Αλλαγη κουκουλας...
Καλησπερα ρε παιδια, μημπως ξερει κανεις ποσο παει να αλλαξεις την κουκουλα του αυτοκινητου μας?Απλα πηγα στον Μαστορα και μου ζητησε 492 ευρω μαζι με τιμολογιο που χρειαζομαι για την ασφαλιστικη λογω κλοπης.Αν ξερει καποιος να μου απαντησει αν αξιζει τοσα λεφτα και να μου πει καποιο αλλο συνεργειο που θα μπορουσε να κανει την δουλεια αυτη εξισου καλα σε μια πιο λογικη τιμη...?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Εχω ακουσει συζητήσεις σε συναντήσεις κατα καιρους, για κοστολογιο απο €150 εώς €500. Μεγαλη διάφορα θα μου πεις, αλλα διαφέρει μαλλον το αποτελεσμα της εργασιας απο το ενα συνεργειο στο αλλο. Ειμαι σίγουρος οτι κάποιος θα σου απαντησει, καθώς υπάρχουν αρκετοί που εχουν κανει αλλαγη κουκούλας στο άμαξι τους.
Εχω ακουσει συζητήσεις σε συναντήσεις κατα καιρους, για κοστολογιο απο €150 εώς €500. Μεγαλη διάφορα θα μου πεις, αλλα διαφέρει μαλλον το αποτελεσμα της εργασιας απο το ενα συνεργειο στο αλλο. Ειμαι σίγουρος οτι κάποιος θα σου απαντησει, καθώς υπάρχουν αρκετοί που εχουν κανει αλλαγη κουκούλας στο άμαξι τους.
Trending Topics
Νick27 σε αναλογη περιπτωση με την δικη σου, και εγω την αλλαξα την κουκουλα στον Καρκουλια και το ποσο ηταν κοντα στα 500. το αποτελεσμα βεβαια ηταν αψογο. επομενως μαλλον ισχυει αυτο που λεει ο Μαριος, και θα συμφωνησω μαζι του. Παντως ο χρονος αλλαγης της, κυμαινεται στις 2-3 μερες (τοσο δινει εαν θυμαμαι καλα και ο Σαρακακης)