S2KI Honda S2000 Forums: Μελλοντικός κάτοχος s2000 - S2KI Honda S2000 Forums

Jump to content

• 5 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Μελλοντικός κάτοχος s2000

#1 User is offline   s2000vsa 

• Group: Guest
  • Country: Greece

Posted 26 October 2011 - 08:53 AM

Καλησπέρα!!! Είμαι καινούριο μέλος του forum και ελπίζω και της παρέας... Σκέφτομαι την άμεση αγορά ενός s2000 vsa και θα ήθελα αν μπορεί κανείς να βοήθησει, στο τι πρέπει να προσέξω και γενικά να δώσει full πληροφορίες ώστε η επιλογή που θα κάνω να είναι η καλύτερη... Δεν έχω κάποιον γνωστό-φίλο που να είναι κάτοχος s2000, οπότε ότι γνώριζω είναι καθαρά από internet, περιοδικά και έτσι, τα οποία εν μέρη με βοήθησαν αρκέτα αλλά μια γνώμη ειδικού πάντα θα είναι πιο κατατοπιστική! Αν υπάρχει ήδη στο forum κάτι σχετικό με αυτό που ζητάω, που μπορώ να αντλήσω από εκεί πλήροφοριες, ζητώ προαιρετικά συγνώμη... Το s2000 είναι η τρέλα μου και το όνειρό μου (the power of dreams)εδώ και χρόνια και πραγματικά θέλω η επιλογή που θα κάνω να αξίζει... Σας ευχαριστώ πολύ... Στάθης!!!

#2 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 26 October 2011 - 09:27 AM

View Posts2000vsa, on 26 October 2011 - 08:53 AM, said:

Καλησπέρα!!! Είμαι καινούριο μέλος του forum και ελπίζω και της παρέας... Σκέφτομαι την άμεση αγορά ενός s2000 vsa και θα ήθελα αν μπορεί κανείς να βοήθησει, στο τι πρέπει να προσέξω και γενικά να δώσει full πληροφορίες ώστε η επιλογή που θα κάνω να είναι η καλύτερη... Δεν έχω κάποιον γνωστό-φίλο που να είναι κάτοχος s2000, οπότε ότι γνώριζω είναι καθαρά από internet, περιοδικά και έτσι, τα οποία εν μέρη με βοήθησαν αρκέτα αλλά μια γνώμη ειδικού πάντα θα είναι πιο κατατοπιστική! Αν υπάρχει ήδη στο forum κάτι σχετικό με αυτό που ζητάω, που μπορώ να αντλήσω από εκεί πλήροφοριες, ζητώ προαιρετικά συγνώμη... Το s2000 είναι η τρέλα μου και το όνειρό μου (the power of dreams)εδώ και χρόνια και πραγματικά θέλω η επιλογή που θα κάνω να αξίζει... Σας ευχαριστώ πολύ... Στάθης!!!

Στάθη καλώς ήρθες. Πέρνα και από τα νέα μέλη να συστηθείς. Το S2000 είναι ένα αμάξι με τις ιδιαιτερότητές του. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας το υποψήφιο αυτοκίνητο ΄σε γνωστά και προτεινόμενα από το forum συνεργεία όπως ο Άγγελος ή ο B16 να του κάνουν ένα εκτενή έλεγχο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο γιατί πέρα από τα βασικά που θα σου πούμε αν έχει τρακάρει και αν λειτουργεί σωστά το μοτέρ αυτοί μπορούν να εντοπίσουν και να σε ενημερώσουν για το οτιδήποτε :thumbup:
Stopped at 565whp

Posted ImagePosted Image

#3 User is offline   s2000vsa 

• Topic Starter

Posted 26 October 2011 - 12:17 PM

Καλησπέρα φίλε fun!!! Αρχικά θέλω να μάθω από σας στο forum, εμπειρικά πάντα, τι να προσέξω? Οχι τόσο αν το άμαξι έχει φάει καμιά στούκα,να το πάω συνεργείο και τέτοια όσο γένικα για το s2000!!! Εσείς σαν ιδιοκτήτες θα ξέρετε κάτι παραπάνω... Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός...

#4 User is offline   s2000vsa 

• Topic Starter

Posted 26 October 2011 - 12:23 PM

Α ναι και κάτι άλλο... Επειδή είμαι λίγο στόκος και δεν το χω με το forum, πως μπορώ να περάσω και άλλα στοιχεία μου μέσα και να συστηθώ?

#5 User is offline   sk4s2k 

Posted 26 October 2011 - 02:17 PM

Σταθη πηγαινε 3 γραμμες πιο πανω απο το topic σου να συστηθεις στις ''νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα''. Αυτο σου πε κι ο Fun. Σου ευχομαι να βρεις συντομα το s σου! Θα βρεις με vsa σε πολυ καλη τιμη :thumbup: Α και μια οικονομικη συμβουλη: Αν αντεχεις την αναμονη παρτο μετα την πρωτοχρονια... :D
what r u lookin at?

#6 User is offline   s2000vsa 

• Topic Starter

Posted 26 October 2011 - 02:37 PM

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Θα κοιταξώ στην επόμενη συνάντησή σας να ρθω και γω να ενημερωθώ και από κοντά και να σας γνωρίσω... Πιστεύω πως κάθε τρελοχοντάκιας που σκέφτεται να πάρει αυτό το εργαλείο πρέπει να είναι full ενήμερος για το αμάξι από κάποιον που ήδη το χει. Να μάθει από πρώτο χέρι τα υπέρ και τα κατά του αμαξιού γιάτι δεν είναι ενά απλό αμαξάκι...είναι ΤΟ ΑΜΑΞΙ... Και πραγματικά περιμένω πως και πως να το αποκτήσω...

#7 User is offline   blondie_s2k 

• View gallery
  • Group: Member
  • Interests:cars, F1, traveling, music

Posted 26 October 2011 - 07:55 PM

View Posts2000vsa, on 26 October 2011 - 12:23 PM, said:

Α ναι και κάτι άλλο... Επειδή είμαι λίγο στόκος και δεν το χω με το forum, πως μπορώ να περάσω και άλλα στοιχεία μου μέσα και να συστηθώ?

Απλά πήγαινε σε αυτό το τόπικ

http://www.s2ki.com/...0#entry20998189

και πες μας λίγα πράγματα για σένα. Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image Posted Image
Αν αγαπησεις αυτο που κρατας στα χερια σου, θα γινει ο καλυτερος φιλος σου.
Αν δεν το σεβαστεις ... θα σε σκοτωσει !!!

#8 User is offline   eddiex 

• Off Topic
  • View gallery

Posted 27 October 2011 - 03:28 AM

Το 210 S2k 99447 ειναι το φαξ του Forum. Στειλε μας εκει στοιχεια, φορολογικες ενημερωτητες και γενικα περιουσιακα και θα σου απαντησουμε συντομα!

Ευχαριστουμε.

Posted Image

Posted Image Ότι να 'ναι © 2011 Posted ImageSo F#@*ing What... Posted Image I am a Ninja ® EddieXPosted Image

#9 User is offline   katanaman 

Posted 27 October 2011 - 05:17 AM

VSA ΑΒΑΦΤΟ? χαχαχαχα...καλο! 3? μαλλον! παραπανω δεν ειναι. καλο ψαξιμο. μεχρι τι ποσόν ψαχνεις αν επιτρεπεται?

#10 User is offline   sk4s2k 

Posted 27 October 2011 - 08:07 AM

Το να μην εχει βαφτει ποτε κατι ειναι πραγματι σπανιο αλλα δε νομιζω οτι παιζει και κανα ρολο στο αν θα ειναι καλο ενα αμαξι. ;)

#11 User is offline   s2000vsa 

• Topic Starter

Posted 27 October 2011 - 08:18 AM

Παιδια τωρα ειδα τα μην.!!!λοιπον, ψαχνω μεχρι 25000€. οταν λες αβαφο τι εννοεις?τι θελετε να μαθετε για μενα blondie?

#12 User is offline   uma_chikara 

Posted 27 October 2011 - 08:27 AM

ε..νταξ.. κάποιο ρόλο παίζει και το να μην έχει βαφτεί ποτέ.. μη λέμε ό,τι θέλουμε.. άλλωστε εκείνο που πονούν πλέον τα περισσότερα s2000 δεν είναι το μοτέρ, καθώς με 3.000 μπορείς να βρεις σχεδόν ολοκαίνουριο.
Τώρα, αν βρει κάποιος ένα αυτοκίνητο που είναι σίγουρος πως έχει βάψει μόνο μεμονομένα κομμάτια και όχι σετάκια όπως όλη τη μούρη, όλο τον κώλο, μια ολόκληρη πλευρά, ή ότι δεν έχει κατακρεουργήσει το πάτωμα από επίσκεψη σε λαγκάδια, τότε οκ.. καλοτάξιδο να είναι..

αν και μεταξύ μας, πολλοί οδηγοί δεν πρόκειται να χαμπαριάζουν από κολλημένα σασί, καλίμπρες κ.ο.κ και δεν τους πειράζει καθώς μπορούν να αγοράσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους με 7.000.. ε, sorry αν παίρνει κανέναν η μπάλα, αλλά είναι άξιοι της μοίρας τους.. :thumbdn:

#13 User is offline   s2000vsa 

• Topic Starter

Posted 27 October 2011 - 08:29 AM

Τετοια λεγε να ξενερωσω τη ζωη μου!!!

#14 User is online   tsatsj 

• Group: Member

Posted 27 October 2011 - 08:52 AM

δεν λεει για σενα,εσυ με το 25 πας για πενα αμαξι...θα λεγαμε
Δημοσίευση Εικόνας

#15 User is offline   s2000vsa 

• Topic Starter

Posted 27 October 2011 - 08:59 AM

Δεν ξερω ρε παιδια, μηπως και τα λεφτα αυτα ειναι πολλα?μηπως μπορω να βρω κατι καλο και αξιοπιστο με λιγοτερα?οσα εχω δει,καλα θα λεγα για μενα,εκει γυρω παιζουν!!!τι να πω?

#16 User is offline   energetic 

• News & Site Moderator
  • View gallery
  • Group: Site Moderator

Posted 27 October 2011 - 09:01 AM

Welcome, σιγουρα με λιγο ψαξιμο θα βρεις αυτο που θελεις. :hello:
Posted Image

#17 User is offline   katanaman 

Posted 27 October 2011 - 09:04 AM

Στα λεφτα που διαθετεις οντως εχει και αβαφτα.Παντως στη θεση σου θα περιμενα να το παρω την καινουργια χρονια. :thumbup:

#18 User is offline   s2000vsa 

• Topic Starter

Posted 27 October 2011 - 09:30 AM

Το ιδιο μου πε και ενα παλικαρι πιο πανω...να το παρω τον καινουριο χρονο...εχω δει ορισμενα αρκετα καλα για μενα στο car.gr γυρω στα 23000€,αλλα απο το να ναι το αμαξακι κομπλε μεχρι 25000€ κουτσα στραβα θα τα δωσω!προτιμω να παρω κατι ακριβο και καλο και να μου κρατησει και να μην το τρεχω καθε βδομαδα σε συνεργεια,παρα να παρω κανα με 10000 και τα υπολοιπα λ7 να τα σκαω καθε λιγο και λιγακι σε συναργεια και ιστοριες!!!

#19 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 27 October 2011 - 09:42 AM

View Posts2000vsa, on 27 October 2011 - 09:30 AM, said:

Το ιδιο μου πε και ενα παλικαρι πιο πανω...να το παρω τον καινουριο χρονο...εχω δει ορισμενα αρκετα καλα για μενα στο car.gr γυρω στα 23000€,αλλα απο το να ναι το αμαξακι κομπλε μεχρι 25000€ κουτσα στραβα θα τα δωσω!προτιμω να παρω κατι ακριβο και καλο και να μου κρατησει και να μην το τρεχω καθε βδομαδα σε συνεργεια,παρα να παρω κανα με 10000 και τα υπολοιπα λ7 να τα σκαω καθε λιγο και λιγακι σε συναργεια και ιστοριες!!!

Εσύ είσαι ένας από αυτούς....Έχουμε ακούσει εδώ πέρα πολλές απόψεις. Άλλος θέλει φτηνό και να το μαζεύει με τον καιρό. Ότι θες θα ακούσεις εδώ μέσα. Και εγώ όπως και οι περισσότεροι της δική σου φιλοσοφίας είμαστε. Πάντως στα λεφτά που δίνεις σίγουρα θα βρεις καλό και να ξέρεις ότι τα περισσότερα που μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά για την χρονολογία τους και τα χιλιόμετρά τους είναι γιατί έχουν υποστεί και την ανάλογη προσοχή κατά το χρονικό διάστημα κατοχής τους. Όπως π.χ των παιδιών που πουλιούνται στο forum. Έχουν διαθέσει χρόνο-χρήμα για να τα συντηρήσουν και αυτό αντικατατοπτρίζει την αξία τους. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις-ευκαιρίες δεν λέω που οι πωλητές τους θέλουν απλά να τα ξεφορτωθούν

#20 User is offline   s2000vsa 

• Topic Starter

Posted 27 October 2011 - 10:04 AM

Πουλαει κανεις απο το forum s2000vsa?

#21 User is offline   PanosS 

• View gallery
  • Group: Greek Community Sponsor

Posted 27 October 2011 - 10:25 AM

Μπορεί.... εγώ... :feint:

#22 User is offline   s2000vsa 

• Topic Starter

Posted 27 October 2011 - 10:28 AM

Τι μοντελο και τι χρωμα?χλμ?

#23 User is offline   eddiex 

• Off Topic
  • View gallery

Posted 27 October 2011 - 11:06 AM

Εγω λεω αστα τα VSA και πανε για κατι τετοιο με τα λεφτα που δινεις. ;)

#24 User is offline   uma_chikara 

Posted 27 October 2011 - 11:24 AM

ενα τέτοιο θα πάει να πάρει.. να μην έχει και τα 2λιτρα..

http://www.car.gr/cl...photos/1770622/

η αυτό με λίγο παζάρι..

http://www.car.gr/cl...photos/1699340/

#25 User is offline   s2000vsa 

• Topic Starter

Posted 27 October 2011 - 11:29 AM

Αρχηγε μου αυτο ειναι το αμεσως επομενο αμαξι που θελω να παρω εφοσον παρω το s2000!!!και πιστευω δεν ειμαι και ο μονος...ειναι η συνεχεια του s2000 το M3!!!προς το παρον ομως η τσεπη με το ζορι θα συντηρησει το χοντακι...ασε που το s2000 ειναι και η ταυλα μου απο τοτε που βγηκε...κατσε με το καλο να το παρω και μετα βλεπουμε...

Ads by Google   S2KI

Share this topic:

• 5 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users