ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
παιδια παρασκευη βραδυ γυρω στις 12 στριβω απο Βουλιαγμενης για Αλιμου προς τα κατω και στο Βενζιναδικο το ΕΚΟ που ειναι στα δεξια ειχε μπει ενα μαυρο Σ ΑΡ2 και ειχε ξηλωσει 2 μανικες...
Ειχαν σκασει 3 πυροσβεστικα αλλα μαλλον δεν χρειαστηκαν..
Παντως τα παιδια νομιζω δεν παθαν τιποτα αλλα δεν μπορω να πω τα ιδιο και για το Σ.
Ελπιζω να μην ειναι καποιος απο το κλαμπ..
Σπαραξε η ψυχη μου παντως..
Ειχαν σκασει 3 πυροσβεστικα αλλα μαλλον δεν χρειαστηκαν..
Παντως τα παιδια νομιζω δεν παθαν τιποτα αλλα δεν μπορω να πω τα ιδιο και για το Σ.
Ελπιζω να μην ειναι καποιος απο το κλαμπ..
Σπαραξε η ψυχη μου παντως..
Καλα εγω εκανα σημερα κατι που ουτε στο playstation δεν γινεται, ειναι μια ουρα 8 αυτοκινητων εγω περιπου στην μεση, top down - μουσικουλα και χαζεμα. Δεν θελει και πολυ να γινει το κακο, μπροστα ειναι ενα astra φρεναρει αποτομα και ακουω ενα μπαμ που πεφτει στον μπροστα του, δεν το προσεξα και κανω κατι τρελα με το τιμονι και το φρενο και χωνω το αμαξι πλαγια του astra και πλαγια και σε ενα παρκαρισμενο, πρεπει να ειχα 3 ποντους και απο τις δυο πλευρες , τρελη κωλοφαρδια. Εντωμεταξυ ο πισω μου κλασσικα δεν προλαβαινει κι αυτος και σκαει πισω απο το astra και διπλα απο μενα
και λογικα σκαει και ο πισω απο τον πισω μου πανω στον πισω μου χαχαχα. Οτι ναναι λεμε...ενα μπαχαλο
. Βγαινω εξω να δω αν εχω ακουμπησει κανεναν και βλεπω οτι ειμαι τζετ, ουτε γρατζουνια δεν εχω και κατευθειαν σκαω ενα χαμογελο και παω να φυγω. Ελα μου ομως που λογω της καραμπολας εχουν βγει ολοι εξω απο τα αμαξια και εχω μπλοκαριστει και επι κανα 10λεπτο προσπαθουσα να πεισω 1-2 οδηγους να τραβηχτουν μπας και φυγω καμια ωρα μιας και που δεν επαθα τιποτα
.
Πιστευω 100 φορες να το ξανακανα δεν το πετυχαινα ετσι, δεν ηταν θεμα αντανακλαστικων, καθαρη κωλοφαρδια, θα μπορουσα να το ειχα κανει φυσαρμονικα το αμαξι...
και λογικα σκαει και ο πισω απο τον πισω μου πανω στον πισω μου χαχαχα. Οτι ναναι λεμε...ενα μπαχαλο
. Βγαινω εξω να δω αν εχω ακουμπησει κανεναν και βλεπω οτι ειμαι τζετ, ουτε γρατζουνια δεν εχω και κατευθειαν σκαω ενα χαμογελο και παω να φυγω. Ελα μου ομως που λογω της καραμπολας εχουν βγει ολοι εξω απο τα αμαξια και εχω μπλοκαριστει και επι κανα 10λεπτο προσπαθουσα να πεισω 1-2 οδηγους να τραβηχτουν μπας και φυγω καμια ωρα μιας και που δεν επαθα τιποτα
. Πιστευω 100 φορες να το ξανακανα δεν το πετυχαινα ετσι, δεν ηταν θεμα αντανακλαστικων, καθαρη κωλοφαρδια, θα μπορουσα να το ειχα κανει φυσαρμονικα το αμαξι...