Αφαιρεση spam απο topics τυπου "sub forum"
Originally Posted by energetic,Dec 28 2009, 06:42 AM
Δεν ηταν αποκλειστικα δικη μου ιδεα και ειναι κατι το οποιο ειχατε ζητησει να κανουμε εδω και πολυ καιρο.
Λάζαρος.
Άστα Ντεμίνιο, όταν θα γίνω πλέον κλασικός και θα διδάσκομαι στα δημοτικά μαζί με Άτζελα Demetriou, Έφη Θώδη και Αντρέα Ευαγγελόπουλο, κάποιοι κύριοι από δω μέσα θα λογοδοτήσουν στο ανώτατο δικαστήριο της Χάγης για τα εγκλήματά τους
.
Κι όχι τίποτε άλλο, ούτε που προσλάβανε το ξαδερφάκι μου που είναι κάτι μήνες άνεργο. Θα σβηνε κανα τόπικ, θα του δίνανε και κανα 100ευρω μεροκάματο, θα μπορούσε το παιδί να βάλει βενζίνα στο Πορσικό να πάει έναν Κιάμο σαν άνθρωπος. Όχι να ντρέπεται να βγει έξω από το σπίτι.
Αλλά τι περιμένετε....με Γιωργάκη σοσιαλισμό δε θέλατε;....πάρτε τα τώρα
.Κι όχι τίποτε άλλο, ούτε που προσλάβανε το ξαδερφάκι μου που είναι κάτι μήνες άνεργο. Θα σβηνε κανα τόπικ, θα του δίνανε και κανα 100ευρω μεροκάματο, θα μπορούσε το παιδί να βάλει βενζίνα στο Πορσικό να πάει έναν Κιάμο σαν άνθρωπος. Όχι να ντρέπεται να βγει έξω από το σπίτι.
Αλλά τι περιμένετε....με Γιωργάκη σοσιαλισμό δε θέλατε;....πάρτε τα τώρα
Status update:
(In Progress) ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ - δεν έχω σπαμάρει πολύ. Όπου να ναι έτοιμο.
(In Progress) ΖΑΝΤΕΣ - ΕΛΑΣΤΙΚΑ - έχω σπαμάρει κάμποσο...θα πάρει λιγάκι να καθαρίσει...
(Pending) ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ - του έχω ... τη .... . Από του χρόνου και βλέπουμε...
(In Progress) ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ - δεν έχω σπαμάρει πολύ. Όπου να ναι έτοιμο.
(In Progress) ΖΑΝΤΕΣ - ΕΛΑΣΤΙΚΑ - έχω σπαμάρει κάμποσο...θα πάρει λιγάκι να καθαρίσει...
(Pending) ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ - του έχω ... τη .... . Από του χρόνου και βλέπουμε...