Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Έρχεται το νέο NSX

Thread Tools

Old Jan 23, 2012 | 11:22 PM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Προσωπικά ούτε εγώ γουστάρω υβρίδια και μεταλλάξεις,αλλά δυστυχώς εκεί γυρνάει το πράγμα....Πάντως όπως και νά'χει ,το εργαλείο θα σπέρνει και πρέπει να βγει,για να tsiμπουκώσει τους ευρω πέους κατασκευαστές....
HONDA λέμε......
Λιάκο....ας βγει,ας το βλέπουμε μόνο στο youtube ,αλλά έστω ας μπορέσουμε να κρατήσουμε τα δικά μας....έστω και στο γκαράζ...μην αρχίσω πρωί πρωί τις ευχές για τους κυβερνώντες...
Reply
Old Jan 24, 2012 | 01:37 AM
Valiant's Avatar
Registered User

Originally Posted by vtecas
....ας βγει,ας το βλέπουμε μόνο στο youtube ,αλλά έστω ας μπορέσουμε να κρατήσουμε τα δικά μας....έστω και στο γκαράζ...
σωστος
Reply
Old Jan 24, 2012 | 04:34 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Δε μ'ενδιαφέρουν όλα τα υπόλοιπα.. μηχανικά κλπ..!! Με ενδιαφέρει να είναι πισωκίνητο και μ'ενδιαφέρει να είναι και όμορφο... Αυτό ήταν το προηγούμενο nsx για την εποχή του και αυτό το πράγμα, ούτε όμορφο είναι, ούτε πισωκίνητο.. Αναρωτιέμαι λοιπόν, γιατί κάποιος να το ονομάσει nsx και να αναφέρει και το όνομα του Senna... Ας το πουν 4wd Superproject, ή Starproject ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο... Το nsx ήταν μπροστά για την εποχή του, ενώ αυτό, μάλλον προσπαθεί να προλάβει.. αν σκεφτούμε το S2000 με το S600, ναι, το ένα είναι εξέλιξη και πετυχημένη μάλιστα, του πρώτου.. To R35 GTR, ήταν επιτυχημένο, γιατί είναι κι αυτό εξέλιξη του R34.. έχουν κοινές αρχές γι αυτό το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.. Το συγκεκριμένο, ό,τι και να του κάνουν δε θα είναι ποτέ nsx.. Γιατί δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το παρελθόν.. Αν ήταν ένα αυτοκίνητο που θα του ταιριάζει να λέγεται NSX, είναι το Toyota LFA ! Εντυπωσιακό, πισωκίνητο, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ήχος κλπ κλπ κλπ.. Απλά, μάλλον στην πορεία άλλαξε εργοστάσιο..
Reply
Old Jan 24, 2012 | 04:39 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

http://www.youtube.com/watch?v=J-3PBD1aXD8
Reply
Old Jan 24, 2012 | 08:12 AM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by uma_chikara
Δε μ'ενδιαφέρουν όλα τα υπόλοιπα.. μηχανικά κλπ..!! Με ενδιαφέρει να είναι πισωκίνητο και μ'ενδιαφέρει να είναι και όμορφο... Αυτό ήταν το προηγούμενο nsx για την εποχή του και αυτό το πράγμα, ούτε όμορφο είναι, ούτε πισωκίνητο.. Αναρωτιέμαι λοιπόν, γιατί κάποιος να το ονομάσει nsx και να αναφέρει και το όνομα του Senna... Ας το πουν 4wd Superproject, ή Starproject ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο... Το nsx ήταν μπροστά για την εποχή του, ενώ αυτό, μάλλον προσπαθεί να προλάβει.. αν σκεφτούμε το S2000 με το S600, ναι, το ένα είναι εξέλιξη και πετυχημένη μάλιστα, του πρώτου.. To R35 GTR, ήταν επιτυχημένο, γιατί είναι κι αυτό εξέλιξη του R34.. έχουν κοινές αρχές γι αυτό το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.. Το συγκεκριμένο, ό,τι και να του κάνουν δε θα είναι ποτέ nsx.. Γιατί δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το παρελθόν.. Αν ήταν ένα αυτοκίνητο που θα του ταιριάζει να λέγεται NSX, είναι το Toyota LFA ! Εντυπωσιακό, πισωκίνητο, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ήχος κλπ κλπ κλπ.. Απλά, μάλλον στην πορεία άλλαξε εργοστάσιο..
+1000000000000000000000
ta ειπες ολα για μενα
Reply
Old Jan 24, 2012 | 09:38 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Ννννναι.... τι λετε ρε παιδια.... και το επομενο Honda Civic type R λενε θα βγαίνει turbo ... και?
You're missing the point ...
Reply
Old Feb 14, 2012 | 09:03 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Λίγες περισσότερες λεπτομέρειες..
http://blog.honda.gr/2012/02/nsx.html
Reply
Old Feb 14, 2012 | 11:30 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by blondie_s2k
Λίγες περισσότερες λεπτομέρειες..
http://blog.honda.gr/2012/02/nsx.html
Εσυ τελικά ρε Ισμηνη δεν μας ειπες τη γνωμη σου...
Σ' αρεσει , δεν σ' αρέσει?
Για πες να ακούσουμε και τη γνώμη μιας γυναίκας εδω μέσα
Τι εντυπωση λες να κανει στο ασθενές (ποιο ασθενές δηλαδή? λεμε και καμια μ@λ@κ1α να περνα η ώρα) φύλο αυτό το αυτοκίνητο?
Να το πάρω ή να κρατήσω το S2000?
Reply
Old Feb 14, 2012 | 01:34 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Κοίταξε να δεις Γιάννη μου...νομίζω πως θα συμφωνήσω σε όλα με τον ψηλό. Να πεις έχει άδικο...δεν έχει..

Οτι θα κάνει εντύπωση, θα κάνει..άσχετες είναι οι περισσότερες έτσι κ αλλιώς..σιγά μην ξέρουν αν είναι μπροστοκίνητο, πισωκίνητο, 4κίνητο ή ακόμα και ιπτάμενο. Οπότε θα έλεγα πάρτο για κανά καλό ραντεβουδάκι και κράτα το s για τα μπάζα και για τις καθημερινές.
Reply
Old Feb 14, 2012 | 01:44 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:41 PM.