Northern Greek S2000 Owners
Κατα την ταπεινη μου γνωμη τα μαμα εχουν ικανοποιητικη δυναμη.Το προβλημα ειναι η αντοχη τους και για να το λεμε ακομα καλυτερα ο κακος αερισμος τους.Οπως ειπε και ο Δημητρης στα Μεγαρα ειχα 3 γυρους max και ο 3ος ηταν και ψιλορισκο.Στον 4ο ειχα φυγει στην ευθεια για το ελικοδρομιο αν συνεχιζα..[Στις Σερρες δεν ειχα ποτε προβλημα με κανενα αμαξι.Δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις στα φρενα σε σχεση με αλλες πιστες.]
Εβαλα airducts και εβαλε και ο Κωσταντινος με μαμα τακακια φρενα παντα και με ολοιδιο προβλημα με μενα.Εγω δεν προλαβα να τα δοκιμασω αλλα ο Κωσταντινος μετα εβγαζε 15 γυρους με τα ιδια φρενα...Ουδεν παραπανω σχολιο..
Τωρα αν τα συνδιασεις με καλο τακακι,σωληνακια νομιζω το αμαξι δεν θελει κατι αλλο.
Α και κοστος airducts 20E..
@υγρα ειχαμε καλα αμφοτεροι.Γενικα εχω σαν αρχη[η σαν τσεπη] να εξαντλω τις value for money λυσεις και μετα βλεπουμε.
Εβαλα airducts και εβαλε και ο Κωσταντινος με μαμα τακακια φρενα παντα και με ολοιδιο προβλημα με μενα.Εγω δεν προλαβα να τα δοκιμασω αλλα ο Κωσταντινος μετα εβγαζε 15 γυρους με τα ιδια φρενα...Ουδεν παραπανω σχολιο..
Τωρα αν τα συνδιασεις με καλο τακακι,σωληνακια νομιζω το αμαξι δεν θελει κατι αλλο.
Α και κοστος airducts 20E..
@υγρα ειχαμε καλα αμφοτεροι.Γενικα εχω σαν αρχη[η σαν τσεπη] να εξαντλω τις value for money λυσεις και μετα βλεπουμε.
Καλωσήρθες, καλωσήρθες..Μας ανέβηκες μόνιμα;;
Δέχομαι την κίτρινη για χθες(κι εσύ ρε κουφάλα βρήκες την μοναδική συνάντηση που έλειπα
) αλλά η χθεσινή μέρα ήταν απίστευτα κουραστική..Στις 11 ήμουν στο κρεβάτι μου..Ούτε στον michael απάντησα, ούτε πουθενά.. Κουφάλα Τσατσίγια χωρίς το άλλο σου μισό ούτε εσύ βρήκες κουράγιο να πας ε;;
Originally Posted by Tazio' timestamp='1347957380' post='22019566
Πέρα από σωληνάκια-τακάκια-υγρά αν θες δοκίμασε στην επόμενη αλλαγή ελαστικών να βάλεις κάποιο καλό λαστιχάκι(ημισλίκ κατά προτίμηση) σε διάσταση 225.Εγώ είδα αισθητή διαφορά τόσο σε φρενάρισμα όσο και στο στρίψιμο με τον περιορισμό της υποστροφής.
Σε σχέση με τα carbotech XP8 που φοράω μπροστά εγώ κι έχεις εμπειρία κι απ'το NC τα yellowstuff τα βρίσκεις ανώτερα;
Originally Posted by Tazio' timestamp='1347965720' post='22019696
Ψηλέ ξανθέ αντί να χάνεις τον χρόνο σου με τακάκια από τάπερ μήπως να δοκιμάσεις ένα τέτοιο τακάκι και να ξαναμιλήσουμε για φρένα μετά;

μεγαρα δεν πιστευω να παω και αν παω θα κανω το χαβαλε μου,οσο για το βουνο δεν θα σκοτωθουμε κιολας για να μεινω ντε και καλα απο φρενα που δεν εχω μεινει και ποτε...αλλα οπως ειπα καποιοι πανε πολυ γρηγοροτερα και πιεζουν πολυ παραπανω απο εμενα οποτε τι να τα κανω τα φρενα οταν παω αργα?
εχε υποψη σου παντως οτι το σ2000 εχει μεγαλη ικανοτητα φρεναρισματος με το μοτερ...εσυ νομιζεις οτι το εκμεταλλευεσαι με τον τροπο που οδηγας?...
α και περιμενω το βιντεακι μου απο hungaroring ακομα...
Λέμε ρε παιδί μου, τόσο αργά που πηγαίνεις,μήπως σε προσπεράσει κανά σαλιγκάρι ή καμιά χελώνα καμιά μέρα και χρειαστεί να φρενάρεις λίγο πιο απότομα για να μην τα πατήσεις..
Βιντεάκια δικά σου εγώ δεν έχω βρε..Πως σου κόλησε αυτό; Ο Colin τα έχει στον σκληρό δίσκο του..Όταν τα είχα δει δεν ήταν κατι τρομερό γιατί η κάμερα και η λήψη είναι άθλια..Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου που δεν θυμάμαι, ας μου τα φέρει ο Αλέξης να δουμε τι πλάνα αξίζουν να κάνουμε άλλο ένα..Άντε να οργανωθούμε...
Υ.Γ. Οι Σέρρες είναι πλέον έτοιμες, αλλά τα trackdays αργούν λιγάκι..Κάποια από τις ερχόμενες μέρες(κατά πάσα πιθανότητα αρχές Οκτώβρη) λέμε με τον Μιχάλη να πάμε μια βόλτα από εκεί για μια αναγνωριστική επίσκεψη..Είμαι περίεργος τόσο για την νέα άσφαλτο όσο και από την συμπεριφορά του S στην πίστα με πολιτικά ελαστικά έτσι όπως το κυκλοφορώ καθημερινά..Ψήνεται κανένας άλλος να ρθει;
οι καλες εποχες του παππου με τον απεραστο μαυρο πυραυλο του...
ρολλ 2ρες και μεχρι αλλαγη 4της δηλ 190 περιπου ειχε αρπαξει κολωνα+
αρε παππου μου ελειψες...
http://www.youtube.com/watch?v=haMI7...ature=youtu.be
αρε παππου μου ελειψες...
http://www.youtube.com/watch?v=haMI7...ature=youtu.be