S2KI Honda S2000 Forums: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ S2000 - S2KI Honda S2000 Forums

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ S2000 Τι γινεται?

#1 User is offline   katanaman 

• Group: Guest
  • Country: Greece

Posted 13 January 2012 - 11:25 AM

Ψαχνοντας χθες στις αγγελιες, στο car.gr συγκεκριμενα, παρατηρησα 300+ προσφορες σε ανταλλακτικα, απο φανοποιια, μηχανικα μερη, φωτα κλπ κλπ... Επειδη τωρα τελευταια εχουν αυξηθει οι κλοπες αυτοκινητων, θα προτεινα σε οποιον σκεφτεται να παρει κατι απ αυτα, να ζηταει τουλαχιστον απο τον πωλητη να δει την αδεια κυκλοφοριας η εστω κατι που να αποδεικνυει οτι οντως ειχε ή εχει s2000...εχει παραγινει το κακο. Οσοι νομιζουν οτι μπορουν να κλεβουν τα αμαξια του κοσμου και μετα να του τα πουλανε σε κομματια, πλανωνται πλανην οικτραν... ΑΛΗΤΕΣ! Σιγουρα στο κολπο θα ειναι διαφοροι μαντραδες,παλιατζηδες, μαγαζια ανταλλακτικων, ουτως ωστε να κοβουν τιμολογια, αλλα εχετε το νου σας γενικοτερα.Δεν γινεται να υπαρχουν απουλητα 160 αμαξια κ ταυτοχρονα καποιοι να εισαγουν απο αλλες χωρες μεταχειρισμενα εξαρτηματα για το S. οσο υπαρχει ζητηση θα υπαρχει κ κλοπη... :angry:

This post has been edited by katanaman: 13 January 2012 - 11:27 AM

#2 User is offline   alexis_s2 

Posted 13 January 2012 - 12:33 PM

ρε φιλε μα την παναγια ημουν ετοιμος ν ανοιξω τοπικ γι αυτο το λογο :thumbup:
πολυ ασπροπυργος βλεπω πολλες αγγελιες

#3 User is online   blondie_s2k 

• View gallery
  • Group: Member
  • Interests:cars, F1, traveling, music

Posted 13 January 2012 - 12:44 PM

Ποιοι τα κλαίνε όλα αυτά..Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image Posted Image
Αν αγαπησεις αυτο που κρατας στα χερια σου, θα γινει ο καλυτερος φιλος σου.
Αν δεν το σεβαστεις ... θα σε σκοτωσει !!!

#4 User is offline   uma_chikara 

Posted 13 January 2012 - 12:45 PM

Κι εγώ όταν έψαχνα μοτέρ, ξέρεις πόσα είχα βρει με χτυπημένα νούμερα ; Μη το ψάχνεις.. και σκέψου πως δεν πήγα ποτέ σε ιδιώτη.. μόνο σε μάντρες, κυρίως για να μπορώ να τους βρω αν γίνει στραβή.. Και λένε πως και καλά είναι από εξωτερικό.. Αν δεν είχα να πουλήσω πράγματα, στα @@ τους έγραφα, αλλά μου έχει μείνει μία κεφαλή και ένα σασμάν τέλεια σε κατάσταση, και τα δίνω πολύ φθηνά εδώ και σχεδόν 10 μήνες.. ξέρεις πόσα τηλέφωνα με έχουν πάρει...; Για τα συγκεκριμένα 2 εξαρτήματα, κανένα.. γιατί σασμάν πάει και βρίσκει με 200 ευρώ πλέον..

Επομένως είναι πολύ σωστό ότι το κύκλωμα αυτό συντηρείται από Ελληνάρες που νομίζουν ότι έπιασαν τον παππά από τα @@ όταν τους είπαν πως με 200 ευρώ παίρνουν σασμάν και με 500 ευρώ ολόκληρο μοτέρ και το θεώρησαν εκπληκτική ευκαιρία..
Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις αγορές μας, αλλά εσύ που είσαι και καιρό στο forum και βλέπεις πώς αλλάζουν τα πράγματα, πώς τους βλέπεις τους νεότερους ιδιοκτήτες S... :suspect:

Παλιά, έβλεπες τα Sάκια στο δρόμο και ήταν όλα πέννα.. ελάχιστα φαίνονταν παρτάλια (μπορεί να ήταν κατά βάθος)
Τώρα, βλέπεις αμάξια καγκουρεμένα μέχρι αηδίας,με κρεμασμένους προφυλακτήρες, μισά Ap1 άλλο μισό ap2, σκισμένα σαλόνια, καμμένες μοκέτες από τσιγάρα, χωρίς πατάκια και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλα..
Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, παρά μόνο να έχουν ένα S2000 και ας είναι όπως είναι, χωρίς την παραμικρή τύψη για την κατάστασή του.
Αν λοιπόν κάποιος από αυτούς πάθει κάποια ζημιά, φαντάζεσαι ότι θα ψάξει για το "τίμιο" ανταλλακτικό...?
Δε νομίζω..

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή μπας και οι άπειροι μπάτσοι που κυκλοφορούν, εκτός από το να βαράνε τον κοσμάκη, κάνουν και καμία άλλη δουλειά..
Έτσι λοιπόν, βλέπω να μου μένουν τα "τίμια" και πληρωμένα σασμάν και κεφαλή, αλλά δε βαριέσαι.. έτσι κι αλλιώς θα κρατήσω το αμαξάκι μου για πάντα..μπορεί σε 5-6 χρονάκια να χρειαστώ κάτι από αυτά..

Καμία ελπίδα όμως..... :mad: :thumbdn:

#5 User is offline   katanaman 

• Topic Starter

Posted 14 January 2012 - 08:39 AM

Ψηλε θυμαμαι που οταν τα πουλαγες μερικοι σου ελεγαν οτι βρισκουν φτηνοτερα κλπ κλπ...καπου το ειχες αναφερει.δυστυχως ειχαν αρχισει απο τοτε οι κλοπες και οι κομπινες ορισμενων μαντραδων. οσο γι αυτο που λες σχετικα με χρεπια εχεις απολυτο δικιο...ακομη και κουτσο μονοφθαλμο γαιδουρι να εχουν, το βαζουν ανταλλαγη με s2000...οποτε το να κυκλοφορουν με κλεμενα ανταλλακτικα και σακατεμενα-με πλαστα χαρτια, αμαξια,δεν νομιζω να τους πειραξει. Απλα ορισμενοι απο αυτους που σκεφτονται ''να γλιτωσουν λεφτα'' αγοραζοντας κλοπιμαια, να ξερουν οτι ισως αυριο ειναι η σειρα τους να γινουν θυματα. αν δεν υπαρχει ζητηση ή αν προτιμησει καποιος να παρει εστω κ λιγο παραπανω αυτα που θελει, απο ατομο του κλαμπ πχ, ή απο πρωην ιδιοκτητες, θα βοηθησει πολυ στην ''απομονωση'' ολων αυτων που αρπανε την περιουσια του κοσμου.μην παιρνετε τιποτα! θα προτεινα αν γινεται να βρεθει ΕΝΑΣ εμπιστος ανθρωπος του χωρου που θα φερνει τα παντα με τιμολογια και φυσικα να ξερουμε οτι ειναι τιμιος. αν λοιπον συνεχιζουν καποιοι να κλεβουν, θα τα φανε στο κ@λο ή θα αναγκαστουν να τα βγαλουν εξωτερικο κ εκει πιστευω θα την πατησουν... οργανωθειτε

#6 User is offline   Nabu 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 14 January 2012 - 06:59 PM

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
My s2k vid -Taking the s2k at the track vid - s2k record at SRC - s2k record at MRC
My Roadster Coupe Nurburgring Vid
Posted Image
Dont Argue with Stupid People.They will bring you down to their level and beat you by experience

#7 User is offline   S2johnyK 

• Country: Japan

Posted 16 January 2012 - 12:17 PM

katanaman, on 13 January 2012 - 11:25 AM, said:

Ψαχνοντας χθες στις αγγελιες, στο car.gr συγκεκριμενα, παρατηρησα 300+ προσφορες σε ανταλλακτικα, απο φανοποιια, μηχανικα μερη, φωτα κλπ κλπ... Επειδη τωρα τελευταια εχουν αυξηθει οι κλοπες αυτοκινητων, θα προτεινα σε οποιον σκεφτεται να παρει κατι απ αυτα, να ζηταει τουλαχιστον απο τον πωλητη να δει την αδεια κυκλοφοριας η εστω κατι που να αποδεικνυει οτι οντως ειχε ή εχει s2000...εχει παραγινει το κακο. Οσοι νομιζουν οτι μπορουν να κλεβουν τα αμαξια του κοσμου και μετα να του τα πουλανε σε κομματια, πλανωνται πλανην οικτραν... ΑΛΗΤΕΣ! Σιγουρα στο κολπο θα ειναι διαφοροι μαντραδες,παλιατζηδες, μαγαζια ανταλλακτικων, ουτως ωστε να κοβουν τιμολογια, αλλα εχετε το νου σας γενικοτερα.Δεν γινεται να υπαρχουν απουλητα 160 αμαξια κ ταυτοχρονα καποιοι να εισαγουν απο αλλες χωρες μεταχειρισμενα εξαρτηματα για το S. οσο υπαρχει ζητηση θα υπαρχει κ κλοπη... :angry:

Φίλε μου σπαθανθρωπε (σορυ δεν θυμάμαι το όνομα σου)
Καλά τα σκέπτεσαι και ακόμα καλύτερα τα λες (ή μάλλον τα γράφεις)
Διαβάζοντας το ποστ σου μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες ("θεωρητικού" πιο πολύ επιπέδου).
Ξεκινώ...
Παρατηρούμε λοιπόν αύξηση στην προσφορά των μτχ ανταλλακτικών S2000.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, λογω έλλειψης της αντίστοιχης ζήτησης, πτώση των τιμών των μτχ ανταλλακτικών.
Από την άλλη όμως παρατηρούμε αύξηση της προσφοράς των μτχ S2000 στις αγγελίες πώλησης το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα την πτώση των τιμών τους, έτσι προκύπτουν και τα ΑΡ2 με 15000 ευρωπουλα.
Αν πέρυσι υπήρχαν προς πώληση 100 S2000 τώρα υπάρχουν 150 (50% αύξηση) σε σχέση με την αύξηση των αγγελιών ανταλλακτικών από 150-160 περίπου σε +300 (100% αύξηση) .

Πως γίνεται για ένα προϊόν που παρουσιάζει χαμηλή ζήτηση (S2000) να υπάρχει υψηλή προσφορά για το συμπληρωματικό του προϊόν (μτχ ανταλλακτικά)
Δηλαδή με πoιο κίνητρο γίνονται οι κλοπές σκοπεύοντας την αύξηση της προσφοράς των ανταλλακτικών την στιγμή που όλο και λιγότερα S2000 αγοράζονται άρα και κυκλοφορούν άρα και λιγοστεύουν οι πιθανότητες να αξιοποιηθεί η εν λογω προσφορά ανταλλακτικών.
Κάπου υπάρχει ένα κενό…

#8 User is offline   alexis_s2 

Posted 16 January 2012 - 12:36 PM

γιαννη μου αυτο το κενο πιστευω δεν το σκεφτονται καθως ειναι οτι αρπαξει ο κωλος μας στην περιοδο που διανυουμε,
αν τους πει ενας τσιμπατε κανα σακι κ εχετε 1000ε ζεστο λες να σκεφτουν ποσα πωλουνται κ ποσα δεν πωλουνται.....

#9 User is offline   gmak_s2k 

Posted 16 January 2012 - 12:50 PM

S2johnyK, on 16 January 2012 - 12:17 PM, said:

Αν πέρυσι υπήρχαν προς πώληση 100 S2000 τώρα υπάρχουν 150 (50% αύξηση) σε σχέση με την αύξηση των αγγελιών ανταλλακτικών από 150-160 περίπου σε +300 (100% αύξηση) .

Φιλαράκι της Στατιστικής Υπηρεσίας είσαι;;;;......ήθελα να ήξερα που τα βρήκες αυτά τα νούμερα...... :LOL:

Ρε "κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες" που σου χρειάζεται.....εμείς μιλάμε για κανένα μτχ υαλοκαθαριστήρα και εσύ ασχολείσαι με μτχ κομπρέσορες..... :LOL:
Δημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση Εικόνας

#10 User is offline   S2johnyK 

Posted 16 January 2012 - 01:56 PM

alexis_s2, on 16 January 2012 - 12:36 PM, said:

γιαννη μου αυτο το κενο πιστευω δεν το σκεφτονται καθως ειναι οτι αρπαξει ο κωλος μας στην περιοδο που διανυουμε,
αν τους πει ενας τσιμπατε κανα σακι κ εχετε 1000ε ζεστο λες να σκεφτουν ποσα πωλουνται κ ποσα δεν πωλουνται.....

Ναι ρε Αλεξανδρε αυτος ομως για να το δωσει το 1000κο πρεπει να βγαζει το 3σιο ή 5σιο, το βγαζει?
Αν ναι απο που και για ποσο?

gmak_s2k, on 16 January 2012 - 12:50 PM, said:

S2johnyK, on 16 January 2012 - 12:17 PM, said:

Φιλαράκι της Στατιστικής Υπηρεσίας είσαι;;;;......ήθελα να ήξερα που τα βρήκες αυτά τα νούμερα...... :LOL:

Ρε "κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες" που σου χρειάζεται.....εμείς μιλάμε για κανένα μτχ υαλοκαθαριστήρα και εσύ ασχολείσαι με μτχ κομπρέσορες..... :LOL:

Με σένα θα ασχοληθώ σε ξεχωριστό τοπικ:LOL:

#11 User is offline   katanaman 

• Topic Starter

Posted 16 January 2012 - 02:06 PM

Σιγουρα ενα 90% απο τα κλεμενα, φευγει εξωτερικο. προσφατα ακουσα οτι επιασαν μια σπειρα που εκλεβε γεωργικα μηχανηματα κ με κοντεινερ τα εστελναν σε τριτες χωρες...
S2johnyK εχεις δικιο σ αυτο που λες, οντως ισως μενουν ελαχιστα κλεμενα εξαρτηματα στην ελλαδα, απλα ελεγα οτι απο καπου πρεπει να γινει η αρχη. Δεν θα σταματησουν οι κλοπες σιγουρα, αφου οπως ειπωθηκε παραπανω, με 1000-1500ευρω καποιοι κλεβουν αυτοκινητα ρισκαροντας να πανε φυλακη ή κ να σκοτωθουν, αλλα τουλαχιστον να μην τους δινουμε κ λεφτα απο πανω!
Βεβαια υπαρχει κ κατι αλλο... αυτοι που τα πουλανε μπορει να αλλαζουν τις ταμπελες με τα νουμερα απο καποιο αλλο τρακαρισμενο ελληνικο, ή κ να τα εξαγουν. δηλαδη εχω ενα κατεστραμενο s2k (χωρις μεικτη). βρισκω καποιον με 1500ευρω μου φερνει ενα κλεμενο κ αλλαζω τα νουμερα του με τα δικα μου...απ ευθειας εχω νεο αμαξι και ενα ακομη σπασμενο για ανταλλακτικα και πωληση...

This post has been edited by katanaman: 16 January 2012 - 02:11 PM

#12 User is offline   alexis_s2 

Posted 16 January 2012 - 06:07 PM

καμα σε πιασουν με τα νουμερα τη γαμσες,αν κ δεν εχει τυχη ποτε προσωπικα να με ελεγξουν, πιστευω ολα τα μελη του σ2κ ειναι συνεσταλμενα κ μια τετια κινηση δυσκολο να την εκανε καποιος απο εμας,ποτε δεν ξερουμε ομως.....
αντε να εχει γινει αυτο 1 στα 500 ς πολυ μικρο το ποσοστο...αλλα παιζονται........
μια παρενθεση εκτος τοπικ(σκεφτηκα ενα πολυ καλο αντικλεπτικο συστημα,θα το εφαρμοσω σε καμια εβδομαδα να εχει καλο καιρο κ θανεβασω φωτο για μια ιδεα το πως ειναι,η λεπτομερειες απο τηλ οταν το φτιαξω.
επισης να
επισης να σημειωσω οτι αυτο θα ειναι για αυτους που εχουν συγκεκριμενο PARKIN για το ς καθως δεν θα εχει να κανει με το αμαξι αλλα με το χωρο,
η ολη υποθεση εχει να κανει με 8 δευτερολ δικα σας κ αρκετα λεπτα με τους κλεφτες ισως μισαωρο κ με μηδεν αποτελεσμα κλοπης αμα δεν κοβει κ πολυ ο κλεφτης

This post has been edited by alexis_s2: 16 January 2012 - 08:34 PM

#13 User is offline   katanaman 

• Topic Starter

Posted 28 January 2012 - 05:19 PM

Αν το δει καποιος admin κ νομιζει πωςπρεπει να το σβησει,ας το κανει... πιστευω καταλαβαινετε τι σημαινει η αγγελια κ αν πατησετε πανω στους κωδικους που δινει, θα δειτε διαφορα ανταλλακτικα... :mad: τωρα ποιος κ γιατι...

http://www.car.gr/parts/view/2145409/

#14 User is offline   alexis_s2 

Posted 28 January 2012 - 07:36 PM

τι ειναι αυτο?.........

#15 User is offline   alexis_s2 

Posted 28 January 2012 - 07:41 PM

μπορουμε να βρουμε ποιος εκανε την αγγελια?

#16 User is online   blondie_s2k 

• View gallery

Posted 28 January 2012 - 07:53 PM

alexis_s2, on 16 January 2012 - 06:07 PM, said:

μια παρενθεση εκτος τοπικ(σκεφτηκα ενα πολυ καλο αντικλεπτικο συστημα,θα το εφαρμοσω σε καμια εβδομαδα να εχει καλο καιρο κ θανεβασω φωτο για μια ιδεα το πως ειναι,η λεπτομερειες απο τηλ οταν το φτιαξω.

Εννοείται πως ΔΕΝ θα το κάνεις! Posted Image

#17 User is offline   Valiant 

Posted 28 January 2012 - 08:09 PM

blondie_s2k, on 28 January 2012 - 07:53 PM, said:

alexis_s2, on 16 January 2012 - 06:07 PM, said:

Εννοείται πως ΔΕΝ θα το κάνεις! Posted Image

:thumbup:

#18 User is offline   Valiant 

Posted 29 January 2012 - 07:32 AM

alexis_s2, on 28 January 2012 - 07:41 PM, said:

μπορουμε να βρουμε ποιος εκανε την αγγελια?

Εύκολα Αλέξη, σου δίνει και τα κινητά εάν πληκτρολογήσεις τις διευθύνσεις επάνω δεξιά. Το θέμα όμως είναι κάπως ύποπτο και ιδίως ο εριστικός αρχικός τίτλος της αγγελίας. Τι να πω…………

#19 User is offline   rednikos 

Posted 29 January 2012 - 08:41 AM

δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτεσται.ψαχνεις αυτον που εγραψε την αγγελια κ οχι αυτον που πουλαει τα πραγματα. ειναι αστειο

#20 User is online   blondie_s2k 

• View gallery

Posted 29 January 2012 - 08:54 AM

Προφανώς αυτοί που γράφουν τις αγγελίες είναι και αυτοί που πουλάνε τα πράγματα Νίκο. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό..το θέμα είναι άντε και βρήκες το κινητό του Γιάννη του Τάκη και του Ηλία και του κάθε Γιάννη, Τάκη, Ηλία. Τι θα καταλάβεις? Αφενός ένα κινητό δε λέει τίποτα και αφετέρου δε μπορείς έτσι κ αλλιώς ν αποδείξεις ότι τα πράγματα είναι κλεμμένα.

#21 User is offline   uma_chikara 

Posted 29 January 2012 - 09:17 AM

όχι ρε παιδιά.. δεν είναι κλεμμένα.. ακούστε πώς έχει η ιστορία... μία φορά είχα ένα πρόβλημα με το κάθισμα.. δεν έκανε κλικ η πλάτη, οπότε αναγκάστηκα να πάρω άλλο ένα ζευγάρι γιατί δεν πουλούσε μόνο του οδηγού που ήθελα.. εκεί που πάω να βγάλω το κάθισμα, να βάλω το άλλο, ανακαλύπτω ότι είχε πέσει μέσα στον μηχανισμό ένα τσιμπιδάκι από τα μαλλιά μου.. το βγάζω και δούλευε κανονικά.. άρα, μου έμειναν και τα 2 καθίσματα.. Τί να τα κάνω, δε χωρούσαν στο σπίτι, τα πήγα σε μία αποθήκη, να τα φυλαξω, ενώ τα έχω βάλει αγγελιά.. Με παίρνουν τηλέφωνο ότι τα χρειάζονται, κλείνουμε ραντεβού, πάω λοιπόν στην αποθήκη και ανακαλύπτω ότι τα καθίσματα λείπουν.. γαμώτο λέω, μου τα έκλεψαν.. αλλά επειδή η μανούλα μου με έχει κάνει πολύ ψυχοπονιάρη και για μία τιμή ζούμε, πήγα και αγόρασα πριν το ραντεβού ένα άλλο ζευγάρι καθίσματα για να μη μείνει το παιδί ξεκρέμαστο.. Συναντιόμαστε και ανακαλύπτει ότι τα καθίσματα δεν είναι της φωτογραφίας και ότι δεν του αρέσουν.. Τζίφος λοιπόν.. γυρίζω σπίτι τα βάζω στο δωμάτιό μου, για να είμαι σίγουρος ότι δε θα εξαφανιστούν κι αυτά.. Με το που ξαπλώνω με παίρνει τηλέφωνο ο κολλητός μου και μου λέει να πάμε να παίξουμε playstation..θα είναι τέλεια, γιατί πήρε και τα καθίσματα από την αποθήκη και έχει φτιάξει κατάσταση με τιμόνια κλπ.. Τρώω μία φρίκη, αλλά δε βαριέσαι.. δε του μίλησα άσχημα γιατί είπαμε ότι είμαι ψυχοπονιάρης.. στο δρόμο που πήγαινα σπίτι του λοιπόν, μου πετάγεται σκύλος και για να τον αποφύγω πάω και πέφτω πάνω σε μία κολώνα.. ολική το αμάξι, δεν είχα και μικτή και αναγκάστηκα να το πουλήσω ανταλλακτικά.. γι αυτόν τον λόγο βρέθηκα με 3 ζευγάρια καθίσματα.. ήταν σκληρή η μοίρα μαζί μου και επειδή έχω κι ένα δανειάκι να τρέχει τα δίνω 300 ευρώ το ζευγάρι, γιατί δεν έχω πού να τα βάλω.. είναι και τα χαράτσια στη μέση.... :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry:

#22 User is offline   S2johnyK 

Posted 29 January 2012 - 09:38 AM

blondie_s2k, on 29 January 2012 - 08:54 AM, said:

Προφανώς αυτοί που γράφουν τις αγγελίες είναι και αυτοί που πουλάνε τα πράγματα Νίκο. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό..το θέμα είναι άντε και βρήκες το κινητό του Γιάννη του Τάκη και του Ηλία και του κάθε Γιάννη, Τάκη, Ηλία. Τι θα καταλάβεις? Αφενός ένα κινητό δε λέει τίποτα και αφετέρου δε μπορείς έτσι κ αλλιώς ν αποδείξεις ότι τα πράγματα είναι κλεμμένα.

Τρόποι να αποδειχτούν αν είναι κλεμμένα ή όχι υπάρχουν.
Αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται.
Κάποιος που έχει χρόνο, όρεξη και θέληση κινητοποιείται πάει από εκεί παίρνοντας από το χεράκι κάποιον καλοθελητή από το ΣΔΟΕ με την συνοδεία ενός αστυνομικού και τον ξετινάζει στον έλεγχο.
Τιμολόγια, δελτία αποστολής τα πάντα όλα.
Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως (αν μιλάμε για κλεμμένα γιατί εγώ δεν έχω πειστεί, μου κάνει πολύ "κάρφωμα" η υπόθεση) επειδή τα περιθώρια κέρδους είναι τεράστια και "καθαρά" υπάρχει και το αντίστοιχο "λαδάκι", γεγονός που μπορεί να κάνει τα πάντα να σταματήσουν εκεί.
Για αυτό λέω πως αν κάποιος έχει την διάθεση να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο ΟΛΑ γίνονται.

#23 User is online   blondie_s2k 

• View gallery

Posted 29 January 2012 - 09:39 AM

E..και κάρφωμα να είναι, μπράβο σ αυτόν που το έκανε..

#24 User is offline   S2johnyK 

Posted 29 January 2012 - 09:52 AM

Ναι, το θέμα όμως δεν είναι αυτό.
Κάποιοι θα πουν ... που να μπλέκω τώρα...
Μόνο αν είναι κάποιος παθών και έχει συγγενικό ή έστω φιλικό πρόσωπο από την εφορία μπορεί να στείλει εκεί ανθρώπους και να γίνει της poutanas
Και γιατί το λέω αυτό, με την στοχοποιήση που έχουν κάνει στους ΣΔΟΕικους μπορούν να βγάλουν τα bonus του τριμήνου τους από τέτοιες υποθέσεις

#25 User is offline   S2johnyK 

Posted 29 January 2012 - 10:01 AM

Για να δώσω και ένα έναυσμα στους παθόντες, μπορεί να μην είναι κάτι φοβερό, μπορεί να είναι απλά μια αρχή…
http://news.kathimer.../08/2011_452733
http://www.minfin.gr...omic-crime-unit

Ads by Google   S2KI

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users