πρωτο μου ποστ στα φορουμ αυτα. Ειμαι της Γαλλικής σχολης (εχω ενα peugeot 206cc) αλλα το παθος μου ειναι τα vtech Και ιδιως αυτα με τον καλυτερο ατμοσφαιρικο κινητηρα, τα S2000... ;-) Γιαυτο και αποφασησα να αγορασω ενα.
ΕΙμαι απο Θεσσαλονικη και χαζευω τα φτηνα S2000 του 01' στο car.gr
ΑΥτο που θελω να ρωτησω ειναι τι να προσεξω κατα τον ελεγχο, καθοτι καθε αμαξι εχει τα δικα του προβληματα και ευαισθητα σημεια. Αν μου λεγατε να αγορασετε 206 σας σας ελεγα ακριβος τι να προσεξετε αλλα απο S2000 δεν εχω ιδεα που ποναει..
απο αμαξια γενικοτερα μηχανολογικα και ηλεκτρικα ξερω αρκετα πραγματακια, καθοτι και τον πεζουλα μου τον εχω ταραξει στις βελτιώσεις μηχανικες (εκεντρα μπεκ εισαγωγες εξαγωγες κτλ) αλλα και κοσμιτικες.
Το S2000 καθοτι ειναι δυνατο απο μονο του (100 αλογα πανω απο το τωρινο μου) δεν εχω στο προγραμμα να το βελτιώσω.
Οσο για την επιλογη μου σε φτηνα S2000 του 01΄, ναι ξερω οτι ειναι 10 χρονων αμαξια αλλα οικονομικα δεν μπορω να παιξω σε μοντελα του 04'-5 και νεοτερα.. και επισης επειδη και το 206 μου ειναι 10 χρονων ΑΛΛΑ το φροντιζω σαν τα ματια μου ξερω οτι ενα καλοσυντηρημενο αμαξι ακομα και 10 χρονων μπορει να ειναι σε αριστη κατασταση, ειδικα ενα S2000 με την ποιότητα κατασκευης που εχει (τα γαλλικα πχ ειναι για τον *** απο θεμα ποιοτητας υλικων , παρολα αυτα και 10 χρονων μπορεις να το εχεις σαν καινουριο)
Οποτε παμε στην ουσια του ποστ μου. Για ελεγχο που? σε καποιον μηχανικό? ειχα την ιδέα οταν βρω καποιο s2 που να μου αρεσει και να ειμαι κοντα στην αγορα, πριν το παρω να το παω για μια δυναμομετρηση, για να δω που βρικσεται ο κινητηρας. σε τι κατασταση. αν ειναι μαμα το αμαξι και στο δυναμομετρο απο 242 μου βγαλει 215 ε τοτε θα μεινω μακρυα. Αν βνγαλει 135και πανω ειναι τζαμι (με ενα σερβις , φιλτρα λαδια κτλ θα ανεβει κιαλο). Τι λετε γιαυτην την ιδέα?
επειδη οι περισσοτεροι ειστε Αθηναιοι, οπως και τα περισσοτερα S2000 που βρισκω στο car, μηπως καποια απο αυτα τα εχουν μελη σας? ή μηπως τα ξερετε? να μην παρω γουρουνι στο σακι οσο γινεται αυτο.. :-)
Τελος να πω οτι εχω οδηγησει για κανα 15λεπτο ενα s2000 φιλου εδω στην Θεσσαλονικη και αυτη ηταν η μονη μου επαφη με αυτο το αμαξι απο θεση οδηγου-συνοδηγου. Θα παρακαλουσα παρα πολυ αν υπαρχει κανενα μελος σας απο εδω πανω, αν εχει την καλοσυνη να τον κερασω μια μερα ενα καφε και να με κανει μια βολτα (εγω ως συνοδηγος εννοειται) για να "νοιωσω" το αμαξι , και δεν εννοω μονο την δυναμη κτλ εννοω να δω αν θα με βολεψει, εχω 1-2 αποριες πχ που με καινε (πχ η κουκουλα ποσο θορυβο κανει σε υψηλες ταχυτητες καθοτι εχω μαθει μεν σε καμπριο αλλα με μεταλικη οροφη)
ΧΙλια συγνωμη για το μακροσκελες ποστ και ελπιζω να μην σας κουρασα..
Ευχαριστώ

Help

[/URL