ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ
Gia osous tin patisan me tin Egnatia, ematha oti opou pane na asfalistoun tha exoun mia eidiki ekptosi symfona me mia egkyklio pou ekdothike.
Opoion afora as to psaxei ligo perissotero.
Opoion afora as to psaxei ligo perissotero.
Ψάχνω για μεικτή ασφάλεια.
Η ερώτηση είναι απλή: πόσο πληρώνετε το εξάμηνο (ή το χρόνο, μπορώ να την κάνω μόνος μου τη διαίρεση), ποια η ασφαλιζόμενη αξία και πόση απαλλαγή. Με δικά σας λόγια.
Παρεμπιπτόντως να ευχαριστήσω τη γιαγιά μου για τη χορτόπιτα που έφτιαξε - γιαγιά, γεια στα χέρια σου.
Η ερώτηση είναι απλή: πόσο πληρώνετε το εξάμηνο (ή το χρόνο, μπορώ να την κάνω μόνος μου τη διαίρεση), ποια η ασφαλιζόμενη αξία και πόση απαλλαγή. Με δικά σας λόγια.
Παρεμπιπτόντως να ευχαριστήσω τη γιαγιά μου για τη χορτόπιτα που έφτιαξε - γιαγιά, γεια στα χέρια σου.
Κοίτα να δεις. Η εμπειρία λέει, (έχοντας και πατέρα ασφαλιστή), ότι πληρώνεις παίρνεις. Η γνώμη μου είναι να βρεις μια καλή ασφαλιστική και όχι No name που θα σε καλύψει σίγουρα αν κάτι σου συμβεί και δεν θα τρέχεις και θα φτάνεις να πάρεις τα λεφτά σου. Οπότε σε αυτά τα ποσά ασφάλισης μη τσιγκουνευτείς 50 ή 100 ευρώ παραπάνω το χρόνο.
Μια φιλική συμβουλή
Μια φιλική συμβουλή
Trending Topics
@ taz5 γιατι εχεις βαλει 33.000 αξια? σε περιπτωση (που χτυπα ξυλο) συμβει κατι, πιστευω οτι θα γυρισουν και θα σου πουν οτι συμφωνα με τους πινακες το αμαξι σας (μοντλ.2002)κυριε σημερα κανει πχ 25.000 και οχι 33.000. και αρα θα παρεις μικροτερη αποζημιωση, κανω λαθος?