S2KI Honda S2000 Forums: Παραλίγο Κλοπή S2000 - S2KI Honda S2000 Forums

Jump to content

• 4 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Παραλίγο Κλοπή S2000 στο παρα 1'

#1 User is offline   StathiS2000 

• Group: Guest
  • Country: Greece

Posted 08 July 2010 - 01:13 AM

Γειά σας παιδιά. Εχθές το βραδύ (τα ξημερώματα) για την ακρίβεια, δυο "τυπάδες" προσπάθησαν να... "δανειστούν" το Σάκη μου. Ο ένας φύλαγε τσίλιες (παρκάρω σε σχετικά πολυσύχναστο δρόμο) και ο άλλος είχε σκύψει στην πόρτα του οδηγού και προσπαθούσε να βγάλει κάποιο εργαλείο απο τα ρούχα του. Για καλή μου τύχη, ένας γείτονας που πέρασε τυχαία (να'ναι καλά ο άνθρωπος!!!), τους ρώτησε τί συμβαίνει και αυτοί του απάντησαν "τίποτα, απλά το....χαζεύουμε...!!!", και σηκωθήκαν και έφυγαν. Σήμερα το πρωί που με είδε μου το είπε. Ξέροντας οτι θα ξαναπροσπαθήσουν και οτι ίσως να μήν είμαι τόσο τυχερός την επόμενη φορα, έχω αναστατωθεί, δεν ξέρω τι να κάνω για να γλυτώσω τις (αναμενόμενες??) περιπέτειες. :ponder: :confused:

#2 User is offline   energetic 

• News & Site Moderator
  • View gallery
  • Group: Site Moderator

Posted 08 July 2010 - 01:20 AM

Στη θεση σου θα εψαχνα για ενα υπογειο χωρο φυλαξης. Υπαρχουν πολλα parking με το σχετικο αντιτιμο βεβαια, αλλα μονο ετσι μειωνεται καπως η πιθανοτητα κλοπης.
Posted Image

#3 User is offline   Colin mc rae 

• Group: Member

Posted 08 July 2010 - 01:39 AM

Εγω θα προτεινα πρωτα εναν κλειστο χωρο γκαραζ οπως ειπε και ο μαριος η εναν καλο συναγερμο σαν δευτερη λυση μιας και απο τα λογια σου δεν φαινετε να ειναι τπτ οργανωμενο.Αυτοι ηθελαν να το διαρηξουν και βλεποντας ισως οτι δεν εχει καποιο συναγερμο να συνεχισαν την προσπαθεια τους.Αν φτασει στο σημειο να φυγει απο τα χερια σου τοτε μονο μια μικτη σωζει την κατασταση δυστηχως.Εγω εχω εναν συναγερμο που μεσα στο αυτοκινητο εχει ενα μικρο πληκτρολογιο και μονο οταν βαλεις 4ψηφιο pin περνει μπρος ο κινητηρας.Δες μια τετοια λυση! :hello:
Δημοσίευση Εικόνας Handmade mugen style hardtop by
Carbone/Carbon Tuning Experts
Δημοσίευση Εικόνας

#4 User is offline   Nabu 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 08 July 2010 - 01:41 AM

Δυστυχώς πολύ σοβαρό αυτό που λες. Το να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα το ξανακάνουν είναι το χειρότερο!! Κάθεσαι σε αναμένα κάρβουνα.

Πάλι δυστυχώς όλες οι απαντήσεις που μου έρχονται στο μυαλό είναι χιουμοριστικού τύπου ενώ το θέμα δεν είναι.

Πραγματικά, εκτός απο αυτό που λέει ο Μάριος, δεν υπάρχει και κάτι άλλο να κάνεις.

Να βάλεις κολώνα στο τιμόνι και να ελπίζεις ότι αυτό είτε θα τους αποτρέψει, είτε θα τους καθυστερήσει πάρα πολύ?

Να φτιάξεις κάποιο διακόπτη στην μπαταρία και να τον παίρνεις μαζί σου ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ?

Έλεος δλδ, κοίτα που έχουμε καταντήσει. :thumbdn:

Εναλλακτικά μπορείς να κερνάς τους γείτονες, εναλλάξ, κάθε βράδυ ένα ποτάκι έτσι ώστε να όταν θα γυρνάνε απο αυτό να ρίχνουν μια ματιά στο αμάξι :D

Η μπορώ να σου δώσω τον αριθμό μου και να βάλεις στους κλέφτες ένα σημείωμα με αυτό. Γράψε απο κάτω: "Αυτουνού είναι καλύτερο, πάρτε τον να σας πει που μένει"

Επίσης, ποτέ δεν είναι αργά για ένα rottweiler. Νομίζω θα του αρέσουν τα δέρματινα του S2000. :D

(τελικά δεν κρατήθηκα!)
My s2k vid -Taking the s2k at the track vid - s2k record at SRC - s2k record at MRC
My Roadster Coupe Nurburgring Vid
Posted Image
Dont Argue with Stupid People.They will bring you down to their level and beat you by experience

#5 User is offline   StathiS2000 

• Topic Starter

Posted 08 July 2010 - 01:55 AM

Συναγερμό του έχω βάλει και αυτό είναι που με τρελαίνει!!! (το θράσος τους).Και είναι ρυθμισμένος στο πολύ ευαίσθητο, τόσο που και αμάξι να περάσει σχετικά κοντά, μου χτυπάει ειδοποίηση (τουλάχιστον 5-6 φορές κάθε βράδυ).Συναγερμό με Pin ομολογώ οτι δεν έχω ξανακούσει Colin mc rae. Για γκαράζ δεν ξέρω τί τιμές παιζουν, αλλά δεν βρίσκομαι και στην καλύτερη...φάση. :shrug: Χμμ, το....ποτάκι σαν καλή λύση μου ακούγεται πάντως...δεν το είχα σκεφτεί.... :clap: χαχαχαχα

#6 User is offline   energetic 

• News & Site Moderator
  • View gallery

Posted 08 July 2010 - 02:06 AM

Για γκαράζ δεν ξέρω τί τιμές παιζουν...

Να υπολογιζεις περιπου απο 100 εως και 150 Euro το μηνα αναλογως τη περιοχη. Δηλαδη 1200 με 1800 Euro το χρονο. Τωρα αν βαλεις να υπολογισεις ολα τα εξοδα του αυτοκινητου και προσθεσεις και αυτα στα εξοδα σου θα απογοητευτεις με το συνολικο ετησιο ποσο που χρειαζεσαι για να εχεις ενα αμαξι.

#7 User is offline   StathiS2000 

• Topic Starter

Posted 08 July 2010 - 02:14 AM

Για να έχεις το συγκεκριμένο αμάξι εννοείς φίλε μου energetic... Πάντως, απο τη στιγμή που το αγοράζεις, πιστεύω οτι ξέρεις σε πόσο βαθιά νερά πέφτεις... το θέμα είναι αν μπορείς να...κολυμπάς...

#8 User is offline   ManosS2k 

Posted 08 July 2010 - 02:30 AM

Πολυ θα ηθελα να μ δανιζαν ενα Uzi κ να βαραγα σκοπια σε ενα αμαξι που (απευχομαι) να θελουν να παρουν.
Posted ImagePosted ImagePosted Image

*??????? ???????*

#9 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 08 July 2010 - 02:35 AM

Όλες οι λύσεις που υπάρχουν ακούστηκαν (γκαράζ, συναγερμός, μικτή). Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σκευτώ κάτι άλλο από το να κοιμάσαι μέσα στο αυτοκίνητο :D

Λυπάμαι που το ακούω. Δυστυχώς τα S2000 έχουν γίνει στόχος λόγω της ζήτησής τους και προφανός της ευκολίας να τα κλέβουν :(
Stopped at 565whp

Posted ImagePosted Image

#10 User is offline   Germak 

Posted 08 July 2010 - 03:22 AM

Υπάρχει πάντα και η λύση να πάρουμε ένα δεύτερο και να το έχουμε ακριβώς από πίσω ξεκλείδωτο ή με ανοιχτή κουκούλα και ένα νίτρο με τη Τζούλια στο κάθισμα....μη μου πείτε ότι δεν θα πάρουν....τη Τζούλια!

Γκαράζ και ο θεός assistant.
J'S RACING Brake rotors front & back + brake pads
Hondata Heatshield Gasket
J'S RACING Low Temp Thermostat
J'S RACING Radiator Cap
J'S RACING Fan Switch
Συμπλέκτης = +80 άλογα στην κατάστασή μου.
Ανάρτηση = χωρίς άγκυρες όταν μπει νέα.
Φωτα Πορείας = απλώς εκθαμπωτικά!
1 Πασχαλινό αυγό στο πορτ-μπαγκάζ. ΕΦΑΓΩΘΗ
1 ζευγάρι βατραχοπέδιλα
Σινεμπλοκ = σε υπεράριστη κατάσταση, δεν μπορεί να φτάσει ανθρώπινο χέρι εκεί που βρίσκονται.
Στείλτε pm για το τελευταίο, έχει υπεραξία και εξηγήσεις για μηχανικούς.
Ευθυγράμμιση: Το μοναδικό S στην Ευρώπη δίχως!
Φίλτρο γύρης: Με πραγματική γύρη!
και επίσης, ΝΕΟ! Επιδαπέδια ψύξη!

#11 User is offline   StathiS2000 

• Topic Starter

Posted 08 July 2010 - 03:48 AM

Απ'ότι κατάλαβα, κλειστό γκαράζ ή....Τζούλια. Χμμμ, το δεύτερο μου φαίνεται πιό εύκολο.... :banana: Για αρχή, πάω σήμερα για κάνα μπαστούνι γιατι μέχρι να βρώ κανένα κλειστό πάρκινγκ εδώ τριγύρω, ίσως να'ναι πολύ αργα... Πάντως, δε νομίζω να ξαναέρθουν τα ίδια πάλι άτομα.. πόσο θράσος πιά..... :dontdoit:

#12 User is offline   notoriouss2k 

Posted 08 July 2010 - 03:53 AM

απαράδεκτο για την Honda τοσο ακριβό αυτοκίνητο και δεν κάνανε τίποτα για να το προστατεύσουν απο την κλοπή. Κοροϊδεύουμε τα γερμανικα αλλα αυτά των 40000 και 50000 είναι πολύ καλά προστετευμένα για κλοπή

This post has been edited by notoriouss2k: 08 July 2010 - 03:54 AM

#13 User is offline   eddiex 

• Off Topic
  • View gallery

Posted 08 July 2010 - 04:04 AM

απαράδεκτο για την Honda τοσο ακριβό αυτοκίνητο και δεν κάνανε τίποτα για να το προστατεύσουν απο την κλοπή. Κοροϊδεύουμε τα γερμανικα αλλα αυτά των 40000 και 50000 είναι πολύ καλά προστετευμένα για κλοπή

:confused: :ponder:
Posted Image

Posted Image Ότι να 'ναι © 2011 Posted ImageSo F#@*ing What... Posted Image I am a Ninja ® EddieXPosted Image

#14 User is offline   Germak 

Posted 08 July 2010 - 04:07 AM

ΔΕΝ υπάρχει τίποτα προστατευμένο όταν γίνει στόχος

#15 User is offline   energetic 

• News & Site Moderator
  • View gallery

Posted 08 July 2010 - 04:07 AM

Οριστε? Νομιζεις οτι εχουν διαφορα? Αν το βαλουν στο ματι το αμαξι που θελουν να βρουν και να κλεψουν, ειτε Γερμανικο ειναι, ειτε Ιαπωνεζικο κτλ., το αμαξι το ξεχνας δυστυχως.

#16 User is offline   Germak 

Posted 08 July 2010 - 04:34 AM

Επειδή δεν βρέθηκε ακόμα ΤΟ αντικλεπτικό ασχέτως μάρκας αυτό νομίζω είναι το καλύτερο:

1. Οτιδήποτε είναι πρώτη μούρη στο Καβούρι στην Ελλάδα η γίνεται ανάρπαστο, η το ζηλεύουν ή το χτυπάνε. Μιλάω για τις 'καλύτερες' θέσεις πάρκινγκ της νύχτας οπουδήποτε. Και όσο πιο νέος σε ηλικία οδηγός είσαι τόσο πιο πολλές μικροζημιές, τσακωμούς και μαλακίες άλλες θα ζήσεις. Αν το σκεφτείς καλύτερα, low profile και μακριά από highλίκια του κώλου της δήθεν κοινωνίας μας θα σε κάνουν να διασκεδάζεις πολύ καλύτερα και θα έχεις το Sάκη safe.
2. Τα κλειδιά ακόμα τα αντιγράφουν και τα χαρτιά σας με διευθύνσεις κτλ ακόμα τα βλέπουν οπότε μην αφήνετε, αν μπορείτε, στοιχεία μέσα σε cabrio.
3. Προσέχουμε να έχουμε, αν μπορούμε, οπτική επαφή με το αυτοκίνητο χωρίς να γινόμαστε 'αλκοολικοί' ότι θα το κλέψουν, διότι υπάρχουν και 'γκαντέμιδες' :D :D
4. Δεν παρκάρουμε σε τεράστια ανοιχτά πάρκινγκ...
5. Αν είναι να βασανιστείς στο κέντρο, πάρε το μετρό, δεν θα πάθεις κάτι από το κάνεις σβούρες να παρκάρεις για να το βρεις και χτυπημένο τα ξημερώματα
6. 3-4 στενά πιο μακριά από μπουρδελοκαταστάσεις του στυλ, χαμός για να παρκάρεις, δεν θα κάνουν κακό στις καλύγραμμες γυμνασμένες από το πεντάλ γάμπες σου...
7. ε, βάλε και κανα συναγερμό μπας και κάποιος που τρώει σε κανά μπαλκόνι ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ απότομα από τα τζατζίκια και δει τι στο διάολο του σπάει τα αρχίδια...η συνήθεια του ήχου των συναγερμών τα τελευταία χρόνια έχει 'αδρανοποιήσει' το εγκεφαλικό μας response και δεν, δυστυχώς, δίνουμε την πρέπουσα σημασία. Αρα ο συναγερμός ενοχλεί και οι κλέφτες όχι.
8. Τέλος, πάρε και κανα ταξί αν πιστεψεις ότι η διαφορά θα είναι 20, 25, 35 χιλιάδες ευρώ.

Και όχι, όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι δεν κάνουμε χρήση του αυτοκινήτου. Απλά σε εποχή κρίσης, σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο πριν κάνουμε μαλακία.

#17 User is offline   notoriouss2k 

Posted 08 July 2010 - 04:37 AM

ναι αλλα όχι και τοσο ευκολα . να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες δες τι κλειδι σου δινει η Honda για το Αρ 1 το ιδιο κλειδι ειχα και για το civic το 89 . Ούτε ασφαλείας ούτε τίποτα .Σύστημα ασφαλείας δεν έχουνε και για την προσωπική μου άποψη είναι γυμνό. Εννοείται ότι αν το θελουν θα το πάρουν , με γερανό το σηκώσαν από το πάρκινγκ μου.

#18 User is offline   Valiant 

• Country: Japan

Posted 08 July 2010 - 06:18 AM

να εισαι καλα ρε Nick27, που μας προτινεις και την λυση , σε περιπτωση που πανε να το κλεψουν....λυσεις υπαρχουν.....αλλα καλο ειναι να μην λεγονται δημοσια! ας ειμαστε λιγο σοβαροι και προσεκτικοι με τετοιου ειδους 8εματα...... εξαλλου γιαυτο υπαρχουν και τα private email.....

φιλικα παντα...

This post has been edited by Valiant: 08 July 2010 - 08:04 AM

#19 User is offline   nick27 

Posted 08 July 2010 - 06:37 AM

Δηλαδη ρε Valiant θες να μου πεις οτι φανερωσα το μυστικο στους κλεφτες? Η θες να μου πεις οτι δεν το ξερουν?Εμενα περιμενανε....Τελοσπαντον διαγραφω το προηγουμενο post για αποφυγη παρεξηγησεων...

φιλικα παντα...

#20 User is offline   StathiS2000 

• Topic Starter

Posted 08 July 2010 - 06:39 AM

Το ξέρω nick27, το ξέρω. Απλά αναρωτιέμαι τί είναι αυτό που θα κάνει το κάθε @ρχδ@ να μήν ασχοληθεί με το αμάξι μου και να πάει γι'άλλα. Δηλ. τί πρέπει να δεί για να πεί : δε γμτ, πάω σε κάποιο άλλο πιό "εύκολο"... Τί άλλο να κάνεις....μόλις πήρα μπαστούνι...το διακοπτάκι μου το είχε ήδη προτείνει ο ηλεκτολόγος μου όταν έβαζα τον συναγερμό αλλα επειδή παρεμβαίνει στην τροφοδοσία, δεν ήθελα να μπλέξω. Τώρα βέβαια το ξανασκέφτομαι πολύ σοβαρα... Επιπλέον, ήδη ρώτησα για πάρκινγκ σε μια πολυκατοικία εδώ πιο δίπλα... Οτι μπορώ θα το κάνω μπας και την γλυτώσω την αγάπη μου... :nails:

#21 User is offline   ManosS2k 

Posted 08 July 2010 - 06:39 AM

ναι αλλα όχι και τοσο ευκολα . να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες δες τι κλειδι σου δινει η Honda για το Αρ 1 το ιδιο κλειδι ειχα και για το civic το 89 . Ούτε ασφαλείας ούτε τίποτα .Σύστημα ασφαλείας δεν έχουνε και για την προσωπική μου άποψη είναι γυμνό. Εννοείται ότι αν το θελουν θα το πάρουν , με γερανό το σηκώσαν από το πάρκινγκ μου.

Εγω συμφωνω εδω παντως. :thumbup:

#22 User is offline   ManosS2k 

Posted 08 July 2010 - 06:40 AM

Παιδια θα ηταν καλο να μην αναφέρονται "μυστικα" εδω περα, αν θελετε Pms οπως εστειλα κ γω στο Σταθη. Για το καλο ολων σας...

#23 User is offline   Germak 

Posted 08 July 2010 - 06:42 AM

:thumbup:

#24 User is offline   Germak 

Posted 08 July 2010 - 06:43 AM

Δε σβήνουμε και τίποτα;;

#25 User is offline   energetic 

• News & Site Moderator
  • View gallery

Posted 08 July 2010 - 06:50 AM

Εμενα παντως μ'αρεσει η καταληξη αυτου του video.

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VX1ujLk55bM]http://www.youtube.com/watch?v=VX1ujLk55bM[/URL]

Ads by Google   S2KI

Share this topic:

• 4 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users