When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.
άλλο 3..άλλο 6 μπαρούλες..εγώ στις 3 ψάχνω βενζινάδικο, γιατί για κάποιο λόγο στο δικό μου πέφτουν για πλάκα..αν έχω 6, μπορώ να ξεκινήσω και για Σούνιο..οι 6 ειναι πάνω από 15 λίτρα..
Κι εγώ το έκανα πολύ συχνά παλαιότερα , αλλά πλέον σπάνια το αφήνω κάτω από 3 για να μην περνούν οι βρώμες στο φίλτρο..θεωρώ δηλαδή τις 3 κατώτατο όριο..και όντως, τα μπουκωματάκια στην κίνηση έχουν μειωθεί αρκετά σε σχέση με πριν που ήμουν συνέχεια ρεζέρβα
Τωρα που το θυμηθηκα η Mugen εισαγωγη ζυγιζει 0.9 kg.
Το φιλτρο της μαζι με την βαση αλουμινιου του, ζυγιζει 0.3 kg
Συνολο: 1.2 kg
Επισης, εχω τα νεα μπουλονια ελαφρου κραματος αλουμινιου της Rays Engineering (extended) στη συσκευασια τους και επισης τα μπουλονια της Skunk πανω στο αμαξι. Οταν ειναι να κανω την αλλαγη αυτων, θα ζυγισω και τα δυο σετ να σας πω.
Μαλλον θα ζυγισω και τα μπουλονια της ΟΖ Racing (οχι ελαφρου κραματος αλουμινιου) οταν βρω χρονο.
Rays Engineering μπουλονια (extended) ελαφρου κραματος αλουμινιου. Το καθε μπουλονι ζυγιζει 30gr και το καθε μπουλονι ασφαλειας της ομωνυμης εταιριας ζυγιζει 28gr. Δεν ανεβασα φωτογραφια που ζυγιζω το μπουλονι ασφαλειας για ευνοητους λογους. Θα ψαξω να βρω και τα μπουλονια της OZ Racing που ειναι σιδερενια για να δειτε τη τραγικη διαφορα βαρους.