Αγορα ηχοσυστηματος απο Αμερικη
Registered User
From: odos xwrafia arithmos agkathia
Originally Posted by Nabu,Aug 4 2010, 05:22 AM
Αν το καταλαβαίνω καλά εσύ είσαι η τρίτη επιλογή Γιώργη!
Το πρώτο είναι για αποστολές απο Αμέρικα ---> Καναδά
Το δεύτερο είναι για αποστολές απο Αμέρικα ----> Διεθνή αλλά σε νορμάλ προταιρεότητα, όχι εξπρες.
Ενώ η τρίτη επιλογή είναι WorldWide = Διεθνή αλλά σε εξπρες ταχύτητα (πιο γρήγορα).
Αφού για κάποιο περίεργο λόγο το 2 κ 3 κοστίζουν τα ίδια λεφτά τότε όρμα στο 3.
Καλές αγορές!
-------
Έκανα edit γιατί έγραφα βλακείες στην αρχή. Ευχαριστώ
Το πρώτο είναι για αποστολές απο Αμέρικα ---> Καναδά
Το δεύτερο είναι για αποστολές απο Αμέρικα ----> Διεθνή αλλά σε νορμάλ προταιρεότητα, όχι εξπρες.
Ενώ η τρίτη επιλογή είναι WorldWide = Διεθνή αλλά σε εξπρες ταχύτητα (πιο γρήγορα).
Αφού για κάποιο περίεργο λόγο το 2 κ 3 κοστίζουν τα ίδια λεφτά τότε όρμα στο 3.
Καλές αγορές!
-------
Έκανα edit γιατί έγραφα βλακείες στην αρχή. Ευχαριστώ

εκανα λαθος ειναι 1)38€ 2)46.60€ 3)46.60€ οι τιμες που εδωσα πριν ηταν για επιπλεον αντικειμενα.
SHIPPING AND HANDLING : US $38.00
TO : Greece
SERVICE : UPS Standard To Canada
ESTIMATED DELIVERY : Varies for items shipped from an international location
ετσι ακριβως γραφει.
ασχετο αλλα αν ενδιαφερεται κανεις για την ποιο γ@ματη πηγη (εριξα θεομουρλο ψαξιμο) βρηκα
1) BOSS BV8725B = 270$+48.83$ μεταφορικα μου ειπαν. το συγκεκριμενο εχει εξαντληθει στο αμερικα σχεδον παντου στα 250-270$ μονο στα 350 το εχει ενας.
2) POWER ACOUSTIK PTID-4333NRB = 289$+48.83$
ιδια ακριβως , με το boss να εχει 4x80w ενω το αλλο 4x50w.
υπαρχει φυσικα και το JVC KD-AVX77 αλλα κανει ενα σκασμο δολλαρια και δεν εχει και SD CARD SLOT.
http://www.sonnybay.com/POWER-ACCOUS...D-PLAYERS.html
@george.alex
καλησπέρα φιλε μου.
πρόσεχε λίγο με την αγορά που θέλεις να κανεις μην έχεις κάποιο πρόβλημα επειδή είναι από αμερική.
κάτι είχε αναφερθεί κάποτε στο αντίστοιχο topic ίσος να έχεις πρόβλημα με τους σταθμούς η και με την σύνδεση δεν θυμάμαι!
επίσης το JVC δεν έχει SD CARD SLOT αλλα νομίζω πως έχει USB
καλησπέρα φιλε μου.
πρόσεχε λίγο με την αγορά που θέλεις να κανεις μην έχεις κάποιο πρόβλημα επειδή είναι από αμερική.
κάτι είχε αναφερθεί κάποτε στο αντίστοιχο topic ίσος να έχεις πρόβλημα με τους σταθμούς η και με την σύνδεση δεν θυμάμαι!
Registered User
Originally Posted by S2Kbaris,Aug 4 2010, 07:29 AM
@george.alex
καλησπέρα φιλε μου.
καλησπέρα φιλε μου.

τωρα επειδη οπως ειπα εχω ριξει θεομουρλοτρελο ψαξιμο, να σας πω οτι καπου στα specs -το ειχα δει μαλιστα σε 3 πωλητες- λεει οτι εχει εναλλαγη αναμεσα σε usa/europe stations.
εκτος κι αμα οταν ερθει δε δουλευει!
αλλα παλι σπανια βαζω σταθμους. το προτιμω για την sd card slot, 5x80w και τη μεγαλη tft οθονη που θα τη συνδιασω με navi και που θα μπορει να βλεπει το κοριτσι ντι-βι-ντι οταν θα τσακωνοματσε και δε θα μου μιλαει.
Originally Posted by george.alex,Aug 4 2010, 09:52 PM
κυμπαρη εχει usb αλλα για να εχεις το στικακι πανω δε θα πρεπει να εχεις και το πορτακι ολη την ωρα ανοιχτο??
έχει το καλώδιο από πίσω και το βάζεις κάπου που σε βολεύει, ας πούμε μέσα στο διχτάκι στη θέση του συνοδηγού

θα βάλω φωτό αύριο στο αντίστοιχο topic να δεις που έχω βάλει εγώ το δικό μου
Trending Topics
Originally Posted by blondie_s2k,Aug 4 2010, 10:45 PM
Τα αμερικάνικα πάντως, επειδή έχω στο σπίτι, πιάνουν μόνο τους μονούς σταθμούς. Δηλαδή θα πιάνει πχ 92,9 αλλά όχι 92,6..
την ειχαμε πατησει και με εναν φιλο μου που ειχαμε παρει DVD...

αν δεν παθεις δεν θα μαθεις
Registered User
καλοοοοοοοοοοοοοοο....για κατσε τωρα γιατι αρχιζω και ξανασκεφτομαι το jvc 77......(αν και ειναι πολλα τα λεφτα ρε αρη
) αλλα θα ριξω ψαξιμο μηπως και το βρω απο αμερικα σε ποιο γηινη τιμη!
χμμμ...μπλαντι αυτο πρεπει να το ψαξω διεξοδικοτερα! εκτος και ευχηθω ολοι οι σταθμοι που κανω κεφι να ειναι μο(υ)νι!!!
(με το μπαρδον κιολας χωρις να σημαινει τιποτα αυτο μπλαντι μου για 'σενα ξερεις ποσο σ' αγαπαω)
) αλλα θα ριξω ψαξιμο μηπως και το βρω απο αμερικα σε ποιο γηινη τιμη!χμμμ...μπλαντι αυτο πρεπει να το ψαξω διεξοδικοτερα! εκτος και ευχηθω ολοι οι σταθμοι που κανω κεφι να ειναι μο(υ)νι!!!
(με το μπαρδον κιολας χωρις να σημαινει τιποτα αυτο μπλαντι μου για 'σενα ξερεις ποσο σ' αγαπαω)