Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Γυαλισμα αυτοκινητου

Thread Tools

Old May 8, 2014 | 06:42 AM
Project XXX's Avatar
Registered User

Originally Posted by GodzillaS
Originally Posted by Project XXX' timestamp='1399147290' post='23142630
Και εγω μεσα μαγκες.Μου χρειαζεται ενα κερωματακι!

Εσύ απ' το πλύσιμο/κέρωμα, πρέπει να έχεις χάσει 3 πόντους βάψιμο !!!!!
Από δω και πέρα παρακαλώ να δηλώνεις 'ελαφρωμένος' !!
Οχι ρε συ,μη ξηγιεσαι.ενταξει τα πλυσιματακια(μια φορα τη βδομαδα συνηθως),αλλα απο αλοιφες,κερια και τα σχετικα,δεν τοχω περασει τιποτα 2 χρονια και κατι μηνες που ειμαι ιδιοκτητης του ρε γκοτζιλακο..
Reply
Old May 8, 2014 | 08:25 AM
GodzillaS's Avatar
Registered User

From: Athens

χαχαχαχαχα είναι όμως καθρέφτης λέμεεεεε !!
Reply
Old May 8, 2014 | 11:24 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Εγω παιδια σας το λεω απο τωρα βγαινω εκτος για το κερωμα εκτος αν μου δωσει κανενας απο Berlina τις πινακιδες του. Διαφορετικα η ΔΟΥ η αγαπημενη δεν με αφηνει να το κουνησω το ρημαδι!
Reply
Old May 8, 2014 | 02:45 PM
NoSGR's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece

Αν υπαρχει κενή θέση και γω μέσα !
Reply
Old May 9, 2014 | 09:52 AM
Project XXX's Avatar
Registered User

Originally Posted by GodzillaS
χαχαχαχαχα είναι όμως καθρέφτης λέμεεεεε !!
THANKS!
Reply
Old May 10, 2014 | 09:58 AM
Spyco's Avatar
Registered User

Καλησπέρα στην παρέα του S2K.

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δημήτρη για την πρόσκληση και θα ήθελα να μου επιτρέψετε να συστηθώ και στα υπόλοιπα μέλη. Ονομάζομαι Κώστας και ασχολούμαι με το detailing σε κορυφαίο επίπεδο όχι μόνο εντός των συνόρων αλλά και εκτός. Για δουλειές που έχουμε κάνει μπορείτε να βρείτε είτε στο site μας (www.spyco.gr) αλλά πιο αναλυτικά και στην σελίδα μας στο φατσοβιβλίο https://www.facebook.com/spycoshines. Τώρα για αυτούς που τους αρέσει το detailing αν θέλουν μπορούν να ρίξουν μια ματιά και σε μερικές παρουσιάσεις μας από προτζεκτ μας στο μεγαλύτερο παγκοσμίως detailing community στο οποίο είμαι και international supporter. Ενδεικτικά εάν έχετε χρόνο:

Miura Concours winner

Jaguar MK2

Villa d'Este

και ένα μικρο restoration πρότζεκτ

Panther Kallista

Τώρα στα δικά μας. Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω, όσο μου δύναται χρόνος, με πληροφορίες, οδηγούς, τεχνικές κτλ για την καλύτερη περιποίηση των αμαξιών μας οπότε μην διστάσετε να ρωτάτε. Πιστεύω έτσι κι αλλιώς αρκετοί γνωριζόμαστε καθώς είμαστε μέλη και σε άλλα φιλικά φόρουμ Honda (ναι κι εγώ Hondaκιας ειμαι ). Πριν λίγες μέρες έγινε το event που αναφέρθηκε παραπάνω συνέχεια του οποίου οργανώθηκε και ένα group buy για κεριά. Τώρα συζητάμε να οργανωθεί και ένα Honda training day στο οποίο θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν πράξη πλέον την θεωρία για την εφαρμογή των κεριών και όχι μόνο. Το μόνο σημαντικό για την Spyco θέμα είναι η έλλειψη χρόνου καθώς οι δυο αυτοί μήνες είναι πολύ απαιτητικοί λόγω των διεθνών και εγχωρίων εκθέσεων και Concours διαγωνισμών. Πιστεύω όμως θα τη βρούμε την λύση.
Reply
Old May 12, 2014 | 01:11 AM
Vagelis's Avatar
Registered User

From: Larissa

Φοβερό το project!!!Πολυ καλη δουλειά!
Reply
Old May 12, 2014 | 05:24 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Καλησπέρα Κώστα και καλώς ήρθες στο φόρουμ . Η δουλειά σου είναι γνωστή και πολύ καλή. Φαίνεται αλλωστε και από τα link Που έβαλες. Με χαρά μας αν διοργανώσεις κάτι να συμμετέχουμε ή να περάσεις σε μια συνάντησή μας να σε γνωρίσουμε και να μα πεις πέντε πράγματα για σένα
Reply
Old May 12, 2014 | 05:42 AM
vaskos's Avatar
Registered User

From: Athens

Φοβερη δουλεια..... Ενδιαφερομαι και εγω για ενα κερωμα / γυαλισμα εαν ειναι εφικτο!!!!!

Αναμενω για περισσοτερες πληροφοριες!!!!!!!!!
Reply
Old May 15, 2014 | 01:41 AM
Spyco's Avatar
Registered User

Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Θα χαρώ πολύ να τα πούμε και σε μια συνάντηση.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:38 PM.