Διαγραφή Τopics.
Τα topics "Διαξιφισμοί μεταξύ μελών" και "Του χρόνου....ακόμα πιο μακριά" διαγράφηκαν από το επίσημο forum αφού ο Τoupa ανταποκρίθηκε θετικά σ' αυτή μου την πρόταση και συμφώνησε να σβηστούν. Θέλω να ελπίζω ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που 'ανέβηκαν' Posts τέτοιου περιεχομένου γιατί αν επαναληφθεί κάτι τέτοιο από οποιοδήποτε μέλος θα έρθω πραγματικά σε πολύ δύσκολη θέση και δεν θα το ήθελα. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας -και σ' αυτό βάζω πρώτο τον εαυτό μου- να κρατήσουμε το forum στο επίπεδο που του αξίζει. Ας μείνουν απ΄έξω θέματα που έχουν να κάνουν με πράγματα που δεν αφορούν τους πολλούς κι ακόμα περισσότερο θέματα άσχετα με τον σκοπό αυτού του forum. Σας ευχαριστώ πολύ.
Originally Posted by D_S2000,Jan 22 2007, 01:09 PM
Ας προσπαθήσουμε όλοι μας -και σ' αυτό βάζω πρώτο τον εαυτό μου- να κρατήσουμε το forum στο επίπεδο που του αξίζει. Ας μείνουν απ΄έξω θέματα που έχουν να κάνουν με πράγματα που δεν αφορούν τους πολλούς κι ακόμα περισσότερο θέματα άσχετα με τον σκοπό αυτού του forum. Σας ευχαριστώ πολύ.
Προεδρε αφου δεν τα προλαβαινεις ολα , βαλε 1-2 moderators να σε βοηθανε. Φιλικη συμβουλη για να μην γινεται μπαχαλο το φορουμ. Βαλε 1-2 παιδια εμπιστοσυνης σου που εχουν τον χρονο να μπαινουν συχνα στο φορουμ και να καθαριζουν-σκουπιζουν το φορουμ καθως και να κανουν συστασεις ή υποδειξεις .
Trending Topics
Thread
Forum
Replies
Last Post
energetic
Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners
44
Nov 26, 2007 05:18 AM