ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ-ΤΕΛΩΝΕΙΑ
Για να μοιραζόμαστε εμπειρίες από μεταφορικές, εκτελωνισμούς κλπ, μιας και δεν υπάρχει τέτοιο topic είπα να δημιουργήσω αυτό, ώστε να αποφεύγονται στο μέλλον λάθη και παραλήψεις που ίσως κάναμε εμείς από άλλους..
Να ξεκινήσω λοιπόν και να πω πως για εισαγωγή από Αγγλία, η πιο φτηνή επώνυμη λύση είναι η ΤΝΤ..
Για σετ 4άδα ζαντολάστιχα, μου ζήτησαν περίπου 170 ευρώ από "σπίτι σε σπίτι" (κανείς δεν πάει WAREHOUSE)..
καλά posts!
Να ξεκινήσω λοιπόν και να πω πως για εισαγωγή από Αγγλία, η πιο φτηνή επώνυμη λύση είναι η ΤΝΤ..
Για σετ 4άδα ζαντολάστιχα, μου ζήτησαν περίπου 170 ευρώ από "σπίτι σε σπίτι" (κανείς δεν πάει WAREHOUSE)..
καλά posts!
Originally Posted by leftis,Jun 18 2009, 10:43 AM
Ευχαριστημενος εχω μεινει με USPS. Οποτε μου εστειλαν κατι απο Αμερικη USPS μου ηρθε κατευθειαν σπιτι χωρις επιπλεον χρεωσεις κτλ.
Εγω πηρα τηλ και μου ειπαν πως Koyo θα δω στα χερια μου Αυγουστο... Ηρθε 9 Ιουνιου Ελλαδα!
Θεεε μουυυ δωσε μου δυναμη γιατι βλεπω το τοπικ να κλεινει ως ακαταλληλο... σε λιγο χρονο απο τη δημιουργια του ...
Το μονο που θα προσθεσω προς το παρον ειναι πως ΔΕ ΦΤΑΕΙ η USPS εδδιε μου αλλα καθαρα τα ΕΛΤΑ.
Εμενα ηρθε σε 7 μερες απο US με USPS.
Το μονο που θα προσθεσω προς το παρον ειναι πως ΔΕ ΦΤΑΕΙ η USPS εδδιε μου αλλα καθαρα τα ΕΛΤΑ.
Εμενα ηρθε σε 7 μερες απο US με USPS.