EBAY
1)πρέπει να γίνεις μέλος στο e-bay
2)Να εγγραφείς στο paypal
3)να δεις αν ο πωλητής δέχεται paypal και αν το στέλνει Ελλάδα
4) Place a bid= να βάλεις το ποσό που θες να χτυπήσεις τη δημοπρασία (εντός χρόνου δημοπρασίας)
5) Buy it now= Άμεση αγορά σε αυτη την τιμή χωρίς να περιμένεις να τελειώσει η δημοπρασία
2)Να εγγραφείς στο paypal
3)να δεις αν ο πωλητής δέχεται paypal και αν το στέλνει Ελλάδα
4) Place a bid= να βάλεις το ποσό που θες να χτυπήσεις τη δημοπρασία (εντός χρόνου δημοπρασίας)
5) Buy it now= Άμεση αγορά σε αυτη την τιμή χωρίς να περιμένεις να τελειώσει η δημοπρασία
prepei aparaithta na plhrwsw me credit card?
h ginetai kai me metafora?
ti proteinete kalytera?
....sorry gia tis polles erwthseis alla eimai asxetos sto thema afto.....
h ginetai kai me metafora?
ti proteinete kalytera?
....sorry gia tis polles erwthseis alla eimai asxetos sto thema afto.....
Οχι δεν είναι απαραίτητο απλά το paypal είναι μια παγκόσμια έμπιστη εταιρία που είναι ο μεσολαβητής ανάμεσα σε εσένα και στον πωλητή με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται ο αριθμός της κάρτας σου στον πωλητή με όλες τις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό. Ουσιαστικά σου τραβάει λεφτά από την κάρτα και τον πληρώνει με μία μικρή προμήθεια πολύ μικρότερη της μεταφοράς μέσω τράπεζας που μπορεί να την αναλαμβάνει και ο πωλητής. Είναι εντελώς safe και σε προστατεύει σε περίπτωση απάτης. Και με μεταφορά γίνεται αν δέχεται ή το αναφέρει ο πωλητής απλώς είναι πιο εύκολο να χάσεις τα λεφτά σου έτσι αν ο πωλητής είναι απατεώνας.
Trending Topics
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Επισης για το PAYPAL μπορειτε να χρησιμοποιησετε και λογαριασμους τραπεζης και οχι μονο πιστωτικη καρτα. 
Αλλα στο EBAY να κοιταζετε αν ο πωλητης ειναι Trusted/Power Seller κτλ και αν εχει καλο ιστορικο. Επισης να προσεχετε το τι πουλανε γενικοτερα.

Αλλα στο EBAY να κοιταζετε αν ο πωλητης ειναι Trusted/Power Seller κτλ και αν εχει καλο ιστορικο. Επισης να προσεχετε το τι πουλανε γενικοτερα.
Να θέσω και εγώ ένα ερώτημα καθότι είμαι αρχάριος στο θέμα αγορών μέσω internet.
Με το θέμα του τελωνείου τι παίζει?
Εχω παραγγείλει κατα καιρούς διαφορα πράγματα απο εξωτερικό και έχουν έρθει μέσω ταχυδρομείου, πληρώνοντας ένα μικροποσό εκεί, για έξοδα τελωνειου, όπως μου ανέφεραν.
Το ερώτημα είναι ότι η τιμή που πληρώνεις εξαρτάται από την ποσότητα, από τον όγκο, από την τιμή του προιόντος που εισάγεις?
Δηλαδή το ίδιο θα πληρώσω αν εισάγω μια κουβαρίστρα και το ίδιο έναν κινητήρα? Μάλλον όχι, άρα από ποιους παράγοντες εξαρτάται η τελική τιμή στο τελωνείο?
Και πώς μπορώ να τους γνωρίζω προκαταβολικά πριν βρεθώ προ εκπλήξεων.
Επίσης υπάρχει πάντα η δυνατότητα να επιλέγεις αποστολή με απλό ταχυδρομείο ή μπορεί να σου έρθει μια παραγγελια μέσω πχ DHL, αυξάνοντας δραματικά τα έξοδα παραλαβής του προιόντος?
Από ότι διαβάζετε από τα παραπάνω ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΣΧΕΤΟΣ
Με το θέμα του τελωνείου τι παίζει?
Εχω παραγγείλει κατα καιρούς διαφορα πράγματα απο εξωτερικό και έχουν έρθει μέσω ταχυδρομείου, πληρώνοντας ένα μικροποσό εκεί, για έξοδα τελωνειου, όπως μου ανέφεραν.
Το ερώτημα είναι ότι η τιμή που πληρώνεις εξαρτάται από την ποσότητα, από τον όγκο, από την τιμή του προιόντος που εισάγεις?
Δηλαδή το ίδιο θα πληρώσω αν εισάγω μια κουβαρίστρα και το ίδιο έναν κινητήρα? Μάλλον όχι, άρα από ποιους παράγοντες εξαρτάται η τελική τιμή στο τελωνείο?
Και πώς μπορώ να τους γνωρίζω προκαταβολικά πριν βρεθώ προ εκπλήξεων.
Επίσης υπάρχει πάντα η δυνατότητα να επιλέγεις αποστολή με απλό ταχυδρομείο ή μπορεί να σου έρθει μια παραγγελια μέσω πχ DHL, αυξάνοντας δραματικά τα έξοδα παραλαβής του προιόντος?
Από ότι διαβάζετε από τα παραπάνω ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΣΧΕΤΟΣ