Αγορά S2K 2000μοντ'.
Λοιπόν καλως ήρθα στο Site. Σε λίγο καιρό θα γίνω κάτοχος ενός S2000.
Μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές από ένα S2000 μοντέλο 2000 από ένα S2000 μοντέλο 2002. Ποιές οι διαφορές; Είναι σοβαρές; Βρήκα ένα S2000 μον. 2000 μαύρο 24000ευρώ. Να το χτυπήσω η να περιμένω να βρώ κάτι πιο καινούργιο; Το συγκεκριμένο που βρήκα είναι κ Ελληνικό! Όχι εισαγωγής.
Να κοιτάξω τίποτα συγκεκριμένο στο S2K όταν το πάω στο συνεργείο;
Μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές από ένα S2000 μοντέλο 2000 από ένα S2000 μοντέλο 2002. Ποιές οι διαφορές; Είναι σοβαρές; Βρήκα ένα S2000 μον. 2000 μαύρο 24000ευρώ. Να το χτυπήσω η να περιμένω να βρώ κάτι πιο καινούργιο; Το συγκεκριμένο που βρήκα είναι κ Ελληνικό! Όχι εισαγωγής.
Kalos ir8es eddiex! Kali agora! Sou protino na kanis ena search edo se emas ala ke genikotera sto international forum ke 8a vris poli endiaferonta pragmata!
Poli kali timi pantos to s2k pou vrikes, oute Type-R na epernes!
Poli kali timi pantos to s2k pou vrikes, oute Type-R na epernes!
Trending Topics
Οι διαφορες των μοντελων ΜΥ2000 και ΜΥ2002 facelift<MY2004 ειναι οι εξης:
1) std πισω τζαμακι στην κουκουλα αντι πλαστικο
2) δερμα στην κεντρικη κονσολα αντι μοκετα
3) διαφορετικος λεβιες κιβωτιου
4) θερμαινομενα καθισματα
5) std R/CD
6) tweeter ηχειακια στις πορτες
7) τα αυτοκινητα απο 2001 και μετα εχουν μαλακοτερα ελατηρια στον αφαλο του δισκου του συμπλεκτη για να μειωθουν τα κρουστικα φορτια
Αν κανω καπου λαθος καποιος απο τους παλιους please να με διορθωσει.
Για τα S απο 1999-2002 εγινε ανακληση εδω στην Ελλαδα για αλλαγη μπεκ λαδιου (4οπα αντι 2οπα) και μαζι αλλαζαν και τα μπουζι.
Τωρα οσων αναφορα που θα το τσεκαρεις προσωπικη μου γνωμη ειναι να πας να το δει καποιος που γνωριζει απο Ηοnda. Το καλο με τα συνεργεια Honda ειναι πως σιγουρα θα εχουν περασει απο τα χερια τους πολλα τρακαρισμενα και ετσι θα μπορεσουν να σου πουν με σχετικξ ευκολια αν εχει φαει στουκα κτλ..Τουλαχιστον εγω που περασα πολυ προσφατα αυτη την διαδικασια αυτο εκανα.
Τωρα η τιμη ειναι χαμηλη,αλλα αυτη ειναι παντα σε συναρτηση με τα χλμ.
Επισης να σου πω οτι S που να μην εχει βαφτει εστω και λιγο πολυ δυσκολα θα βρεις. Το θεμα ειναι να μην εχει φαει σασι κτλ.
Αν πας σε εξουσιοδοτημενο ζητησε τους να περασουν στον υπολογιστη τον αριθμο πλαισιου να δεις αν και τι εχει αλλαχθει μεσα στην εγγυηση. Στο δικο μου που ειναι απο Γερμανια ο Σαρακακης αρνηθηκε να το κανει αυτο (μονο αν ηταν ελληνικο λεει θα μπορουνε να το κανει).Καλοι μ......ες!Πηγα αλλου και μου το εκαναν.
Anyway..σου ευχομαι καλη τυχη στην ευρεση και υπομονη.
1) std πισω τζαμακι στην κουκουλα αντι πλαστικο
2) δερμα στην κεντρικη κονσολα αντι μοκετα
3) διαφορετικος λεβιες κιβωτιου
4) θερμαινομενα καθισματα
5) std R/CD
6) tweeter ηχειακια στις πορτες
7) τα αυτοκινητα απο 2001 και μετα εχουν μαλακοτερα ελατηρια στον αφαλο του δισκου του συμπλεκτη για να μειωθουν τα κρουστικα φορτια
Αν κανω καπου λαθος καποιος απο τους παλιους please να με διορθωσει.
Για τα S απο 1999-2002 εγινε ανακληση εδω στην Ελλαδα για αλλαγη μπεκ λαδιου (4οπα αντι 2οπα) και μαζι αλλαζαν και τα μπουζι.
Τωρα οσων αναφορα που θα το τσεκαρεις προσωπικη μου γνωμη ειναι να πας να το δει καποιος που γνωριζει απο Ηοnda. Το καλο με τα συνεργεια Honda ειναι πως σιγουρα θα εχουν περασει απο τα χερια τους πολλα τρακαρισμενα και ετσι θα μπορεσουν να σου πουν με σχετικξ ευκολια αν εχει φαει στουκα κτλ..Τουλαχιστον εγω που περασα πολυ προσφατα αυτη την διαδικασια αυτο εκανα.
Τωρα η τιμη ειναι χαμηλη,αλλα αυτη ειναι παντα σε συναρτηση με τα χλμ.
Επισης να σου πω οτι S που να μην εχει βαφτει εστω και λιγο πολυ δυσκολα θα βρεις. Το θεμα ειναι να μην εχει φαει σασι κτλ.
Αν πας σε εξουσιοδοτημενο ζητησε τους να περασουν στον υπολογιστη τον αριθμο πλαισιου να δεις αν και τι εχει αλλαχθει μεσα στην εγγυηση. Στο δικο μου που ειναι απο Γερμανια ο Σαρακακης αρνηθηκε να το κανει αυτο (μονο αν ηταν ελληνικο λεει θα μπορουνε να το κανει).Καλοι μ......ες!Πηγα αλλου και μου το εκαναν.
Anyway..σου ευχομαι καλη τυχη στην ευρεση και υπομονη.
eddiex kaloshrthes.To shmantikotero apo ola einai to trakarisma.Otan eimoun se anazhthsh koitaksa arketa aytokinita gia na dw an einai atrakartista.An einai xwris stouko kai se ayth thn timi parto asyzhthth.Opws sou eipan kai parapanw ta paidia pare ton arithmo plaisiou kai kane ena kopo na to tsekareis sarakaki na deis oti sigoura einai ellhniko kai an antistoixoun ta service pou exei kanei (ean ta exei kanei ekei) me ta xlm pou exei sto konter.Moter na anoikseis kai na deis thn katastash pistoniwn den ginetai opote ena kalo ayti sigoura tha boithisei.
Bernlina black mmmm mourlia mono pou tha trelatheis sto plysimo an kai sto sygkekrimeno amaksi einai diaskedash
Bernlina black mmmm mourlia mono pou tha trelatheis sto plysimo an kai sto sygkekrimeno amaksi einai diaskedash
Originally Posted by eddiex,Oct 20 2006, 04:35 AM
Λοιπόν καλως ήρθα στο Site. Σε λίγο καιρό θα γίνω κάτοχος ενός S2000.
Όλα έχουν πλαστικά πίσω παρμπρίζ, εκτός από τα μοντέλα του '03, που άρχισαν να πωλούνται και από τα τέλη του '02. Αυτά για τις εξωτερικές αλλαγές.
Στα μηχανικά μέρη και μόνο για τα ελληνικά μοντέλα, η μοναδική ανάκληση S2000 που έγινε, αφορούσε στην αντικατάσταση των ψεκαστήρων λαδιού στους κυλίνδρους για τα μοντέλα από '99 - '02.
Οι παλιοί ψεκαστήρες είχαν δύο τρύπες, οι καινούργιοι τέσσερεις μικρότερες. Μαζί με αυτή την αλλαγή, η Χόντα άλλαξε και τις ροδέλλες στα μπουζί και συνιστούσε περισσότερη σύσφιξη αυτών - 2.5 kg.m αντί 1.8 - γιατί σε μερικά έτυχε να λασκάρουν.
Εφόσον ενδιαφέρεσαι για ελληνικό μοντέλο, μπορείς να ελεγξεις αν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο έγινε αυτή η επισκευή (στο πλαίσιο της ανάκλησης), ψάχνοντας για μια μικρή πονταρισιά, πάνω από το δεύτερο ψηφίο από το τέλος, του αριθμού πλαισίου.
Αν πας σε συνεργείο για μηχανικό έλεγχο, ο καλύτερος τρόπος να διαπιστώσεις την κατάσταση του κινητήρα είναι η μέτρηση συμπίεσης των κυλίνδρων
Κάνε κι ένα test drive και ανέβασε καμιά δυό εννιάρες. Αν δεις και κάνει ψιλοκομπιάσματα, πιθανότατα να είναι ο map sensor. Τέλος πάντων αν σε χαλάει κάτι κατα τη διάρκεια της δοκιμής, ασ' το μη μπλέξεις...
Όλα αυτά όμως, θα τα ελέγξεις, αφού σιγουρευτείς ότι το αυτοκίνητο είναι ατρακάριστο και δεν αναφέρομαι σε βουλιαγματάκια στις πόρτες, γρατζουνιές ή βαμμένους προφυλακτήρες
Να πας σε δικό σου φαναρτζή για καλό έλεγχο γιατί το S2000 έχει στείλει πολλούς αδιάβαστους, να αγοράζουν οικόπεδα, μπάρες και βράχους...Η πρότασή μου είναι, να πάρεις ένα S2000 που να το ξέρεις και να ξέρεις και τη φροντίδα που είχε από τον ιδιοκτήτη του. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, πάρε συστάσεις από φίλους, γνωστούς ή από παιδιά από το κλάμπ. Καλύτερα να δώσεις μερικά ευρώ παραπάνω για ένα S2000 που είναι άψογο, παρά να τα πληρώνεις αργότερα σε μηχανικούς κι ευθυγραμμίσεις. Ξεκίνα λοιπόν από το κλάμπ δες ποιά παιδιά πουλάνε το αυτοκίνητό τους και πήγαινε δες τα!
Παρεμπιπτόντως την Τρίτη έχουμε συνάντηση
Καλως ήρθες στην παρέα μας και σύντομα μ' ένα καλό S2000