Βάρος Εξαρτηματων-Μερών S2000
Originally Posted by energetic,Aug 19 2009, 12:28 AM
Ειναι για μαγειρικη, αλλα τελικα βγηκε χρησιμη και για αλλα πραγματα. Κορυφαια του ειδους της παντως, για οποιον θελει να παρει κατι τετοιο.
εγω παντως για τα μελισσακια εχω αυτη: soehnle Page Profi 67080. δεν υπαρχει καλυτερη στο ειδος της. ανεβαινει ανα gr ως τα 15k.
υ.γ. ποσο ζυγιζουν μπρος πισω καπ@ ανθρακονηματα (σαν αυτο του μαριου το πανεμορφο το μπροστα το αραπικο
) και εξατμισεις αφτερμαρκετ?? τοσοι εχουν αλλαξει κανεις δεν ξερει??ειδικα αν ξερει κανεις για τη sparrow dual
αν βγαλουμε τον κινητηρα κι ανοιξουμε τρυπα στα πατωματα οδηγου και συνοδηγου και κανουν πατινι και οι δυο και με τα 2 τους ποδια ομως για να ισορροπισουμε την ελλειψη 241 φοραδων (κατι σαν φλιντστοουνς!)...δε θα εχουμε μειον 148 κιλα αμεσως αμεσως???
Originally Posted by Stradale,Jan 31 2010, 12:16 AM
Clubsport??
4 those who demand the best
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Καιρο εχουμε να ποσταρουμε εδω. Ευκαιρια λοιπον με δικαιολογια το νεο μου καλουδι. 
ASM Carbon Cooling Plate για την εισαγωγη Mugen. Βαρος: 265 γραμμαρια. Φαινονται και τα πλακακια της κουζινας πανω του απο τη πολυ καθαριοτητα.
Οσο για τη ποιοτητα, μιλαμε κορυφαια!

ASM Carbon Cooling Plate για την εισαγωγη Mugen. Βαρος: 265 γραμμαρια. Φαινονται και τα πλακακια της κουζινας πανω του απο τη πολυ καθαριοτητα.

Οσο για τη ποιοτητα, μιλαμε κορυφαια!