Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ S2000

Thread Tools

Old Jan 29, 2012 | 05:17 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

όχι ρε παιδιά.. δεν είναι κλεμμένα.. ακούστε πώς έχει η ιστορία... μία φορά είχα ένα πρόβλημα με το κάθισμα.. δεν έκανε κλικ η πλάτη, οπότε αναγκάστηκα να πάρω άλλο ένα ζευγάρι γιατί δεν πουλούσε μόνο του οδηγού που ήθελα.. εκεί που πάω να βγάλω το κάθισμα, να βάλω το άλλο, ανακαλύπτω ότι είχε πέσει μέσα στον μηχανισμό ένα τσιμπιδάκι από τα μαλλιά μου.. το βγάζω και δούλευε κανονικά.. άρα, μου έμειναν και τα 2 καθίσματα.. Τί να τα κάνω, δε χωρούσαν στο σπίτι, τα πήγα σε μία αποθήκη, να τα φυλαξω, ενώ τα έχω βάλει αγγελιά.. Με παίρνουν τηλέφωνο ότι τα χρειάζονται, κλείνουμε ραντεβού, πάω λοιπόν στην αποθήκη και ανακαλύπτω ότι τα καθίσματα λείπουν.. γαμώτο λέω, μου τα έκλεψαν.. αλλά επειδή η μανούλα μου με έχει κάνει πολύ ψυχοπονιάρη και για μία τιμή ζούμε, πήγα και αγόρασα πριν το ραντεβού ένα άλλο ζευγάρι καθίσματα για να μη μείνει το παιδί ξεκρέμαστο.. Συναντιόμαστε και ανακαλύπτει ότι τα καθίσματα δεν είναι της φωτογραφίας και ότι δεν του αρέσουν.. Τζίφος λοιπόν.. γυρίζω σπίτι τα βάζω στο δωμάτιό μου, για να είμαι σίγουρος ότι δε θα εξαφανιστούν κι αυτά.. Με το που ξαπλώνω με παίρνει τηλέφωνο ο κολλητός μου και μου λέει να πάμε να παίξουμε playstation..θα είναι τέλεια, γιατί πήρε και τα καθίσματα από την αποθήκη και έχει φτιάξει κατάσταση με τιμόνια κλπ.. Τρώω μία φρίκη, αλλά δε βαριέσαι.. δε του μίλησα άσχημα γιατί είπαμε ότι είμαι ψυχοπονιάρης.. στο δρόμο που πήγαινα σπίτι του λοιπόν, μου πετάγεται σκύλος και για να τον αποφύγω πάω και πέφτω πάνω σε μία κολώνα.. ολική το αμάξι, δεν είχα και μικτή και αναγκάστηκα να το πουλήσω ανταλλακτικά.. γι αυτόν τον λόγο βρέθηκα με 3 ζευγάρια καθίσματα.. ήταν σκληρή η μοίρα μαζί μου και επειδή έχω κι ένα δανειάκι να τρέχει τα δίνω 300 ευρώ το ζευγάρι, γιατί δεν έχω πού να τα βάλω.. είναι και τα χαράτσια στη μέση....
Reply
Old Jan 29, 2012 | 05:38 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by blondie_s2k
Προφανώς αυτοί που γράφουν τις αγγελίες είναι και αυτοί που πουλάνε τα πράγματα Νίκο. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό..το θέμα είναι άντε και βρήκες το κινητό του Γιάννη του Τάκη και του Ηλία και του κάθε Γιάννη, Τάκη, Ηλία. Τι θα καταλάβεις? Αφενός ένα κινητό δε λέει τίποτα και αφετέρου δε μπορείς έτσι κ αλλιώς ν αποδείξεις ότι τα πράγματα είναι κλεμμένα.
Τρόποι να αποδειχτούν αν είναι κλεμμένα ή όχι υπάρχουν.
Αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται.
Κάποιος που έχει χρόνο, όρεξη και θέληση κινητοποιείται πάει από εκεί παίρνοντας από το χεράκι κάποιον καλοθελητή από το ΣΔΟΕ με την συνοδεία ενός αστυνομικού και τον ξετινάζει στον έλεγχο.
Τιμολόγια, δελτία αποστολής τα πάντα όλα.
Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως (αν μιλάμε για κλεμμένα γιατί εγώ δεν έχω πειστεί, μου κάνει πολύ "κάρφωμα" η υπόθεση) επειδή τα περιθώρια κέρδους είναι τεράστια και "καθαρά" υπάρχει και το αντίστοιχο "λαδάκι", γεγονός που μπορεί να κάνει τα πάντα να σταματήσουν εκεί.
Για αυτό λέω πως αν κάποιος έχει την διάθεση να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο ΟΛΑ γίνονται.
Reply
Old Jan 29, 2012 | 05:39 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

E..και κάρφωμα να είναι, μπράβο σ αυτόν που το έκανε..
Reply
Old Jan 29, 2012 | 05:52 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Ναι, το θέμα όμως δεν είναι αυτό.
Κάποιοι θα πουν ... που να μπλέκω τώρα...
Μόνο αν είναι κάποιος παθών και έχει συγγενικό ή έστω φιλικό πρόσωπο από την εφορία μπορεί να στείλει εκεί ανθρώπους και να γίνει της poutanas
Και γιατί το λέω αυτό, με την στοχοποιήση που έχουν κάνει στους ΣΔΟΕικους μπορούν να βγάλουν τα bonus του τριμήνου τους από τέτοιες υποθέσεις
Reply
Old Jan 29, 2012 | 06:01 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Για να δώσω και ένα έναυσμα στους παθόντες, μπορεί να μην είναι κάτι φοβερό, μπορεί να είναι απλά μια αρχή…
http://news.kathimer.../08/2011_452733
http://www.minfin.gr/portal/el/resou...mic-crime-unit
Reply
Old Jan 29, 2012 | 08:48 AM
non-human's Avatar
Registered User

From: nowhere to be found

Originally Posted by uma_chikara
όχι ρε παιδιά.. δεν είναι κλεμμένα.. ακούστε πώς έχει η ιστορία... μία φορά είχα ένα πρόβλημα με το κάθισμα.. δεν έκανε κλικ η πλάτη, οπότε αναγκάστηκα να πάρω άλλο ένα ζευγάρι γιατί δεν πουλούσε μόνο του οδηγού που ήθελα.. εκεί που πάω να βγάλω το κάθισμα, να βάλω το άλλο, ανακαλύπτω ότι είχε πέσει μέσα στον μηχανισμό ένα τσιμπιδάκι από τα μαλλιά μου.. το βγάζω και δούλευε κανονικά.. άρα, μου έμειναν και τα 2 καθίσματα.. Τί να τα κάνω, δε χωρούσαν στο σπίτι, τα πήγα σε μία αποθήκη, να τα φυλαξω, ενώ τα έχω βάλει αγγελιά.. Με παίρνουν τηλέφωνο ότι τα χρειάζονται, κλείνουμε ραντεβού, πάω λοιπόν στην αποθήκη και ανακαλύπτω ότι τα καθίσματα λείπουν.. γαμώτο λέω, μου τα έκλεψαν.. αλλά επειδή η μανούλα μου με έχει κάνει πολύ ψυχοπονιάρη και για μία τιμή ζούμε, πήγα και αγόρασα πριν το ραντεβού ένα άλλο ζευγάρι καθίσματα για να μη μείνει το παιδί ξεκρέμαστο.. Συναντιόμαστε και ανακαλύπτει ότι τα καθίσματα δεν είναι της φωτογραφίας και ότι δεν του αρέσουν.. Τζίφος λοιπόν.. γυρίζω σπίτι τα βάζω στο δωμάτιό μου, για να είμαι σίγουρος ότι δε θα εξαφανιστούν κι αυτά.. Με το που ξαπλώνω με παίρνει τηλέφωνο ο κολλητός μου και μου λέει να πάμε να παίξουμε playstation..θα είναι τέλεια, γιατί πήρε και τα καθίσματα από την αποθήκη και έχει φτιάξει κατάσταση με τιμόνια κλπ.. Τρώω μία φρίκη, αλλά δε βαριέσαι.. δε του μίλησα άσχημα γιατί είπαμε ότι είμαι ψυχοπονιάρης.. στο δρόμο που πήγαινα σπίτι του λοιπόν, μου πετάγεται σκύλος και για να τον αποφύγω πάω και πέφτω πάνω σε μία κολώνα.. ολική το αμάξι, δεν είχα και μικτή και αναγκάστηκα να το πουλήσω ανταλλακτικά.. γι αυτόν τον λόγο βρέθηκα με 3 ζευγάρια καθίσματα.. ήταν σκληρή η μοίρα μαζί μου και επειδή έχω κι ένα δανειάκι να τρέχει τα δίνω 300 ευρώ το ζευγάρι, γιατί δεν έχω πού να τα βάλω.. είναι και τα χαράτσια στη μέση....
Να'σαι καλά βρέ Ηλία. Πάντως μπορείς πολύ σοβαρά να στραφείς στην συγγραφή μυθιστορημάτων.
Reply
Old Jan 29, 2012 | 01:55 PM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by blondie_s2k
Originally Posted by alexis_s2' timestamp='1326755274' post='21322610
μια παρενθεση εκτος τοπικ(σκεφτηκα ενα πολυ καλο αντικλεπτικο συστημα,θα το εφαρμοσω σε καμια εβδομαδα να εχει καλο καιρο κ θανεβασω φωτο για μια ιδεα το πως ειναι,η λεπτομερειες απο τηλ οταν το φτιαξω.
Εννοείται πως ΔΕΝ θα το κάνεις!
κ πως θα το δειξω κ στους υπολοιπους?αντε 7-8 που τα βλεπω σε καμια συναντηση θα μπορεσω να τους δειξω φωτο απο κιν....οι υπολοιποι πως θα το δουν?
κ να ξερουν περιπου πως ειναι πιστευω θα χρειαστει πολυ ωρα να το ξηλωσουν με πολυ φασαρια σιγουρα δηλ βαριοπουλες κ τετια κ αν τα καταφερουν
Reply
Old Jan 29, 2012 | 09:02 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by alexis_s2
Originally Posted by blondie_s2k' timestamp='1327798438' post='21361910
[quote name='alexis_s2' timestamp='1326755274' post='21322610']
μια παρενθεση εκτος τοπικ(σκεφτηκα ενα πολυ καλο αντικλεπτικο συστημα,θα το εφαρμοσω σε καμια εβδομαδα να εχει καλο καιρο κ θανεβασω φωτο για μια ιδεα το πως ειναι,η λεπτομερειες απο τηλ οταν το φτιαξω.
Εννοείται πως ΔΕΝ θα το κάνεις!
κ πως θα το δειξω κ στους υπολοιπους?αντε 7-8 που τα βλεπω σε καμια συναντηση θα μπορεσω να τους δειξω φωτο απο κιν....οι υπολοιποι πως θα το δουν?
κ να ξερουν περιπου πως ειναι πιστευω θα χρειαστει πολυ ωρα να το ξηλωσουν με πολυ φασαρια σιγουρα δηλ βαριοπουλες κ τετια κ αν τα καταφερουν
[/quote]

Συνέχισε εσύ να δίνεις πληροφορίες μέσω του φόρουμ να έρθουν προτοιμασμένα τα παιδιά για να πάρουν το δικό σου μην τα καθυστερήσεις και πολύ
Reply
Old Jan 29, 2012 | 10:11 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Βρε συ Αλέξη μην λές άλλα!!!!! Πές το σε αυτούς που βλέπεις στις συναντήσεις και είναι γνωστά μέλη (δηλαδή άτομα εμπιστοσύνης) και εκείνοι με την σειρά τους θα το πούν σε αυτούς που εμπιστεύονται. Το θέμα είναι να κρατηθεί μεταξύ μας!!!!!!!!! Αλλιώς δεν έχει νόημα!
Reply
Old Jan 30, 2012 | 09:54 AM
alexis_s2's Avatar

οκ τελος
φυν ιδικα γιατο δικο μου δεν υπαρχει περιπτωση να το παρουν
αμα καταφερουν κ ξεπερασουν 5 σοβαρα εμποδια τι να πω κ το 6 η καραμπινα γεματοι με ασφαλεια παντα, στους 30 ποντους που απεχει το αμαξι απ το κρεβατι μου
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:57 AM.