S2KI Honda S2000 Forums: Δυναμομετρηση... - S2KI Honda S2000 Forums

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Δυναμομετρηση...

#1 User is offline   BilliS 2000 

• Group: Guest
  • Country: Greece

Posted 05 January 2012 - 12:49 PM

Μετα απο πολλους μηνες αναμονης σημερα εγινε προγραμμα στο S....Aντιμετωπισαμε καποιες δυσκολιες αλλα μπορω να πω ειμαι ευχαριστημενος....Λοιπον πως εχουν τα πραματα το αμαξι εκανε με καινουργια χιτωνια γυρω στα 6.000κμ σε safe mode μεχρι 5500rpms...Σημερα επειδη δεν βλεπαμε φως απο τον ανθρωπο που περιμεναμε απο το εξωτερικο τελικα καταληξαμε να κανουμε προγραμμα στην taxopoulos tuning...To προγραμμα ανελαβε ο κυριος πετρος και βγηκαν αρκετα συμπερασματα...Το αμαξι δεν δουλευει σε τετοιο σημειο με διπλη 63αρα θελει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 70αρα..Ειχαμε καποια προβληματα με το ρελε του ΑΕΜ και ο αισθητηρας του εκκεντροφορου δεν διαβαζε σωστα μετα τις 8500rpms και το εκοβε..το αμαξι ρυθμιστηκε στις 9.200 κοφτη μοτερ και 9.400 βενζινης για πιο safe λειτουργια αλλωστε ειναι 2.2...Ακομη λογω στρωσιματος τα μπουζι το χαν πει το ποιημα και ηθελε η να κλεισουν τα διακενα η καινουργια μπουζι...ΝΟΥΜΕΡΑ τωρα...Στο μοναδικο πατημα που ανοιξε το αμαξι δηλαδη στο πρωτο που εγινε εβγαλε 270 αλογα το καλυτερο διλιτρο S που εχει μετρηθει στο ιδιο δυναμομετρο μαμα ειναι 215..ροπη δεν θυμαμαι αλλωστε δεν καναμε αλλο πατημα βγηκαμε κατευθειαν στον δρομο οπου και δοκιμαζαμε για 3ωρες σιγουρα...Το οδηγησα εγω ενταξει μιλαμε ΧΕΣΤΗΚΑ απο την χαρα μου το αμαξι ειναι δαιμονισμενο...ειμασταν τοσο αισιοδοξοι που βαλαμε και v-box αλλα δυστυχως δεν μετρησαμε γιατι ειχε περασει η ωρα και ειχαμε καψει 45 λιτρα 100αρα οποτε αν το παλευαμε μαλλον με τα ποδια θα γυρνουσα...Τελος θα γινει ακομη μια δυναμομετρηση με 70 αρα καινουργια μπουζι και καποιες τελικες ρυθμισεις και περιμενουμε αν μας αφησει ο Γ@#$ αισθητηρας να δουμε καποια αλογα παραπανω... :hello:

#2 User is offline   tomidis 

Posted 05 January 2012 - 01:01 PM

ωραιος ρε μπιλ...
ο μονος ενδιασμος που εχω ειναι οι 9200 πραγματικες που θα γυρνας σε καθημερινη βαση...
αντε κανε κανα πατημα να το δουμε κ στον δρομο τι κανει... :thumbup:

#3 User is offline   BilliS 2000 

• Topic Starter

Posted 05 January 2012 - 01:24 PM

Ευχαριστω θωμα... :thumbup:

#4 User is offline   kosdali 

• View gallery
  • Group: Member

Posted 05 January 2012 - 01:57 PM

μπραβο ρε μπιλυ με το πριονι!

πολυ λογικο το νουμερο για ενα ολοκληρωμενο 2,2 και ισως παει και λιγο παραπανω.σε τι στροφες εβγαλε τα αλογα,εχεις την δυναμομετρηση να την βαλεις?
[URL=http://img233.imageshack.us/i/serres6cq30.jpg/]Δημοσίευση Εικόνας

Δημοσίευση Εικόνας

#5 User is offline   BilliS 2000 

• Topic Starter

Posted 05 January 2012 - 02:09 PM

View Postkosdali, on 05 January 2012 - 01:57 PM, said:

μπραβο ρε μπιλυ με το πριονι!

πολυ λογικο το νουμερο για ενα ολοκληρωμενο 2,2 και ισως παει και λιγο παραπανω.σε τι στροφες εβγαλε τα αλογα,εχεις την δυναμομετρηση να την βαλεις?

Ευχαριστω κωστα...το χαρτι δεν ξερω που ειναι αν και νομιζω δουλεψε μεχρι 9000 γτ μετα μαλακιζοταν το ματι του εκκεντροφορου...αν θελεις ρωτα στον taxopoulo πρεπει να το εχει αποθηκευσει στο pc..παντως για αυτο που ειπαν ειναι οτι ξεκινουσε και ανεβαινε μεχρι τον κοφτη οπου εβγαζε και την max ιπποδυναμη βελτιωσεις στο δυναμομετρο δεν εγιναν λογω του προβληματος...αν δεν πουληθει και ξανα βγαλω πινακιδες να σαι σιγουρος θα το δεις να μου πεις και την γνωμη σου..Παντως με οδηγο το κυριο παυλο που καναμε δοκιμη πριν βαλουμε το v-box περνουσαμε περιπου με τα ιδια χλμ με τα καποια εβο χλωμου πρωτου σταδιου..Αλλα οπως ξερεις και εσυ το αμαξι ετσι δεν ειναι αντιπροσωπευτικο..Θελει 17 αρες μαμα φρενα αλλα πορ μπαγκαζ που υπαρχει και θα μπει και βγαλσιμο καποια πραματα απο την προικα... :) Παντως κωστα αν ρωτησεις και τον πετρο θα σου πει τις εντυπωσεις του... :heart:

#6 User is offline   kosdali 

• View gallery

Posted 05 January 2012 - 02:56 PM

ε καλα πανω στο καλυτερο κατεθεσες πινακιδες? γρηγορα παρτες πισω:LOL:

#7 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 06 January 2012 - 12:42 PM

Συγχαρητήρια φίλε για το νούμερο :thumbup: Η δύναμη και η ροπή του 2.2 είναι εντυπωσιακή σε ένα σωστά φτιαγμένο και ολοκληρωμένο από βελτιώσεις μοτέρ. Εχω και εγώ λίγο τους ενδοιασμούς μου για τον ψηλό κόφτη αλλά μάλλον ο προγραμματιστής σου κάτι θα ξέρει παραπάνω
Stopped at 565whp

Δημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση Εικόνας

#8 User is offline   Nabu 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 06 January 2012 - 06:47 PM

View PostS2000_FUN, on 06 January 2012 - 12:42 PM, said:

αλλά μάλλον ο προγραμματιστής σου κάτι θα ξέρει παραπάνω

Συχνά πυκνά αυτό δεν ισχύει... Μακάρι να μην είναι μια απο αυτές τις περιπτώσεις και το μοτέρ να γυρίζει απροβλημάτιστα...
My s2k vid -Taking the s2k at the track vid - s2k record at SRC - s2k record at MRC
My Roadster Coupe Nurburgring Vid
Posted Image
Dont Argue with Stupid People.They will bring you down to their level and beat you by experience

#9 User is offline   kosdali 

• View gallery

Posted 07 January 2012 - 06:03 AM

απο οσα γραφει ο billys στην δυναμομετρηση και στον προγραμματισμο ηταν και ο μηχανκος που εδεσε το μοτερ...

#10 User is offline   BilliS 2000 

• Topic Starter

Posted 07 January 2012 - 09:48 AM

Οχι κωστα το μοτερ το εφτιαξε το GARAGE και ο προγραμματισμος εγινε στον TAXOPOULO..Απλα το αμαξι το οδηγησε ο κυριος παυλος-garage αν και δεν ηταν παρων στον προγραμματισμο...Μην με αγχωνεται.... :feint:

#11 User is offline   BilliS 2000 

• Topic Starter

Posted 07 January 2012 - 09:50 AM

View PostNabu, on 06 January 2012 - 06:47 PM, said:

View PostS2000_FUN, on 06 January 2012 - 12:42 PM, said:

αλλά μάλλον ο προγραμματιστής σου κάτι θα ξέρει παραπάνω

Συχνά πυκνά αυτό δεν ισχύει... Μακάρι να μην είναι μια απο αυτές τις περιπτώσεις και το μοτέρ να γυρίζει απροβλημάτιστα...

Μακαρι... :Itisamystery:

#12 User is offline   kosdali 

• View gallery

Posted 07 January 2012 - 11:00 AM

View PostBilliS 2000, on 07 January 2012 - 09:48 AM, said:

Οχι κωστα το μοτερ το εφτιαξε το GARAGE και ο προγραμματισμος εγινε στον TAXOPOULO..Απλα το αμαξι το οδηγησε ο κυριος παυλος-garage αν και δεν ηταν παρων στον προγραμματισμο...Μην με αγχωνεται.... :feint:

ε αυτο λεω ρε billy αφου το οδηγησε ξερει οτι γυρναει 9. αν ειχε καποιο ενδοιασμο θα το ελεγε στον ταξοπουλο η σε εσενα

#13 User is offline   BilliS 2000 

• Topic Starter

Posted 07 January 2012 - 11:29 AM

:thumbup: :tipwink:

#14 User is offline   gzob 

• Group: Greek Community Sponsor
  • Interests:ECU tuning<br>PhD in manufacturing management

Posted 07 January 2012 - 03:03 PM

Μίλησα και εγώ με τα παιδιά πάνω μέσω του Βασίλη, 9200 ειναι ΟΚ για το καλό Toda kit. Πιο πολύ φοβάμαι το valvetrain παρά το block.
GearTech Engineering
Posted Image

"Please take good care of your S2000, keep it by your side for long and enjoy it from the bottom of your heart and share the quality and legacy of the S2000 with many friends so that the legend of the S2000 will continue for long." - Shigeru Uehara - Chief Designer, S2000 - 12th April 2009, Trentino, Italy

#15 User is offline   BilliS 2000 

• Topic Starter

Posted 11 January 2012 - 10:30 AM

View Postgzob, on 07 January 2012 - 03:03 PM, said:

Μίλησα και εγώ με τα παιδιά πάνω μέσω του Βασίλη, 9200 ειναι ΟΚ για το καλό Toda kit. Πιο πολύ φοβάμαι το valvetrain παρά το block.

Ισως στον τελικο προγραμματισμο να μεινει στις 9.000..Ελπιζω να ειναι ολα καλα..Μια ερωτηση κατα την γνωμη σου μια 70 αρα χειροποιητη θα κανει αξιοπρεπως την δουλεια μιας επωνυμης 70 αρας?Σε συνδιασμο βεβαια με το js header που υπαρχει...Και κατι τελευταια απο οτι ειδα τα S κατω μετριουνται μαμα περιπου 195-205 τροχο αν δεν κανω λαθος..Πραμα που σημαινει οτι μοτερ αν και γ αυτο δεν υπαρχει ακριβης εκτιμηση ειναι γυρω στα 230-240...Ενω εδω το καλυτερο μαμα στο δυναμομετρο που εκανα εγω τον προγραμματισμο εχει βγαλει 216 στροφαλο... :tipwink:

#16 User is offline   tkal_s2k 

• Λουλού
  • View gallery

Posted 11 January 2012 - 01:36 PM

Αλλος αερας εκει :tipwink:
Sorry Officer I Thought You Wanted A Race!!!
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΣΚΛΗΡΟ*ΟΥΤΣΟΣ !!!!

#17 User is offline   tomidis 

Posted 11 January 2012 - 01:44 PM

View PostBilliS 2000, on 11 January 2012 - 10:30 AM, said:

Ενω εδω το καλυτερο μαμα στο δυναμομετρο που εκανα εγω τον προγραμματισμο εχει βγαλει 216 στροφαλο... :tipwink:

στο ιδιο δυναμομετρο πριν το παρει ο ταξοπουλος μετρηθηκε μαμα S2K ap2 236 αλογα..
οποτε εισαι κομπλε με τα 270 που εβγαλες...κ μην περιμενεις παραπανω

#18 User is offline   BilliS 2000 

• Topic Starter

Posted 11 January 2012 - 02:25 PM

Δεν καταλαβα γιατι να μην περιμενω παραπανω?

#19 User is offline   tomidis 

Posted 11 January 2012 - 02:45 PM

ποσα δηλ θες???
οταν ενα μαμα εχει 235+
κ συ εισαι στα στα 270+ ????
εισαι ηδη 30 πανω απο μαμα..
τι περιμενεις δηλαδη 300??

#20 User is offline   BilliS 2000 

• Topic Starter

Posted 11 January 2012 - 03:17 PM

Συγνωμη δηλαδη το αμαξι εχει βγαλει 314 σε maha πριν το παρω απο οτι μου λενε...Γτ να μην βγαλει ξανα οχι 300 αλλα 285-290...?Και γτ π.χ το ασημι να εχει φτασει στα 313 που εβγαλε και το δικο μου να μην παει?Φιλικα παντα... :tipwink:

#21 User is offline   tomidis 

Posted 11 January 2012 - 03:49 PM

Ε ναι ρε συ φιλικα πανω απο ολα...σιγα τις λαμαρινες..
τεσπα...
για τα 313 δεν το σχολιαζω καν
κ να στο πω κ αλλιως..προχθες εκανε δυναμομετρηση ο αδερφος μου με το κ20 σε MAHA
αλογα αυτου 235..πατησε με αντιστοιχο ταπερ 250 ΜΑHA...

λεω του παιδιου με το δυναμομετρο μπορεις να το κανεις 260??
ανετα μου λεει..
αν πηγαινει το αμαξι στο δρομο ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ στα αλογα..κανε κανα πατημα με αντιστοιχο αμαξι για να δεις που βρισκεσε

#22 User is offline   BilliS 2000 

• Topic Starter

Posted 11 January 2012 - 04:02 PM

Ολα αυτα ομως ειναι υποκειμενικα δηλαδη δεν μπορεις να δεις διαφορες αν δεν μιλαμε για ιδια αμαξια..δηλαδη αν ενα αυτοκινητο ειναι με 18 αρες φρενα κλπ κλπ που αυξανουν την μη αναρτωμενη μαζα σιγουρα το αποτελεσμα δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικο..Αλλα σιγουρα θα υπαρχει καποιο κερδος απο ενα τετοιο πατημα..Απο την αλλη το v-box για μενα ειναι ο πιο αντικειμενικος κριτης και τα μονα νουμερα μου σε ενα αμαξι ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αλλωστε οπως ειπα ολο το προγραμμα εγινε στο δρομο μια δυναμομετρηση εγινε στα ραουλα... :thumbup:

#23 User is offline   kosdali 

• View gallery

Posted 11 January 2012 - 06:11 PM

απο οσο ξερω και εγω το μαχα ειναι λιγο πιο αυστηρο απο του ταξοπουλου. στο μαχα εχω δυναμομετρηση απο μαμα 230 οποτε καταλαβαινεις...
εγω παντως λεω τα 270 ειναι πολυ καλα.φαντασου εγω με 12 αλογα παραπανω στα 242 πηρα κολωνα και βαλε...φαντασου εσυ με 270 τι πρεπει να γινεται...
οσο για τις 18ρες αντε να κοψει κανα αμαξι,αλλωστε η δυναμη θελει και λαστιχο εδω δεν παταω εγω μετην 17ρα θα πατησεις εσυ με τα 270?
το ειδες και μονος σου οτι ακομα και με 18ες δεν πατουσες απο δυναμη...

This post has been edited by kosdali: 11 January 2012 - 06:15 PM

#24 User is offline   eddiex 

• Off Topic
  • View gallery

Posted 12 January 2012 - 08:22 AM

View Postkosdali, on 11 January 2012 - 06:11 PM, said:

απο οσο ξερω και εγω το μαχα ειναι λιγο πιο αυστηρο απο του ταξοπουλου. στο μαχα εχω δυναμομετρηση απο μαμα 230 οποτε καταλαβαινεις...
εγω παντως λεω τα 270 ειναι πολυ καλα.φαντασου εγω με 12 αλογα παραπανω στα 242 πηρα κολωνα και βαλε...φαντασου εσυ με 270 τι πρεπει να γινεται...
οσο για τις 18ρες αντε να κοψει κανα αμαξι,αλλωστε η δυναμη θελει και λαστιχο εδω δεν παταω εγω μετην 17ρα θα πατησεις εσυ με τα 270?
το ειδες και μονος σου οτι ακομα και με 18ες δεν πατουσες απο δυναμη...

Σβησε κανα Pm εισαι φουλ και δεν μπορεις να λαβεις αγορινα! :rolleyes:

Posted Image

Posted Image Ότι να 'ναι © 2011 Posted ImageSo F#@*ing What... Posted Image I am a Ninja ® EddieXPosted Image

#25 User is offline   kosdali 

• View gallery

Posted 12 January 2012 - 10:41 AM

thanx ninja :thumbup: :heart: :eek1:

Ads by Google   S2KI

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic