![]() |
ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!
:bow: Ο ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ TOY S2000! :heart:
Εγινε κατι μηπως που σας εκανε να αγαπησετε ακομα περισσοτερο το S2000 σας? Η αισθηση οδηγησης του στη πιστα ή σε μια ομορφη διαδρομη? Το ανοιγμα που κανατε? Τα βλεμματα που μαγνητιζουν στο δρομο? Τα κοπλιμεντα του ετερου ημιση και οχι μονο? Ή απλα σας ηρθε ξαφνικα ετσι μεσα στη τρελα να γραψετε σε αυτο το τοπικ οτι λατρευετε το S2000? :D Λοιπον εδω μπορειτε να γραφετε το ποσο σας αρεσει το S2000 σας ανα πασα στιγμη! |
Provlepw na kourazomai psyxologika...
|
Μάριε πρέπει το ταχύτερο δυνατό να ζευγαρώσεις.... :LOL:
|
:pat: Σώπαααααα Τασούλη....σώπααααα......και πέρασες και δύσκολο βράδυ....
Οφ τόπικ: Αν ο energetic δεν έφτιαχνε κάθε τόσο και από ένα καινούριο τόπικ, δε θα βγαίναμε τόσο οφ-τόπικ. (Γεια σου επίτιμε με τα ωραία σου - θέλω μία μέρα να ανοίξουμε εσύ με τη Gallardo και εγώ με την 430). Και για να επανέλθω στο θέμα, εγώ ΛΑΤΡΕΥΩ το S για το forum του και την ποικιλία ανθρώπων και απόψεων που συναντάει κανείς. Γλιτώνω ένα σωρό λεφτά από ψυχοθεραπεία... |
Μην ανησυχεις μια χαρα παει το ζευγαρωμα! ;)
:backtopic: |
Να μας ενημερώνεις πιο τακτικά γιατί αλοίμονο αν στραβώσει κάτι.....τρομάζω....
|
Lalaki se paw re file ;) :thumbup:
|
Δεν το βλέπω....με τα topics.... :D
Gallardo only for fun γράφει Λαλάκη. Επιτέλους!!!!!!! |
Παντως εμενα μου μενει αξεχαστη η ομορφη διαδρομη προς το Πορτο-Χελι με ανοιχτο το S και το μοτερ να ξυριζει! Ax αυτο το κιβωτιο δε συγκρινεται με τιποτα! :heart:
|
Akous Lalaki kai mou les gia to F1 kivwtio pou exei to kwlo-ferarri sou. Sto eipa xanei se aisthish opws kai na to kaneis...
|
| All times are GMT -8. The time now is 01:09 AM. |
© 2026 MH Sub I, LLC dba Internet Brands