S2KI Honda S2000 Forums: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ - S2KI Honda S2000 Forums

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ FOR SALE!!!

#1 User is offline   kordelinos 

• Group: Guest
  • Country: Greece

Posted 25 January 2012 - 12:24 PM

Μετα απο 4 σχεδον χρονια συμβιωσης ειμαι κοντα στην αποφαση να πουλησω το s μου..Ο λογος?Ενα γ@μημενο προβλημα που εχω στα χαμηλα απο τοτε που εβαλα χερι στο μοτερ μου...Δεν ξερω τι στο δι@λο εχει γινει και το αμαξι εχει αρνητικα fuel trims και μπερδευει στισ χαμηλες rpm.(στο ρελαντι το long term fuel trim ειναι -15% και παιζει, και το short term fuel trim σταθερο στο -10%)με το που παταω γκαζι ο λαμδα αρχιζει και διαβαζει θετικα trims..Αλλα στα χαμηλα ο εγκεφαλο διαβαζει(-) πλουσιο μειγμα και προσπαθει να το κοψει κανωντας αυτα τα μπερδεματα..Αυτο το μπερδεμα το κανει και οταν ειναι κρυο και οταν ειναι ζεστο.(σαν το hesitation που κανουν ολα τα s οταν ειναι σε κινηση).
Εχω απογοητευτει..Εχω αλλαξει τα παντα τα οποια σχετιζονται με το θεμα..(μπουζι,πολλαπλασιαστες,αισθητηρες λαμδα,map,μπεκ,ρυθμιστη πιεσης βενζινης,εχω μετρησει πιεση βενζινης,εχω αλλαξει φιλτρο και τρομπα βενζινης,εχω ρυθμισει 2 φορες βαλβιδες).ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Δημοσίευση Εικόνας

Δημοσίευση Εικόνας

Δημοσίευση Εικόνας

#2 User is offline   SBIT 

Posted 25 January 2012 - 01:29 PM

Ακη στον γιατρό της Μάκρης πήγες?
Δημοσίευση Εικόνας[URL=http://img199.imageshack.us/i/kitcar3.jpg/]Δημοσίευση Εικόνας[/URL

#3 User is offline   kordelinos 

• Topic Starter

Posted 25 January 2012 - 01:32 PM

View PostSBIT, on 25 January 2012 - 01:29 PM, said:

Ακη στον γιατρό της Μάκρης πήγες?

Για ποιον λες Σαραντη??

#4 User is offline   blondie_s2k 

• View gallery
  • Group: Member
  • Interests:cars, F1, traveling, music

Posted 25 January 2012 - 01:34 PM

Ε για το Σπύρο βέβαια..Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image Posted Image
Αν αγαπησεις αυτο που κρατας στα χερια σου, θα γινει ο καλυτερος φιλος σου.
Αν δεν το σεβαστεις ... θα σε σκοτωσει !!!

#5 User is offline   gre165-makis 

Posted 25 January 2012 - 02:07 PM

Εχω ζησει ολα αυτα τα χρονια πολλες τετοιες εμπειριες φιλων και ειναι ο λογος που εκτος ΦΠΕ[και το Π παιζεται..]δεν ακουμπαω το μοτερακι μου ποτε!
Και δεν ειμαι απολυτος γιατι ενα μοτερ μπορει να βγαλει και μαμα προβλημα αλλα και μονο που θα εχω βαλει το σκατοχερακι μου σε αυτο το διαμαντι και παιζει να εχω την παραμικρη υπονοια οτι επαθε κατι εξαιτιας αυτου να μου λειπει το βυσσινακι..

Και το χειροτερο ειναι το παραδειγματα σαν του Κορδελινου οπου κατι το οποιο το λατρευεις φτανεις σε σημειο να μην θες να το δεις μπροστα σου. :(

Οπως και να χει μην σε παιρνει απο κατω.Απεβαλε ολα αυτα που εχεις ζησει,κανε αυτο που σου προτεινε ο Σαραντης και αν και παλι δεν βγει ακρη στην χειροτερη πουλας τα πραγματακια σου ενα ενα και το μοτερακι και βαζεις ενα ωραιοτατο 04+ και απολαμβανεις το αυτοκινητακι σε Αγιο και ριτσωνα.. :)

Τα αυτοκινητα παιδια ειναι σαν τους ανθρωπους..Οσο συχνοτερα χρειαζεται να επισκεπτονται τον γιατρο τοσο χειροτερα..
???????? RACING TEAM

#6 User is offline   kordelinos 

• Topic Starter

Posted 25 January 2012 - 02:30 PM

το μοτερ μου Μακαρε χαρη στον Αγγελο(τον ευχαριστω πολυ)ειναι 05-06 με 55000χλμ..το θεμα αυτο μ το εκανε και με το προηγουμενο μοτερ μου μολις το εβγαλα απτο rebuild..οποτε κατι περιφεριακο ειναι που κανει τη ζημια.....Αλλα ειναι απιστευτα ψυχοφθωρο αυτο που περναω..

#7 User is offline   SBIT 

Posted 25 January 2012 - 02:33 PM

Άκη πραγματικά όσο και αν σε έχε πονέσει (οικονομικά & συναισθηματικα) αυτη η κατλασταση δεν είναι λόγος να πουλήσεις το αμάξι. Έλα μια βόλτα προς τα μέσα και βλέπεις. Έχεις λύσεις (και ο Μάκης έχει δίκιο αν δεν βρείς λύση τα πουλάς και βάζεις ένα άλλο μαμα μοτέρ). Να το πουλήσεις δεν είναι λύση. Στο μοτέρ τι έχεις πειράξει?

This post has been edited by SBIT: 25 January 2012 - 02:35 PM

#8 User is offline   kordelinos 

• Topic Starter

Posted 25 January 2012 - 02:40 PM

View PostSBIT, on 25 January 2012 - 02:33 PM, said:

Άκη πραγματικά όσο και αν σε έχε πονέσει (οικονομικά & συναισθηματικα) αυτη η κατλασταση δεν είναι λόγος να πουλήσεις το αμάξι. Έλα μια βόλτα προς τα μέσα και βλέπεις. Έχεις λύσεις (και ο Μάκης έχει δίκιο αν δεν βρείς λύση τα πουλάς και βάζεις ένα άλλο μαμα μοτέρ). Να το πουλήσεις δεν είναι λύση. Στο μοτέρ τι έχεις πειράξει?

απολυτως τιποτα Σαραντη δεν εχω πειραξει...Μεγαλη λεπτομερεια το οτι το ιδιο πραγμα μου εκανε και με το ap1 μοτερ μου...Μια injen φοραω και μια supersprint εξατμιση...

#9 User is online   harri-S- 

Posted 25 January 2012 - 02:44 PM

χωρίς να θέλω να το παίξω κάτι αλλά αυτό δεν είναι λόγος να πουλήσεις τ άμαξακι σου.πάντα υπάρχουν προβλήματα κ πάντα θα υπάρχουν.. Εάν είναι εφικτό βγαλε όλα τα πράγματα που έχεις βάλει κ κανε το μαμα απ την αρχή μετά ξανά βαλε τα ένα ένα μέχρι να δεις τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.
Δημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση Εικόνας
<

#10 User is online   harri-S- 

Posted 25 January 2012 - 02:46 PM

μόνο αυτα τα δύο?

#11 User is offline   kordelinos 

• Topic Starter

Posted 25 January 2012 - 02:48 PM

View Postharri-S-, on 25 January 2012 - 02:44 PM, said:

χωρίς να θέλω να το παίξω κάτι αλλά αυτό δεν είναι λόγος να πουλήσεις τ άμαξακι σου.πάντα υπάρχουν προβλήματα κ πάντα θα υπάρχουν.. Εάν είναι εφικτό βγαλε όλα τα πράγματα που έχεις βάλει κ κανε το μαμα απ την αρχή μετά ξανά βαλε τα ένα ένα μέχρι να δεις τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.

Ειναι μια λυση αυτη Χαρη αλλα τα ιδια πραγματα φοραγα και πριν,και δεν ειχα κανενα απολυτως θεμα...!ειμαι σιγουρος οτι αν δεν ειναι θεμα εγκεφαλου θα ειναι κατι εντελως ξεκαρφωτο και μικρο..

#12 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery
  • Group: Community Organizer

Posted 25 January 2012 - 02:51 PM

Ηρέμησε και άσε με να το ψάξω. Πέταξες νέα δεδομένα σήμερα. Χαλάρωσεεεεεε
Stopped at 565whp

Δημοσίευση ΕικόναςΔημοσίευση Εικόνας

#13 User is offline   SBIT 

Posted 25 January 2012 - 03:00 PM

Αν νομίζεις ότι μπορεί να φταίει ο μαμά εγκέφαλος έχω να σο δανείσω για να δεις μήπως φταιει αυτός.

#14 User is offline   tsatsj 

Posted 25 January 2012 - 03:01 PM

.(σαν το hesitation που κανουν ολα τα s οταν ειναι σε κινηση).

παλι δικιο ειχα :p
παντως αρνητικα τριμς σημαινει γενικα πλουσιο διαβασμα απο τον λαμδα και ατελης καυση

http://www.obd-codes.../fuel-trims.php

If you experience ST or LT fuel trims that are in the double digits positive or negative this would indicate a abnormal adding or lessening of fuel. This could be due to leaking fuel injectors, an unmetered air leak or something similar. For example, if the o2 sensors are reading lean due to, say, a vacuum leak, the engine computer will compensate by adding fuel.
Δημοσίευση Εικόνας

#15 User is offline   kordelinos 

• Topic Starter

Posted 25 January 2012 - 03:15 PM

View Posttsatsj, on 25 January 2012 - 03:01 PM, said:

.(σαν το hesitation που κανουν ολα τα s οταν ειναι σε κινηση).

παλι δικιο ειχα :p
παντως αρνητικα τριμς σημαινει γενικα πλουσιο διαβασμα απο τον λαμδα και ατελης καυση

http://www.obd-codes.../fuel-trims.php

If you experience ST or LT fuel trims that are in the double digits positive or negative this would indicate a abnormal adding or lessening of fuel. This could be due to leaking fuel injectors, an unmetered air leak or something similar. For example, if the o2 sensors are reading lean due to, say, a vacuum leak, the engine computer will compensate by adding fuel.

Η ατελης καυση που αναφερεις ακουγεται και απο την εξατμιση...!!Σε καθε αλλαγη ακουγονται "σκασιματα"..

#16 User is offline   Vagelis 

Posted 25 January 2012 - 03:17 PM

Mπορεί να είναι εντελώς άκυρο αυτό που θα σου πω...αλλά επειδή βλέπω φοράς injen και μπάρα θόλων,πρόσεχε την εισαγωγή μη βρίσκει στη μπάρα γιατί απο τα μπρος πισω που κάνει το μοτέρ στις επιταχύνσεις τρώγεται το μέταλλο της εισαγώγης.Δες μην έχει ανοιξει καμια τρύπα η εισαγωγή και διαβάζει ο sensor τίποτα περίεργα σε σχέση με τον αέρα...
Η δικιά μου εισαγωγή είχε φαγωθει ευτυχώς λίγο και έβαλα ένα λαστιχένιο pad αναμεσα για να περιορίζει την τριβή.
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#17 User is offline   kordelinos 

• Topic Starter

Posted 25 January 2012 - 03:22 PM

View PostVagelis, on 25 January 2012 - 03:17 PM, said:

Mπορεί να είναι εντελώς άκυρο αυτό που θα σου πω...αλλά επειδή βλέπω φοράς injen και μπάρα θόλων,πρόσεχε την εισαγωγή μη βρίσκει στη μπάρα γιατί απο τα μπρος πισω που κάνει το μοτέρ στις επιταχύνσεις τρώγεται το μέταλλο της εισαγώγης.Δες μην έχει ανοιξει καμια τρύπα η εισαγωγή και διαβάζει ο sensor τίποτα περίεργα σε σχέση με τον αέρα...
Η δικιά μου εισαγωγή είχε φαγωθει ευτυχώς λίγο και έβαλα ένα λαστιχένιο pad αναμεσα για να περιορίζει την τριβή.

Καθολου ακυρο βαγγελη....!Εχει φαγωθει το μεταλο της εισαγωγης αλλα πλεον δεν φοραω μπαρα..Χωρις βεβαια να εχει κανει τρυπα..

#18 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery

Posted 25 January 2012 - 03:36 PM

Ποιο λάμδα διαβάσατε?

#19 User is offline   kordelinos 

• Topic Starter

Posted 25 January 2012 - 03:43 PM

??Στο διαγνωστικο που το βαλαμε,το long term fuel trim εδειχνε -15% και το short term -10%...o μπροστα λαμδα αντικατασταθηκε αλλα διαβαζει οπως ο παλιος..Εντυπωση μου κανει πως στο ρελαντι το long term fuel trim ειναι -15% και με το που πατας γκαζι διωρθωνει και παει και +...(το ιδιο γινεται και οταν παω σε πορεια,και αφου διαβαζει ο εγκεφαλος + φτιαχνει και τον χαρτη του short term fuel trim...αλλα μολις το αφησεις ρελαντι παλι τα ιδια αρνητικα..

This post has been edited by kordelinos: 25 January 2012 - 03:43 PM

#20 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery

Posted 25 January 2012 - 03:55 PM

View Postkordelinos, on 25 January 2012 - 03:43 PM, said:

??Στο διαγνωστικο που το βαλαμε,το long term fuel trim εδειχνε -15% και το short term -10%...o μπροστα λαμδα αντικατασταθηκε αλλα διαβαζει οπως ο παλιος..Εντυπωση μου κανει πως στο ρελαντι το long term fuel trim ειναι -15% και με το που πατας γκαζι διωρθωνει και παει και +...(το ιδιο γινεται και οταν παω σε πορεια,και αφου διαβαζει ο εγκεφαλος + φτιαχνει και τον χαρτη του short term fuel trim...αλλα μολις το αφησεις ρελαντι παλι τα ιδια αρνητικα..

Καλά χαλάρωσε για σήμερα γιατί δεν έχεις δει πραγματικά προβλήματα και στενοχωριέσαι με βλακείες. Εχω κάποια πράγματα υπόψιν μου και θα τα δω με την ησυχία μου. Αντε χαλάρωσε μη σε ακούω έτσι. Που να παντρευόσουν κιόλας. Εκεί να δεις αρνητικά και θετικά fuel trims που πρέπει να κάνει ο εγκέφαλός σου :LOL: Πρέπει να έχεις φτιάξει 15.000 χάρτες και να ρίχνεις το κατάληλο κάθε στιγμή :LOL: :LOL:

#21 User is offline   kordelinos 

• Topic Starter

Posted 25 January 2012 - 03:59 PM

χαχαχαχα..... :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

#22 User is offline   alexis_s2 

Posted 25 January 2012 - 04:11 PM

ρε ακη αφου στο εκανε κ στα δυο μοτερ μηπως εχει κοπη κανα καλωδιο της πλεξουδας κ δεν κανει καλα επαφη τπτ??

#23 User is offline   S2000_FUN 

• View gallery

Posted 25 January 2012 - 04:14 PM

View Postalexis_s2, on 25 January 2012 - 04:11 PM, said:

ρε ακη αφου στο εκανε κ στα δυο μοτερ μηπως εχει κοπη κανα καλωδιο της πλεξουδας κ δεν κανει καλα επαφη τπτ??

Όχι δεν ισχύει αυτό θα του έβγαζε CEL αν ήταν έτσι

#24 User is offline   kordelinos 

• Topic Starter

Posted 25 January 2012 - 04:19 PM

Mακαρι να ηξερα ρε Αλεξανδρε....Μακαρι...θελει λιγο ψαξιμο...Πριν αλλαξω το μοτερ η πλεξουδα δεν ειχε πειραχτει καθολου...Γτ στο προηγουμενο μοτερ ειχα κανει rebuild..δηλαδη ο κορμος ηταν πανω και δεν πειραξα πλεξουδα...Το στανταρ ειναι οτι τα κολπα τα ξεκινησε με το που το εβγαλα απτο συνεργειο,και αφου το αμαξι ηταν ακινητο 3 μηνες περιπου..Αλλαξε ο ηχος,Πιο αγριος και με σκασιματα η εξατμιση σε καθε αλλαγη και στο αφημα του γκαζιου,και με τα μπερδεματα στα χαμηλα...

#25 User is offline   alexis_s2 

Posted 25 January 2012 - 04:22 PM

οκ τοτε, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας κ μια βολτα απ το σπυρο κ μετα να δεις τι θα κανεις
κ απο την αλλη δε χαιρεσαι που κανει σκασιματα :LOL: κ τζαμπα αλλη πληρωνουν για να τα κανουν αυτα :LOL: :hello:

This post has been edited by alexis_s2: 25 January 2012 - 04:25 PM

Ads by Google   S2KI

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users