Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Nurburgring

Thread Tools

Old Oct 7, 2014 | 02:05 PM
non-human's Avatar
Registered User

From: nowhere to be found

Originally Posted by r5turbo
Το θεωρώ αδιανόητο να μην κανονίσουμε να πάμε πολλά αυτ/τα από Ελλάδα και ίσως βολεύει να τα στείλουμε με νταλίκα. Θα το ψάξω.
Νταλίκα με γερμανικά νούμερα, άδεια κτλ και με σύγχρονη καρότσα της Kassbohrer, που χωρά 10 S και που έχει Έλληνα ιδιοκτήτη, θέλει 600 να πάει Γερμανία και 800 να γυρίσει Ελλάδα : σύνολο 1400 ευρουδάκια. Τον ιδιοκτήτη τον ξέρω και δεν χρειάζεται να γεμίσει με S, βάζει κι άλλα αυτοκίνητα. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορώ να τον φέρω σε επαφή.
Reply
Old Oct 7, 2014 | 10:38 PM
r5turbo's Avatar

From: Athens

Καλό θα ήταν να έχουμε τα στοιχεία του σε περίπτωση που θελήσουμε να τα στείλουμε όλα μαζί.
Reply
Old Oct 8, 2014 | 02:47 AM
r5turbo's Avatar

Originally Posted by kosdali
Αντωνη ακομα και 1το σταδιο ατμοσφαιρα αν πας πιστα οι ενδειξεις ειναι απαραιτητες και αν δεν εχεις μεγαλυτερο ψυγειο νερου θερμοστατη και λαδι τουλαχιστον 15w-50 10w60 ξεπερνας τα ορια θερμοκρασιων πολυ γρηγορα!
Πήρα και οργανάκι για λάδι, θα κάνω και δοκιμές και θα σας πω τι αποτελέσματα είχα. Ερώτηση: μου είπαν ότι το συνδέουν με ταφ στον αισθητήρα πίεσης, ξέρετε κάτι, που θα βρω ταφ κλπ.
Reply
Old Oct 8, 2014 | 05:40 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Θα παρακαλέσω να μείνετε εντός θέματος. Πόστ σχετικά με τεχνικά θέματα θα μεταφερθούν σε άλλη ενότητα του φόρουμ.

Αντώνη, ο λόγος που δεν σχολιάζω είναι γιατί αδυνατώ να σχηματίσω άποψη χωρίς την εικόνα των χειριστιρίων αλλά και των χεριών σου.

Το μόνο που μπορώ να δω με τα βίντεο είναι οι γραμμές σου, οι οποίες σε γενικές γραμμές φαίνονται καλές και συνετές χωρίς επικίνδυνα ξακρίσματα (δεν είμαστε για τέτοια με τόσα χλμ ταξίδι... ).

Η έλλειψη εικόνας σε συνδιασμό με το VSA το κάνουν πάρα πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος αν το σύνολο του αυτοκινήτου και εσένα πάει βόλτα, ζορίζεται, είναι οριακό ή κάτι άλλο.

Θα έρθεις Μέγαρα να με πας και μια βόλτα με το πιστόλι σου να σου πω απο κοντά!!

Επίσης μου αρέσουν οι αλλαγές σου στο πρώτο βίντεο που ανέβασες οι οποίες ακούγονται "Σβέλτες"!

https://www.s2ki.com/s2000/topic/110...-λαδιού/
Reply
Old Oct 8, 2014 | 06:05 AM
r5turbo's Avatar

Το VSA κάνει τις ανωμαλίες της πίστας να μοιάζουν μικρότερες, οπότε μπορείς να πηγαίνεις πιο γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να μάθεις πολύ καλά την πίστα. Σίγουρα δεν κάνει μάγια όμως (είδα καμιά 10αριά καρφωμένα αυτ/τα)...
Έχω και βίντεο από μέσα (που φαίνονται τα χέρια) αλλά έξω φαίνονται πολύ λίγα πράγματα οπότε θα χρειαστεί να συνδυαστούν 2 βίντεο για να βγει καλό αποτέλεσμα. Περιμένω να τα φτιάξει ένας φίλος.

Μέγαρα... αν είναι να τα κάνουν όλα τις Παρασκευές θα περιμένεις πολύ καιρό...
Reply
Old Oct 10, 2014 | 03:50 AM
vaskos's Avatar
Registered User

Που ειναι τα video οοοοεεεεεοοοοοο?
Reply
Old Oct 10, 2014 | 03:54 AM
r5turbo's Avatar

υπάρχουν αρκετά στο utube

ψάξε για χρήστη typerkouv και θα τα βρεις όλα.

Αντε, το έκανα εγώ...

https://www.youtube.com/watch?v=1tAPcfecMWI

εδώ περνάω ένα GT3 στην αρχή (με το κατάλληλο μπινελίκι γιατί με καθυστερεί..) και μετά τον έχω πίσω μου και απλά δεν... μεγάααααλη κάβλα, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ...
Reply
Old Oct 10, 2014 | 03:58 AM
r5turbo's Avatar

Εδώ φαίνεται πίσω μου (στην carusel).
Attached Thumbnails Nurburgring-racetracker_702177-small.jpg  
Reply
Old Oct 10, 2014 | 09:36 PM
vaskos's Avatar
Registered User

Ωραιος Αντωνη....λιγο απ'ολα. Κανονισε τωρα να ερθεις και στα μεγαρα να μας κανεις και καμια βολτα. Παρε μια αδειουλα, ευκαιρια ειναι.......
Reply
Old Oct 11, 2014 | 01:37 PM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Μπράβο Αντώνη, φοβερό βίντεο σε όλο το σύνολο και ο συνοδηγός έδειχνε να ξέρει καλα την πίστα!
Και το GT3 πάντως ειναι και αυτο κ@υλ@, αλλα ο οδηγός του μας ξενέρωσε... Πρεπει να ηταν λιγο κουλός ή μου φαινεται;
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:03 PM.