ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Γνωρίζει κανείς τί πραγματικά ισχύει με την παράδωση πινακίδων..?
* Σε πιάνει κανονικά το τεκμήριο ?
* Πόσα χρόνια μπορείς να παραδώσεις..? Ισχύει αυτό για τον 1 χρόνο max ?
* Αν αποσύρεις το όχημα εντελώς και το επαναταξινομήσεις στο μέλλον, πληρώνεις τέλη ταξινόμησης και τέλη κυκλοφορίας σύμφωνα με τους ρύπους? (έχουμε πιο πολλούς από carrera...)
* Σε πιάνει κανονικά το τεκμήριο ?
* Πόσα χρόνια μπορείς να παραδώσεις..? Ισχύει αυτό για τον 1 χρόνο max ?
* Αν αποσύρεις το όχημα εντελώς και το επαναταξινομήσεις στο μέλλον, πληρώνεις τέλη ταξινόμησης και τέλη κυκλοφορίας σύμφωνα με τους ρύπους? (έχουμε πιο πολλούς από carrera...)
Συγκεκριμένα για την έκτακτη εισφορά τεκμηρίου, ξέρω ότι την πληρώνεις κανονικά ακόμα αν παραδώσεις πινακίδες. Και αυτό γιατί μπορεί μεν να μην είναι σε κυκλοφορία, εξακολουθεί όμως να σου ανήκει και να αποτελεί "περιουσιακό" σου στοιχείο...
Αμαν...δηλαδη εγω που χω ποσα τερατα στο γκαραζ............................του xbox360...........ποσα πρεπει να πληρωσω??????περα απο την πλακα παιδες,μας εχουν φερει σε σημειο που να μη μπορουμε να αναπνευσουμε...συνεχως ακους νεα φορολογια,νεα μετρα,τελη,εκτακτες εισφορες...ο κοσμος παραμιλαει...κατι πρεπει να γινει...κατι πρεπει να κανουμε...εχουμε τοσες επιλογες και αυτα τα μουμοπ@ν@,σε βαζουν στο δικο τους μονοδρομο...τι να πω?ελπιζω να λογικευτουν τα ζωα,για να μπορεσουμε και μεις να ζησουμε αξιοπρεπως και να κανουμε τα γουστα μας!!!μια ζωη την εχουμε γ@μω την πουτ@ν@ μου...
Αμαν...δηλαδη εγω που χω ποσα τερατα στο γκαραζ............................του xbox360...........ποσα πρεπει να πληρωσω??????περα απο την πλακα παιδες,μας εχουν φερει σε σημειο που να μη μπορουμε να αναπνευσουμε...συνεχως ακους νεα φορολογια,νεα μετρα,τελη,εκτακτες εισφορες...ο κοσμος παραμιλαει...κατι πρεπει να γινει...κατι πρεπει να κανουμε...εχουμε τοσες επιλογες και αυτα τα μουμοπ@ν@,σε βαζουν στο δικο τους μονοδρομο...τι να πω?ελπιζω να λογικευτουν τα ζωα,για να μπορεσουμε και μεις να ζησουμε αξιοπρεπως και να κανουμε τα γουστα μας!!!μια ζωη την εχουμε γ@μω την πουτ@ν@ μου... 
εδω ολοκληρο δντ σαρκοζι κ μερκελ παθανε πλακα με τον τυπο,τραβαγαν τα μαλια τους,τους τρελανε τελειως τους εστειλε αδιαβαστους καπιος ο οποιος λεγετε προθυπουργος κ ο οποιος δεν μπορει να αρθρωση μια λεξη μονοσ του αν δεν την δειαβαση,
λοιπον εσυ ανυσηχεις για τα τελη.....κανε υπομονη κ σε 40χρονια ολα θα στρωσουν κ θα ειναι μελι κ γαλα οπως παλια.
Φιλαρακι σε 40 χρονια ποιος ΖΟΥΜΕ και ποιος ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!!!που μακαρι να ψοφησουν...γιατι φιλε μου,αυτοι εχουν εξασφαλιστει...στα @@ τους για τον ΕΛΛΗΝΑ πολιτη...δεν τους ενδιαφερει καν πως θα τα βγαλω περα εγω ή εσυ?αυτοι εχουν καταστρεψει την ΕΛΛΑΔΑ,τρωνε απο παντου και μαλιστα μπροστα στα ματια μας...εμεις το μονο που κανουμε ειναι να τρεχουμε σε διαδηλωσεις στο Συνταγμα και να κλαιμε τη μοιρα μας...αλλα σε ολο αυτο φταιμε και εμεις,γιατι εμεις τους ανεβασαμε στα εδρανα της βουλης και μας χαζοκυβερνουν...μονο εμεις μπορουμε να σωσουμε την κατασταση,να την ισορροπησουμε και να τη φερουμε σε ενα καλο επιπεδο...επειδη ομως η συζητηση εχει παρει πολιτικο χαρακτηρα και δε θελω να βγουν συμπερασματα περι κομματικων προτιμησεων και να λογοκριθω εγω και ο καθενας μας εδω μεσα και επειδη αυτο δεν ειναι forum να μιλαμε για τους π@π@ρες αλλα για την κοινη μας κ@υλα,το S2000,σταματαω εδω...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Καποια ποστ εκτος ουσιας και θεματος μεταφερθηκαν στο ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V. Συνεχιστε εκει και παραμεινετε εδω μονο για συζητηση εντος θεματος.
Καποια ποστ εκτος ουσιας και θεματος μεταφερθηκαν στο ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V. Συνεχιστε εκει και παραμεινετε εδω μονο για συζητηση εντος θεματος.
Σε ένα σωρό άλλα τόπικ υπάρχουν ποστ εκτός ουσίας και θέματος και εσύ μεταφέρεις ποστ από αυτό το τοπικ γιατί χαλάει η ουσία του....
Ότι να'ναι λέμε....