Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Northern Greek S2000 Owners

Thread Tools

Old Sep 18, 2012 | 01:42 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Ανεβασα links για οποιον θελει
Reply
Old Sep 18, 2012 | 02:08 AM
Tazio's Avatar
Registered User

Originally Posted by gre165-makis
Κατα την ταπεινη μου γνωμη τα μαμα εχουν ικανοποιητικη δυναμη.Το προβλημα ειναι η αντοχη τους και για να το λεμε ακομα καλυτερα ο κακος αερισμος τους.Οπως ειπε και ο Δημητρης στα Μεγαρα ειχα 3 γυρους max και ο 3ος ηταν και ψιλορισκο.Στον 4ο ειχα φυγει στην ευθεια για το ελικοδρομιο αν συνεχιζα..[Στις Σερρες δεν ειχα ποτε προβλημα με κανενα αμαξι.Δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις στα φρενα σε σχεση με αλλες πιστες.]
Εβαλα airducts και εβαλε και ο Κωσταντινος με μαμα τακακια φρενα παντα και με ολοιδιο προβλημα με μενα.Εγω δεν προλαβα να τα δοκιμασω αλλα ο Κωσταντινος μετα εβγαζε 15 γυρους με τα ιδια φρενα...Ουδεν παραπανω σχολιο..
Τωρα αν τα συνδιασεις με καλο τακακι,σωληνακια νομιζω το αμαξι δεν θελει κατι αλλο.
Α και κοστος airducts 20E..

@υγρα ειχαμε καλα αμφοτεροι.Γενικα εχω σαν αρχη[η σαν τσεπη] να εξαντλω τις value for money λυσεις και μετα βλεπουμε.

Καλωσήρθες, καλωσήρθες..Μας ανέβηκες μόνιμα;;

Δέχομαι την κίτρινη για χθες(κι εσύ ρε κουφάλα βρήκες την μοναδική συνάντηση που έλειπα ) αλλά η χθεσινή μέρα ήταν απίστευτα κουραστική..Στις 11 ήμουν στο κρεβάτι μου..Ούτε στον michael απάντησα, ούτε πουθενά..

Κουφάλα Τσατσίγια χωρίς το άλλο σου μισό ούτε εσύ βρήκες κουράγιο να πας ε;;
Reply
Old Sep 18, 2012 | 02:11 AM
Tazio's Avatar
Registered User

Originally Posted by papdoc
Originally Posted by Tazio' timestamp='1347957380' post='22019566
Πέρα από σωληνάκια-τακάκια-υγρά αν θες δοκίμασε στην επόμενη αλλαγή ελαστικών να βάλεις κάποιο καλό λαστιχάκι(ημισλίκ κατά προτίμηση) σε διάσταση 225.Εγώ είδα αισθητή διαφορά τόσο σε φρενάρισμα όσο και στο στρίψιμο με τον περιορισμό της υποστροφής.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπουν τα 8άρια (225 μπροστά/255 πίσω).
Άψογος..Πιστεύω θα δεις μεγάλη μεταμόρφωση..

Σε σχέση με τα carbotech XP8 που φοράω μπροστά εγώ κι έχεις εμπειρία κι απ'το NC τα yellowstuff τα βρίσκεις ανώτερα;
Reply
Old Sep 18, 2012 | 02:18 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by Tazio
Καλωσήρθες, καλωσήρθες..Μας ανέβηκες μόνιμα;;
Ουτε κατα διανοια. Ο συγκατικος μου δεν παει πουθενα!

Κατσε μην χασετε και καναν δικο σας στα κοντα.... ΑΚΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΗ???
Reply
Old Sep 18, 2012 | 08:01 AM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Originally Posted by kosdali
τι δι@ολο και το δικο μου σαν εξακυλινδρο ακουγεται...εκανες κανενα edit στον ηχο ρε τζατζιγια?

παντως να πω την αληθεια δεν περιμενα να ειμαι μπροστα...
και το δικό μου έτσι κάνει..θα το κάνεις καλά?
Reply
Old Sep 18, 2012 | 08:04 AM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Originally Posted by Tazio' timestamp='1347965720' post='22019696

Ψηλέ ξανθέ αντί να χάνεις τον χρόνο σου με τακάκια από τάπερ μήπως να δοκιμάσεις ένα τέτοιο τακάκι και να ξαναμιλήσουμε για φρένα μετά;
οδηγησα το δικο σου στον δρομο, του nabu στις σερρες και του αλεξη στο hungaroring...επισης ειδα και τηλεμετρια μου συγκρινοντας φρεναρισματα απο nabu kai ntz λες το προβλημα μου να ειναι τα 100-200 ευρω που θα δωσω για τακακια?

μεγαρα δεν πιστευω να παω και αν παω θα κανω το χαβαλε μου,οσο για το βουνο δεν θα σκοτωθουμε κιολας για να μεινω ντε και καλα απο φρενα που δεν εχω μεινει και ποτε...αλλα οπως ειπα καποιοι πανε πολυ γρηγοροτερα και πιεζουν πολυ παραπανω απο εμενα οποτε τι να τα κανω τα φρενα οταν παω αργα?

εχε υποψη σου παντως οτι το σ2000 εχει μεγαλη ικανοτητα φρεναρισματος με το μοτερ...εσυ νομιζεις οτι το εκμεταλλευεσαι με τον τροπο που οδηγας?...

α και περιμενω το βιντεακι μου απο hungaroring ακομα...
Πότε θα οδηγήσεις και το δικό μου?
Reply
Old Sep 18, 2012 | 12:49 PM
Tazio's Avatar
Registered User

ε τι να τα κανω τα φρενα οταν παω αργα?

Λέμε ρε παιδί μου, τόσο αργά που πηγαίνεις,μήπως σε προσπεράσει κανά σαλιγκάρι ή καμιά χελώνα καμιά μέρα και χρειαστεί να φρενάρεις λίγο πιο απότομα για να μην τα πατήσεις..

εχε υποψη σου παντως οτι το σ2000 εχει μεγαλη ικανοτητα φρεναρισματος με το μοτερ...εσυ νομιζεις οτι το εκμεταλλευεσαι με τον τροπο που οδηγας?...

α και περιμενω το βιντεακι μου απο hungaroring ακομα...
Το κατά δύναμην...

Βιντεάκια δικά σου εγώ δεν έχω βρε..Πως σου κόλησε αυτό; Ο Colin τα έχει στον σκληρό δίσκο του..Όταν τα είχα δει δεν ήταν κατι τρομερό γιατί η κάμερα και η λήψη είναι άθλια..Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου που δεν θυμάμαι, ας μου τα φέρει ο Αλέξης να δουμε τι πλάνα αξίζουν να κάνουμε άλλο ένα..Άντε να οργανωθούμε...

Υ.Γ. Οι Σέρρες είναι πλέον έτοιμες, αλλά τα trackdays αργούν λιγάκι..Κάποια από τις ερχόμενες μέρες(κατά πάσα πιθανότητα αρχές Οκτώβρη) λέμε με τον Μιχάλη να πάμε μια βόλτα από εκεί για μια αναγνωριστική επίσκεψη..Είμαι περίεργος τόσο για την νέα άσφαλτο όσο και από την συμπεριφορά του S στην πίστα με πολιτικά ελαστικά έτσι όπως το κυκλοφορώ καθημερινά..Ψήνεται κανένας άλλος να ρθει;
Reply
Old Sep 19, 2012 | 07:25 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

οι καλες εποχες του παππου με τον απεραστο μαυρο πυραυλο του... ρολλ 2ρες και μεχρι αλλαγη 4της δηλ 190 περιπου ειχε αρπαξει κολωνα+

αρε παππου μου ελειψες...

http://www.youtube.com/watch?v=haMI7...ature=youtu.be
Reply
Old Sep 19, 2012 | 11:55 AM
Tazio's Avatar
Registered User

Ενώ τώρα σε όλους τους υπόλοιπους τι ρίχνεις ρε π@π@ρ@;;; Εκτός αν ο παππούς σου έκανε άλλα κόλπα στο...χιλιόμετρο..
Reply
Old Sep 19, 2012 | 12:12 PM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

Originally Posted by Tazio

Ενώ τώρα σε όλους τους υπόλοιπους τι ρίχνεις ρε π@π@ρ@;;; Εκτός αν ο παππούς σου έκανε άλλα κόλπα στο...χιλιόμετρο..
φιλαρακι τωρα δεν ριχνω τιποτα αφου ειμαι οπως ηταν ο παππους τοτε, μη πω και χειροτερα...και εννοειται οτι ο παππους ειναι για αλλα κολπα
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:53 AM.