This post has been edited by katanaman: 13 January 2012 - 11:27 AM
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ S2000 Τι γινεται?
Posted 13 January 2012 - 11:25 AM
Posted 13 January 2012 - 12:33 PM
πολυ ασπροπυργος βλεπω πολλες αγγελιες

Posted 13 January 2012 - 12:44 PM

Αν αγαπησεις αυτο που κρατας στα χερια σου, θα γινει ο καλυτερος φιλος σου.
Αν δεν το σεβαστεις ... θα σε σκοτωσει !!!
Posted 13 January 2012 - 12:45 PM
Επομένως είναι πολύ σωστό ότι το κύκλωμα αυτό συντηρείται από Ελληνάρες που νομίζουν ότι έπιασαν τον παππά από τα @@ όταν τους είπαν πως με 200 ευρώ παίρνουν σασμάν και με 500 ευρώ ολόκληρο μοτέρ και το θεώρησαν εκπληκτική ευκαιρία..
Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις αγορές μας, αλλά εσύ που είσαι και καιρό στο forum και βλέπεις πώς αλλάζουν τα πράγματα, πώς τους βλέπεις τους νεότερους ιδιοκτήτες S...
Παλιά, έβλεπες τα Sάκια στο δρόμο και ήταν όλα πέννα.. ελάχιστα φαίνονταν παρτάλια (μπορεί να ήταν κατά βάθος)
Τώρα, βλέπεις αμάξια καγκουρεμένα μέχρι αηδίας,με κρεμασμένους προφυλακτήρες, μισά Ap1 άλλο μισό ap2, σκισμένα σαλόνια, καμμένες μοκέτες από τσιγάρα, χωρίς πατάκια και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλα..
Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, παρά μόνο να έχουν ένα S2000 και ας είναι όπως είναι, χωρίς την παραμικρή τύψη για την κατάστασή του.
Αν λοιπόν κάποιος από αυτούς πάθει κάποια ζημιά, φαντάζεσαι ότι θα ψάξει για το "τίμιο" ανταλλακτικό...?
Δε νομίζω..
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή μπας και οι άπειροι μπάτσοι που κυκλοφορούν, εκτός από το να βαράνε τον κοσμάκη, κάνουν και καμία άλλη δουλειά..
Έτσι λοιπόν, βλέπω να μου μένουν τα "τίμια" και πληρωμένα σασμάν και κεφαλή, αλλά δε βαριέσαι.. έτσι κι αλλιώς θα κρατήσω το αμαξάκι μου για πάντα..μπορεί σε 5-6 χρονάκια να χρειαστώ κάτι από αυτά..
Καμία ελπίδα όμως.....
Posted 14 January 2012 - 08:39 AM

Posted 14 January 2012 - 06:59 PM
My Roadster Coupe Nurburgring Vid

Dont Argue with Stupid People.They will bring you down to their level and beat you by experience

Posted 16 January 2012 - 12:17 PM
katanaman, on 13 January 2012 - 11:25 AM, said:
Φίλε μου σπαθανθρωπε (σορυ δεν θυμάμαι το όνομα σου)
Καλά τα σκέπτεσαι και ακόμα καλύτερα τα λες (ή μάλλον τα γράφεις)
Διαβάζοντας το ποστ σου μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες ("θεωρητικού" πιο πολύ επιπέδου).
Ξεκινώ...
Παρατηρούμε λοιπόν αύξηση στην προσφορά των μτχ ανταλλακτικών S2000.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, λογω έλλειψης της αντίστοιχης ζήτησης, πτώση των τιμών των μτχ ανταλλακτικών.
Από την άλλη όμως παρατηρούμε αύξηση της προσφοράς των μτχ S2000 στις αγγελίες πώλησης το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα την πτώση των τιμών τους, έτσι προκύπτουν και τα ΑΡ2 με 15000 ευρωπουλα.
Αν πέρυσι υπήρχαν προς πώληση 100 S2000 τώρα υπάρχουν 150 (50% αύξηση) σε σχέση με την αύξηση των αγγελιών ανταλλακτικών από 150-160 περίπου σε +300 (100% αύξηση) .
Πως γίνεται για ένα προϊόν που παρουσιάζει χαμηλή ζήτηση (S2000) να υπάρχει υψηλή προσφορά για το συμπληρωματικό του προϊόν (μτχ ανταλλακτικά)
Δηλαδή με πoιο κίνητρο γίνονται οι κλοπές σκοπεύοντας την αύξηση της προσφοράς των ανταλλακτικών την στιγμή που όλο και λιγότερα S2000 αγοράζονται άρα και κυκλοφορούν άρα και λιγοστεύουν οι πιθανότητες να αξιοποιηθεί η εν λογω προσφορά ανταλλακτικών.
Κάπου υπάρχει ένα κενό…
Posted 16 January 2012 - 12:36 PM
αν τους πει ενας τσιμπατε κανα σακι κ εχετε 1000ε ζεστο λες να σκεφτουν ποσα πωλουνται κ ποσα δεν πωλουνται.....
Posted 16 January 2012 - 12:50 PM
S2johnyK, on 16 January 2012 - 12:17 PM, said:
Αν πέρυσι υπήρχαν προς πώληση 100 S2000 τώρα υπάρχουν 150 (50% αύξηση) σε σχέση με την αύξηση των αγγελιών ανταλλακτικών από 150-160 περίπου σε +300 (100% αύξηση) .
Φιλαράκι της Στατιστικής Υπηρεσίας είσαι;;;;......ήθελα να ήξερα που τα βρήκες αυτά τα νούμερα......
Ρε "κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες" που σου χρειάζεται.....εμείς μιλάμε για κανένα μτχ υαλοκαθαριστήρα και εσύ ασχολείσαι με μτχ κομπρέσορες.....

Posted 16 January 2012 - 01:56 PM
alexis_s2, on 16 January 2012 - 12:36 PM, said:
αν τους πει ενας τσιμπατε κανα σακι κ εχετε 1000ε ζεστο λες να σκεφτουν ποσα πωλουνται κ ποσα δεν πωλουνται.....
Ναι ρε Αλεξανδρε αυτος ομως για να το δωσει το 1000κο πρεπει να βγαζει το 3σιο ή 5σιο, το βγαζει?
Αν ναι απο που και για ποσο?
gmak_s2k, on 16 January 2012 - 12:50 PM, said:
S2johnyK, on 16 January 2012 - 12:17 PM, said:
Φιλαράκι της Στατιστικής Υπηρεσίας είσαι;;;;......ήθελα να ήξερα που τα βρήκες αυτά τα νούμερα......
Ρε "κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες" που σου χρειάζεται.....εμείς μιλάμε για κανένα μτχ υαλοκαθαριστήρα και εσύ ασχολείσαι με μτχ κομπρέσορες.....
Με σένα θα ασχοληθώ σε ξεχωριστό τοπικ
Posted 16 January 2012 - 02:06 PM
S2johnyK εχεις δικιο σ αυτο που λες, οντως ισως μενουν ελαχιστα κλεμενα εξαρτηματα στην ελλαδα, απλα ελεγα οτι απο καπου πρεπει να γινει η αρχη. Δεν θα σταματησουν οι κλοπες σιγουρα, αφου οπως ειπωθηκε παραπανω, με 1000-1500ευρω καποιοι κλεβουν αυτοκινητα ρισκαροντας να πανε φυλακη ή κ να σκοτωθουν, αλλα τουλαχιστον να μην τους δινουμε κ λεφτα απο πανω!
Βεβαια υπαρχει κ κατι αλλο... αυτοι που τα πουλανε μπορει να αλλαζουν τις ταμπελες με τα νουμερα απο καποιο αλλο τρακαρισμενο ελληνικο, ή κ να τα εξαγουν. δηλαδη εχω ενα κατεστραμενο s2k (χωρις μεικτη). βρισκω καποιον με 1500ευρω μου φερνει ενα κλεμενο κ αλλαζω τα νουμερα του με τα δικα μου...απ ευθειας εχω νεο αμαξι και ενα ακομη σπασμενο για ανταλλακτικα και πωληση...
This post has been edited by katanaman: 16 January 2012 - 02:11 PM
Posted 16 January 2012 - 06:07 PM
αντε να εχει γινει αυτο 1 στα 500 ς πολυ μικρο το ποσοστο...αλλα παιζονται........
μια παρενθεση εκτος τοπικ(σκεφτηκα ενα πολυ καλο αντικλεπτικο συστημα,θα το εφαρμοσω σε καμια εβδομαδα να εχει καλο καιρο κ θανεβασω φωτο για μια ιδεα το πως ειναι,η λεπτομερειες απο τηλ οταν το φτιαξω.
επισης να
επισης να σημειωσω οτι αυτο θα ειναι για αυτους που εχουν συγκεκριμενο PARKIN για το ς καθως δεν θα εχει να κανει με το αμαξι αλλα με το χωρο,
η ολη υποθεση εχει να κανει με 8 δευτερολ δικα σας κ αρκετα λεπτα με τους κλεφτες ισως μισαωρο κ με μηδεν αποτελεσμα κλοπης αμα δεν κοβει κ πολυ ο κλεφτης
This post has been edited by alexis_s2: 16 January 2012 - 08:34 PM
Posted 28 January 2012 - 05:19 PM
http://www.car.gr/parts/view/2145409/

Posted 29 January 2012 - 08:41 AM

Posted 29 January 2012 - 08:54 AM
Posted 29 January 2012 - 09:17 AM

Posted 29 January 2012 - 09:38 AM
blondie_s2k, on 29 January 2012 - 08:54 AM, said:
Τρόποι να αποδειχτούν αν είναι κλεμμένα ή όχι υπάρχουν.
Αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται.
Κάποιος που έχει χρόνο, όρεξη και θέληση κινητοποιείται πάει από εκεί παίρνοντας από το χεράκι κάποιον καλοθελητή από το ΣΔΟΕ με την συνοδεία ενός αστυνομικού και τον ξετινάζει στον έλεγχο.
Τιμολόγια, δελτία αποστολής τα πάντα όλα.
Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως (αν μιλάμε για κλεμμένα γιατί εγώ δεν έχω πειστεί, μου κάνει πολύ "κάρφωμα" η υπόθεση) επειδή τα περιθώρια κέρδους είναι τεράστια και "καθαρά" υπάρχει και το αντίστοιχο "λαδάκι", γεγονός που μπορεί να κάνει τα πάντα να σταματήσουν εκεί.
Για αυτό λέω πως αν κάποιος έχει την διάθεση να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο ΟΛΑ γίνονται.

Posted 29 January 2012 - 09:52 AM
Κάποιοι θα πουν ... που να μπλέκω τώρα...
Μόνο αν είναι κάποιος παθών και έχει συγγενικό ή έστω φιλικό πρόσωπο από την εφορία μπορεί να στείλει εκεί ανθρώπους και να γίνει της poutanas
Και γιατί το λέω αυτό, με την στοχοποιήση που έχουν κάνει στους ΣΔΟΕικους μπορούν να βγάλουν τα bonus του τριμήνου τους από τέτοιες υποθέσεις

Posted 29 January 2012 - 10:01 AM
http://news.kathimer.../08/2011_452733
http://www.minfin.gr...omic-crime-unit

Help