S2KI Honda S2000 Forums: ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - S2KI Honda S2000 Forums

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

#1 User is offline   s2000vsa 

• Group: Guest
  • Country: Greece

Posted 01 November 2011 - 05:26 PM

Ποτε συμφερει περισσοτερο η αγορα ενος μεταχειρισμενου αυτοκινητου και ιδιαιτερα του S2000?ποια ειναι η πιο "οικονομικα" καλυτερη περιοδος αγορας αυτοκινητου?εχω ακουσει απο πολλους να λενε οτι το χειμωνα οι τιμες των αυτοκινητων(τωρα αναφερομαι περισσοτερο στο S2000),ειναι πιο χαμηλες και λογω καιρου(βροχες,χιονια,κ.τ.λ.) και λογω τελων κυκλοφοριας,φορολογιας και παει λεγοντας!!!το καλοκαιρι λογω ζητησης,επειδη καλως ή κακως ζουμε στην ελλαδα(ηλιος,θαλασσα,παραλια,βουνα,εκδρομες,ταξιδια,στροφιλικια,καμπριο,πρωτη μουρη στο καβουρι,καμπριο αμαξακια να κωλογυαλλιζουν εξω απο ακρωτηρι και W,γκομενακια και παει λεγοντας) οι τιμες ειναι περισσοτερο τσιμπημενες!!!απο την αλλη ακουω και το αντιθετο,οτι λογω ζητησης του καλοκαιριου,ολοι,οσοι μπορουν βεβαια ετσι οπως εχουμε φτασει και ετσι οπως μας εχουν καταντησει,κοιταζουν να σκοτωσουν τις τιμες των καμπριο για να μπορεσουν να τα πουλησουν πιο ευκολα...τι απο τα 2 ισχυει?παντως εγω που σκεφτομαι για το χοντακι,πολλοι απο το forum μου χουν πει να το παρω απο το νεο ετος...διαφωτηστε αν μπορειτε και εμενα και οποιον αλλον ενδιαφερεται για αγορα...

#2 User is offline   katanaman 

Posted 01 November 2011 - 05:38 PM

Οπως τα λες ειναι...Το χειμωνα πεφτουν οι τιμες και το καλοκαιρι( το ελληνικο του 2012) θα πεσουν ακομη περισσοτερο, γιατι το 50αρι δεν μπορει να στηριχθει πανω σε καμπριο...ειναι και οι δεσμιδες που εχουν πολυ βαρος,κρανη, εξαρτησεις...ειναι ψιλοπεριεργα τα πραγματα...
Περα απ την πλακα, αν και εφοσον υφισταται ελληνικο κρατος κ δεν εχουμε γινει σκλαβοι, παρτο με το νεο ετος. Για λογους φορολογικης δηλωσης, εκτακτης εισφορας, σηματος, κλπ κλπ κλπ. 2 μηνες αναμονη δεν ειναι μεγαλο διαστημα, προκειμενου να γλιτωσεις τουλαχιστον 1500-2000ευρω και μην ξεχνας οτι πλεον η αγορα εχει πατωσει και δεν πωλειται τιποτα.Πιστευω εχεις τοσες επιλογες, που και να πουληθει καποιο (λεμε κ καμμια μλκια), θα βρεις αλλα 3-4 το ιδιο καθαρα κ σε ιδια τιμη, οποτε μην βιαζεσαι. αν τωρα θες να κανεις χριστουγεννα με 9αρες, παρτο αυριο το πρωι.

#3 User is offline   s2000vsa 

• Topic Starter

Posted 01 November 2011 - 06:00 PM

Αρχηγε το χοντακι το λαχταρω εδω και χρονια...μακαρι να το περνα οχι αυριο το πρωι,αλλα χθες το πρωι...απλα επειδη θελω να παρω μοντελο με VSA και ειναι καπως τσιμπημενες οι τιμες τωρα,θελω να δω ποτε παιζει να πεσουν λιγο για να μεινει και κανα φραγκο στην ακρη,γιατι με αυτα που ακουω για τελη και εκτακτες εισφορες και π@π@ριες μου χει ανεβει το αιμα στο κεφαλι...

#4 User is offline   nikthegrek 

• Group: Member

Posted 02 November 2011 - 04:22 AM

εγω θα σου πω οτι το ευρω δεν θα εχει ποτε ξανα τοση δυναμη οσο εχει αυτη τη στιγμη στην ελλαδα,
πανε εσυ με τα λεφτα στο χερι και να δεις που θα παει η τιμη του vsa,
οσο για τα τελη θα στα κανουν και δωρο!!!
ΔΡΑΜΑ η κατασταση!!!
http://www.imagerous...88998484128.gifPlease take good care of your S2000, keep it by your side for long and enjoy it from the bottom of your heart. And share the quality and legacy of the S2000 with many friends so that the legend of the S2000 will continue for long.
Shigeru Uehara - Chief Designer, S2000 - 12th April 2009, Trentino, Italy.

#5 User is offline   energetic 

• News & Site Moderator
  • View gallery
  • Group: Site Moderator

Posted 02 November 2011 - 04:59 AM

Οποιος προλαβει με ευρω αυτη την εποχη ετσι οπως παμε, αλλιως με δραχμες απο του χρονου. Γενικα, ειναι παρα πολυ ρευστη η κατασταση οποτε θα βρεις ευκαιριες αρκετες μεχρι το τελος του ετους.
Posted Image

#6 User is offline   lalakis2000 

• Group: Gold Member

Posted 02 November 2011 - 05:52 AM

Mου αρέσει που οι συζητήσεις στο φόρουμ έχουν πάρει μία φιλοσοφική, θεωρητική, μεταφυσική, φιλολογική τροπή.

Χμμμ....

Αγαπητή μου κρυστάλινη σφαίρα, πότε είναι η καλύτερη εποχή για να πάρω τη Χοντάρα;

Μήπως να μασούσα και κανα δυο φυλλαράκια δάφνης, ωσάν την Πυθία, να δώσω ένα καλύτερο χρησμό;

Ω τρισμέγιστε Δία, Ω θεοί του Ολύμπου, Ο mio bambino caro, να πάρω, ή να μην πάρω;

Συγγνώμη αλλά όταν καταρρέει το σύμπαν κάτι τέτοια θέματα με προκαλούν να γράψω έτσι ακόμα και σε μέρες που βαριέμαι να γράψω.
- Shigeru Uehara: Please take good care of your S2000, keep it by your side for long and enjoy it from the bottom of your heart. And share the quality and legacy of the S2000 with...
- Lihoudis: Quality? What quality? I have broken 3 motors (showing his delicate fingers) - 3!!! And you say it doesn't break???!!!!
- Shigeru Uehara: .........

Posted Image

#7 User is offline   lalakis2000 

Posted 02 November 2011 - 06:03 AM

Eγώ θα πρότεινα πάντως να γράψεις γράμμα στον Αγιοβασίλη.

Χριστούγεννα έρχονται, να του το πεις από νωρίς να κάνει κι αυτός τα κουμάντα του, έχει πολλά παιδάκια να ευχαριστήσει, μερικά δεν έχουνε να φάνε κιόλας, αλλά δε βαριέσαι...

Εσύ κάνε χώρο κάτω από το δέντρο ή πλέξε μια καλτσούλα κάπως ευμεγέθη και θα σε φτιάξει αυτός...

#8 User is offline   lalakis2000 

Posted 02 November 2011 - 06:05 AM

Μπορείς να ανοίξεις και ένα τόπικ εδώ (από ότι είδα μόνο 2-3 έχεις ανοίξει, και ακόμα δεν το χεις πάρει κιόλας, άμα με το καλό θα σου ανοίξουμε ένα subsection να έχεις το χώρο σου) - από όσο ξέρω ο Αγιοβασίλης διαβάζει στον ελεύθερο χρόνο φόρουμ και γελάει με την καρδιά του.

#9 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 02 November 2011 - 06:40 AM

Εδώ δεν αδικώ τον Αντώνη γιατί έχει δίκιο. Έχουμε απαντήσει σε ένα σωρό θέματα για να σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις τι θέλεις θεωρώντας ότι το ψάχνεις το θέμα. Η ερώτηση αυτή δεν κολάει πουθενά αφού όλοι ξέρουμε την κατάσταση της αγοράς πλέον και πέρα από αυτό δεν ήμαστε καμιά Αγγλία για να υπάρχει διαφορά τιμής πώλησης χειμώνα καλοκαίρι. Η κατηφόρα έχει αρχίσει και συνεχίζει. Αν έχεις τα λεφτά το ψάχνεις και μπορεί να βρεις αυτοκίνητο σε τιμή και κατάσταση που μπορεί να μη βρεις μετά το νέο έτος. Είναι και θέμα τύχης. Αυτή είναι η γνώμη μου και ιδαίτερα που αναφέρεις πόσο πολύ το θες
Stopped at 565whp

Posted ImagePosted Image

#10 User is offline   eddiex 

• Off Topic
  • View gallery

Posted 02 November 2011 - 06:42 AM

A waste of time! ΑΠΛΑ!
Posted Image

Posted Image Ότι να 'ναι © 2011 Posted ImageSo F#@*ing What... Posted Image I am a Ninja ® EddieXPosted Image

#11 User is offline   uma_chikara 

Posted 02 November 2011 - 08:10 AM

Νταξ.. τον Στάθη τον έχω δει από κοντά και είναι πολύ εντάξει παιδί, γενικά.. απλά έχει μουρλαθεί με το S και είναι ωραίο να συμβαίνει κάτι τέτοιο με νέα μέλη, αλλά όντως νομίζω ότι πλέον έχει καταλήξει κάπως υπερβολική η όλη υπόθεση με την αγορά..

Στάθη, φιλε, τα είπαμε.. Θες vsa, θα πρέπει να σκάσεις κάτι παραπάνω.. δε θες.. join the club με κάτι οικονομικό.. βλέπε ένα MY04 σε καλή κατάσταση και απλά πήγαινε ήρεμα μέχρι να αρχίσεις να συνηθίζεις.. θες πιο οικονομικό ακόμα...? Πάρε Ap1 με τζάμι στην κουκούλα.. υπάρχουν πολύ αξιόλογα αυτοκίνητα που το βασικότερο που υστερούν απέναντι στα ap2 είναι τα glamourάτα φανάρια και οι προφυλακτήρες..άντε και μία κονσόλα να βάζεις το κινητό.. αλλά μια χαρά την κάνεις τη δουλειά σου και μ'εκείνο.. το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο είναι..
Η καλύτερη εποχή είναι τώρα γιατί ποιός ζει, ποιός πεθαίνουμε μέχρι τον επόμενο μήνα.. βρες κάποιον να σου αφαιρέσει τα τέλη από την τιμή, ή μοιράστε τα και τσίμπα το.. αυτός θα θέλει σώνει και ντε να το διώξει για φορολογικούς λόγους (8.000 τεκμήριο είναι αυτά) οπότε, σε παίρνει να ρίξεις και λιγάκι την τιμή..

Αυτά και τέλος.. μη φτιάξεις άλλα τόπικ ! Έχουμε καλύψει τα πάντα πλέον ..!

#12 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery

Posted 02 November 2011 - 08:43 AM

View Postuma_chikara, on 02 November 2011 - 08:10 AM, said:

Νταξ.. τον Στάθη τον έχω δει από κοντά και είναι πολύ εντάξει παιδί, γενικά.. απλά έχει μουρλαθεί με το S και είναι ωραίο να συμβαίνει κάτι τέτοιο με νέα μέλη, αλλά όντως νομίζω ότι πλέον έχει καταλήξει κάπως υπερβολική η όλη υπόθεση με την αγορά..

Στάθη, φιλε, τα είπαμε.. Θες vsa, θα πρέπει να σκάσεις κάτι παραπάνω.. δε θες.. join the club με κάτι οικονομικό.. βλέπε ένα MY04 σε καλή κατάσταση και απλά πήγαινε ήρεμα μέχρι να αρχίσεις να συνηθίζεις.. θες πιο οικονομικό ακόμα...? Πάρε Ap1 με τζάμι στην κουκούλα.. υπάρχουν πολύ αξιόλογα αυτοκίνητα που το βασικότερο που υστερούν απέναντι στα ap2 είναι τα glamourάτα φανάρια και οι προφυλακτήρες..άντε και μία κονσόλα να βάζεις το κινητό.. αλλά μια χαρά την κάνεις τη δουλειά σου και μ'εκείνο.. το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο είναι..
Η καλύτερη εποχή είναι τώρα γιατί ποιός ζει, ποιός πεθαίνουμε μέχρι τον επόμενο μήνα.. βρες κάποιον να σου αφαιρέσει τα τέλη από την τιμή, ή μοιράστε τα και τσίμπα το.. αυτός θα θέλει σώνει και ντε να το διώξει για φορολογικούς λόγους (8.000 τεκμήριο είναι αυτά) οπότε, σε παίρνει να ρίξεις και λιγάκι την τιμή..

Αυτά και τέλος.. μη φτιάξεις άλλα τόπικ ! Έχουμε καλύψει τα πάντα πλέον ..!

Κανένα από τα post που έγιναν δεν λένε κάτι για το Στάθη για να μην υπάρξει θέμα παρεξήγησης. Απλά επειδή έχει μουρλαθεί και αυτός με το S (και καλά κάνει) κάνουμε και εμείς λίγο χιούμορ για να μην μουρλαθούμε και εμείς παράλληλα και με αυτά που διαβάζουμε αλλά και με τις εξελίξεις γενικότερα. Στάθη κατέβα ρε φίλε σε μια συνάντηση να σε γνωρίσουμε να μας πυροβολήσεις εκεί με τις απορίες σου να στις λύσουμε και να φύγεις την άλλη μέρα να πας να το αγοράσεις να τελειώνεις :LOL: Όπως είπε και ο Ηλίας μια ζωή την έχουμε και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει το αύριο, τι καλοκαίρια και χειμώνες κοιτάς εσύ :D

#13 User is offline   lalakis2000 

Posted 02 November 2011 - 08:58 AM

Καλοκαίρια και χειμώνες – Δημήτρης Μητροπάνος

Στίχοι: Τάσος Οικονόμου
Μουσική: Σπύρος Παπαβασιλείου

Αν στείλεις μήνυμα χαράς
σημάδι πως με αγαπάς, αγαπημένη
να ‘ρθεις να σε καλοδεχτώ
κι αν χάθηκες σε αγαπώ, αγαπημένηηηηηηηηηηηηηηηηη (τραβηγμένο και με σπαραγμό)

Καλοκαίρια και χειμώνες
περιμένω να φανείς (HONDARA)
δάκρυα καυτά σταγόνες
θα με καίνε ώσπου να ‘ρθεις (HONDARA)

Κι αν θέλεις όρκους της ζωής
θα ορκιστώ από αρχής, αγαπημένη
εγώ στα μάτια σου μετρώ
τ’ απέραντο και το μικρό, αγαπημένηηηηηηηηηηη (εντάξει, με σπαραγμό είπαμε, μην το παρακάνουμε κιόλας)

Καλοκαίρια και χειμώνες
περιμένω να φανείς
δάκρυα καυτά σταγόνες
θα με καίνε ώσπου να ‘ρθεις

#14 User is offline   lalakis2000 

Posted 02 November 2011 - 09:03 AM

(...και δε θα παίξουμε και άλλη μπαλίτσα αυτή την εβδομάδα - αγαπημένηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη)

(...και που θα ρίχνω εγώ τσαρούχια αύριο, που χτες είχα τη γιαγιά στον κήπο της να ψάχνω σαν δωδεκάχρονος τη μπάλα και εκείνη να με κερνάει φοντανάκια γιατί με συμπάθησε - αγαπημένηηηηηηηηηηηηηηη)

(...που το ένα φοντανάκι το έφαγε ο Φαν και λιγώθηκε και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του μετά - αγαπημένηηηηηηηηηηηηηη)

#15 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery

Posted 02 November 2011 - 09:16 AM

View Postlalakis2000, on 02 November 2011 - 09:03 AM, said:

(...και δε θα παίξουμε και άλλη μπαλίτσα αυτή την εβδομάδα - αγαπημένηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη)

(...και που θα ρίχνω εγώ τσαρούχια αύριο, που χτες είχα τη γιαγιά στον κήπο της να ψάχνω σαν δωδεκάχρονος τη μπάλα και εκείνη να με κερνάει φοντανάκια γιατί με συμπάθησε - αγαπημένηηηηηηηηηηηηηηη)

(...που το ένα φοντανάκι το έφαγε ο Φαν και λιγώθηκε και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του μετά - αγαπημένηηηηηηηηηηηηηη)

Ναι ας μην ήσουνα εσύ περίπτερο με τους φίλους σου στην επίθεση και θα δεις αν θα μπορούσε να πάρει τα πόδια του ο ΦΑΝ :LOL:

#16 User is offline   lalakis2000 

Posted 02 November 2011 - 09:23 AM

Νεο, από το πρώτο ματς και κάνεις και σχόλια; :D

Μήπως θες να παίξεις τέρμα την επόμενη; :D

Άκου περίπτερο.

Με ρωτάς αν με έβγαζαν οι ανάσες να γυρίσω πίσω; :D

#17 User is offline   lalakis2000 

Posted 02 November 2011 - 09:27 AM

(Στάθη, αυτό που προηγήθηκε και αυτό που ακολουθεί είναι ένα τρανό παράδειγμα του δόγματος

Τα όμορφα τόπικς, όμορφα καίγονται.

Θέλω να ξέρεις ότι θα φερθούμε πολύ ερωτικά στο τόπικ που άνοιξες, μέχρι να μας περάσουν τα ζόρια που μας βασανίζουν λόγω κρίσης και άλλων προβλημάτων, αλλά πάντα με σεβασμό στο νέο χρήστη που δεν ήξερε αλλά και δε διάβασε τους κανόνες του φόρουμ.

Είσαι όπως είπε και ο Ηλίας και ο Χρήστος ευπρόσδεκτος, έλα και σε καμιά συνάντηση να σε δούμε.

Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα θες s2000 μετά.

Ποτέ δεν ξέρεις όμως).

#18 User is offline   s2000vsa 

• Topic Starter

Posted 02 November 2011 - 09:33 AM

Ενταξει παιδια,μη βαρετε!!!με το μαλακο τα σχολια σας...το οτι θελω να μαθω καποια πραγματα για το αμαξι που με ενδιαφερει,δεν πιστευω πως ειναι κακο...και προφανως αυτα που ρωταω ισως να ειναι χρησιμα και για καποιον αλλο...εσεις εχετε το χοντα και ισως σας φαινονται βαρετα ολα αυτα...για μενα ομως που δεν το χω,δεν ειναι καθολου βαρετα,ειναι full χρησιμα και πραγματικα ευχαριστω πολυ οσους βοηθησαν!!!το ξερω οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι για να καθομαι εγω να θελω χοντα και ιστοριες...προφανως καποιοι δεν ξερουν καν τι θα πει χοντα και το μονο που θελουν ειναι φαγητο να φανε και μια στεγη να μεινουν...και γενικα ολα πανε κατα διαολου...και γω στην Ελλαδα μενω και βλεπω τι γινεται...αλλα μη λογοκρινετε εμενα που θελω να το παρω και για σας που ηδη το χετε δε λετε τιποτα...και παλι σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας και ζητω συγνωμη σε οσους ζαλισα τα @@!!!δεν ξαναστελνω στο forum...

#19 User is offline   notoriouss2k 

Posted 02 November 2011 - 01:04 PM

Προσωπικά γνωρίζω ότι όσο το ψειρίζεις τόσο απομακρύνεσαι απο την αγορά του. Η αγορά ενός αυτοκινήτου σαν αυτό που θέλεις απαιτεί τρέλα δηλαδή το είδα στην βιτρίνα στην αγγελία πήρα τηλέφωνο και το πήρα. Είναι σα να δείς σε ένα μπαρ μία κοπέλα πολύ όμορφη και λές μήπως μιλώντας μαζί της και κάνοντας σχέση μαζί της τώρα θα χάσω μερικά χρήματα η να την πλησιάσω με το νέο έτος που η κατάσταση θα είναι πιο τραγική και μπορεί να μου στοιχίσει λιγότερα η εξοδός μαζί της .Όλα είναι θέμα του πόσο το θέλεις και να κάνεις την τρέλα αυτή . Πρώτα βέβαια δές τις ''δυνάμεις σου΄΄ άμα το αντέχουν μπουμπούνα το ...

#20 User is offline   uma_chikara 

Posted 02 November 2011 - 01:42 PM

View Posts2000vsa, on 02 November 2011 - 09:33 AM, said:

Ενταξει παιδια,μη βαρετε!!!με το μαλακο τα σχολια σας...το οτι θελω να μαθω καποια πραγματα για το αμαξι που με ενδιαφερει,δεν πιστευω πως ειναι κακο...και προφανως αυτα που ρωταω ισως να ειναι χρησιμα και για καποιον αλλο...εσεις εχετε το χοντα και ισως σας φαινονται βαρετα ολα αυτα...για μενα ομως που δεν το χω,δεν ειναι καθολου βαρετα,ειναι full χρησιμα και πραγματικα ευχαριστω πολυ οσους βοηθησαν!!!το ξερω οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι για να καθομαι εγω να θελω χοντα και ιστοριες...προφανως καποιοι δεν ξερουν καν τι θα πει χοντα και το μονο που θελουν ειναι φαγητο να φανε και μια στεγη να μεινουν...και γενικα ολα πανε κατα διαολου...και γω στην Ελλαδα μενω και βλεπω τι γινεται...αλλα μη λογοκρινετε εμενα που θελω να το παρω και για σας που ηδη το χετε δε λετε τιποτα...και παλι σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας και ζητω συγνωμη σε οσους ζαλισα τα @@!!!δεν ξαναστελνω στο forum...

Τώρα, είσαι υπερβολικός.. φυσικά και τα παραπάνω είχαν μεγάλη δόση χιούμορ επειδή άνοιγες τόπικς αέρα-πατέρα, ενώ μπορούσες να ρωτήσεις σε εκείνο που ήδη έχεις ανοίξει.. μη μασάς.. με όλους το ίδιο γίνεται όταν μπαίνουν στην αρχή..

(επίσης, με το search μπορείς να βρεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και να είσαι σίγουρος ότι έχουν ρωτήσει πολλοί αυτά που ρωτάς..βασικά, σχεδόν όλοι μας το έχουμε κάνει.. πρόσφατα είχα βρει και τα δικά μου.. :D )

#21 User is online   blondie_s2k 

• View gallery
  • Interests:cars, F1, traveling, music

Posted 02 November 2011 - 02:02 PM

Στάθη αυτό που λέει ο Ηλίας είναι σωστό. Τα σχόλια έχουν γίνει με χιούμορ λόγω της, άπειρης δόξα το θεό, τρέλας που κουβαλάνε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Μην το παίρνεις προσωπικά και μην παρεξηγείσαι..αν μας γνωρίσεις από κοντά θα καταλάβεις. Posted Image

Αυτό που έχω εγώ να σου πω είναι ότι πραγματικά δεν υπάρχει, στην παρούσα φάση, καλό ή κακό timing για να κάνεις την αγορά σου. Οπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω, εδώ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα αυτή τη στιγμή. Εφόσον όμως εσύ έχεις τη δυνατότητα να το αγοράσεις ακόμα και σήμερα που λέει ο λόγος αν το βρεις, κάντο!!! Κι εγώ το δικό μου πριν κάνα 8μηνο το πήρα, εν μέσω κρίσης και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Μπορεί αύριο να μη μπορώ να το συντηρήσω και να το δώσω κι εγώ. Αλλά τουλάχιστον θα το έχω χαρεί για όσο διάστημα το κρατήσω. Για σκέψου λοιπόν κι εσύ να περιμένεις, να περιμένεις και τελικά τα πράγματα να πάνε πιο σκατά ακόμα και να μην το πάρεις τελικά ποτέ...δεν θα το έχεις χαρεί ούτε για λίγο.

Αυτά από εμένα. Posted Image

Ισμήνη

Δημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση Εικόνας Δημοσίευση Εικόνας
Αν αγαπησεις αυτο που κρατας στα χερια σου, θα γινει ο καλυτερος φιλος σου.
Αν δεν το σεβαστεις ... θα σε σκοτωσει !!!

#22 User is offline   katanaman 

Posted 02 November 2011 - 03:15 PM

Ναι ρε παιδι μου, παρτο και μπορει σε 2 μηνες πχ να πτωχευσουμε και να σου μεινει το διλλημα... το σ2κ ή μια φραντζολα ψωμι? :LOL: :LOL: :LOL: :hello:

#23 User is online   blondie_s2k 

• View gallery

Posted 02 November 2011 - 03:21 PM

Εχουμε ήδη πτωχεύσει βρε. Επειδή στο είπαν με άλλα λόγια δεν πήρες χαμπάρι? Posted Image

#24 User is offline   katanaman 

Posted 02 November 2011 - 03:45 PM

:suspect: περιμενω να το ακουσω απ τον Γιωργακη... :p

#25 User is online   blondie_s2k 

• View gallery

Posted 02 November 2011 - 03:59 PM

Εδω έχουν σηκώσει οι Ευρωπαίοι συντηρητές μας τα χέρια ψηλά με τον βλαμμένο το Γιωργάκη..εσύ ακόμα περιμένεις ν ακούσεις κάτι? Posted Image

Ads by Google   S2KI

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users