ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΤΗΣ J'S RACING ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ! ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ.. ΑΝ ΒΑΛΩ ΤΟ MAMA TO TORSEN ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 'Η ΘΑ ''ΚΟΥΜΠΩΣΕΙ'' ΕΝΤΑΞΕΙ...?? ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ..!
Τι πρόβλημα έχεις φίλε μου? Ξέρεις αν επισκευάζεται? Θα μπορούσες πάντα να ανταλλάξεις αυτό που θέλει επισκευή για ένα άλλο μαμά, αν δεν σκοπεύεις να το επισκευάσεις ποτέ.
Το J's είναι δισκάτο διαφορικό? (Βαριέμαι να ψάχνω το παραδέχομαι)
Το J's είναι δισκάτο διαφορικό? (Βαριέμαι να ψάχνω το παραδέχομαι)
Οταν παταω γκαζι και γενικα οταν κινειται το αμαξι, κανει εναν δυνατο θορυβο το διαφορικο και το πηγα σε εναν μαστορα που ασχολειται με honda και μου ειπε οτι τα φτυσε και θελω αλλαγη.. Δεν ξερω αν επισκευαζεται αλλα δεν νομιζω.. ναι δισκατο ειναι
Trending Topics
Δεν ξέρω και πολλά απο μηχανολογικά αλλά αν είναι δισκάτο νομίζω πως θα παίρνει επισκευή.
Ίσως να το έψαχνες λίγο περισσότερο ή εναλλακτικά μπορείς να μου το δώσεις να το ψάξω εγώ
Το πολύ πολύ να καταλήξει διακοσμητικό στοιχείο σε κάνα δωμάτιο (αλήθεια αν ειναι να το πετάξεις ενδιαφέρομαι
)
Ίσως να το έψαχνες λίγο περισσότερο ή εναλλακτικά μπορείς να μου το δώσεις να το ψάξω εγώ

Το πολύ πολύ να καταλήξει διακοσμητικό στοιχείο σε κάνα δωμάτιο (αλήθεια αν ειναι να το πετάξεις ενδιαφέρομαι
Originally Posted by marios s2k,Sep 13 2010, 01:27 AM
Οταν παταω γκαζι και γενικα οταν κινειται το αμαξι, κανει εναν δυνατο θορυβο το διαφορικο και το πηγα σε εναν μαστορα που ασχολειται με honda και μου ειπε οτι τα φτυσε και θελω αλλαγη.. Δεν ξερω αν επισκευαζεται αλλα δεν νομιζω.. ναι δισκατο ειναι