S2KI Honda S2000 Forums: χερεται - S2KI Honda S2000 Forums

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

χερεται

#1 User is offline   sotiris 

• Group: Guest
  • Country: Germany

Posted 28 December 2011 - 08:13 PM

γεια σας παιδια λεφομαι σωτηρης,ειμαι νεος οδηγος,19 ετων,κ σκεφτομαι να παρω μια hondara s2000.δν εχω οδηγησει ποτε ενα s κ γιαυτο θελω τν βοηθεια σας.

#2 User is offline   lalakis2000 

• Group: Gold Member
  • Country: Greece

Posted 29 December 2011 - 03:17 AM

Σωτήρη γεια σου.

Είσαι λίγο μεγάλος για S2000, συνήθως το δίνουμε σε ηλικίες 16-18 και πάντα με συνταγή γιατρού.

Επίσης, σου προτείνω τον ορθογραφικό έλεγχο της Neurolingo, τον έχω δοκιμάσει και δουλεύει άψογα.

http://www.neuroling...e_tools/speller

Ελπίζω να βοήθησα και ό,τι άλλο θες εμείς εδώ είμαστε.
- Shigeru Uehara: Please take good care of your S2000, keep it by your side for long and enjoy it from the bottom of your heart. And share the quality and legacy of the S2000 with...
- Lihoudis: Quality? What quality? I have broken 3 motors (showing his delicate fingers) - 3!!! And you say it doesn't break???!!!!
- Shigeru Uehara: .........

Posted Image

#3 User is offline   lalakis2000 

Posted 29 December 2011 - 03:19 AM

Επίσης, πες μας κάτι για σένα ρε παιδάκι μου να γνωριστούμε καλύτερα.

Π.χ. τι αυτοκίνητα έχεις οδηγήσει ως τώρα;

(Μετράει και ό,τι έχεις οδηγήσει σε Gran turismo, Forza Motorsport, Colin Mcrae κλπ.)

#4 User is offline   nikthegrek 

• Group: Member

Posted 29 December 2011 - 04:35 AM

επειδη δεν εχεις οδηγησει ποτε s2000 μπορεις να παρακαλεσεις τον s2000fun να σου το δωσει για ενα
test drive,,,ειναι καλο παιδι δεν θα σου το αρνηθει,,
http://www.imagerous...88998484128.gifPlease take good care of your S2000, keep it by your side for long and enjoy it from the bottom of your heart. And share the quality and legacy of the S2000 with many friends so that the legend of the S2000 will continue for long.
Shigeru Uehara - Chief Designer, S2000 - 12th April 2009, Trentino, Italy.

#5 User is offline   lalakis2000 

Posted 29 December 2011 - 04:54 AM

ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

#6 User is offline   LOCAL S 

• Interests:...

Posted 29 December 2011 - 05:04 AM

Παει, εφυγε τρεχοντας! :LOL:

#7 User is offline   uma_chikara 

Posted 29 December 2011 - 05:59 AM

#8 User is offline   uma_chikara 

Posted 29 December 2011 - 06:05 AM

Σοβαρά τώρα, κι εγώ στα 20 το είχα πάρει και παραδόξως δεν το έκανα βίδες.. πολλοί άλλοι δεν είχαν την ίδια τύχη με εμένα.. Από εκεί και πέρα, δεν καταλαβαίνω τί βοήθεια θες..

Φαντάζομαι πως αν έχεις καμία καλή συμφοιτήτρια, ο Λαλάκης θα είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει κόβοντας την πλακίτσα μαχαίρι.. εκτός από τον λαλάκη βέβαια, με 19χρονα κορίτσα, θα είναι πολλοί ακόμη πρόθυμοι να βοηθήσουν, βλέπε Amaretos, Germak κλπ.. Στειλ'τους PM και πες τους μέρος και πόσα κορίτσια θα φέρεις.. θα σου λυθούν όλες οι απορίες!!

Καλή πρωτοχρονιά!

#9 User is offline   lalakis2000 

Posted 29 December 2011 - 06:19 AM

O lalakis δεν έχει ανάγκη τις φίλες κανενός.

Δόξα τω θεώ μπορεί και μόνος του να βρίσκει θηλυκές υπάρξεις σε όλη τη γκάμα των ηλικιών που τον ενδιαφέρουν (και που είναι αρκετά μεγάλη, προς μεγάλη χαρά και του ιδίου και του θηλυκού γένους).

Εκ της διευθύνσεως και προς αποφυγή λάθος εντυπώσεων.

(και η πλακίτσα δεν κόβεται, σε όποιον δεν αρέσει υπάρχει και το ''Γιαγιά, εγγόνι και πλέξιμο'').

#10 User is offline   uma_chikara 

Posted 29 December 2011 - 07:02 AM

Λαλάκη, έκανες πρόβα τα κάλαντα..? Μην τα πούμε όπως των χριστουγέννων που μας έκλειναν την πόρτα στα μούτρα!! Πάμε δυνατά τώρα..

#11 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 29 December 2011 - 07:42 AM

View Postnikthegrek, on 29 December 2011 - 04:35 AM, said:

επειδη δεν εχεις οδηγησει ποτε s2000 μπορεις να παρακαλεσεις τον s2000fun να σου το δωσει για ενα
test drive,,,ειναι καλο παιδι δεν θα σου το αρνηθει,,

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Εχει δίκιο ο Νίκος θα σου δώσω το δικό μου για τις γιορτές για να μπεις μετά σε μαμά να σου φαίνεται παιχνιδάκι :LOL: :LOL: :LOL:

Και για να μην υπάρχει παρεξήγηση όλα τα παιδιά κάνουν πλάκα. Μας έχει πιάσει το κλίμα των ημερών μην εξαφανίζεσαι
Stopped at 565whp

Δημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση Εικόνας

#12 User is offline   palioxaraktiras 

Posted 29 December 2011 - 12:37 PM

παρτο ρε Σωτηρη και γω στα 19 μου το πηρα το πρωτο και αν εξαιρεσεις 2 φορες που φλερταρα λιγο με το θανατο την πρωτη βδομαδα,δεν εχω βαψει ουτε προφυλακτηρα σε 2 s2000 που εχω αλλαξει...ειναι βεβαια οτι εκανα καρτ απο μικρος,2 φορες βαλκανικος πρωταθλητης και 5 πανελληνιος και κατι δοκιμαστικα για formula 3 αλλα σε γενικες γραμμες μαθαινεται...αυτα απο μενα...τωρα αν κανονισεις κανα καφε με τιποτα ωραια κοριτσακια θα χαρω να ερθω με ενα φιλο μου να σου δωσει το δικο του :hello:

#13 User is offline   s2k_fan(tastic) 

Posted 29 December 2011 - 12:41 PM

θα χαρω να ερθω με ενα φιλο μου να σου δωσει το δικο του

:LOL: :LOL: :LOL:

#14 User is offline   AtastaleiaS 

Posted 29 December 2011 - 02:47 PM

και εγω φιλε δεν εχω βρει ακομα s2k να κανω ανταλαγη αλλα αμα εχεις καλες φιλες νοικιαζω ενα ....Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Δημοσίευση Εικόνας

AtastaleiaS the power of...me!!

#15 User is offline   kordelinos 

Posted 29 December 2011 - 05:42 PM

Φιλε μου μην μασας...Και εγω οπως ο palioxaraktiras παραπανω,το εμαθα στα γρηγορα απτα 19... :rolleyes: Απλα εκανα λιγο καρτ..(στο τσακ ο Π@υστης ο hamilton μου εφαγε το πρωταθλημα,με δοκιμασε η scuderia αλλα λογω υψους δεν της εκανα,πηγα στα nascar αλλα τσακωθηκα με τον montoya,και περασα λιγο απτο ΜΟΤΟGP)δεν ξερω αν μετρανε αυτα..!! :rolleyes: :rolleyes:

Τι αλλο θα ακουσουμε Χρονιαρες μερες....!! :LOL:
Δημοσίευση Εικόνας

Δημοσίευση Εικόνας

Δημοσίευση Εικόνας

#16 User is offline   katanaman 

Posted 29 December 2011 - 06:06 PM

Περαστικος ειμαι παιδια, απλα θελω να πω οτι και γω ειχα βγει πρωτος στο αλμα εις μηκος στο δημοτικο...δεν ξερω αν ανεβηκα στα ματια σας μ αυτο :LOL: Επισης, μιας κ το ανεφερε ο φιλος λαλακης, δεν ειχα ποτε κονσολα( Ps2-ps3, nitendo κλπ) και μου εχει μεινει ψυχολογικο τραυμα απ την παιδικη μου ηλικια. Παρολα αυτα παιζω συχνα σε φιλους gt5 και πιστευω να το ξεπερασω μια μερα. Παντως αν το αποφασισεις Σοτυρι, διαλεξε το πιο φτηνο με 6-7 χιλιαρικα και θα σου προτεινα μαυρο χρωμα, για να μεινει ανεξητιλο το ''περασμα σου'' (χαριν εντυπωσιασμου νεαρων κορασιδων), απ τους εξωτερικους τοιχους του ΑΕΙ-ΤΕΙ που πιθανον φοιτεις αυτο τον καιρο...Ειναι γνωστο της πασης αλλωστε, οτι τα μαυρα s2k κανουν το μεγαλυτερο μπαμ...ρωτα τον Μητσο τον χερα τον κολλητο που το κερασε σε τοιχειο με περισσεια χαρη και χειρουργικη ακριβεια. Αν θες σου δειχνει τον τροπο, αλλα μονο 1 φορα :LOL:

This post has been edited by katanaman: 29 December 2011 - 06:08 PM

#17 User is offline   katanaman 

Posted 29 December 2011 - 06:14 PM

Αντε τσιμπα το και ΕΙΔΙΚΑ για σενα, αν εμφανιστεις σε συναντηση, θα σκασω με βασιλοπιτα σε σχημα κολωνας, περιπτερου, μεταλλικου καδου(οχι πλαστικου που ειναι ψευτικος), παρτερι, νησιδα ή τελοσπαντων ο,τι εχεις ονειρευτει εσυ ρε παιδι μου για την ''ιδανικη πιτα της χρονιας'' :p

#18 User is offline   katanaman 

Posted 29 December 2011 - 06:21 PM

Εεεεπισης... :LOL: να σου πω οτι αρχισα να οδηγαω απ τα 12 και μεχρι τα 26 ειχα μ@λ@κιστει με διαφορα χρεπια :LOL: με αρκετα αλογα, αλλα οταν μπηκα στο S2k ειπα μεσα μου '' αν το ειχα παρει πριν 3-4χρονια θα ειχα σκοτωθει΄΄ :p.
Don't do it sotiris!!! σκεψου την μανουυυυυυυλα! :hello:

#19 User is offline   blondie_s2k 

• View gallery
  • Group: Member
  • Interests:cars, F1, traveling, music

Posted 29 December 2011 - 06:28 PM

View PostS2000_FUN, on 29 December 2011 - 07:42 AM, said:

...μην εξαφανίζεσαι

Γι αυτό μ αρέσεις ρε ΦΑΝ..γιατί είσαι αισθηματίας ρε μπαγάσα. Posted Image Posted Image Posted Image

Αλήθεια Σωτίρι για αληθινό μιλάς ή της playschool?
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image Posted Image
Αν αγαπησεις αυτο που κρατας στα χερια σου, θα γινει ο καλυτερος φιλος σου.
Αν δεν το σεβαστεις ... θα σε σκοτωσει !!!

#20 User is offline   sk4s2k 

Posted 29 December 2011 - 07:12 PM

View Postsotiris, on 28 December 2011 - 08:13 PM, said:

γεια σας παιδια λεφομαι σωτηρης,ειμαι νεος οδηγος,19 ετων,κ σκεφτομαι να παρω μια hondara s2000.δν εχω οδηγησει ποτε ενα s κ γιαυτο θελω τν βοηθεια σας.

Παρε με VSA και πάτα VSA off στα γενέθλια σου, όταν με το καλό γίνεις 35 κι εχεις μικτή ασφάλεια. Καλές βόλτες :hello:
what r u lookin at?

#21 User is offline   Nabu 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 29 December 2011 - 07:58 PM

Κάτι χάνω εδώ?

Μπήκε ένας άνθρωπος, 19 χρονών οκ, γιατί ενδιαφέρεται να αγοράσει S2000.

Ωραία ως εκεί. Δεν βρίσκω τίποτα περίεργο. Εσείς τι βρίσκετε?

Μόνο απο εδω μέσα αναφέρονται 3 άτομα τα οποία ήταν παρόμοιων χαρακτηριστικών...

Με την γραμματική μην το τεντώσουμε πάλι το θέμα, σας παρακαλώ δηλαδή.

Επίσης, το S2000 δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε. Είναι ένα αμάξι το οποίο αυτήν την στιγμή αν αντέχει η τσέπη σου την συντήρηση το παίρνεις με τα ίδια λεφτά που θέλεις για ένα Matiz καινούργιο.

Οπότε το status και την αποκλειστικότητα που είχε κάποτε το ξεχνάμε.

Σωτήρη καλωσήρθες, τα παιδιά είναι χαβαλέδες και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να σε διώξουν απο εδώ. Απλά μερικές φορές το χιούμορ απο το πληκτρολόγιο παρεξηγείται.

Επειδή έχει γίνει και θέμα παλαιότερα με την ορθογραφία αν γίνεται, ακολούθα την συβμουλή του lalakis2000 γιατί είναι κουραστικό για όλους να διαβάζουν τέτοια κείμενα.

Το να οδηγήσεις ένα S2000 πριν το αγοράσεις, αν δεν έχεις καλό φίλο που να σε εμπιστεύεται, λίγο δύσκολο το βλέπω. Το να σταθείς όμως δίπλα σε άτομα που έχουν εμπειρία και μπορούν να σε κατατοπήσουν είναι πάρα πολύ εύκολο, αρκεί να έρθεις σε μια απο τις συναντήσεις μας.

Κωνσταντίνος.

ΥΓ: Ταγάρια, εσείς με ρέγουλα τα μελομακάρονα γιατί το ζάχαρο σας έχει πειράξει στο κέφαλι!
My s2k vid -Taking the s2k at the track vid - s2k record at SRC - s2k record at MRC
My Roadster Coupe Nurburgring Vid
Posted Image
Dont Argue with Stupid People.They will bring you down to their level and beat you by experience

#22 User is offline   palioxaraktiras 

Posted 29 December 2011 - 08:52 PM

ενταξει οντως σε πιασαμε απο τα μουτρα και ζητουμε συγγνωμη...λοιπον τωρα στο θεμα μας,αν το λεει η καρδια σου και εισαι ετοιμος να ασχολη8εις με το αμαξι αυτο σα χομπι και οχι μονο σα παιχνιδι,τοτε παρτο αλλα να θυμασαι παντα οτι οδηγεις κατι που δε συγχωρει λαθη και θελεις καιρο για να μαθεις...ποτε μη δοκιμασεις κατι αλματωδες,τυπου αα εδω εμπαινα με το mx5 που ειχα με 120 εεε με το s2000 θα μπω χαλαρα 130- 140 γιατι την εκατσες πιθανοτατα και κανε μια μεικτη ασφαλεια τουλαχιστον για τον πρωτο χρονο που εχεις αυξημενες πιθανοτητες να τη χρειαστεις...απο κει και περα,κοιτα το αμαξι να ειναι οσο το δυνατον καλυτερο απο αποψη μεταδοσης(διαφορικο,κιβωτιο κλπ)και κοιτα να ειναι σε καλη κατασταση αναρτησεις(δλδ οχι στραβες,τελειωμενες η να χανουν λαδια κλπ) εμβολα στα φρενα,τακακια,ευθυγραμμιση και γενικοτερα οτι μπορει να αλλοιωσει την οδηγικη του συμπεριφορα γιατι δεν εχεις τετοια περιθωρια...στο λεω γιατι ειχα κατι θεματα με το πρωτο s που ειχα παρει και καταλαβα τι οδηγουσα με τα το πρωτο 3μηνο...Αν το θες πολυ φιλαρακο,παρτο και ευχομαι καλοριζικο και ατρακαριστο :hello:

#23 User is offline   lalakis2000 

Posted 30 December 2011 - 03:43 AM

Εντάξει, επειδή ίσως έκανα λίγο χιούμορ και δεν έγινα αντιληπτός, εμένα η δική μου άποψη - κι ας μην είχα S2000 στα 19, νομίζω ότι παρόλα αυτά μπορώ να έχω άποψη και να διαμορφώνω λόγο - είναι η εξής:

Το αυτοκίνητο απευθύνεται σε έμπειρους οδηγούς και ως επί το πλείστον στα 19 - Σωτήρη και κάθε Σωτήρη εκεί έξω - κανένας δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία για να οδηγήσει αυτό ειδικά το αυτοκίνητο. Χαίρομαι πολύ που στο φόρουμ έχουμε κάποιες εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό αλλά αυτές είναι απλά εξαιρέσεις. Εγώ για αυτό ρώτησα αν και τι έχεις οδηγήσει, γιατί δεν μπορώ να ξέρω αν σε λένε Βαρδινογιώργη, έχεις μεγαλώσει οδηγώντας Λαμποργκίνι στα πόδια του μπαμπά και θες να χεις κάτι να παίζεις στον ελεύθερο χρόνο σου ή αν απλά πρόκειται να πάρεις το πρώτο σου αυτοκίνητο (ή δεύτερο, δεν έχει σημασία).

Σωτήρη έλα σε καμιά συνάντηση να δεις τα παιδιά (εμάς δηλαδή), το αυτοκίνητο, να πας καμιά βόλτα, να δεις περί τίνος πρόκειται.

Δε σε πήραν τα χρόνια. Μακάρι να χεις πάντα το μεράκι και την όρεξη, την υγειά σου και χρήματα και θα μπορέσεις να αγοράσεις τη Χοντάρα που θες. Αλλά για όλα τα πράγματα υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος.

Πολύ καλό σχολείο για την πίσω κίνηση και γρήγορο αυτοκίνητο είναι το MX5, αν θες να μυηθείς στα κόλπα και να προχωρήσεις κάποια στιγμή σε S. Αλλά και αυτό είναι ένα απαιτητικό αυτοκίνητο, οπότε, όπως όλα, στα 19, θέλει πολύ προσοχή.

Εγώ βασικά κρίνω από το πως ήμουνα εγώ στα 19 (μες στην κ...βλα δηλαδή) και σκέφτομαι απλά ότι δε θα επέτρεπα στο παιδί μου (π.χ.) σε αυτή την ηλικία να ανέβει σε S.

Και γιατί να πάμε μακριά, εδώ στα 30+ και κάνουμε ....ιές όταν παρασυρόμαστε.

Καλό είναι να είμαστε λίγο προσεχτικοί όταν δίνουμε συμβουλές που αφορούν τη ζωή κάποιου. Δε σημαίνει ότι επειδή κάνουμε χιούμορ πάμε να μειώσουμε κάποιον, το χιούμορ είναι και αυτός ένας τρόπος να πεις πράγματα. Ορίστε, τα έγραψα λίγο χιουμοριστικά στην αρχή (άλλοι έγραψαν πολύ περισσότερα), τώρα πάρτε και τη σοβαρή version και καλή χρονιά να έχουμε.

Άρα η δική μου συμβουλή είναι 'όχι ακόμα Sotiris'.

Υ.Γ. Είθισται τα νέα μέλη να περνάνε πρώτα για τα καλορίζικα από το σχετικό τόπικ αλλά εντάξει...ψιλά γράμματα...

#24 User is offline   LOCAL S 

• Interests:...

Posted 30 December 2011 - 06:52 AM

View Postlalakis2000, on 30 December 2011 - 03:43 AM, said:

Άρα η δική μου συμβουλή είναι 'όχι ακόμα Sotiris'.

:thumbup: Συμφωνω απολυτα! :thumbup:

#25 User is offline   eddiex 

• Off Topic
  • View gallery

Posted 30 December 2011 - 08:33 AM

Παρε ρε! Μην τους ακους, και εγω απο τα 20 το εχω (νομιζω). Οποτε ελα παρε και το δικο μου και εισαι κομπλε! :LOL:
Posted Image

Posted Image Ότι να 'ναι © 2011 Posted ImageSo F#@*ing What... Posted Image I am a Ninja ® EddieXPosted Image

Ads by Google   S2KI

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users