απιθανο και ομως αληθινο...
Πάω και εγώ σαν άνθρωπος στο venue σήμερα το βράδυ.
Αφήνω το αμάξι στον παρκαδόρο.
Πάω μέσα.
Κατά της 3 φεύγω για το σπίτι.
Περιμένω να μου φέρουν το αμάξι.
Το φέρνουν.
ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙΑ Ο ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ!!!!!!!
Ε τι να πω ρε παιδιά .Εγινε χαμός. Τελικά είπανε ότι θα την πληρώσουν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Τελευταία φορά που αφήνω αμάξι σε πάρκιν μαγαζιού. ΤΕΛΟΣ. ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ!!!!
Αφήνω το αμάξι στον παρκαδόρο.
Πάω μέσα.
Κατά της 3 φεύγω για το σπίτι.
Περιμένω να μου φέρουν το αμάξι.
Το φέρνουν.
ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙΑ Ο ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ!!!!!!!
Ε τι να πω ρε παιδιά .Εγινε χαμός. Τελικά είπανε ότι θα την πληρώσουν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Τελευταία φορά που αφήνω αμάξι σε πάρκιν μαγαζιού. ΤΕΛΟΣ. ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ!!!!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ειναι απαραδεκτο, υπαρχουν καλοι και κακοι παρκαδοροι. Κι εγω εχω καταληξει να μην αφηνω πια αυτοκινητο σε παρκαδορους. Εισαι τυχερος που ειπαν οτι θα το πληρωσουν. Παρομοιο περιστατικο εγινε στο αυτοκινητο του πατερα μου οταν τσαλακωσαν το μπροστινο δεξι φτερο. Οταν το ειδαμε ηταν πολυ αργα, αρνηθηκαν οποιαδηποτε ευθυνη.
θα αρχίσς να παίρνω ταξί..Θες να το παρκάρεις έξω, φοβάσαι μη στο χτυπήσουν, χαράξουν, κλέψουν...θες να το αφήσεις σε πάρκινγκ και φοβάσαι..Πάντως στο συγκεκριμένο πάρκινγκ όταν είχα πάει με το ρχ8 φιλου μου, όταν θέλησαμε να φύγουμε, πάμε στο πάρκινγκ και μας το έφερε μετά απο ένα τεταρτο και τέρμα ζεσταμένο....και όχι μέσα απο το παρκινγκ
Trending Topics
Διογένης παλάς 1999 παιρνω το αυτοκινητο απο τον παρκαδώρο (ενα χαμηλωμενο vti ) ενω οταν το αφησα του εδωσα και 1000 δρχ τοτε λεγοντας του οτι ειναι χαμηλο και να το προσεξει. Το αποτελεσμα ειναι 5 00 να μενει απο λάδια το αυτοκινητο γιατι ο μαγκας που το παρκαρε το ανεβασε σε ψηλο πεζοδρομιο και κτυπησε το καρτερ. Μετα απο συννενοηση με το κεντρο μου πληρωσαν καινουριο καρτερ και τρια μπουκαλια whiskey το επομενο Σαββατο. Βεβαια η ταλαιπωρια και το σπασιμο των νευρων δεν αγοραζεται με τιποτα.
Tο θεμα ειναι να το δεις πριν φυγεις απο το παρκινγκ, που καταντησαμε να εχουμε φακο μεσα στο αυτοκινητο και να λεμε στο μωρο , μισο λεπτο να κανω ενα γυρο απο το αμαξι να δω αν εγινε τιποτα και να καθομαστε με τον φακο να δουμε αν εγινε ζημια. Ελεος...