Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

δεν το πουλαω το αμαξι.........

Thread Tools

Old May 14, 2009 | 08:00 AM
drsoulis23's Avatar
Registered User

Default δεν το πουλαω το αμαξι.........

Λοιπον το θεμα εχει ως εξης.Επειδη εδω και αρκετο καιρο που εχω βαλει την αγγελια παρατηρω μια κατασταση γελοια οπου αρκετοι θελουν να το αγορασουν τζαμπα δεν το πουλαω τελικα.Καλητερα να το καψω παρα να το χαρισω στα λαμογια.....

Σε καμια περιπτωση δεν αναφερομαι σε παιδια του club που με ρωτησαν για τα περιφερειακα ενα τα πουλαω ξεχωριστα.Το εχω κανει και εγω στο παρελθον και δεν με ενοχλησε καθολου.

Αλλα εχω ακουσει ιστοριες για αρκουδες ,***οικονομικη κριση (παρε mx5 να κανεις την δουλεια σου )-το ειδα στο car.gr 16 χιλιαρικα (ναι ρε μαλακα το ειδες αλλα εχει ανεβει τρια δεντρα και εχει πεσει απο 2 γκρεμους εαν υπαρχει και δεν ειναι το αορατο αμαξι του κομπιναδορου μαντρα ),και αλλες κομπινες των μαντραδων αλλα και τον πονηρων .....

Λοιπον του βγαζω στο φιναλε τις πινακιδες το παω στο γκαραζ και το κλειδωνω και το εχω ως ενθυμιο.....τσοπανοτραβολτε διαστημοβλαχοι και λοιπες κατηγοριες υποψηφιων απαγορευτε να στειλουν καθε ειδος pm για παραπονα.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΑΡΤΗ ΜΟΥ ΕΝΘΥΜΙΟ .[B]
Reply
Old May 14, 2009 | 08:17 AM
angel9's Avatar
Registered User

ETSI EINAI RE FILE KAI EGW MAZI SOU !!!DE KANW KANENA MAGA!!!
KAI OSO GIA TIS TIMES KATSE NA DEIS META TON AVGOUSTO.
PAIXNIDI TON MANTRADWN EINAI OLO KAI THA PERASEI.RIXAN GIA LIGO KAIRO TIS TIMES STA KAINOURIA KAI OLOI OI HLITHIOI ANTALAXANE TA AYTOKINITA TOUS KOPSOXRONIA.AYTA POU KERDISAN APO THN AGORA AYTOKINITOU TA EXASAN APO THN ANTALAGH.ALLA KLASIKOS ELLHNAS POU MESTH KOUTOPONHRIA TOU TREXEI NA PROLAVEI THN EYKAIRIA.PARALHLA TO KALO MAS KRATOS AFOU XEPOULHSAN OI MANTRES ANAGILAN NEES AUXISIS STA TELH KYKLOFORIAS.GIAYTO OSOI SKEFTESTE NA TO DWSETE TWRA XANASKEYTHTE TO KOPO SAS NA TO APOKTHSETE.................
Reply
Old May 14, 2009 | 09:08 AM
s2000spyke's Avatar
Registered User

mpravo re drsoulis pesta!!! nomizoun oti oli mporoun na paroun S to thema omos ine ti S mporis na paris!!! ke pos to sintiris!! oli i gifti nomizoun oti tha paroun S me 10xilarika!! na pane na gamith@@n!
Reply
Old May 14, 2009 | 09:27 AM
soundcrash's Avatar
Registered User

Μπραβο ρε Τασο την καλυτερη δουλεια θα κανεις!
Reply
Old May 14, 2009 | 09:47 AM
orienta's Avatar
Registered User

φιλε dsroulis το ποιο μουφα σαιτ ειναι το car.gr
Reply
Old May 14, 2009 | 09:50 AM
Gedim's Avatar
Registered User

Edw egw eida kati aggelies apo idiwtes (mporei vevaia na einai kai kamouflarismenoi mantrades) sto car.gr pou zitoun na agorasoun metroitis S tou 04, me to poly 40000xlm atrakaristo maximum 23000eyrw...
Reply
Old May 14, 2009 | 10:02 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Και εγώ έτσι αισθάνομαι....
ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ
Reply
Old May 14, 2009 | 10:11 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Eισαι κ εσυ ενας απογοητευμένος κάτοχος Χοντα Σ2000? Αισθάνεσαι κ συ μονος κ αδικημένος? Μπορεις να εκφραστεις κ να πεις τον πονο σου!! Η φωνη σου θα ακουστει!! (Αυτο παει για τον Χρηστο) μη παρεξηγηθει το παιδι που εκανε το τοπικ
Reply
Old May 14, 2009 | 10:13 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Βερα λεμεεεε FTW
Reply
Old May 14, 2009 | 10:49 AM
RELIGION's Avatar
Registered User

From: KIATO HELLAS

Egw paidia pantws to poulaw......
Den to xarizw omws me thn kammia kai opoios goustarei apla.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:43 PM.