Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ!

Thread Tools

Old Jan 18, 2010 | 02:24 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Ετσι ακριβως, Μαριε καλα τα λες οταν δεις καποιον στην περιουσια σου .... τουλαχιστον εγω δε ξεχωριζω τπτ. Ναι κ αν ειναι 3 ? χμμ το ιδιο με το να ειναι 1 κ 2 ΔΕ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΛΕΜΕΕΕ....

Με τη λογικη σου βρε λιακο οποιος σου λεει ληστεια θα ξεβρακωτεξ διοτι δε ξερεις τι θα κουβαλαει πανω του. (δε λεω απαραιτητα οτι δεν ειναι σωστο)

Απλα εγω εχω μαθει αλλιως κ λειτουργω αλλιως.
Reply
Old Jan 18, 2010 | 02:28 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Anyway... Απλά το πιο σωστό είναι να αντιδράσεις ψύχραιμα, με το να ανάψεις φώτα, να φωνάξεις από μακριά ή κάτι τέτοιο..

Κι εμένα το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν φυσίγγι με αλάτι...
Αλλά αν ο άλλος έχει περίστροφο, εσύ τί θα κάνεις...??

Το να πας να το παίξεις Τσακ Νόρις είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις...

Συμφωνώ οτι θολώνεις, αλλά δε μπορεί ο άλλος να σου ανοίγει το αυτοκίνητο χωρίς να έχει αφήσει το παραμικρό σημάδι διάρρηξης και να μην έχει "πλαν μπι" αν πάει κάτι στραβα...
Δεν είναι ερασιτέχνης...
Reply
Old Jan 18, 2010 | 02:51 AM
memoS's Avatar
Registered User

Κι εγώ συμφωνώ με τον Ηλία γιατί όταν ο άλλος δεν έχει στον ήλιο μοίρα...δεν του κάνει κ πολυ να σου ρίξει μία αυτός ή ο συνεργός του και να σε αφήσει τάβλα κάτω.

Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ γίνεται κάτι ουσιαστικό.
Μου έχει τύχει διάρηξη σε ακίνητο και μετά από τηλεφωνική κλήση μου η αστυνομία εμφανίστηκε μετά από μισή ώρα όταν το Α.Τ. ήταν στο 1 ΧΛΜ!!! Καλά που δεν μου είπαν ότι κάναν στάση και στα Everest για καφέ...

Πάντως ρε παιδιά δεν βλέπω φως... Όταν λένε εδώ μέσα ότι γνωρίζουν κυκλώματα κ δεν κάνουν τίποτα και όταν πιαστεί (αν βέβαια πιαστεί ο κλέφτης...) και την άλλη βδομάδα είναι έξω τι δείχνει αυτό; Πέρα από τη διαφθορά που πλήγει τη χώρα δεν κάνει τίποτα στον άλλον να ξανακλέψει αφού δεν έχει κάτσει 10 χρονάκια μέσα...
Νομίζω χρειάζεται λίγο παραδειγματισμός επιτέλους και όχι εξαγοράσιμες ποινές!

Και είμαι υπέρ του να είναι κλειστό το site μόνο για μέλη. Όχι μόνο για τις κλοπές.
Reply
Old Jan 18, 2010 | 03:01 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by tkal_s2k,Jan 18 2010, 02:49 AM
Γιατι ? ποια η διαφορα αν τον σκοτωσω με αδεια κ ποια χωρις ????
Έχεις ευνοική μεταχείριση στη δίκη

Θα φας ισόβια με δόσεις
Reply
Old Jan 18, 2010 | 03:16 AM
Drifteropoulos's Avatar
Registered User

From: sti Honolulu

[QUOTE=ManosS2k,Jan 16 2010, 12:08 PM]Παιδια εχετε το νου σας με τα S! Ξυπνησα το πρωι κ βρηκα το αμαξι φιλο κ φτερο... αν δε το ειχε δει γειτονας τωρα θα το εκλαιγα
Reply
Old Jan 18, 2010 | 03:32 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Μου ειπαν τα παιδια στο συνεργείο τι ακριβως εκαναν. + οτι εκλάπη αλλο ενα S απο Αργυρουπολυ την προηγουμενη βδομαδα. Ξαναλεω πολυ μπροσοχη!
Reply
Old Jan 18, 2010 | 03:36 AM
memoS's Avatar
Registered User

Originally Posted by ManosS2k,Jan 18 2010, 04:32 AM
Μου ειπαν τα παιδια στο συνεργείο τι ακριβως εκαναν. + οτι εκλάπη αλλο ενα S απο Αργυρουπολυ την προηγουμενη βδομαδα. Ξαναλεω πολυ μπροσοχη!
Να πάρουμε παπάκι να κυκλοφορούμε;
Αν δεν κάνω λάθος έχω διαβάσει 3 ολικές κλοπές και μία μερική κλοπή του Μάνου μέσα σε 1 μήνα...
Reply
Old Jan 18, 2010 | 04:10 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara,Jan 18 2010, 03:28 AM
Anyway... Απλά το πιο σωστό είναι να αντιδράσεις ψύχραιμα, με το να ανάψεις φώτα, να φωνάξεις από μακριά ή κάτι τέτοιο..

Κι εμένα το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν φυσίγγι με αλάτι...
Αλλά αν ο άλλος έχει περίστροφο, εσύ τί θα κάνεις...??

Το να πας να το παίξεις Τσακ Νόρις είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις...

Συμφωνώ οτι θολώνεις, αλλά δε μπορεί ο άλλος να σου ανοίγει το αυτοκίνητο χωρίς να έχει αφήσει το παραμικρό σημάδι διάρρηξης και να μην έχει "πλαν μπι" αν πάει κάτι στραβα...
Δεν είναι ερασιτέχνης...
Το φυσίγγι δεν είναι ανάγκη να έχει αλάτι... Αν έχει πλάν μπί και καταλάβει ότι τον/τους είδες, την έβαψες ούτως η άλλως , οπότε απλά ρίχνεις γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή.

Βέβαια, αν θολώσεις δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, ενεργείς ενστικτωδώς (ειδικά αν έχουν μπεί σπίτι σου).
Reply
Old Jan 18, 2010 | 04:51 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara,Jan 18 2010, 01:09 PM
Ο σκύλος, εύκολα τρώει μπιφτεκάκι με "Μπαϊγκόν" και μην τον είδατε...
Ηλία επέτρεψε μου να ξέρω λίγο καλύτερα ,δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Επειδή είμαι ιδιοκτήτης, όπως είπα και παραπάνω στον Χρηστάκο (Stradale), όταν είναι εκπαιδευμένος και τέτοιας ράτσας δεν το "τρώει" έτσι απλά.
Επίσης αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσεις ότι ο υποψήφιος βρίσκεται πίσω από μια κλειστή πόρτα (κλειστό γκαράζ) τότε θα τα βρει πολύ σκούρα μόλις μπει ΑΚΟΜΑ και όπλο να έχει.
Reply
Old Jan 18, 2010 | 05:00 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

Σωστός ο Johny
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:36 AM.