AΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ
Μετά από 4 χρόνια ενεργής ενασχόλησης με τα δρώμενα του συγκεκριμένου forum κι ένα χρόνο σχεδόν Πρόεδρος, αποφάσισα να παραχωρήσω την θέση μου στον Μάριο (Τον πρώην πρόεδρο) που όλοι νομίζω ότι έχετε γνωρίσει στις τελευταίες συναντήσεις μια που αποφάσισε μετά από ένα διάστημα απουσίας να επανέλθει στην "αγωνιστική" δράση.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση έχουν να κάνουν κυρίως σχέση με τις αυξημένες υποχρεώσεις μου στην δουλειά που δεν μου επιτρέπουν να διαθέτω πλέον τον χρόνο που διέθετα κάποτε αλλά και με το ότι νιώθω, ομολογώ, μια κούραση μετά απά 4 χρόνια διαρκούς ασχολίας με το S2k.gr.
Πιστεύω ότι ο Μάριος έχοντας μια σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα σ' αυτή την θέση, και με δεδομένη την γενικότερη πιστεύω αποδοχή που τυγχάνει απ' όλα τα μέλη του club είναι ο πιο κατάλληλος για την θέση αυτή και θέλω να πιστεύω ότι θα τον στηρίξετε κι αυτόν έτσι όπως στηρίξατε κι εμένα.
Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου στο διάστημα που ήμουν Πρόεδρος, στις καλές και στις κακές στιγμές και να πω παράλληλα ότι θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της παρέας και να συμμετάσχω στις διάφορες εκδηλώσεις αλλά σε λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς.
Παρακαλώ τον Μάριο να μεταφέρει τα δικαιώματά μου ως Προέδρου στο όνομά του.
Σας ευχαριστώ όλους και πάλι. Να είστε καλά.
P.S. Θα παρακαλούσα να μην προσπαθήσει κανείς να με μεταπείσει γι' αυτή μου την απόφαση αφού είναι πλέον οριστική. Εννοείται ότι το τηλ. μου είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε νομίζει ότι θα μπορούσα να του φανώ χρήσιμος.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση έχουν να κάνουν κυρίως σχέση με τις αυξημένες υποχρεώσεις μου στην δουλειά που δεν μου επιτρέπουν να διαθέτω πλέον τον χρόνο που διέθετα κάποτε αλλά και με το ότι νιώθω, ομολογώ, μια κούραση μετά απά 4 χρόνια διαρκούς ασχολίας με το S2k.gr.
Πιστεύω ότι ο Μάριος έχοντας μια σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα σ' αυτή την θέση, και με δεδομένη την γενικότερη πιστεύω αποδοχή που τυγχάνει απ' όλα τα μέλη του club είναι ο πιο κατάλληλος για την θέση αυτή και θέλω να πιστεύω ότι θα τον στηρίξετε κι αυτόν έτσι όπως στηρίξατε κι εμένα.
Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου στο διάστημα που ήμουν Πρόεδρος, στις καλές και στις κακές στιγμές και να πω παράλληλα ότι θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της παρέας και να συμμετάσχω στις διάφορες εκδηλώσεις αλλά σε λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς.
Παρακαλώ τον Μάριο να μεταφέρει τα δικαιώματά μου ως Προέδρου στο όνομά του.
Σας ευχαριστώ όλους και πάλι. Να είστε καλά.
P.S. Θα παρακαλούσα να μην προσπαθήσει κανείς να με μεταπείσει γι' αυτή μου την απόφαση αφού είναι πλέον οριστική. Εννοείται ότι το τηλ. μου είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε νομίζει ότι θα μπορούσα να του φανώ χρήσιμος.
Δημήτρη λυπάμαι για την αποχώρησή σου, αν και πιστεύω ότι θα είσαι πάντα εκεί όπως ήσουν μέχρι τώρα, για όλους.
Δεν είχα σκοπό να προσπαθήσω να σε μεταπείσω, αλλά μιας και είναι να αναλάβει ο Μάριος, δεν υπάρχει ούτε 1 στο 1.00.000 να το ξανασκεφτείς;
Δε μας λυπάσαι καθόλου δηλαδή;
Δεν είχα σκοπό να προσπαθήσω να σε μεταπείσω, αλλά μιας και είναι να αναλάβει ο Μάριος, δεν υπάρχει ούτε 1 στο 1.00.000 να το ξανασκεφτείς;
Δε μας λυπάσαι καθόλου δηλαδή;
Να σε καλα δημητρη ανταποκριθικεs αψογα 4 χρονια στι θεση του προεδρου να σε καλα,και αν εγκαταλιπειs τι θεση του προεδρου εισαι ο αρχηγοs τον s2000.εμενα προσωπικα με βοηθησεs αρκετεs φορεs οπωs πιστευω και ολα τα αλλα μελη,
Με εκτιμιση Γιωργοs
Με εκτιμιση Γιωργοs
@ Αντώνη σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά ξέρεις, όταν νιώθω ότι δεν μπορώ πλέον να είμαι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις μου το μόνο που μένει είναι να παραχωρήσω την θέση αυτή σε κάποιον άλλον που είναι σε θέση να ανταποκριθεί καλύτερα. Εγώ, όπως είπα και πριν, θα είμαι εδώ, για όποιον πιστεύει ότι μπορώ να τον βοηθήσω.
@ Γιώργο σ' ευχαριστώ πολύ και σένα για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι πραγματικά που κατά καιρούς αυτά που σου είπα σε βοήθησαν. Να είσαι καλά.
@ Γιώργο σ' ευχαριστώ πολύ και σένα για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι πραγματικά που κατά καιρούς αυτά που σου είπα σε βοήθησαν. Να είσαι καλά.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ευχαριστω το Δημητρη για την εμπιστοσυνη που μου δειχνει, και ταυτοχρονα λυπαμαι που δε μπορει να συνεχισει αλλα καταλαβαινω τους λογους. Οπως κι εγω τον εμπιστευτηκα οταν εκανα τη παραδοση των δικαιωματων απο προεδρος σε εκεινον, ετσι και αυτος κανει το ιδιο προς εμενα και το εκτιμω πολυ. Δημητρη, κανονισε να μας εξαφανιστεις και να μας ξεχασεις, σε θελω ενεργο στις συναντησεις και τις δραστηριοτητες μας οποτε ετσι και ξεκοψεις θα σου παιρνουμε το αυτοκινητο σου για βολτες! Κατοπιν συνομιλιας με Δημητρη αλλα και με τον Βαγγελη, ο οποιος θα εχει περισσοτερη ενεργη δραση οπως μου υποσχεθηκε, τα CO rights του Δημητρη θα μεταφερθουν στον Βαγγελη.
Επισης ενημερωνω:
1) Η εκδρομη παραμενει ως εχει και θα γινει την ημερα που εχουμε ορισει.
2) Στην εβδομαδα μεσα θα ανακοινωθει ποτε θα ειναι η επομενη επισημη συναντηση μας.
3) Θα ερθω σε επικοινωνια με τους υπευθυνους στα Μεγαρα για να δουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμη η πιστα για το trackday οπου υπαρχει αρκετο ενδιαφερον απο τα μελη.
4) Ξεκιναω το κυνηγι με θηραμα τον vtec-man για να βγαλουμε τα αυτοκολλητα.
Ευχαριστώ.
Επισης ενημερωνω:
1) Η εκδρομη παραμενει ως εχει και θα γινει την ημερα που εχουμε ορισει.
2) Στην εβδομαδα μεσα θα ανακοινωθει ποτε θα ειναι η επομενη επισημη συναντηση μας.
3) Θα ερθω σε επικοινωνια με τους υπευθυνους στα Μεγαρα για να δουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμη η πιστα για το trackday οπου υπαρχει αρκετο ενδιαφερον απο τα μελη.
4) Ξεκιναω το κυνηγι με θηραμα τον vtec-man για να βγαλουμε τα αυτοκολλητα.
Ευχαριστώ.
Aπο την μια λυπαμαι που ο D_S δεν θα ειναι Προεδρος της ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ μιας και προκειται για ενα πολυ σωστο και συγκροτημενο ατομο με τεραστιες γνωσεις πανω στο αντικειμενο ( οι συμβουλες του ηταν πολυτιμες και οι απαντησεις του παντα τεκμηριωμενες σε οτι και αν τον ρωτησα) και απο την αλλη χαιρομαι που ο νεος μας Προεδρος ο οποιος εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του σαν CO, ειναι πολυ ενεργος στις δραστηριοτες του club και γνωριζει πολυ καλα το αντικειμενο. Απο μερους μου ειμαι στην διαθεση σου για οτι βοηθεια μου ζητηθει και οπου μπορω να φανω χρησιμος.
Α και εχω την εντυπωση οτι ηρθε η ωρα να αποκτησεις παλι ενα S εεεεε????. Κοτζαμ Προεδρος με την gallardo δεν λεει. Εκτος και αν εχεις βλεψεις και για το Lambo club.
Α και εχω την εντυπωση οτι ηρθε η ωρα να αποκτησεις παλι ενα S εεεεε????. Κοτζαμ Προεδρος με την gallardo δεν λεει. Εκτος και αν εχεις βλεψεις και για το Lambo club.

Είναι και επίκαιρο!!! Όξω οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!