S2KI Honda S2000 Forums: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 7Χ7 στο Ρέντη - Πέμπτη 20/10/11 στις 9 το βραδυ - S2KI Honda S2000 Forums

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 7Χ7 στο Ρέντη - Πέμπτη 20/10/11 στις 9 το βραδυ Για Πέμπτη 20 Οκτωβρίου - 9 το βραδυ

#51 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery
  • Group: Community Organizer
  • Country: Greece

Posted 21 October 2011 - 02:22 AM

View Postlalakis2000, on 21 October 2011 - 02:20 AM, said:

Μεγάλη απόδοση χτες και για τον Λευτέρη - Hot Pants (καυτά σορτσάκια) - Maniatis, o οποίος είχε την ατυχή ιδέα να μαρκάρει εμένα και έτσι έγραψε λίγα παραπάνω χιλιόμετρα χτες από όσα είχε μπατζετάρει για όλη τη χρονιά και σήμερα θα πάει για αλλαγή λαδιών και εντατική φυσιοθεραπεία.

Θα πω μία καλή κουβέντα και για τον Φαν που πλήρωσε τα σπασμένα όλης της εβδομάδας δεχόμενος (σχεδόν) αδιαμαρτύρητα ισχυρά σουτ και άλλες επιθέσεις, οι οποίες σαν στόχο είχαν να τον κάνουν να ξεχάσει το δαχτυλάκι που (νόμιζε) ότι τον πόναγε. Είδες που δε σε πόναγε τόσο πολύ ρε μπαγάσικο; :D

Εννοείται ότι και όλα τα υπόλοιπα παιδιά ήταν αστέρια, τι να λέμε τώρα.

Μεγάλη επιτυχία ήταν και ότι ο Πόντιος δεν σημείωσε κανένα strike σε αντίπαλο παίχτη, παρά τα δυνατά μαρκαρίσματα (Άγιο είχαμε πάλι :D ).

Ο δε S2Johnnyklm έπεσε κάποια στιγμή θεαματικά νομίζοντας ότι η γιατρός ήταν το κοριτσάκι του μπαρ (οκ, της καντίνας, μην τα χαλάσουμε τώρα) αλλά σηκώθηκε όρθιος σε χρόνο D-T όταν διαπίστωσε πλατινέ ξανθιά 50άρα να πλησιάζει απειλητικά προς το μέρος του θέλοντας να παίξει το γιατρό μαζί του.

Πάντα τέτοια.

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Πρωινιάτικα πέθανα από το γέλιο!!!!!!
Stopped at 565whp

Posted ImagePosted Image

#52 User is online   SBIT 

• Group: Guest

Posted 21 October 2011 - 02:39 AM

Ρε Αντουαν πάλι μας πέθανες!!!!!!!!! :LOL: :LOL: :LOL:
Δημοσίευση Εικόνας[URL=http://img199.imageshack.us/i/kitcar3.jpg/]Δημοσίευση Εικόνας[/URL

#53 User is online   blondie_s2k 

• View gallery
  • Group: Member
  • Interests:cars, F1, traveling, music

Posted 21 October 2011 - 02:41 AM

Είναι σε οίστρο πάλι ο Αντωνάκης!! Posted Image Posted Image Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image Posted Image
Αν αγαπησεις αυτο που κρατας στα χερια σου, θα γινει ο καλυτερος φιλος σου.
Αν δεν το σεβαστεις ... θα σε σκοτωσει !!!

#54 User is offline   lalakis2000 

• Group: Gold Member

Posted 21 October 2011 - 02:47 AM

:D
- Shigeru Uehara: Please take good care of your S2000, keep it by your side for long and enjoy it from the bottom of your heart. And share the quality and legacy of the S2000 with...
- Lihoudis: Quality? What quality? I have broken 3 motors (showing his delicate fingers) - 3!!! And you say it doesn't break???!!!!
- Shigeru Uehara: .........

Posted Image

#55 User is offline   S2johnyK 

• Country: Japan

Posted 21 October 2011 - 02:57 AM

View Postlalakis2000, on 21 October 2011 - 02:20 AM, said:

Μεγάλη απόδοση χτες και για τον Λευτέρη - Hot Pants (καυτά σορτσάκια) - Maniatis, o οποίος είχε την ατυχή ιδέα να μαρκάρει εμένα και έτσι έγραψε λίγα παραπάνω χιλιόμετρα χτες από όσα είχε μπατζετάρει για όλη τη χρονιά και σήμερα θα πάει για αλλαγή λαδιών και εντατική φυσιοθεραπεία.

Θα πω μία καλή κουβέντα και για τον Φαν που πλήρωσε τα σπασμένα όλης της εβδομάδας δεχόμενος (σχεδόν) αδιαμαρτύρητα ισχυρά σουτ και άλλες επιθέσεις, οι οποίες σαν στόχο είχαν να τον κάνουν να ξεχάσει το δαχτυλάκι που (νόμιζε) ότι τον πόναγε. Είδες που δε σε πόναγε τόσο πολύ ρε μπαγάσικο; :D

Εννοείται ότι και όλα τα υπόλοιπα παιδιά ήταν αστέρια, τι να λέμε τώρα.

Μεγάλη επιτυχία ήταν και ότι ο Πόντιος δεν σημείωσε κανένα strike σε αντίπαλο παίχτη, παρά τα δυνατά μαρκαρίσματα (Άγιο είχαμε πάλι :D ).

Ο δε S2Johnnyklm έπεσε κάποια στιγμή θεαματικά νομίζοντας ότι η γιατρός ήταν το κοριτσάκι του μπαρ (οκ, της καντίνας, μην τα χαλάσουμε τώρα) αλλά σηκώθηκε όρθιος σε χρόνο D-T όταν διαπίστωσε πλατινέ ξανθιά 50άρα να πλησιάζει απειλητικά προς το μέρος του θέλοντας να παίξει το γιατρό μαζί του.

Πάντα τέτοια.

:LOL: :LOL: :LOL:

Νομιζω θελω αλλαγη "γονατο", παω Πλατανα ή να παρω Fun τηλεφωνο?

Υ.Γ.
Αν η Honda "εβγαζε" ανθρωπο, αυτος θα ηταν ο Σαραντης, ακουραστο μοτερακι,με αμετρητα χιλιομετρα και ολα αυτα με 2 γραμμες λαδι ολο κι ολο.:thumbup:

#56 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery

Posted 21 October 2011 - 03:07 AM

Παιδιά πάντως έχει δίκιο ο Αντωνάκης. Πρέπει να αλλάξουμε γήπεδο. Οι αναρτήσεις των αστραγάλων μου σήμερα που τις βλέπω έχουν φτύσει λάδι και από τις δύο μπουκάλες :LOL:

#57 User is offline   lalakis2000 

• Group: Gold Member

Posted 21 October 2011 - 03:55 AM

Εντάξει Χρήστο, μην υπερβάλλουμε κιόλας.

Το γηπεδάκι έχεις κάποιες μικρές υψομετρικές διαφορές κατά τόπους.

Πολλές φορές δε, στη μία περιοχή μπορεί να έχει λιακάδα, ενώ στην άλλη να χιονίζει.

Αλλά εντάξει, δεν είναι να το κάνουμε θέμα. Υπάρχουν και χειρότερα. :D

Μικρός έπαιζα σε ένα φρεσκο-οργωμένο χωράφι δίπλα στο σπίτι μου και ήταν κάπως έτσι.

Με λίγη προσοχή όμως παίζεις :D

#58 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery

Posted 21 October 2011 - 04:05 AM

View Postlalakis2000, on 21 October 2011 - 03:55 AM, said:

Εντάξει Χρήστο, μην υπερβάλλουμε κιόλας.

Το γηπεδάκι έχεις κάποιες μικρές υψομετρικές διαφορές κατά τόπους.

Πολλές φορές δε, στη μία περιοχή μπορεί να έχει λιακάδα, ενώ στην άλλη να χιονίζει.

Αλλά εντάξει, δεν είναι να το κάνουμε θέμα. Υπάρχουν και χειρότερα. :D

Μικρός έπαιζα σε ένα φρεσκο-οργωμένο χωράφι δίπλα στο σπίτι μου και ήταν κάπως έτσι.

Με λίγη προσοχή όμως παίζεις :D

:LOL: :LOL: :LOL:

Άμα ξαναπαίξουμε εκεί θα συμβουλευτώ τον dalawyer που πήρε πρόσφατα τζιπ και κάνει oof road γιατί αναρτήσεις να βάλω :LOL: :LOL:

#59 User is offline   S2johnyK 

• Country: Japan

Posted 21 October 2011 - 06:46 AM

Εμένα η άποψη μου είναι η εξής.
Οποιοδήποτε γηπεδάκι έχει μια Χ φθορά λογω χρήσης θα είναι στην ίδια κατάσταση.
Στην Ελλάδα ως γνωστόν αν κάτι δεν χαλάσει ΕΝΤΕΛΩΣ δεν το πειράζουμε.
Πράγμα που σημαίνει θέμα "συντηρημένου τάπητα" δεν πρόκειται να βρούμε πουθενά.
Τώρα αν μιλάμε για κάποια γηπεδάκια πιο καινούρια (πρόσφατη κατασκευή) τότε ναι ενδεχομένως η κατάσταση να είναι καλύτερη.
Αλλιώς όπου και να πάμε τα ίδια σκ@τ@ θα είναι.

Υ.Γ.

Εγώ πάντως δεν έχω θέμα, πάμε όπου θέλετε δεν με πειράζει, άλλωστε έχω συνηθίσει πια να διαπιστώνω την κατάσταση του κάθε γηπέδου (τάπητα) από πάρα πολύ κοντά :LOL:

#60 User is online   nipponS2000 

Posted 21 October 2011 - 07:15 AM

Καλα Αντωνακη τα ειπες ολα με το post σου :LOL: :LOL: :LOL: .Την επομενη φορα θα φερω καμερα και θα την στησω να γραψω ολο τον αγωνα.Τρελες φασεις εχθες.Μπεκατσοσουτ να σταματανε πανω σε δυσμοιρους που βρεθηκαν στη πορεια της μπαλας(βλεπε fun) και να τους αναισθητοποιουν για μερικα λεπτα.Ο ποντιος πιομενος(τον κοβω για κανα 2 λιτρα τσιπουρο απο τις ανευ συνταξης προτασεις που ελεγε παλι) να κανει τακλιν που ουτε ο Καλλιντζκης εχει ποτε ονειρευτει και γενικα να προσπαθει να καταστρεψει οτι κινουνταν μεσ'το γηπεδο(βλεπε παιχτες,μπαλα,τερματα,περιμετρικο διχτυ κ.λ.π).Απιστευτες κολωτουμπες αλλα καραγκουνης απο τους επιθετικους της καθε ομαδας που προσπαθουσαν να σπασουν τις γρανιτενιες αμυνες και μαζευαν οτι τυπο κλωτσιας υπαρχει.O Lalakis ως αλλος Lionel Messi να ταλαιπωρει τον κακομοιρη τον Μανιατη με διαφορες τρελες τριπλες.Πολλες φορες βοηθαγε και ο fun τον μανιατη,επειδη ομως εχθες ο Lalakis ηταν πολυ ανεβασμενος :thumbup: καποιες φορες ουτε και η βοηθεια του fun εφτανε για να τον σταματησει εμπαινε στη φαση ο Ποντιος και σταματαγε τη φαση μια και καλη.Κατω ο Lalakis κρατωντας το ποδι του,τη μεση του,το κεφαλι του αναλογος που του την ειχε χωσει ο Ποντιος!! :LOL: .Γενικα ειχε πολυ γελιο και περναμε καλα,κανοντας και την πλακα μας.Αθλουμαστε κιολας! :p .Μακαρι να το συνεχισουμε.

#61 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery

Posted 21 October 2011 - 07:38 AM

View PostnipponS2000, on 21 October 2011 - 07:15 AM, said:

Καλα Αντωνακη τα ειπες ολα με το post σου :LOL: :LOL: :LOL: .Την επομενη φορα θα φερω καμερα και θα την στησω να γραψω ολο τον αγωνα.Τρελες φασεις εχθες.Μπεκατσοσουτ να σταματανε πανω σε δυσμοιρους που βρεθηκαν στη πορεια της μπαλας(βλεπε fun) και να τους αναισθητοποιουν για μερικα λεπτα.Ο ποντιος πιομενος(τον κοβω για κανα 2 λιτρα τσιπουρο απο τις ανευ συνταξης προτασεις που ελεγε παλι) να κανει τακλιν που ουτε ο Καλλιντζκης εχει ποτε ονειρευτει και γενικα να προσπαθει να καταστρεψει οτι κινουνταν μεσ'το γηπεδο(βλεπε παιχτες,μπαλα,τερματα,περιμετρικο διχτυ κ.λ.π).Απιστευτες κολωτουμπες αλλα καραγκουνης απο τους επιθετικους της καθε ομαδας που προσπαθουσαν να σπασουν τις γρανιτενιες αμυνες και μαζευαν οτι τυπο κλωτσιας υπαρχει.O Lalakis ως αλλος Lionel Messi να ταλαιπωρει τον κακομοιρη τον Μανιατη με διαφορες τρελες τριπλες.Πολλες φορες βοηθαγε και ο fun τον μανιατη,επειδη ομως εχθες ο Lalakis ηταν πολυ ανεβασμενος :thumbup: καποιες φορες ουτε και η βοηθεια του fun εφτανε για να τον σταματησει εμπαινε στη φαση ο Ποντιος και σταματαγε τη φαση μια και καλη.Κατω ο Lalakis κρατωντας το ποδι του,τη μεση του,το κεφαλι του αναλογος που του την ειχε χωσει ο Ποντιος!! :LOL: .Γενικα ειχε πολυ γελιο και περναμε καλα,κανοντας και την πλακα μας.Αθλουμαστε κιολας! :p .Μακαρι να το συνεχισουμε.

Θα συνεχίσουμε Γιάννη να παίζουμε, θα συνεχίσουμε....όσοι φυσικά είναι στην ίδια ομάδα με τον Πόντιο. Για τους άλλους δεν το εγγυούμαι :LOL: :LOL: :LOL:

#62 User is offline   Gkou2000 

• Interests:Music,Cars,Photography,Games

Posted 21 October 2011 - 08:06 AM

View Postnotoriouss2k, on 21 October 2011 - 02:00 AM, said:

""ps. Την ωρα που πηγενα πανω κατω ειδα ενα ασημενιο facelift s ηταν καποιος απο εσας???""

Η λύση θα ήταν να πάς να ακουμπήσεις το ασημί να xτυπήσει ο συναγερμός να μαζευτούν 15 άτομα να σε δείρουν γιατί δεν θα προλάβεις να εξηγήσεις,δωρεάν και γρήγορο ζέσταμα,
και μετά να τους εξηγήσεις και να παίξεις ποδόσφαιρο. :-)

Χαχαχαχαχαχα και να ηθελα να το κανω αυτο δεν μπορουσα γτ ο ανθρωπος ηταν μεσα με μια (την) κοπελα του... Το καλο ειναι οτι περασατε ωραια!Ελπιζω την επομενη φορα να ειμαι και εγω εκει :thumbup:
Δημοσίευση Εικόνας

#63 User is offline   LOCAL S 

• Interests:...

Posted 21 October 2011 - 11:21 AM

:thumbup:
Στον επομενο θα ειμαι και εγω μεσα! :cool:

#64 User is offline   energetic 

• Topic Starter
  • News & Site Moderator
  • View gallery
  • Group: Site Moderator

Posted 22 October 2011 - 09:55 AM

Άψογα ήταν όλα με πολυ ενέργεια. :D

Το ποδόσφαιρο ειναι πια καθιερωμένο για κάθε βδομάδα με εξαίρεση την επόμενη που λόγω 28ης Οκτωβρίου απο την προηγούμενη ημέρα θα λείπουν αρκετοί οπότε μεταφέρεται για την μεθεπόμενη Πέμπτη. Θα ενημερώσω με νέο τοπικ για το επόμενο ποδοσφαιρικό γεγονός. :)

Όσο για τη ποιότητα του γηπέδου, όπως σας είπα κι απο κοντά θα μάθω τη κατάσταση του αλλού χώρου που παίζαμε παλιότερα και αν ειναι καλύτερα πάμε εκεί, αλλιως βρίσκουμε κατι πιο καινούργιο. Ειναι αληθεια οτι η συντήρηση πάσχει σε πολλά γήπεδα και τα έχουν παρατήσει. Θα επανέλθω στο νέο τοπικ για το θεμα αυτο. ;)
Posted Image

#65 User is offline   energetic 

• Topic Starter
  • News & Site Moderator
  • View gallery

Posted 01 November 2011 - 03:42 AM

Καλημερα σε ολους. :)

Επικοινωνησα με τους υπευθυνους που εχουν τα γηπεδα εκει που πηγαινουμε εως τωρα και δεν υπαρχει τιποτα διαθεσιμο για Πεμπτη, παρα μονο στις 7 και 11 το βραδυ. Ειναι ωρες που δεν εξυπηρετουν δυστυχως τους περισσοτερους. Επισης οι ιδιοι εχουν και τα γηπεδα που βρισκονται διπλα στο Allou Fun Park πισω απο το γηπεδο του Ολυμπιακου. Επικοινωνησα επισης μαζι τους και ανεφεραν οτι δεν υπαρχει τιποτα για Πεμπτη, οποτε προτεινω να κλεισουμε για την αλλη βδομαδα αν συμφωνειτε. Τελος, να προσθεσω οτι τα γηπεδα του Allou Fun Park δεν εχουν καλο φωτισμο, απ'οσο θυμαμαι. Τωρα απο θεμα καταστασης γηπεδου, εφοσον ειναι των ιδιων ιδιοκτητων, ισως να εχουν την ιδια κατασταση ταπητα. Οτι μου πειτε εσεις παιδες εκτος κι αν εχετε κατι να προτεινετε αλλου. Εγω ειμαι της γνωμης παντως, να κλεισουμε για την επομενη βδομαδα σε αυτο που πηγαινουμε και βλεπουμε στη συνεχεια.

#66 User is offline   Amaretos 

Posted 01 November 2011 - 04:23 AM

View Postenergetic, on 01 November 2011 - 03:42 AM, said:

Καλημερα σε ολους. :)

Επικοινωνησα με τους υπευθυνους που εχουν τα γηπεδα εκει που πηγαινουμε εως τωρα και δεν υπαρχει τιποτα διαθεσιμο για Πεμπτη, παρα μονο στις 7 και 11 το βραδυ. Ειναι ωρες που δεν εξυπηρετουν δυστυχως τους περισσοτερους. Επισης οι ιδιοι εχουν και τα γηπεδα που βρισκονται διπλα στο Allou Fun Park πισω απο το γηπεδο του Ολυμπιακου. Επικοινωνησα επισης μαζι τους και ανεφεραν οτι δεν υπαρχει τιποτα για Πεμπτη, οποτε προτεινω να κλεισουμε για την αλλη βδομαδα αν συμφωνειτε. Τελος, να προσθεσω οτι τα γηπεδα του Allou Fun Park δεν εχουν καλο φωτισμο, απ'οσο θυμαμαι. Τωρα απο θεμα καταστασης γηπεδου, εφοσον ειναι των ιδιων ιδιοκτητων, ισως να εχουν την ιδια κατασταση ταπητα. Οτι μου πειτε εσεις παιδες εκτος κι αν εχετε κατι να προτεινετε αλλου. Εγω ειμαι της γνωμης παντως, να κλεισουμε για την επομενη βδομαδα σε αυτο που πηγαινουμε και βλεπουμε στη συνεχεια.

:stupid: :LOL: :LOL:
Posted ImagePosted Image

S2K SOLD :(

NEW BABE IN GARAGE!!!

??????? ??? ?? ?? HELP!!

#67 User is offline   energetic 

• Topic Starter
  • News & Site Moderator
  • View gallery

Posted 04 November 2011 - 05:42 AM