ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ
''Με σχετική διάταξη που κατετέθη στην Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών, προβλέπονται αυξήσεις στα ασφάλιστρα οχημάτων. Με δεδομένη την υιοθέτηση σχετικής Κοινοτικής Οδηγίας από την ελληνική νομοθεσία, οι αυξήσεις υπολογίζονται έως και +40%, σταδιακά, μέχρι την 01/06/2012.''
Diladi gia sima kai asfaleies tha theloume pano apo 2000 euro to xrono. Diladi pano apo 3 vasikous misthous. Entaksi, to exoun kseftilisei. Kai mi mou peite oti einai logiko giati to S einai akrivo amaksi, klp klp. Ena amaksi 10etias einai pou pleon to poulane me kato apo 20K.....
Για το s που θα παρω θα εχω τιμολογιο αγορας απο ιδιοτη κατοικο γερμανιας.Θα εχω προβληματα με τις ασφαλιστικες?Δηλαδη να μην μου το ασφαλιζουν για 36000 και να μου το ασφαλιζουν για 26000 αν παω μονο με το τιμολογιο αγορας?Πρεπει να ζητησω απο το προηγουμενο κατοχο και αποδηξεις η οτι του εδωσαν στο τελωνιο για να φανει η πραγματικη αξια του αυτοκινητου στην ελλαδα?Δεν ξερω ρε παιδια εχω μπερδευτει.
.Στη δικη μου περιπτωση ξερει καποιος τι χαρτια πρεπει να παρς απο τον προηγουμενο ετσι ςστε να ειμαι καλημενος γενικα και για εφορια και για ασφαλιστικες?
.Στη δικη μου περιπτωση ξερει καποιος τι χαρτια πρεπει να παρς απο τον προηγουμενο ετσι ςστε να ειμαι καλημενος γενικα και για εφορια και για ασφαλιστικες?
Για την εφορία δεν ξέρω φίλε μου ακριβώς τα χαρτιά. Αυτάτ α ξέρει ο εκτελωνιστής. Εγώ σαν ασφαλιστής μπορώ να σου πω ότι για την ασφάλεια δεν έχει σημασία το τιμολόγιο αγοράς από εξωτερικό εκτός αν είναι καινούριο το αυτοκίνητο. Οι ασφαλειστικές εταιρίες χρησιμοποιούν τους καταλόγους του AUTO TRITI για να κοστολογήσουν τα μεταχειρησμένα αυτοκίνητα. Δεν μπορείς να δηλώσεις εσύ ένα S 2001 30.000 ευρώ αξία!!!Δεν θα πάρεις ποτέ αυτά τα λεφτά.
Μια και ειναι το αντικειμενο σου μπορεις να μου πεις για το s μου που ειναι μοντελο 07 και θα δαπανησω 36000 μια μεικτη ποσο θα μου κοστησει(καλημενος για τα παντα)?Ξερω πως μπορει να εχεις καποιο θεμα για να απαντησεις.Αλλα θα ηθελα να μου απαντησεις λογο γνωσεων και πηρας,σαν συμβουλη.Ευχαριστω προκαταβολικα.