ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Posted 01 November 2011 - 05:26 PM
Posted 01 November 2011 - 05:38 PM
Περα απ την πλακα, αν και εφοσον υφισταται ελληνικο κρατος κ δεν εχουμε γινει σκλαβοι, παρτο με το νεο ετος. Για λογους φορολογικης δηλωσης, εκτακτης εισφορας, σηματος, κλπ κλπ κλπ. 2 μηνες αναμονη δεν ειναι μεγαλο διαστημα, προκειμενου να γλιτωσεις τουλαχιστον 1500-2000ευρω και μην ξεχνας οτι πλεον η αγορα εχει πατωσει και δεν πωλειται τιποτα.Πιστευω εχεις τοσες επιλογες, που και να πουληθει καποιο (λεμε κ καμμια μλκια), θα βρεις αλλα 3-4 το ιδιο καθαρα κ σε ιδια τιμη, οποτε μην βιαζεσαι. αν τωρα θες να κανεις χριστουγεννα με 9αρες, παρτο αυριο το πρωι.
Posted 01 November 2011 - 06:00 PM

Posted 02 November 2011 - 04:22 AM
πανε εσυ με τα λεφτα στο χερι και να δεις που θα παει η τιμη του vsa,
οσο για τα τελη θα στα κανουν και δωρο!!!
ΔΡΑΜΑ η κατασταση!!!
Shigeru Uehara - Chief Designer, S2000 - 12th April 2009, Trentino, Italy.

Posted 02 November 2011 - 04:59 AM

Posted 02 November 2011 - 05:52 AM
Χμμμ....
Αγαπητή μου κρυστάλινη σφαίρα, πότε είναι η καλύτερη εποχή για να πάρω τη Χοντάρα;
Μήπως να μασούσα και κανα δυο φυλλαράκια δάφνης, ωσάν την Πυθία, να δώσω ένα καλύτερο χρησμό;
Ω τρισμέγιστε Δία, Ω θεοί του Ολύμπου, Ο mio bambino caro, να πάρω, ή να μην πάρω;
Συγγνώμη αλλά όταν καταρρέει το σύμπαν κάτι τέτοια θέματα με προκαλούν να γράψω έτσι ακόμα και σε μέρες που βαριέμαι να γράψω.
- Lihoudis: Quality? What quality? I have broken 3 motors (showing his delicate fingers) - 3!!! And you say it doesn't break???!!!!
- Shigeru Uehara: .........

Posted 02 November 2011 - 06:03 AM
Χριστούγεννα έρχονται, να του το πεις από νωρίς να κάνει κι αυτός τα κουμάντα του, έχει πολλά παιδάκια να ευχαριστήσει, μερικά δεν έχουνε να φάνε κιόλας, αλλά δε βαριέσαι...
Εσύ κάνε χώρο κάτω από το δέντρο ή πλέξε μια καλτσούλα κάπως ευμεγέθη και θα σε φτιάξει αυτός...

Posted 02 November 2011 - 06:05 AM

Posted 02 November 2011 - 06:40 AM

Posted 02 November 2011 - 06:42 AM

Ότι να 'ναι © 2011
So F#@*ing What...
I am a Ninja ® EddieX
Posted 02 November 2011 - 08:10 AM
Στάθη, φιλε, τα είπαμε.. Θες vsa, θα πρέπει να σκάσεις κάτι παραπάνω.. δε θες.. join the club με κάτι οικονομικό.. βλέπε ένα MY04 σε καλή κατάσταση και απλά πήγαινε ήρεμα μέχρι να αρχίσεις να συνηθίζεις.. θες πιο οικονομικό ακόμα...? Πάρε Ap1 με τζάμι στην κουκούλα.. υπάρχουν πολύ αξιόλογα αυτοκίνητα που το βασικότερο που υστερούν απέναντι στα ap2 είναι τα glamourάτα φανάρια και οι προφυλακτήρες..άντε και μία κονσόλα να βάζεις το κινητό.. αλλά μια χαρά την κάνεις τη δουλειά σου και μ'εκείνο.. το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο είναι..
Η καλύτερη εποχή είναι τώρα γιατί ποιός ζει, ποιός πεθαίνουμε μέχρι τον επόμενο μήνα.. βρες κάποιον να σου αφαιρέσει τα τέλη από την τιμή, ή μοιράστε τα και τσίμπα το.. αυτός θα θέλει σώνει και ντε να το διώξει για φορολογικούς λόγους (8.000 τεκμήριο είναι αυτά) οπότε, σε παίρνει να ρίξεις και λιγάκι την τιμή..
Αυτά και τέλος.. μη φτιάξεις άλλα τόπικ ! Έχουμε καλύψει τα πάντα πλέον ..!

Posted 02 November 2011 - 08:43 AM
uma_chikara, on 02 November 2011 - 08:10 AM, said:
Στάθη, φιλε, τα είπαμε.. Θες vsa, θα πρέπει να σκάσεις κάτι παραπάνω.. δε θες.. join the club με κάτι οικονομικό.. βλέπε ένα MY04 σε καλή κατάσταση και απλά πήγαινε ήρεμα μέχρι να αρχίσεις να συνηθίζεις.. θες πιο οικονομικό ακόμα...? Πάρε Ap1 με τζάμι στην κουκούλα.. υπάρχουν πολύ αξιόλογα αυτοκίνητα που το βασικότερο που υστερούν απέναντι στα ap2 είναι τα glamourάτα φανάρια και οι προφυλακτήρες..άντε και μία κονσόλα να βάζεις το κινητό.. αλλά μια χαρά την κάνεις τη δουλειά σου και μ'εκείνο.. το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο είναι..
Η καλύτερη εποχή είναι τώρα γιατί ποιός ζει, ποιός πεθαίνουμε μέχρι τον επόμενο μήνα.. βρες κάποιον να σου αφαιρέσει τα τέλη από την τιμή, ή μοιράστε τα και τσίμπα το.. αυτός θα θέλει σώνει και ντε να το διώξει για φορολογικούς λόγους (8.000 τεκμήριο είναι αυτά) οπότε, σε παίρνει να ρίξεις και λιγάκι την τιμή..
Αυτά και τέλος.. μη φτιάξεις άλλα τόπικ ! Έχουμε καλύψει τα πάντα πλέον ..!
Κανένα από τα post που έγιναν δεν λένε κάτι για το Στάθη για να μην υπάρξει θέμα παρεξήγησης. Απλά επειδή έχει μουρλαθεί και αυτός με το S (και καλά κάνει) κάνουμε και εμείς λίγο χιούμορ για να μην μουρλαθούμε και εμείς παράλληλα και με αυτά που διαβάζουμε αλλά και με τις εξελίξεις γενικότερα. Στάθη κατέβα ρε φίλε σε μια συνάντηση να σε γνωρίσουμε να μας πυροβολήσεις εκεί με τις απορίες σου να στις λύσουμε και να φύγεις την άλλη μέρα να πας να το αγοράσεις να τελειώνεις

Posted 02 November 2011 - 08:58 AM
Στίχοι: Τάσος Οικονόμου
Μουσική: Σπύρος Παπαβασιλείου
Αν στείλεις μήνυμα χαράς
σημάδι πως με αγαπάς, αγαπημένη
να ‘ρθεις να σε καλοδεχτώ
κι αν χάθηκες σε αγαπώ, αγαπημένηηηηηηηηηηηηηηηηη (τραβηγμένο και με σπαραγμό)
Καλοκαίρια και χειμώνες
περιμένω να φανείς (HONDARA)
δάκρυα καυτά σταγόνες
θα με καίνε ώσπου να ‘ρθεις (HONDARA)
Κι αν θέλεις όρκους της ζωής
θα ορκιστώ από αρχής, αγαπημένη
εγώ στα μάτια σου μετρώ
τ’ απέραντο και το μικρό, αγαπημένηηηηηηηηηηη (εντάξει, με σπαραγμό είπαμε, μην το παρακάνουμε κιόλας)
Καλοκαίρια και χειμώνες
περιμένω να φανείς
δάκρυα καυτά σταγόνες
θα με καίνε ώσπου να ‘ρθεις

Posted 02 November 2011 - 09:03 AM
(...και που θα ρίχνω εγώ τσαρούχια αύριο, που χτες είχα τη γιαγιά στον κήπο της να ψάχνω σαν δωδεκάχρονος τη μπάλα και εκείνη να με κερνάει φοντανάκια γιατί με συμπάθησε - αγαπημένηηηηηηηηηηηηηηη)
(...που το ένα φοντανάκι το έφαγε ο Φαν και λιγώθηκε και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του μετά - αγαπημένηηηηηηηηηηηηηη)

Posted 02 November 2011 - 09:16 AM
lalakis2000, on 02 November 2011 - 09:03 AM, said:
(...και που θα ρίχνω εγώ τσαρούχια αύριο, που χτες είχα τη γιαγιά στον κήπο της να ψάχνω σαν δωδεκάχρονος τη μπάλα και εκείνη να με κερνάει φοντανάκια γιατί με συμπάθησε - αγαπημένηηηηηηηηηηηηηηη)
(...που το ένα φοντανάκι το έφαγε ο Φαν και λιγώθηκε και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του μετά - αγαπημένηηηηηηηηηηηηηη)
Ναι ας μην ήσουνα εσύ περίπτερο με τους φίλους σου στην επίθεση και θα δεις αν θα μπορούσε να πάρει τα πόδια του ο ΦΑΝ

Posted 02 November 2011 - 09:23 AM
Μήπως θες να παίξεις τέρμα την επόμενη;
Άκου περίπτερο.
Με ρωτάς αν με έβγαζαν οι ανάσες να γυρίσω πίσω;

Posted 02 November 2011 - 09:27 AM
Τα όμορφα τόπικς, όμορφα καίγονται.
Θέλω να ξέρεις ότι θα φερθούμε πολύ ερωτικά στο τόπικ που άνοιξες, μέχρι να μας περάσουν τα ζόρια που μας βασανίζουν λόγω κρίσης και άλλων προβλημάτων, αλλά πάντα με σεβασμό στο νέο χρήστη που δεν ήξερε αλλά και δε διάβασε τους κανόνες του φόρουμ.
Είσαι όπως είπε και ο Ηλίας και ο Χρήστος ευπρόσδεκτος, έλα και σε καμιά συνάντηση να σε δούμε.
Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα θες s2000 μετά.
Ποτέ δεν ξέρεις όμως).
Posted 02 November 2011 - 09:33 AM
Posted 02 November 2011 - 01:04 PM
Posted 02 November 2011 - 01:42 PM
s2000vsa, on 02 November 2011 - 09:33 AM, said:
Τώρα, είσαι υπερβολικός.. φυσικά και τα παραπάνω είχαν μεγάλη δόση χιούμορ επειδή άνοιγες τόπικς αέρα-πατέρα, ενώ μπορούσες να ρωτήσεις σε εκείνο που ήδη έχεις ανοίξει.. μη μασάς.. με όλους το ίδιο γίνεται όταν μπαίνουν στην αρχή..
(επίσης, με το search μπορείς να βρεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και να είσαι σίγουρος ότι έχουν ρωτήσει πολλοί αυτά που ρωτάς..βασικά, σχεδόν όλοι μας το έχουμε κάνει.. πρόσφατα είχα βρει και τα δικά μου..

Posted 02 November 2011 - 02:02 PM
Αυτό που έχω εγώ να σου πω είναι ότι πραγματικά δεν υπάρχει, στην παρούσα φάση, καλό ή κακό timing για να κάνεις την αγορά σου. Οπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω, εδώ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα αυτή τη στιγμή. Εφόσον όμως εσύ έχεις τη δυνατότητα να το αγοράσεις ακόμα και σήμερα που λέει ο λόγος αν το βρεις, κάντο!!! Κι εγώ το δικό μου πριν κάνα 8μηνο το πήρα, εν μέσω κρίσης και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Μπορεί αύριο να μη μπορώ να το συντηρήσω και να το δώσω κι εγώ. Αλλά τουλάχιστον θα το έχω χαρεί για όσο διάστημα το κρατήσω. Για σκέψου λοιπόν κι εσύ να περιμένεις, να περιμένεις και τελικά τα πράγματα να πάνε πιο σκατά ακόμα και να μην το πάρεις τελικά ποτέ...δεν θα το έχεις χαρεί ούτε για λίγο.
Αυτά από εμένα.
Ισμήνη

Αν αγαπησεις αυτο που κρατας στα χερια σου, θα γινει ο καλυτερος φιλος σου.
Αν δεν το σεβαστεις ... θα σε σκοτωσει !!!
Posted 02 November 2011 - 03:15 PM

Posted 02 November 2011 - 03:21 PM

Posted 02 November 2011 - 03:59 PM

Help