Αγορά S2000
Γεια σας παιδες,είμαι ετοιμος να αγοράσω ένα Saki.Αυτο που θα ήθελα απο εσάς θα ήταν να μου πείτε απο ποιές ημερομινίες έχουν διαφορές κ αξίζει πιο πολύ..μέχρι 2003 μπορώ..αλλά αξίζει την διαφορά του το 2003 απο το 2000ή 2001?Τι διαφορές ακριβώς έχουν?Τα πισω φανάρια τα εχω δει..Την κουκούλα το 2003 με το τζάμι..έχουν κ άλλα?Μηχανικα τιποτα?Στο εσωτερικό?Γενικώς αξίζει 4000 παραπάνω το 2003 απο το 2000-2001?Ευχαριστώ προκαταβολικά!
genika kalytera na koitakseis gia '03+
exoun diorthwthei ta ellatwmata tis prwtis genias kai de tha exoun kai polla km..
ta eukolws ennooumena paraleipontai kai de xreiazetai na poume gia ton elegxo tou fanopoiou...
exoun diorthwthei ta ellatwmata tis prwtis genias kai de tha exoun kai polla km..
ta eukolws ennooumena paraleipontai kai de xreiazetai na poume gia ton elegxo tou fanopoiou...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Alonso,Oct 18 2007, 03:28 PM
Ελεγχο φανοποιού που θα κάνω?Ακουσα οτι ειχε βγεί μια παρτίδα των 2003 ελατωματική με σπασίματα σασμαν κ ρόβλημα στον κόφτη..Τι ξέρετε γι αυτό?Μιλάω μόνο για μοντέλα 03'!!ΟΧΙ 04'
Γραψε μας και κατι παραπανω για σενα στο NEA ΜΕΛΗ / NEW MEMBERS
Trending Topics
Ελα Σπιτι να σου φτιαξψω καφε και να παιξουμε Pro! 
Η ακομα καλυτερα να φερω κανα δυο, να τις ντυσουμε Τουρκαλες και να τις κανουμε τα χθεσινα... Θα μου περασει στανταρ ετσι!
P.S. Σορρυ για το λιγο εως ελαχιστο Off-Topic

Η ακομα καλυτερα να φερω κανα δυο, να τις ντυσουμε Τουρκαλες και να τις κανουμε τα χθεσινα... Θα μου περασει στανταρ ετσι!

P.S. Σορρυ για το λιγο εως ελαχιστο Off-Topic