Κιτ Διορθώσεων Χαμηλωμένων S2000
Για όσους δεν γνωρίζουν...
Όταν χαμηλώνουμε τα S2000 πάνω απο κάποια εκατοστά (2εκ.+ νομίζω) τότε αλλάζουν κάποια πράγματα στην γεωμετρία του αυτοκινήτου τα οποία θέλουν διόρθωση για να έρθει στα ίσια του.
1) Driveshaft Spacers (αποστάτες διαφορικού προς αποφυγήν τραυματισμού των συνδέσμων των ημιαξονίων)
2)Anti Bump Steer Kit (ελαττώνει τα φαινόμενα "αστάθειας" -σε στροφές με πολλά χλμ- που μπορεί να δημιουργούνται λόγω του ότι με την αλλαγμένη γεωμετρία κάποια μέρη των ψαλιδιών δεν δουλεύουν όσο αποτελεσμάτικά/όπως σχεδιάστηκαν να δουλεύουν.
Τέλος πάντων, επειδή βαριέμαι να εξηγώ άλλο. Στο Αγγλικό φόρουμ παίζει για αυτόν τον μήνα αυτή η προσφορά. Όποιος ενδιαφέρεται ορίστε το Link...
Garage R - Lowering Deal Topic
Όταν χαμηλώνουμε τα S2000 πάνω απο κάποια εκατοστά (2εκ.+ νομίζω) τότε αλλάζουν κάποια πράγματα στην γεωμετρία του αυτοκινήτου τα οποία θέλουν διόρθωση για να έρθει στα ίσια του.
1) Driveshaft Spacers (αποστάτες διαφορικού προς αποφυγήν τραυματισμού των συνδέσμων των ημιαξονίων)
2)Anti Bump Steer Kit (ελαττώνει τα φαινόμενα "αστάθειας" -σε στροφές με πολλά χλμ- που μπορεί να δημιουργούνται λόγω του ότι με την αλλαγμένη γεωμετρία κάποια μέρη των ψαλιδιών δεν δουλεύουν όσο αποτελεσμάτικά/όπως σχεδιάστηκαν να δουλεύουν.
Τέλος πάντων, επειδή βαριέμαι να εξηγώ άλλο. Στο Αγγλικό φόρουμ παίζει για αυτόν τον μήνα αυτή η προσφορά. Όποιος ενδιαφέρεται ορίστε το Link...
Garage R - Lowering Deal Topic
Δεν ξέρω τι σας φαίνεται αστείο...
Τους Driveshaft Spacers της Τ1R τους δίνει 100 λίρες! Νομίζετε ότι είναι κακή τιμή?
Και η τιμή για τα anti-bump steer kit είναι πάρα πολύ καλή...
ΣΑΣ ΕΧΩ!
Τους Driveshaft Spacers της Τ1R τους δίνει 100 λίρες! Νομίζετε ότι είναι κακή τιμή?
Και η τιμή για τα anti-bump steer kit είναι πάρα πολύ καλή...
ΣΑΣ ΕΧΩ!
Δεν ξενερωνω ρε, πηρα ωραιο αμαξι και το χαιρομαι. Και ξερω οτι δεν θα πουληθει ποτε στα λεφτα που θελω και εχω δωσει οποτε ναι, οπως ειπε και ο Gre_Makis ανταλλαξαμε βερες και ησυχασα. Καποια μερα θα εχει Volk ή Work επανω, ΗΤ και ενα σετ πληρες ρυθμιζομενα αμορτισερ.
Trending Topics
Originally Posted by ManosS2k,May 12 2009, 12:40 AM
Με λαθος ατομα κανεις παρεα Εντυ!!! Θα σε ρίξουν στα βαρια! Ακους εκει ρυθμιζομενα αμορτισερ...
Έξω απο εδώ εσύ Σατανά, δεν έχεις καμία θέση εδω πέρα!!