S2KI Honda S2000 Forums: ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ S2000 - S2KI Honda S2000 Forums

Jump to content

• 4 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ S2000 ΨΑΧΝΩ SAKI ΑΓΟΡΑ

#76 User is offline   Kwstas 

• Topic Starter
  • Group: Guest
  • Country: Greece

Posted 31 January 2012 - 11:58 AM

View Posteddiex, on 31 January 2012 - 08:59 AM, said:

Δεν νομιζω παντως να ξανα εμφανιστει ο δημιουργος του τοπικ. Αυτο ηταν, εκανε την θητεια του στο S2ki και τελος, ΛΕΛΕ!

Παμε για τους επομενους τωρα! :LOL:

Ελα φιλε μου ninja εδω ειμαι δεν εφυγα απλα ειχα κατι δουλιτσες, μεσα σε αυτες και το ψαξιμο για το s...Παντως ξερω γιατι το λες αυτο...σου ελειψαν οι συμβουλες που μου δινατε εσυ και τα παιδια!!!!!Αλλα ειμαι εδω στην διαθεση σας για οτιδηποτε νεο!!!!Δεν ξερω αμα παρακολουθησες την παραπανω συζητηση με την φιλη μας Ισμηνη αλλα με συμβουλευει πως αμα δεν υπαρχει γκαραζ να αποφυγω την αγορα του s...Θα ηθελα και την δικια σου γνωμη!!!! :hello:

#77 User is offline   Kwstas 

• Topic Starter

Posted 31 January 2012 - 12:00 PM

View Posttoxicity, on 28 January 2012 - 02:37 PM, said:

View PostSBIT, on 28 January 2012 - 10:16 AM, said:

Μα τα μεγαλύτερα έξοδα είναι αφού το πάρεις!! έτσι όπως έχει η κατάσταση το να το πάρεις είνα το πιό εύκολο. Το πώς το συντηρείς σωστά και το κρατάς safe είναι το κόστος. Αυτή την στιγμή το παίρνεις και με το καλημέρα χωρίς να θέλει (αν είσαι τυχερός) ούτε βίδα έχει ένα ετήσιο κόστος 2.5Κ. Αν βάλεις και τα υπόλοιπα..... άστα να πάνε.

Και θα πεi την ατάκα που λέμε όλοι στην αρχή "ΜΑΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΙΠΟΤΑ"
Μετά απο 1 μήνα : ¨ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ"
Μετά απο 1 χρόνο : "ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ"
Μετά απο 2 χρόνια: "ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΙΣΩ"
και έχεις πληρώσει άλλο ενα S....
Αλλά αυτή είναι η τρέλα μας....
S2000 :heart:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

#78 User is offline   SBIT 

Posted 31 January 2012 - 12:34 PM

Εγώ ξαναλέω ότι σίγουρα το S είναι κ@βλ@ αλλά αυτή την εποχή αν δεν υπάρχουν ΟΛΕΣ οι προυποθέσεις είναι κ@βλ@ που πληγώνει.

Φίλε Κώστα σου ξαναλέω ότι αν δεν βρείς μέρος να το βάζεις το αμάξι καλό είναι να μην προβείς στην αγορά. Τι να το κάνω που το έχω ασφαλίσει!!!! όλα τα χρήματα που έχουν πέσει στο αμάξι και η συμβίωση 6 χρόνια τώρα δεν πληρώνονται με τίποτα!!! :tipwink:
Δημοσίευση Εικόνας[URL=http://img199.imageshack.us/i/kitcar3.jpg/]Δημοσίευση Εικόνας[/URL

#79 User is offline   Kwstas 

• Topic Starter

Posted 31 January 2012 - 01:50 PM

View PostSBIT, on 31 January 2012 - 12:34 PM, said:

Εγώ ξαναλέω ότι σίγουρα το S είναι κ@βλ@ αλλά αυτή την εποχή αν δεν υπάρχουν ΟΛΕΣ οι προυποθέσεις είναι κ@βλ@ που πληγώνει.

Φίλε Κώστα σου ξαναλέω ότι αν δεν βρείς μέρος να το βάζεις το αμάξι καλό είναι να μην προβείς στην αγορά. Τι να το κάνω που το έχω ασφαλίσει!!!! όλα τα χρήματα που έχουν πέσει στο αμάξι και η συμβίωση 6 χρόνια τώρα δεν πληρώνονται με τίποτα!!! :tipwink:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φιλε μου για την επισημανση...θα το ψαξω και αλλο και μπορει να κατευθυνθω και αλλου σε τπτ αλλο... ;)

#80 User is offline   blondie_s2k 

• View gallery
  • Group: Member
  • Interests:cars, F1, traveling, music

Posted 31 January 2012 - 02:15 PM

Δε σου λέει να κατευθυνθείς σε κάτι άλλο...σου λέει εφόσον θα το πάρεις φρόντισε να το εξασφαλίσεις. Δεν είναι τίποτα ένα πάρκινγκ με το μήνα κοντά στο σπίτι σου.
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image Posted Image
Αν αγαπησεις αυτο που κρατας στα χερια σου, θα γινει ο καλυτερος φιλος σου.
Αν δεν το σεβαστεις ... θα σε σκοτωσει !!!

#81 User is offline   SBIT 

Posted 31 January 2012 - 02:18 PM

:thumbup: :hello:

#82 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 31 January 2012 - 04:23 PM

View Postblondie_s2k, on 31 January 2012 - 02:15 PM, said:

Δε σου λέει να κατευθυνθείς σε κάτι άλλο...σου λέει εφόσον θα το πάρεις φρόντισε να το εξασφαλίσεις. Δεν είναι τίποτα ένα πάρκινγκ με το μήνα κοντά στο σπίτι σου.

Η αλλιώς αγόρασε σκύλο και βάλτον να κοιμάται μέσα στο αμάξι :LOL:
Stopped at 565whp

Δημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση Εικόνας

#83 User is offline   Kwstas 

• Topic Starter

Posted 31 January 2012 - 07:40 PM

View PostS2000_FUN, on 31 January 2012 - 04:23 PM, said:

Μαλλον φιλε μου ετσι το βλεπω να κανω!!!!Εχω σταμπαρει και ενα καλο pitbull στην γειτονια μου>>>θα του παει γαντι του honda ετσι και τα δυο αγρια που ειναι πιστευω θα κανουν και καλη παρεα....Ετσι και αλλιως τι χρειαζεται ενα λουρι μονο!!!!ενω το γκαραζ που μου προτεινει η φιλη μου η Ισμηνη την οποια την ευχαριστω βεβαια για το ενδιαφερον της θελει τουλαχιστον 100ευρα το μηνα +..Ασε που δεν υπαρχει κοντα σε εμενα κανενα.Οποτε φιλε μου s2000 fun το βλεπω για κατοικιδιο την δουλεια! ;) :LOL: :LOL:

This post has been edited by Kwstas: 31 January 2012 - 07:42 PM

#84 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 01 February 2012 - 01:58 AM

View PostKwstas, on 31 January 2012 - 07:40 PM, said:

Μαλλον φιλε μου ετσι το βλεπω να κανω!!!!Εχω σταμπαρει και ενα καλο pitbull στην γειτονια μου>>>θα του παει γαντι του honda ετσι και τα δυο αγρια που ειναι πιστευω θα κανουν και καλη παρεα....Ετσι και αλλιως τι χρειαζεται ενα λουρι μονο!!!!ενω το γκαραζ που μου προτεινει η φιλη μου η Ισμηνη την οποια την ευχαριστω βεβαια για το ενδιαφερον της θελει τουλαχιστον 100ευρα το μηνα +..Ασε που δεν υπαρχει κοντα σε εμενα κανενα.Οποτε φιλε μου s2000 fun το βλεπω για κατοικιδιο την δουλεια! ;) :LOL: :LOL:

Επειδή τώρα που το ξανασκέπτομαι το pitbull μπορεί να στο κάνει ρημαδιό το σαλόνι παίρνεις κουβερτούλα, μαξιλάρι και ένα όπλο και κοιμάσαι εσύ μέσα :LOL:

#85 User is offline   notoriouss2k 

Posted 01 February 2012 - 06:52 AM

ασε που θα σου κατουραει τα καθισματα .

#86 User is offline   tsatsj 

• Group: Member

Posted 01 February 2012 - 08:14 AM

View Postblondie_s2k, on 31 January 2012 - 11:34 AM, said:

View Posttsatsj, on 31 January 2012 - 08:55 AM, said:

..στην επομενη εκδρομη,τωρα τον μαιο, σε θελω απικο πικο

Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω..Posted Image

Ναι ,το χω αυτο.

...ωπ,δεν πιστευω να ειρωνευεσαι ε? :rolleyes:
Δημοσίευση Εικόνας

#87 User is offline   Angelic Imp 

Posted 01 February 2012 - 09:08 AM

View Postnotoriouss2k, on 01 February 2012 - 06:52 AM, said:

Notorious είδα post σου, και νόμιζα πως θα του έλεγες να πάρει Porche. :LOL: :LOL:

Πιστεύω πως εντάξει, είναι αρκετά άσχημα τα πράγματα με τις κλοπές κτλ, αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά ώστε να μην πάρεις S σε περίπτωση που δεν έχεις γκαράζ. Βέβαια εξαρτάται και την περιοχή που μένει ο καθένας. Σε κάποιες περιοχές πάντως, βλέπω S παρκαρισμένα στο δρόμο. Χρόόόνια τώρα.
Ένα hard top θα ήταν καλή ιδέα. Έτσι για να δυσκολευτούν λίγο περισσότερο... Το άγχος βέβαια θα παραμείνει. Γιατί αν στο βάλουν στο μάτι, ούτε φρούριο δε το σώζει.

This post has been edited by Angelic Imp: 01 February 2012 - 09:22 AM

#88 User is offline   Kwstas 

• Topic Starter

Posted 01 February 2012 - 10:31 AM

View PostS2000_FUN, on 01 February 2012 - 01:58 AM, said:

View PostKwstas, on 31 January 2012 - 07:40 PM, said:

Επειδή τώρα που το ξανασκέπτομαι το pitbull μπορεί να στο κάνει ρημαδιό το σαλόνι παίρνεις κουβερτούλα, μαξιλάρι και ένα όπλο και κοιμάσαι εσύ μέσα :LOL:

Επειδη ομως εγω το σκεφτομαι ακομα περισσοτερο φιλε μου fun λεω γιατι να ξεβολευομαι!!!!Βρηκα τι θα κανω...θα το ανεβαζω πανω σπιτι μου....και κοντα στο κρεβατακι μου και θα με ζεστανει τα βραδια τις κρυες νυχτες του χειμωνα που μετα απο τις 9αρες τις δικιες μου το κοβω να γινεται το δωματιο μου SAOYNA...Ενα καλο ακομα αρα ειναι οτι παρολλο το αγχος που θα εχω, τουλαχιστον θα κραταω σε φορμα το κορμι μου!!!Βαλε τον ιδρωτα απο τις 9αρες, βαλε και των ιδρωτα απο την saoyna το κοβω να γινομαι φετες... :LOL: :LOL: Α και αμα βαλω και τον ιδρωτα απο το αγχος...ΠΑΙΔΙΑ θα ντρεπεστε να τα κυκλοφορειτε διπλα μου!!!! :LOL: :LOL: :LOL: :cool:

#89 User is offline   Kwstas 

• Topic Starter

Posted 01 February 2012 - 10:34 AM

View PostAngelic Imp, on 01 February 2012 - 09:08 AM, said:

View Postnotoriouss2k, on 01 February 2012 - 06:52 AM, said:

Notorious είδα post σου, και νόμιζα πως θα του έλεγες να πάρει Porche. :LOL: :LOL:

Πιστεύω πως εντάξει, είναι αρκετά άσχημα τα πράγματα με τις κλοπές κτλ, αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά ώστε να μην πάρεις S σε περίπτωση που δεν έχεις γκαράζ. Βέβαια εξαρτάται και την περιοχή που μένει ο καθένας. Σε κάποιες περιοχές πάντως, βλέπω S παρκαρισμένα στο δρόμο. Χρόόόνια τώρα.
Ένα hard top θα ήταν καλή ιδέα. Έτσι για να δυσκολευτούν λίγο περισσότερο... Το άγχος βέβαια θα παραμείνει. Γιατί αν στο βάλουν στο μάτι, ούτε φρούριο δε το σώζει.

Ελα ομως που εμενα η δικια μου δεν ειναι και απο τις καλυτερες....αντιθετως μαλιστα!!!Αμα εμενα σε κανενα προαστοιο της θεσσαλονικης δεν θα φοβομουν...Τεσπα θα δουμε ακομα ολα πεζονται...

This post has been edited by Kwstas: 01 February 2012 - 10:35 AM

#90 User is offline   notoriouss2k 

Posted 01 February 2012 - 04:01 PM

'' Notorious είδα post σου, και νόμιζα πως θα του έλεγες να πάρει Porche.''

Είδες που δεν ειμαι προβλεψιμος ? ;)

This post has been edited by notoriouss2k: 01 February 2012 - 06:04 PM

#91 User is offline   Angelic Imp 

Posted 01 February 2012 - 06:59 PM