Τα υπόλοιπα μετα αφου πιω το καφεδακι
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 7Χ7 στο Ρέντη - Πέμπτη 10/11/11 στις 9 το βραδυ Για Πέμπτη 10 Νοεμβρίου - 9 το βράδυ
Posted 11 November 2011 - 03:05 AM
Τα υπόλοιπα μετα αφου πιω το καφεδακι

Posted 11 November 2011 - 03:08 AM
- Lihoudis: Quality? What quality? I have broken 3 motors (showing his delicate fingers) - 3!!! And you say it doesn't break???!!!!
- Shigeru Uehara: .........

Posted 11 November 2011 - 03:13 AM

Posted 11 November 2011 - 03:50 AM
(Ο Μανιάτης που στο καλό είναι; )

Posted 11 November 2011 - 05:17 AM
lalakis2000, on 11 November 2011 - 02:51 AM, said:
Ο Panos σε μεγάλη φόρμα, σε μία μεγάλη φάση διαρκείας, αποχωρίζεται τα γυαλιά του, και ενώ είναι έτοιμος για γκολ, αντιλαμβάνεται έντρομος τον τυφώνα Pontios να είναι έτοιμος να τα μετατρέψει τα άμοιρα γυαλάκια σε άμορφη μάζα. Το γκολ μπήκε σε δεύτερη μοίρα, η φάση σταμάτησε και ο Πανούλης ανανέωσε το ραντεβού με τα δίχτυα για μιά άλλη φορά. --> Ίσως μία λύση γυαλιών τύπου Kareem Abdul Jabbar να δώσει τη λύση αλλά και έξτρα στυλ στον επόμενο αγώνα.
Ο Nippon και εγώ καταφέραμε και κάναμε τριγωνάκι (στη μπάλα, μην παρεξηγηθώ). Μετά ο αγώνας (φυσιολογικά) τελείωσε.
Δεύτερη συνεχόμενη φορά με τον Πόντιο χωρίς strike σε παίχτη - αλλά έβαλε γκολάκια και έφυγε ήσυχος.
Ο Φαν με ταλαιπώρησε χτες. Δεν ξέρω, νομίζω ότι έχει αρχίσει και διαβάζει το παιχνίδι μου. Τον φαντάζομαι στο σπίτι με προτζέκτορα, τσιγάρο και Johnie Βlack (όχι τον JohnnyS2k) να μελετάει τα κατεβάσματα που κάνω και να κάνει σχεδιαγράμματα πως θα με αναχαιτίσει. Νομίζω δε ότι τα καταφέρνει καλά ο άτιμος. Την επόμενη φορά θα εφαρμόσω τη λύση 'φάε ένα σοκολατάκι' που αποδεδειγμένα τον βγάζει off.
Aυτά για τώρα, δε μου ρχεται κάτι άλλο. Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ των γκολ του Άρη.
Ωραία περάσαμε και χτες ανανενώσαμε για την επόμενη εβδομάδα

Posted 11 November 2011 - 05:34 AM
Εγώ πάλι νομίζω ότι αγώνα με τον αγώνα όλοι μας ανεβάζουμε απόδοση και λύνονται λίγο λίγο τα πόδια μας (ο Amaretos εξαιρείται, τα χθεσινά γκολ ήταν στατιστικό λάθος, δεν έπρεπε ρε παιδί μου να μπουν). Και το σημαντικό είναι ότι περνάμε καλά.
@Αmaretos: Ρε θείο, τι θα γίνει, ακόμα αυτό τον καφέ πίνεις; Άντε μεσημεριάσαμε.

Posted 11 November 2011 - 05:49 AM
Σήμερα με τα κορίτσια όλο αυτό συζητάμε.
Νομίζω κι η Ναυτεμπορική το γράφει. Κι από κάτω με κάτι ψηλά γράμματα κάτι λέει για κάποιον Παπαδήμο αλλά δε δώσαμε σημασία.

Posted 11 November 2011 - 11:00 AM
Posted 11 November 2011 - 04:04 PM
Lalaki ας ειναι καλα ο S2johnyK αλλιως ακομα θα το εψαχνα
Οσο για τον Αμαρετο το δηλωσε ξεκαθαρα απο την ωρα που ηρθε "Σημερα εχω ορεξη για γκολακια" οπως και εκανε...
Pontie απλα

Posted 12 November 2011 - 05:12 AM
lalakis2000, on 11 November 2011 - 02:51 AM, said:
Ο Panos σε μεγάλη φόρμα, σε μία μεγάλη φάση διαρκείας, αποχωρίζεται τα γυαλιά του, και ενώ είναι έτοιμος για γκολ, αντιλαμβάνεται έντρομος τον τυφώνα Pontios να είναι έτοιμος να τα μετατρέψει τα άμοιρα γυαλάκια σε άμορφη μάζα. Το γκολ μπήκε σε δεύτερη μοίρα, η φάση σταμάτησε και ο Πανούλης ανανέωσε το ραντεβού με τα δίχτυα για μιά άλλη φορά. --> Ίσως μία λύση γυαλιών τύπου Kareem Abdul Jabbar να δώσει τη λύση αλλά και έξτρα στυλ στον επόμενο αγώνα.
Ο Nippon και εγώ καταφέραμε και κάναμε τριγωνάκι (στη μπάλα, μην παρεξηγηθώ). Μετά ο αγώνας (φυσιολογικά) τελείωσε.
Δεύτερη συνεχόμενη φορά με τον Πόντιο χωρίς strike σε παίχτη - αλλά έβαλε γκολάκια και έφυγε ήσυχος.
Ο Φαν με ταλαιπώρησε χτες. Δεν ξέρω, νομίζω ότι έχει αρχίσει και διαβάζει το παιχνίδι μου. Τον φαντάζομαι στο σπίτι με προτζέκτορα, τσιγάρο και Johnie Βlack (όχι τον JohnnyS2k) να μελετάει τα κατεβάσματα που κάνω και να κάνει σχεδιαγράμματα πως θα με αναχαιτίσει. Νομίζω δε ότι τα καταφέρνει καλά ο άτιμος. Την επόμενη φορά θα εφαρμόσω τη λύση 'φάε ένα σοκολατάκι' που αποδεδειγμένα τον βγάζει off.
Aυτά για τώρα, δε μου ρχεται κάτι άλλο. Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ των γκολ του Άρη.
1. Θέλω Service.
2. Όπως έχω ξαναματαπεί η μπάλα σε τέτοιο παρεϊστικο στυλ είναι απόλαυση... Φτού σας, μη σας ματιάσω!
ΥΓ. Νόμιζω το "Πόντιος" είναι πολύ παραπλανητικό, κάτι σαν καμοφλάζ... Ταλιμπάν είναι και το κρύβει.
- ← ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΔΕΥΤΕΡΑ 07/11/2011
- Συναντήσεις και εκδηλώσεις
- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 7Χ7 στο Ρέντη - Πέμπτη 17/11/11 στις 9 το βραδυ →

Help
This topic is locked

So F#@*ing What...
I am a Ninja ® EddieX