ΤΕΝΤΩΤΗΡΑΣ ΚΑΔΕΝΑΣ
Originally Posted by Taseas,Dec 8 2009, 11:29 PM
Χωρανε οι γνωσεις του marketing, μετα γεμιζει ο σκληρος και για της υπολοιπες παιρνει τηλ για κατευθυνσεις εξ ολοκλήρου απο Γιαπωνια...
Θα είσαι με την βέργα στο χέρι κάθε μέρα ώστε να είναι στην μέση, γιατι αμα κάτω από την μέση τότε θα χτυπάει ο τεντωτήρας, και άμα είναι πάνω από την μεση θα είσαι στον καθρέπτη σε σχέση με ένα αλλό s που έχει το λάδι στην μεση, το οποίο είναι μπροστά απο το άλλο που δεν έχει ρεζέρβα, που αυτο είναι πίσω απο ενα άλλο που έχει βγάλει το a/c γιατί ο κάτοχος αναπολεί το παλιό του lada που ήταν 'γυμνο' και αυτό....
Originally Posted by Stradale,Dec 8 2009, 04:10 PM
Θα είσαι με την βέργα στο χέρι κάθε μέρα ώστε να είναι στην μέση, γιατι αμα κάτω από την μέση τότε θα χτυπάει ο τεντωτήρας, και άμα είναι πάνω από την μεση θα είσαι στον καθρέπτη σε σχέση με ένα αλλό s που έχει το λάδι στην μεση, το οποίο είναι μπροστά απο το άλλο που δεν έχει ρεζέρβα, που αυτο είναι πίσω απο ενα άλλο που έχει βγάλει το a/c γιατί ο κάτοχος αναπολεί το παλιό του lada που ήταν 'γυμνο' και αυτό....
Και για να μην είμαι οφτοπικ,ο τεντωτήρας πόσο ζυγίζει?...
Και να χτυπάει ….. είναι σχεδόν αδύνατον να πηδήξει δόντι
Είναι ενοχλητικός ήχος πάντως...............
Εγώ δυστυχώς γνωρίζω τον ήχο τις καδένας , τον ήχο τις μπιέλας , τον ήχο που κάνει ένας πίρος πιστονιού .
Αυτά έμαθα πως κάνουν σε μαμά μοτέρ
Είναι ενοχλητικός ήχος πάντως...............
Εγώ δυστυχώς γνωρίζω τον ήχο τις καδένας , τον ήχο τις μπιέλας , τον ήχο που κάνει ένας πίρος πιστονιού .
Αυτά έμαθα πως κάνουν σε μαμά μοτέρ
Originally Posted by leader,Dec 9 2009, 03:55 AM
Και να φανταστείτε ότι πρώτη φορά άκουγε για τεντωτήρα που σημαίνει 2 πράγματα, 1 είναι άσχετος από s που δεν παίζει, και 2ο σκεφτείτε πόσο καλά συντηρούν τα s που δεν άκουσε ποτέ...
Εγώ δυστυχώς γνωρίζω τον ήχο τις καδένας , τον ήχο τις μπιέλας , τον ήχο που κάνει ένας πίρος πιστονιού . Αυτά έμαθα πως κάνουν σε μαμά μοτέρ biggrin.gif