S2KI Honda S2000 Forums: ΚΛΟΠΗ s2000 Silverstone ΙΕΜ 5513 στο Χαλανδρι - S2KI Honda S2000 Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ΚΛΟΠΗ s2000 Silverstone ΙΕΜ 5513 στο Χαλανδρι

#1 User is offline   KouneloS2000 

• Group: Guest
  • Country: Greece

Posted 16 October 2011 - 12:39 AM

Την τελευταια μου βολτα την εκανα την εκανα χθες Παρασκευη,
Μου τον κλεψανε κατω απο το σπιτι μου αργα το βραδυ σημερα που κατεβηκα λιγο να το χαρω με αδειο δρομο...οπως κατεβηκα με το χαμογελο σαν την πρωτη μερα που το πηρα...πολλοι απο σας ακομα το χεται...ετσι κ το καταπια.
Εχει/Ειχε ολο το Ap2 κουστουμακι γυρω γυρω εκτως τα φαναρια τα μπροστινα που ειναι Ap1 99/02 , πιτσιλιστηρια και σημα τα ειχα βγαλει τιποτα δεν εχει μπροστα ουτε πινακιδα και μολυβι ζαντες ΟΕΜ 16''
Ενα αυτοκολλητο στον πισω προφυλακτηρα και στο καπω πισω λεει www.B16a.gr πινακιδα ΙΕΜ 5513 silverstone.
Τι να πω ροδα ειναι και γυριζει...

Αν δει κανεις τιποτα ας επικοινωνησει μαζι μου στο 6979412703

This post has been edited by KouneloS2000: 16 October 2011 - 12:45 AM

Posted Image
My s2k progress till now : http://www.cardomain.com/ride/3814264
Smoke'em if u got'em!

Honda del sol (Daily driver)
Honda s2000 silverstone (Weekend Warrior)

#2 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 16 October 2011 - 03:18 AM

Η κατάσταση έχει χειροτερεύσει επικίνδυνα :( Τι να πω ελπίζω να το βρεις ή να πάρεις τα λεφτά από την ασφάλεια αν φυσικά ήταν ασφαλισμένο
Stopped at 565whp

Posted ImagePosted Image

#3 User is online   katanaman 

Posted 16 October 2011 - 03:45 AM

:( τι να πεις...

#4 User is offline   KouneloS2000 

• Topic Starter

Posted 16 October 2011 - 04:14 AM

Ασφαλισμενο ηταν ολικη μερικη...αλλα παναθεμα ημουν ξυπνιος ολο το βραδυ,δεν ακουσα να χτυπα συναγερμος τιποτα ρε. κλειδια ειχαν ?
ουτε σπασμενα τζαμια κατω τιποτα

#5 User is online   blondie_s2k 

• View gallery
  • Group: Member
  • Interests:cars, F1, traveling, music

Posted 16 October 2011 - 05:44 AM

Posted Image Posted Image Posted Image

Στο δρόμο το είχες η σε γκαράζ?
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image Posted Image
Αν αγαπησεις αυτο που κρατας στα χερια σου, θα γινει ο καλυτερος φιλος σου.
Αν δεν το σεβαστεις ... θα σε σκοτωσει !!!

#6 User is offline   KouneloS2000 

• Topic Starter

Posted 16 October 2011 - 07:17 AM

View Postblondie_s2k, on 16 October 2011 - 05:44 AM, said:

Στον δρομο ηταν μπροστα απ το σπιτι μου.
Το θεμα ειναι οτι η αδεια ειναι 2005 η πρωτη,δεν ξερω πως θα παει με τα λεφτα της ασφαλειας . εχω ακουσει κατι τρελα οτι θα μου δωσουν ψιχουλα αν δεν βρεθει και εχω πελαγωσει.

#7 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery

Posted 16 October 2011 - 07:41 AM

View PostKouneloS2000, on 16 October 2011 - 07:17 AM, said:

View Postblondie_s2k, on 16 October 2011 - 05:44 AM, said:

Στον δρομο ηταν μπροστα απ το σπιτι μου.
Το θεμα ειναι οτι η αδεια ειναι 2005 η πρωτη,δεν ξερω πως θα παει με τα λεφτα της ασφαλειας . εχω ακουσει κατι τρελα οτι θα μου δωσουν ψιχουλα αν δεν βρεθει και εχω πελαγωσει.

Αν το αμάξι είναι νωρίτερης χρονολογίας από το 2005 που από ότι καταλαβαίνω είναι λυπάμαι αλλά θα πάρεις αυτά που αναλογούν στο πραγματικό μοντέλο που ήταν. Δεν έχει σημασία η πρώτη άδεια κυκλοφορίας. Αν το είχες ασφαλίσει για 2005 μοντέλο κακώς το είχες κάνει. Από τον αριθμό πλαισίου στην άδεια φαίνεται ξεκάθαρα το πραγματικό έτος. Αν μπουν στη διαδικασία να το κοιτάξουν από εκεί, που θα μπουν γιατί τώρα είναι να πληρώσουν, τότε δεν το γλυτώνεις. Αυτά είναι λάθη που κάνουν πολλοί.

#8 User is offline   Valiant 

• Country: Japan

Posted 16 October 2011 - 08:04 AM

Φιλε εχτες το βραδυ κατα τις 3 παρα στην εθνικη προς πειραια ειδα (τον ειχα μπροστα μου για αρκετη ωρα) ενα ασημι ap1 με πινακιδα ιεμ55.. (τα υπολοιπα νουμερα δεν τα 8υμαμαι εαν ηταν ιδια με τα δικα σου), και φοραγε και 16αρες. βγηκε προς εξοδο για αιγαλεο. :ponder:

#9 User is online   blondie_s2k 

• View gallery

Posted 16 October 2011 - 08:07 AM

Πάρτον τηλέφωνο να του το πεις ρε συ..μπορεί να αργήσει να μπει..

#10 User is offline   Valiant 

Posted 16 October 2011 - 08:10 AM

View Postblondie_s2k, on 16 October 2011 - 08:07 AM, said:

Πάρτον τηλέφωνο να του το πεις ρε συ..μπορεί να αργήσει να μπει..

:thumbup:

#11 User is offline   KouneloS2000 

• Topic Starter

Posted 16 October 2011 - 08:53 AM

Mε πηρε και χιλιοευχαριστω , θα παρω μερικα τηλεφωνα και προς τα κει να δω αν θα βγει τιποτα....http://www.autotriti.gr/data/usedcars/times/203.asp
Fun οντως ειμαι 99-02 μοντελο το λιγοτερο με βαση το λινκ δεν ειναι 13000 που θα αποζημιωνε η ασφαληση ?

#12 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery

Posted 16 October 2011 - 09:04 AM

View PostKouneloS2000, on 16 October 2011 - 08:53 AM, said:

Mε πηρε και χιλιοευχαριστω , θα παρω μερικα τηλεφωνα και προς τα κει να δω αν θα βγει τιποτα....http://www.autotriti.gr/data/usedcars/times/203.asp
Fun οντως ειμαι 99-02 μοντελο το λιγοτερο με βαση το λινκ δεν ειναι 13000 που θα αποζημιωνε η ασφαληση ?

Εξαρτάται τι μοντέλο είναι. Η κάθε ασφαλιστική έχει καταλόγους που δεν απέχουν πολύ από το autotriti. Θα πρέπει να πάρεις τον ασφαλιστή σου και να ρωτήσεις

#13 User is offline   KouneloS2000 

• Topic Starter

Posted 17 October 2011 - 08:11 PM

Κωλογερε παρε με ξανα τηλεφωνο να τα πουμε για το χαρτζιλικι που ζητας . Πιες και μισο λεξοτανιλ να μου σαι πιο ηρεμος αυτη τη φορα.

#14 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery

Posted 18 October 2011 - 12:06 AM

View PostKouneloS2000, on 17 October 2011 - 08:11 PM, said:

Κωλογερε παρε με ξανα τηλεφωνο να τα πουμε για το χαρτζιλικι που ζητας . Πιες και μισο λεξοτανιλ να μου σαι πιο ηρεμος αυτη τη φορα.

Μη ψαρώσεις αυτός που σε παίρνει τηλέφωνο δεν έχει το αμάξι σου απλά το έμαθε από αστυνομία, ασφαλιστική,-forum ή από κάπου αλού ότι σου το κλέψανε και κοιτάζει να σου φάει λεφτά προσποιούμενος ότι έχει το αμάξι και θα το επιστρέψει με λεφτά. Ρώτα τον ένα χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου σου που ξέρεις, μέσα ή έξω να δεις ότι δεν θα ξέρει να σου πει. Δεν είναι αυτός που έχει το αμάξι

#15 User is online   katanaman 

Posted 18 October 2011 - 05:31 AM

εγω λεω να του τα δωσεις... μαζι με 7 μεροκαματα ξυλο...

#16 User is offline   KouneloS2000 

• Topic Starter

Posted 18 October 2011 - 05:56 AM

View PostS2000_FUN, on 18 October 2011 - 12:06 AM, said:

Μη ψαρώσεις αυτός που σε παίρνει τηλέφωνο δεν έχει το αμάξι σου απλά το έμαθε από αστυνομία, ασφαλιστική,-forum ή από κάπου αλού ότι σου το κλέψανε και κοιτάζει να σου φάει λεφτά προσποιούμενος ότι έχει το αμάξι και θα το επιστρέψει με λεφτά. Ρώτα τον ένα χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου σου που ξέρεις, μέσα ή έξω να δεις ότι δεν θα ξέρει να σου πει. Δεν είναι αυτός που έχει το αμάξι

Απο το site ειναι fun και επρεπε να ναι κλειδωμενο για μελη μονο που εχουν πληρωσει με μια πιστωτικη και υπαρχουν στοιχεια ανα ηλεκτρονικο λογαριασμο,μονοι μας βγαλαμε τα ματακια μας γιατι δεν ειναι τιποτα ενας κατοχος s2000 σε συγγριση με τις βενζινες που καταναλωνουμε να δωσουμε και 10 ευρο για ενα membership...θα μου πεις εσυ γιατι δεν εισαι member, θα σου πω γιατι ειχα το περιθωριο να μην ειμαι.Τελος παντων η σελιδα μας παρακολουθηται 100% ειπε πραγματα που εγραψα εδω και δεν ειπα αλλου . Κλαπηκαν αλλα 2 s2000 απο το χαλανδρι αυτη την εβδομαδα να δω στο τελος που θα τα φανε ολα σε ποιον θα πουλανε τα κομματια μας.

#17 User is offline   Valiant 

Posted 18 October 2011 - 06:27 AM

Τι λες τωρα....!! Δεν παμε καλα :zip:
ο Χριστος εχει δικαιο, ρωτησε για ιδιαιτερα χαρακτηριστικα του αυτοκινητου σου..

This post has been edited by Valiant: 18 October 2011 - 06:34 AM

#18 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery

Posted 18 October 2011 - 06:57 AM

View PostValiant, on 18 October 2011 - 06:27 AM, said:

Τι λες τωρα....!! Δεν παμε καλα :zip:
ο Χριστος εχει δικαιο, ρωτησε για ιδιαιτερα χαρακτηριστικα του αυτοκινητου σου..

Μιλάω εκ πείρας από αυτοκίνητο που κλέψανε σε συγγενικό πρόσωπο και πέρνανε τηλέφωνο ότι θέλουν χ λεφτά για να το επιστρέψουν. Σε ερωτήσεις σχετικά με τα πράγμτα που είχε μέσα το αμάξι όταν κλάπηκε δεν ήξερε τίποτα να απαντήσει και έλεγε άλλα ντι άλλων. Απλά ήθελε να βγάλει μεροκάματο πάνω στον πόνο του άλλου.......

#19 User is online   blondie_s2k 

• View gallery

Posted 18 October 2011 - 07:09 AM

Τι ιδιαίτερα χαρακτηριστικά να ρωτήσει ρε παιδιά...αφού τα έχει ηδη γράψει ολα στο πρώτο του post. Αν υποθέσουμε οτι όντως παρακολουθείται το φόρουμ, αυτός θα τα έχει ηδη διαβάσει ολα..

#20 User is offline   Valiant 

Posted 18 October 2011 - 07:16 AM

View Postblondie_s2k, on 18 October 2011 - 07:09 AM, said:

Τι ιδιαίτερα χαρακτηριστικά να ρωτήσει ρε παιδιά...αφού τα έχει ηδη γράψει ολα στο πρώτο του post. Αν υποθέσουμε οτι όντως παρακολουθείται το φόρουμ, αυτός θα τα έχει ηδη διαβάσει ολα..

ιδιαιτερα χαρακτηριστικα μπορει να ειναι κ ο αριθμος πλαισιου (εαν το γνωριζει φυσικα και ο κουνελος), αλλα περα τουτου μπορει να ειναι και προσωπικα αντικειμενα που ενδεχομενως να υπαρχουν μεσα.. ;)

#21 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery

Posted 18 October 2011 - 07:33 AM

View Postblondie_s2k, on 18 October 2011 - 07:09 AM, said:

Δεν έχουν άδικο τελικά για τις ξανθιές :rolleyes: Τελος πάντων μιλάμε για προσωπικά αντικείμενα κυρίως είμαι σίγουρος ότι και εσύ έχεις μέσα στο αμάξι Ισμήνη ή στο πορτ μαπαγκάζ. Εκτός αυτού καθένας γνωρίζει το αμάξι του καλύτερα από τους άλλους γρατζουνιές κλπ. Το αριθμό πλαισίου είναι ένα στοιχείο αλλά όχι απόλυτο καθώς αναγράφεται πάνω στην άδεια που μπορεί να έχει στα χέρια του ο κούνελος αν δεν την είχε μέσα στο αμάξι αλλά την έχει φωτοτυπία και η ασφαλιστική που αν την πήρε την πληροφορία από εκεί είναι έυκολο να βρει και τον αριθμό πλαισίου

#22 User is online   blondie_s2k 

• View gallery

Posted 18 October 2011 - 01:58 PM

Καλά μωρέ..μη βαράτε!!! Ααααααααα!!! Posted Image

#23 User is offline   JDM P.R. 

Posted 19 October 2011 - 01:40 AM

το γνωστό κόλπο , όπου σου λένε να βάλεις τα χρήματα σε λογ/μό κανενός ισοβίτη... Εσύ νομίζοντας πως επειδή υπάρχει όνομα στον λογ/μό είσαι οκ τα βάζεις και μετά γειά σας..

#24 User is offline   Borrelia Burgdorferi 

• Country: Germany

Posted 20 October 2011 - 02:00 PM

Αν όλα τα χαρτιά του αυτοκινήτου λείπουν από μέσα (επειδή τα παίρνω σχεδόν πάντα μαζί μου το λέω), τους αποτρέπει από το να συνεχίσουν να το κυκλοφορούν-προσπαθήσουν να το διώξουν με κάποιο τρόπο;

Σύμφωνοι, και του σπανού τα γένια πλέον γίνονται, εγώ αναφέρομαι στο "μέσο όρο" των κλεφτοκοτάδων.

Τι πιστεύετε;

EDIT λυπάμαι βέβαια για το φίλο. Πραγματικά το συναίσθημα αυτό δεν περιγράφεται που νιώθει κανείς όταν του κλέβουν κάτι, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Ελπίζω να βρεθεί μια άκρη :)

This post has been edited by Borrelia Burgdorferi: 20 October 2011 - 02:02 PM

Ads by Google   S2KI

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users