S2KI Honda S2000 Forums: κλοπη S2000 ΙΒΙ 2117 - S2KI Honda S2000 Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

κλοπη S2000 ΙΒΙ 2117 ΚΛΟΠΗ Σ2000

#1 User is offline   costasS2000 

• Group: Guest
  • Country: Greece

Posted 04 August 2011 - 10:42 AM

Καλησπερα.στις 03/08 απο 1-6 τα ξημερωματα κλαπηκε το hondaκι μου s2000 μοντελο 05,απο την αγ.παρασκευη.μου διαρρηξαν 2 γκαραζοπορτες και μου το φαγανε.
το αμαξι ειναι μαυρο εχε φιμε τζαμια,μαυρη σιτα στον προφυλακτηρα και του χα βγαλει το μπροστινο σημα...πινακιδα ΙΒΙ 2117.αν δει κανεις κατι πουθενα ας μου στειλει ενα μηνυμα ρε παιδια,εχω χασει τον υπνο μου..(ευχομαι να του κοπουν τα χερια αυτουνου που μου το φαγε και να νιωσει την πικρα που ενιωσα εγω οταν δεν το ειδα στη θεση του.....)
S2000 FOR EVER

This post has been edited by costasS2000: 04 August 2011 - 10:54 AM

#2 User is offline   blondie_s2k 

• View gallery
  • Group: Member
  • Interests:cars, F1, traveling, music

Posted 04 August 2011 - 11:46 AM

:( :( :(

Πολύ λυπάμαι και εύχομαι να βρεθεί. Θα έχουμε όλοι μας, φαντάζομαι, το νου μας μήπως δούμε τίποτα...
Δημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση Εικόνας Δημοσίευση Εικόνας
Αν αγαπησεις αυτο που κρατας στα χερια σου, θα γινει ο καλυτερος φιλος σου.
Αν δεν το σεβαστεις ... θα σε σκοτωσει !!!

#3 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 04 August 2011 - 01:31 PM

Ανάγνωση ΔημοσίευσηςcostasS2000, σε 04 August 2011 - 10:42 AM, είπε:

Καλησπερα.στις 03/08 απο 1-6 τα ξημερωματα κλαπηκε το hondaκι μου s2000 μοντελο 05,απο την αγ.παρασκευη.μου διαρρηξαν 2 γκαραζοπορτες και μου το φαγανε.
το αμαξι ειναι μαυρο εχε φιμε τζαμια,μαυρη σιτα στον προφυλακτηρα και του χα βγαλει το μπροστινο σημα...πινακιδα ΙΒΙ 2117.αν δει κανεις κατι πουθενα ας μου στειλει ενα μηνυμα ρε παιδια,εχω χασει τον υπνο μου..(ευχομαι να του κοπουν τα χερια αυτουνου που μου το φαγε και να νιωσει την πικρα που ενιωσα εγω οταν δεν το ειδα στη θεση του.....)
S2000 FOR EVER

Λυπάμαι που το ακούω και εύχομαι να βρεθεί. Δηλαδή άνοιξαν 2 γκαραζόπορτες από πολυκατοικία και το πήραν? Δεν άκουσες τίποτα? Συναγερμό? Ξέρω ότι είσαι στενοχωρημένος αλλά για δώσε περισσότερες πληροφορίες?
Stopped at 565whp

Posted ImagePosted Image

#4 User is offline   costasS2000 

• Topic Starter

Posted 04 August 2011 - 02:09 PM

απο πολυκατοικια,μοy κανει εντυπωση που δεν τους ακουσα γιατι οταν εβαζα μπρος το honda me akouge olh η πολυκατοικια απο τον αντιλαλο.μιλησα με την αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι αυτο το αμαξι παιρνει μπροστα μονο με αντικλειδι.τυχαιο οτι την κυριακη ειχα παει σε εναν γαμο στον αγιο στεφανο??και παω στην αστυνομια να ελεγξουν αν υπαρχουν και αλλες καταγγελιες απο αυτο το κτημα και μου λενε δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο......μετα απο 7 χρονια που το παρκαρω στο ιδιο σημειο μου το φαγαν μεσα σε 10 λεπτα.γιατι ο αλητης μου στερησε αυτο που αγορασα με τον ιδρωτα μου...

#5 User is offline   alexis_s2 

Posted 04 August 2011 - 05:57 PM

για κοιταξε στην πολυκατοικια που μενεις μηπως εχεις κανα τζιμανι......ανοιξε σαν κυριως με τα κλειδια αφου μενει εκει το εσπρωξαν με τα χερια κ αυτο ηταν,δυο πορτες?οχι απιθανο αλλα λιγο δυσκολο
σου ευχωμαι να το ξαναβρεις καν βρεις καυτους που το εκαναν να τους πεταξεις σε κανα χαντακι μπας κ γλιτωσουμε απο κανεναν

#6 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery

Posted 05 August 2011 - 01:15 AM

Ανάγνωση ΔημοσίευσηςcostasS2000, σε 04 August 2011 - 02:09 PM, είπε:

απο πολυκατοικια,μοy κανει εντυπωση που δεν τους ακουσα γιατι οταν εβαζα μπρος το honda me akouge olh η πολυκατοικια απο τον αντιλαλο.μιλησα με την αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι αυτο το αμαξι παιρνει μπροστα μονο με αντικλειδι.τυχαιο οτι την κυριακη ειχα παει σε εναν γαμο στον αγιο στεφανο??και παω στην αστυνομια να ελεγξουν αν υπαρχουν και αλλες καταγγελιες απο αυτο το κτημα και μου λενε δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο......μετα απο 7 χρονια που το παρκαρω στο ιδιο σημειο μου το φαγαν μεσα σε 10 λεπτα.γιατι ο αλητης μου στερησε αυτο που αγορασα με τον ιδρωτα μου...

Η αλήθεια είναι ότι δεν τους είναι απαραίτητο το αντικλείδι για να το βάλουν μπροστά. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά αυτό που λες είναι μια εύκολη περίπτωση για αυτούς. Τα λέω ρε γαμώτο συνέχεια αυτά. Για αυτό το λόγο εγώ όταν πάω σε γάμους και νυχτερινά μαγαζιά τους ζητάω μία θέση που δεν θα το μετακινήσουν και θα πάρω μαζί μου τα κλειδιά βέβαια με το ανάλογο φιλοδώρημα. Η γκαραζόπορτες ήταν στο ίδιο επίπεδο με το δρόμο? Αν ναι υπήρχε η δυνατότητα να το σπρώξουν έξω με τα χέρια γιατί μάλον έτσι θα το κάνανε.

#7 User is offline   michael-s2000 

Posted 05 August 2011 - 01:32 AM

Δε παιζοντε ρε τα τσογλανια........ γιατι ρε φιλε μου γινετε εμενα ο κ...ος να. για να παρω το αμαξακι μου..... Μου γινετε ο κ...ος να να το συντηρησω και ερχεσαι εσυ που δεν δεχεσαι αυτο που γινετε στη χωρα σου και μου σπασ το αμαξι και μου το καις.....δεν εχεισ με τι να ασχοληθεις η να φας η το χεις χομπι και μου παιρνεις το αμαξι με το ετσι θελω....?!?!? Γιατι ρε μαγκα.... δε καταλαβα...? εσυ εισαι πιο ξυπνιος απο μενα....Που να σου κοπουν τα χερια ρε π....η και να μην μπορεις να ανοιγεις ουτε την πορτα του σπιτιου σου μπασταρδε...ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα τσαντιστικα παλι.... ελπιζω φιλε να το βρεις τιποτα αλλο δεν σου λεω.... και να αμα τους βρεις πριν την αστυνομια φωναξε με γιατι εχουμε κατι προηγουμενα....

#8 User is offline   orienta 

Posted 05 August 2011 - 03:39 AM

ειχεs μικτη ασφαλεια? :burnrubr:

#9 User is offline   katanaman 

Posted 05 August 2011 - 03:49 AM

Ροπαλια στο κεφαλι και μετα στο βοθρο,τιποτε αλλο δεν τους αξιζει. Ακομη και αν τους πιασουν σε 2 μερες τους αφηνουν, αυτα τα αστερια που εχουμε στην αστυνομια. Μακαρι να το βρεις φιλε. Βαλτε συναγερμους, κοψτε βενζινες, παρτε μετρα γιατι ερχονται ακομη χειροτερες μερες και οι κλεφτες θα αποθρασυνθουν εντελως.

#10 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery

Posted 05 August 2011 - 05:05 AM

Ανάγνωση Δημοσίευσηςorienta, σε 05 August 2011 - 03:39 AM, είπε:

ειχεs μικτη ασφαλεια? :burnrubr:

Η κλοπή δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο στη μεικτή ασφάλεια. Τα περισσότερα συμβόλαια έχουν μερική και ολική κλοπή και στα πιο απλά.

#11 User is offline   protogeo 

Posted 05 August 2011 - 05:41 AM

Λυπαμαι φιλε.. Ευχομαι να το βρεις το Hondaκι σου

Οσο για τους αλητες, ευχομαι να τους πεσουν τα χερια :angry2:
#Land of the Rising Sun#
Posted Image ----> Honda Civic Type-R EP3 03' (for sale or trade) <-----

#12 User is offline   costasS2000 

• Topic Starter

Posted 05 August 2011 - 08:33 AM

δεν εχω μικτη ασφαλεια,αλλα ειχα βαλει για ολικη κλοπη...αυτο που με ενοχλει ειναι οτι μπηκαν σπιτι μου και μου κλεψαν οτι πολυτιμοτερο ειχα...διπλα ακριβως απο μενα ηταν παρκαρισμενο ενα alfa romeo του κουτιου 5 μηνων αμαξι και ουτε καν το ακουμπησαν οι μαγκες...ηταν προσχεδιασμενο νομιζω,αλλα ποτε δεν ειδα καποιον να με παρακολουθει..παντως ολοι μου λενε οτι το εσπρωξαν και το βγαλανε στον δρομο γιατι πιλοτη και δρομος ειναι σε ενα επιπεδο

#13 User is online   Valiant 

• Country: Japan

Posted 05 August 2011 - 09:14 AM

..ειναι πολυ ασχημο να ακους τετοια περιστατικα, σε εξοργιζουν και απογοητευεσαι μιας και νιωθεις ανημπορος να αντιδρασεις! οτι και να πουμε ειναι λιγο... :thumbdn:

This post has been edited by Valiant: 05 August 2011 - 09:15 AM

#14 User is offline   energetic 

• News & Site Moderator
  • View gallery
  • Group: Site Moderator

Posted 05 August 2011 - 01:50 PM

:(
Posted Image

#15 User is offline   mammos 

Posted 06 August 2011 - 05:29 AM

Ημαρτον!!!!!!!!Και γω Αγια Παρασκευη μενω και αρκετες φορες το αφηνω εξω απο την πυλωτη!Τι να πω...
Το πρηγουμενο αμαξι μου το εκλεψαν απο Αγια Παρασκευη και δεν βρηκα τιποτα!
Καποιο αλλο χαρακτηριστικο ειχε αν δει καποιος κατι?

#16 User is offline   costasS2000 

• Topic Starter

Posted 06 August 2011 - 05:58 AM

TO ΑΜΑΞΙ ΗΤΑΝ ΜΑΜΑ.ΜΟΝΟ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ,ΣΙΤΑ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑ,ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ S2000.ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ..

#17 User is offline   notoriouss2k 

Posted 18 August 2011 - 03:28 AM

κρίμα το είχα δει το αυτοκινητο στην αγια παρασκευη και το χάζευα. πολύ ωραίο s2000. φίλε επειδή έχω περάσει ακριβώς τα ίδια, το σήκωσαν με γερανό μέσα απο το γκαράζ,το μονο που χρειαζεται ειναι υπομονή . το κυνηγάνε το αυτοκινητο αυτο ρε γαμωτο και αυτο σε αποτρεπει να το ξανααγορασεις ...

#18 User is offline   ManosS2k 

Posted 31 August 2011 - 02:50 PM

Τελικα εχουν προτίμηση στα μαυρα απ'οτι καταλαβαινω... Φιλε μ θα μιλησω εκ πειρας, ετσι οπως το εκλεψαν δε παιζει να το βρεις ουτε σε 4 χρονια. Τα λεω λιγο χυμα τα πραγματα αλλα ετσι ειναι. Τοσο οργανομενη κλοπη παει να πει επαγγελματιες. Ευχησου να καρκινιασουν αυτοι κ οικογενειες τους, εγω αυτο εκανα κ μακαρι να επιασε. Μακαρι η ασφαλιστικη να μη σε καθυστερησει. Κουραγιο! Εχε υποψιν σου οτι μπορει να δικαιουσε αμαξι αντικαταστασης αυτους τους 3μηνες που ΚΑΙ ΚΑΛΑ γινονται οι ερευνες. Αυτα απο μενα.
Posted ImagePosted ImagePosted Image

*??????? ???????*

Ads by Google   S2KI

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users