Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ CO

Thread Tools
 
Old 05-10-2012, 03:36 AM
  #1  
Community Organizer

Thread Starter
 
S2000_FUN's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,607
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ CO

Λοιπόν να πω κάποια πράγματα και θα γράψει και ο Κων/νος την άποψή του.

Και εγώ θα ήθελα πολύ να μην υπάρχουν διαμάχες σε ένα φόρουμ απλά αυτό είναι πρακτικά αδύνατο. Πάντα θα υπάρχουν διαφορετικές και αντικρουόμενες απόψεις. Τώρα αν αυτές γίνονται σε κόσμιο σχετικά επίπεδο όπως και έγιναν δεν τείθεται θέμα παρέμβασης ή διαγραφής τόπικ-ποστ από εμάς μόνο και μόνο για να κουκουλώσουμε τα πράγματα και να μην συνεχιστεί η διαμάχη. Το φόρουμ είναι ελεύθερο να εκφράζουν όλοι την άποψή τους. Τώρα για τα ειρωνικά σχόλια αν υπάρχουν ή έχουν γίνει, λανθασμένα μεν αλλά ούτε και εμείς μπορούμε όλα να τα παρατηρούμε και να μπαίνουμε στο σκεπτικό καθενός ούτε και να τα σταματήσουμε εντελώς γιατί αν έχετε παρατηρήσει στο παρελθόν στην ειρωνία έρχεται η ειρωνία και εκεί άκρη δεν βγάζεις εύκολα. Συστάσεις μπορούν να γίνουν. Τώρα για το τόπικ του Κοτσάμπα αναφέρθηκα μέσα ότι πάντα μιλάμε σε αστείο επίπεδο. Για πολλά μέλη ήταν αστείο είτε τα δικά του σχόλια είτε των άλλων παιδιών, άλλοι το πήρανε σοβαρά. Θα σας το ξαναπώ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ανάμεσα στο κρατάω μια στάση αυστηρή στα τόπικ και στο κρίνω ότι μπορεί κάποιος να γράψει και το αστείο σχόλιο- τη μαλα@ια του. Εχουν επιχειρηθεί και οι δύο στάσεις στο παρελθόν και καμία δεν βρήκε ανταπόκριση από το μεγαλύτερο κομμάτι του φόρουμ. Οι ίδιοι που ζητάνε αυστηρή στάση μπορούν να μπουν και να γράψουν και τη μαλα#ια τους και το αντίθετο και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Ελάτε και στη δική μας θέση λίγο????? Έχει αποφασιστεί μεταξύ μας μια ενδιάμεση στάση μπας και μείνουν οι περισσότεροι ευχαριστημένοι αλλά και πάλι ξαναλέω ότι ούτε αλάνθαστοι είμαστε σε αυτό το κομμάτι αλλά και ότι υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή για το πως το αντιμετωπίζει ο καθένας. Όσο για τα παρεάκια το ξαναείπα ότι είναι φυσιολογικό να ταιριάζουν απόψεις και χαρακτήρες ανάμεσα σε διάφορα μέλη του φόρουμ και να υπάρχουν. Τώρα αυτό δεν έχει να κάνει όμως με εμάς τους CO που προσπαθούμε όσο μπορούμε να έχουμε μια αντικειμενική στάση στα διάφορα μέλη είτε ανήκουν σε παρεάκι είτε όχι. Πολύ ευχαρίστως να δοκιμάσει κάποιος την πλευρά του CO και να μπαίνω και εγώ να γράφω μέσα ένα σοβαρό τόπικ να διαμαρτύρομαι μετά για κάποιον που κάνει ένα αστείο ποστ και μετά να μπαίνω σε άλλο τόπικ και να λέω την δική μου μαλα@ια. Θέλω να δω πως θα με αντιμετωπίσει κάποιος μετά. Μπορούμε να αλλάξουμε το forum και να το κάνουμε μόνο αυστηρό όπως είναι άλλα φόρουμ μας είναι πολύ εύκολο. Θέλω να δω μετά σε ποιον θα αρέσει αφού το δικό μας χαρακτηρίζεται και από τη φιλική σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε μέλη και έχει δημιουργηθεί και από την αστεία πλευρά του φόρουμ. Αποφασίστε λοιπόν. Να σηκώσω ένα poll να αποφασίσετε? Γιατί ειλικρινά έχω αρχίσει και ενοχλούμαι τελευταία να προσπαθούμε να κρατήσουμε μια ενδιάμεση στάση τη στιγμή που θα ήταν πολύ εύκολο για μας. Δεν επιδίωξε κανείς την αποχώρηση μελών από το φόρουμ και ειλικρινά με θλίβει το γεγονός αυτό ιδιαίτερα για μέλη που έχουν προσφέρει στο παρελθόν αλλά αυτή είναι προσωπική απόφαση του καθενός. Πολύ ευχαρίστως να το συζητήσω μαζί τους αλλά να μου δίνεται και η ευκαιρία
Old 05-10-2012, 05:58 AM
  #2  
Registered User
 
JokerS2k's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 18
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

fun τα λες πολλυ καλα και συμφωνο οτι δεν μπορεις εσυ αλλα και ο καθε co να εισαι παντου και παντα και γενικοτερα μεσα σε ολα. Γεγονος ομως ειναι οτι καποιες σηζητησεις ξεφευγουν και μαλλιστα χωρις λογο. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι προφανος και υπαρχει ειρωνεια μεσα στο φορουμ και καποια μελη ξεχνουν οτι ολοι εχουμε το ιδιο αμαξη και ειμαστε εδω για να μαθουμε σχετικα με αυτο αλλα και να βοηθαμε ο ενας τον αλλο με απορειες που εχουμε. Συνεπως οταν καποιος εχει μια απορια η ξεκινα ενα τοπικ δεν υπαρχει λογος καποιος αλλος να του το παιξει εξυπνος και να απαντα με ειρωνια γιατι τοτε ( προσωπικη μου αποψη παντα ) ο τελευταιος δεν εχει θεση αναμεσα σε ατομα που θελουν να μαθουν αλλα και να περνανε καλα μεσα στο φορουμ. Και κατι τελευταιο, αν καποιος θελει να πει κατι και να το παιξει εξυπνος ας μην το κανει απο μακρια αλλα να το πει απο κοντα σε συναντηση. Ετσι ο καθε ενας θα μπορει να ξερει το υφος αυτου που εχει απεναντη και συνεπως αν κανει πλακα η οχι.

Παντα φιλικα

Νικος

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
freq
Delaware Valley S2000 Members
1
10-23-2007 06:12 AM



Quick Reply: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ CO



All times are GMT -8. The time now is 08:04 AM.