ΑΠΟΡΙΕΣ...
Γειά σας παιδιά....
1)Δίπλα απο το μοτέρ εκεί που είναι χτυπημένα τα νούμερα γράφει αν το αμάξι είναι AP1 η AP2...???
2)2004 καί μετά είναι AP1 η AP2..???(απ'όσο ξέρω είναι AP2 η κάνω λάθος?..
)
Βοηθήστε την κατάσταση γιατί έχω χάσει την μπάλα...!
Δεν έχω ξανατραβήξει τόσα ζόρια και κολλήματα για να πάρω ένα αμάξι και αυτό και όχι μόνο πιστεύω το κάνει πιο ξεχωριστό από τα άλλα αμάξια...
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων...
1)Δίπλα απο το μοτέρ εκεί που είναι χτυπημένα τα νούμερα γράφει αν το αμάξι είναι AP1 η AP2...???
)Βοηθήστε την κατάσταση γιατί έχω χάσει την μπάλα...!
Δεν έχω ξανατραβήξει τόσα ζόρια και κολλήματα για να πάρω ένα αμάξι και αυτό και όχι μόνο πιστεύω το κάνει πιο ξεχωριστό από τα άλλα αμάξια...
Γειά σας παιδιά....
)
Βοηθήστε την κατάσταση γιατί έχω χάσει την μπάλα...!

)Βοηθήστε την κατάσταση γιατί έχω χάσει την μπάλα...!

Εχω ενα μικρο θεματακι με το S μου και ειπα μην ανοιξω καινουργιο τοπικ και να το γραψω εδω στις αποριες. Λοιπον οταν βαζω 1η και ειμαι με 2000 στροφες το αμαξι κανει σαν να περδευει αλλα μολις πατησω λιγο παραπανω το γκαζι αμεσως στρωνει. Μου το εχει κανει και με 2ρα και 1500-2000 στροφες και μολις δωσω γκαζι δλδ μετα τις 2.500 εξαφανιζεται. Τι μπορει να ειναι οεο
???
???
Εχω ενα μικρο θεματακι με το S μου και ειπα μην ανοιξω καινουργιο τοπικ και να το γραψω εδω στις αποριες. Λοιπον οταν βαζω 1η και ειμαι με 2000 στροφες το αμαξι κανει σαν να περδευει αλλα μολις πατησω λιγο παραπανω το γκαζι αμεσως στρωνει. Μου το εχει κανει και με 2ρα και 1500-2000 στροφες και μολις δωσω γκαζι δλδ μετα τις 2.500 εξαφανιζεται. Τι μπορει να ειναι οεο
???
???- Loose throttle cable
- Failed or failing MAP sensor
- Failed or failing O2 / lambda sensor
- Air leaks (on the vacuum side)
- Blocked throttle lines
- irty throttle butterfly
- Blocked air filter
- ISCV / AIC (idle speed control valve) misbehaving
Καθάρισε φίλτρο πεταλούδα και τη βαλβίδα του ρελαντί πρώτα και μετά κοιτάς για map sensor
Trending Topics
Originally Posted by DamS2000' timestamp='1334421240' post='21607494
???
???- Loose throttle cable
- Failed or failing MAP sensor
- Failed or failing O2 / lambda sensor
- Air leaks (on the vacuum side)
- Blocked throttle lines
- irty throttle butterfly
- Blocked air filter
- ISCV / AIC (idle speed control valve) misbehaving
Καθάρισε φίλτρο πεταλούδα και τη βαλβίδα του ρελαντί πρώτα και μετά κοιτάς για map sensor
Thread
Forum
Replies
Last Post
papdoc
Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό
2
Dec 5, 2012 01:31 PM