S2KI Honda S2000 Forums: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ S2000 - S2KI Honda S2000 Forums

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ S2000 Τι γινεται?

#26 User is offline   non-human 

• Group: Guest
  • Country: Greece

Posted 29 January 2012 - 12:48 PM

View Postuma_chikara, on 29 January 2012 - 09:17 AM, said:

όχι ρε παιδιά.. δεν είναι κλεμμένα.. ακούστε πώς έχει η ιστορία... μία φορά είχα ένα πρόβλημα με το κάθισμα.. δεν έκανε κλικ η πλάτη, οπότε αναγκάστηκα να πάρω άλλο ένα ζευγάρι γιατί δεν πουλούσε μόνο του οδηγού που ήθελα.. εκεί που πάω να βγάλω το κάθισμα, να βάλω το άλλο, ανακαλύπτω ότι είχε πέσει μέσα στον μηχανισμό ένα τσιμπιδάκι από τα μαλλιά μου.. το βγάζω και δούλευε κανονικά.. άρα, μου έμειναν και τα 2 καθίσματα.. Τί να τα κάνω, δε χωρούσαν στο σπίτι, τα πήγα σε μία αποθήκη, να τα φυλαξω, ενώ τα έχω βάλει αγγελιά.. Με παίρνουν τηλέφωνο ότι τα χρειάζονται, κλείνουμε ραντεβού, πάω λοιπόν στην αποθήκη και ανακαλύπτω ότι τα καθίσματα λείπουν.. γαμώτο λέω, μου τα έκλεψαν.. αλλά επειδή η μανούλα μου με έχει κάνει πολύ ψυχοπονιάρη και για μία τιμή ζούμε, πήγα και αγόρασα πριν το ραντεβού ένα άλλο ζευγάρι καθίσματα για να μη μείνει το παιδί ξεκρέμαστο.. Συναντιόμαστε και ανακαλύπτει ότι τα καθίσματα δεν είναι της φωτογραφίας και ότι δεν του αρέσουν.. Τζίφος λοιπόν.. γυρίζω σπίτι τα βάζω στο δωμάτιό μου, για να είμαι σίγουρος ότι δε θα εξαφανιστούν κι αυτά.. Με το που ξαπλώνω με παίρνει τηλέφωνο ο κολλητός μου και μου λέει να πάμε να παίξουμε playstation..θα είναι τέλεια, γιατί πήρε και τα καθίσματα από την αποθήκη και έχει φτιάξει κατάσταση με τιμόνια κλπ.. Τρώω μία φρίκη, αλλά δε βαριέσαι.. δε του μίλησα άσχημα γιατί είπαμε ότι είμαι ψυχοπονιάρης.. στο δρόμο που πήγαινα σπίτι του λοιπόν, μου πετάγεται σκύλος και για να τον αποφύγω πάω και πέφτω πάνω σε μία κολώνα.. ολική το αμάξι, δεν είχα και μικτή και αναγκάστηκα να το πουλήσω ανταλλακτικά.. γι αυτόν τον λόγο βρέθηκα με 3 ζευγάρια καθίσματα.. ήταν σκληρή η μοίρα μαζί μου και επειδή έχω κι ένα δανειάκι να τρέχει τα δίνω 300 ευρώ το ζευγάρι, γιατί δεν έχω πού να τα βάλω.. είναι και τα χαράτσια στη μέση.... :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry:

Να'σαι καλά βρέ Ηλία. Πάντως μπορείς πολύ σοβαρά να στραφείς στην συγγραφή μυθιστορημάτων. :) :)

#27 User is offline   alexis_s2 

Posted 29 January 2012 - 05:55 PM

View Postblondie_s2k, on 28 January 2012 - 07:53 PM, said:

View Postalexis_s2, on 16 January 2012 - 06:07 PM, said:

μια παρενθεση εκτος τοπικ(σκεφτηκα ενα πολυ καλο αντικλεπτικο συστημα,θα το εφαρμοσω σε καμια εβδομαδα να εχει καλο καιρο κ θανεβασω φωτο για μια ιδεα το πως ειναι,η λεπτομερειες απο τηλ οταν το φτιαξω.

Εννοείται πως ΔΕΝ θα το κάνεις! Posted Image

κ πως θα το δειξω κ στους υπολοιπους?αντε 7-8 που τα βλεπω σε καμια συναντηση θα μπορεσω να τους δειξω φωτο απο κιν....οι υπολοιποι πως θα το δουν?
κ να ξερουν περιπου πως ειναι πιστευω θα χρειαστει πολυ ωρα να το ξηλωσουν με πολυ φασαρια σιγουρα δηλ βαριοπουλες κ τετια κ αν τα καταφερουν :rolleyes:

#28 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 30 January 2012 - 01:02 AM

View Postalexis_s2, on 29 January 2012 - 05:55 PM, said:

View Postblondie_s2k, on 28 January 2012 - 07:53 PM, said:

View Postalexis_s2, on 16 January 2012 - 06:07 PM, said:

μια παρενθεση εκτος τοπικ(σκεφτηκα ενα πολυ καλο αντικλεπτικο συστημα,θα το εφαρμοσω σε καμια εβδομαδα να εχει καλο καιρο κ θανεβασω φωτο για μια ιδεα το πως ειναι,η λεπτομερειες απο τηλ οταν το φτιαξω.

Εννοείται πως ΔΕΝ θα το κάνεις! Posted Image

κ πως θα το δειξω κ στους υπολοιπους?αντε 7-8 που τα βλεπω σε καμια συναντηση θα μπορεσω να τους δειξω φωτο απο κιν....οι υπολοιποι πως θα το δουν?
κ να ξερουν περιπου πως ειναι πιστευω θα χρειαστει πολυ ωρα να το ξηλωσουν με πολυ φασαρια σιγουρα δηλ βαριοπουλες κ τετια κ αν τα καταφερουν :rolleyes:

Συνέχισε εσύ να δίνεις πληροφορίες μέσω του φόρουμ να έρθουν προτοιμασμένα τα παιδιά για να πάρουν το δικό σου μην τα καθυστερήσεις και πολύ :LOL:
Stopped at 565whp

Δημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση Εικόνας

#29 User is offline   SBIT 

Posted 30 January 2012 - 02:11 AM

Βρε συ Αλέξη μην λές άλλα!!!!! Πές το σε αυτούς που βλέπεις στις συναντήσεις και είναι γνωστά μέλη (δηλαδή άτομα εμπιστοσύνης) και εκείνοι με την σειρά τους θα το πούν σε αυτούς που εμπιστεύονται. Το θέμα είναι να κρατηθεί μεταξύ μας!!!!!!!!! Αλλιώς δεν έχει νόημα!

This post has been edited by SBIT: 30 January 2012 - 02:12 AM

Δημοσίευση Εικόνας[URL=http://img199.imageshack.us/i/kitcar3.jpg/]Δημοσίευση Εικόνας[/URL

#30 User is offline   alexis_s2 

Posted 30 January 2012 - 01:54 PM

οκ τελος
φυν ιδικα γιατο δικο μου δεν υπαρχει περιπτωση να το παρουν
αμα καταφερουν κ ξεπερασουν 5 σοβαρα εμποδια τι να πω κ το 6 η καραμπινα γεματοι με ασφαλεια παντα, στους 30 ποντους που απεχει το αμαξι απ το κρεβατι μου :LOL: :thumbup:

#31 User is offline   alexis_s2 

Posted 30 January 2012 - 02:08 PM

το καλυτερο αντικλεπτικο συστημα ειναι ενα αποσπομενο τιμονι,αντε κ το ανοιξουν με το χερι θα το κουμανταρουν??
απλα θα αναγκαζεσε μετα να φορας παντα ζωνη.
σιγουρα θα το παρω αν ειναι καλα τα οικονομοικα μου,με 500κ εχεις καθαριση τιμονι κ βαση

#32 User is offline   alexis_s2 

Posted 01 February 2012 - 02:29 PM

υπαρχει καπιο παιδι που του εκλεψαν τ αμαξι με εκρου σαλονι 2006 μοντ?

#33 User is offline   SBIT 

Posted 01 February 2012 - 02:57 PM

γιατί πουλιέται το σαλόνι???? Αν ναι επειδή είναι πολύ σπάνιο μάλλον έκαναν μακακία!!!!!!!!

This post has been edited by SBIT: 01 February 2012 - 02:58 PM

#34 User is offline   katanaman 

• Topic Starter

Posted 01 February 2012 - 04:01 PM

Ναι θα πανε οι μπατσοι κ θα τους συλλαβουν...μετα θα ντυθουν, θα καθαρισουν τα γονατα τους κ θα γυρισουν στο τμημα...

#35 User is offline   alexis_s2 

Posted 01 February 2012 - 04:06 PM

View PostSBIT, on 01 February 2012 - 02:57 PM, said:

γιατί πουλιέται το σαλόνι???? Αν ναι επειδή είναι πολύ σπάνιο μάλλον έκαναν μακακία!!!!!!!!

ακριβως αυτο επειδη ειναι σπανιο κ δεν κυκλοφορουν πολλα

#36 User is offline   alexis_s2 

Posted 01 February 2012 - 04:08 PM

Ads by Google   S2KI

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic