ΕΚΔΡΟΜΕΣ του CLUB
Δημήτρη τα είπαμε και μαζί, προτείνω, αφού δεν θα πάμε Σερρες τελικά, να κανονιστεί μία εκδρομή σε κάποια διαδρομή που ανέφεραν παλιότερα τα παιδιά και να μην έιναι και μακριά για να ΄ρθουν οι περισσότεροι.
Trending Topics
Originally Posted by MANOS' date='Mar 22 2007, 06:59 AM
Φαντάρος?
Ας πάμε κάπου αλλού

Συμφωνώ κάπου προς τα Βόρεια για να συναντηθούμε all toghether
Εγω προτεινω να παμε στα Βιλλια Ατικης μια Κυριακη, για καφεδακι στο Πορτο Γερμενο και φαι σε μια πολυ ωραια ταβερνιτσα μεσα στα Βιλλια που ξερω.
Αφου δεν θελετε μακρια εγω αυτο προτεινω. Ειναι 50λεπτα η διαδρομη, τοσο το κανω εγω τουλαχιστον μιας που την κανω την διαδρομη απειρες φορες και βγαινεις τελειως εξω απο το κλιμα της Αθηνας!
Για κατι κοντα η γνωμη μου ειναι αυτη και οποιος θελει μπορουμε αμα ειναι να κανονισουμε (εγω δηλαδη) να δουμε αν ειναι ανοιχτο και το 5χ5 και να παμε να παιξουμε και μπαλιτσα. Και να μην ειναι μπορουμε να παμε και στο γηπεδο μιας που ειναι μονιμος ανοιχτο!
Αφου δεν θελετε μακρια εγω αυτο προτεινω. Ειναι 50λεπτα η διαδρομη, τοσο το κανω εγω τουλαχιστον μιας που την κανω την διαδρομη απειρες φορες και βγαινεις τελειως εξω απο το κλιμα της Αθηνας!
Για κατι κοντα η γνωμη μου ειναι αυτη και οποιος θελει μπορουμε αμα ειναι να κανονισουμε (εγω δηλαδη) να δουμε αν ειναι ανοιχτο και το 5χ5 και να παμε να παιξουμε και μπαλιτσα. Και να μην ειναι μπορουμε να παμε και στο γηπεδο μιας που ειναι μονιμος ανοιχτο!