου...και γω μονο αναλωσιμα εχω αλλαξει εξαλλου...απλα ηθελα να τονισω πως και ενα αμαξι καλο να παρει καποιος χωρις καλα λαστιχα και με 1 σερβις να εκκρεμει, τιποτα δισκοπλακες τακακια κλπ και θες να βαλεις καλα πραγματα εχεις φτασει το 2χιλιαρο με το καλημερα για ενα αμαξι πολυ καλο με 2 αναλωσιμα που χρειαζεται...φαντασου να θες και καμια αναρτηση λογω χιλιομετρων η τιποτα αλλο...καλο ειναι λοιπον οι αγοραστες να τα προσμετρουν ολα και να υπολογιζουν το κοστος ευκαιριας καθε αυτοκινητου

Ads by Google   S2KI

Share this topic:

• 67 Pages +
  • « First
  • 65
  • 66
  • 67
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users